W lipcu seksy i szaleństwa, w kwietniu rodzą się maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
Wojcinka wrote:Serduszko bije wszystko ok 🥰 później wam wrzucę zdj bo teraz jadę do pracy powiedzieć szefowej o ciąży
-
Kajucha95 wrote:I w ogóle mam wrażenie, że już widać mi brzuch... Strasznie mam wydęty. Chodzę w legginsach i spodniach na gumce, bo wszystko mnie ciśnie
Kajucha95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajucha95 wrote:I w ogóle mam wrażenie, że już widać mi brzuch... Strasznie mam wydęty. Chodzę w legginsach i spodniach na gumce, bo wszystko mnie ciśnie
Też mam wrażenie, że mi brzuch wywaliło 😳 wzdęty jest strasznie, aż strach co będzie za kilka miesięcy 😂Kajucha95 lubi tę wiadomość
-
Ja tez mam wrażenie ze juz od dawna widac, dlatego nie chciałam juz dłużej ukrywać. Ale wszyscy zgodnie mówią ze nie zauważyli. Wyciagnelam z szafy spodnie ktore mialam za luźne a nie chciałam wyrzucać bo na ciążę sie kiedyś przydadzą i te na gumke sa super musze kupic takich wiecej a jakiekolwiek na guzik to masakra tak cisną. Chyba czas na zakupy 😁
Kajucha95 lubi tę wiadomość
-
Cześć!
My się nie znamy, ale 7lat temu zaczynałam w tym miejscu gdzie Wy - "starając się ogólnie".
Od początku wiedziałam, że nie będzie łatwo, ponieważ każde badanie i diagnozy to były nowe kłody pod nogi...
Dość szybko się okazało, że bez wspomaganego rozrodu się nie uda. Tak oto na koncie mam 5procedur IVF, 12tranferów, 7ciąż i żadnego dzidzusia☹
Została nam ostatnia szansa na rodzicielstwo, ale pojawił się problem z finansami...
Załozyłam zrzutkę, wszystkie dotychczasowe cegiełki zostały wpłacone przez dobre duszyczki z forum, które spotkały mnie na swojej trudnej drodzę do 🤰, ale same nie dadzą rady.
Może któraś z Was chciałaby dorzucić swoją cegiełkę i razem z nimi wybudować dla mnie 🧱?
https://zrzutka.pl/v9cc6c
Byłabym ogromnie wdzięczna! -
Iskra444 wrote:Daj znac jak szefowa super ze ok ❤️❤️❤️
Wiadomo że ja nigdzie nie odchodzę i już mamy cały plan co będę dalej robić, ale z trybem natychmiastowym przestaje latać i będę pracowała w biurze z czego się bardzo cieszę bo loty mnie baaardzo męczyły.Nayax, Iskra444, Kajucha95, Lucy91, Axon, Selena lubią tę wiadomość
-
Nayax, N_a, Iskra444, Blondyna.B, Kajucha95, celina550, Lucy91, Norka01, Axon, Szyszka90, Selena, annaanja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wojcinka super szefowa i to, że masz zapewnioną inną pracę za latanie. Jest maluszek i wszystko będzie dobrze ❤️
-
Dodam że szefowa Polka 💪🥰
W ogóle powiedziała też że miala w planach awans dla mnie za jakiś czas i powiedziała że i tak woli poczekać na mnie niż dać pozycje komuś innemu ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2021, 18:51
Blondyna.B, Iskra444, Nayax, Kajucha95, Norka01, Axon, annaanja lubią tę wiadomość
-
Wojcinka wrote:Dodam że szefowa Polka 💪🥰
W ogóle powiedziała też że miala w planach awans dla mnie za jakiś czas i powiedziała że i tak woli poczekać na mnie niż dać pozycje komuś innemu ☺️
To mega super z jej strony! 😍
Wojcinka lubi tę wiadomość
Styczeń 2021 - laparoskopia, histeroskopia, drożność.
Jajowody drożne ✅
Endometrioza III stopnia.
Lipiec 2021 - zmiana lekarza, cykl udany ❤️
Heparyna 0,4
Acard 75 💊
Euthyrox 37,5
Luteina + dupek 😏
16 CS - LIPIEC 2021 ⏸️
31.07.2021 - beta - 27,7 🌸
02.08.2021 - beta - 111,5 🌸
17.08.2021 - mamy zarodek i serduszko ❤️
02.09.2021 - 1,82cm człowieczka ❤️
14.09.2021 - mamy 3,45cm 😍
25.09.2021 - I prenatalne, 5,3cm bobasa 👶, na USG brak zastrzeżeń, wyniki z krwi dobre, ryzyka niskie. 😍
28.10.2021 - 16+6 wizyta kontrolna - raczej dziewczynka 🧒
27.11.2021 - 20+6 💖 370g LAURA 💖
09.01.22 - 27+0 💖 1022g 💖
21.01.22 - 28+5 💖 1306g 💖
07.02.22 - 31+2 💖 1710g 💖
22.02.22 - 33+2 💖 2017g 💖
-
Norka nie śpię i czekam z niecierpliwością na dobre wieści 💗
Norka01 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-