W lipcu seksy i szaleństwa, w kwietniu rodzą się maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
Anettaa wrote:Laski jak często facelle was okłamywał. Właśnie zrobiłam bo jutro rozmowa o pracę i tak mnie coś podkusilo żeby kupić jak byłam w rossmannie. Sikam patrzę a tu:
https://ibb.co/m57c7WP
Cała się trzese i nie wierzę. Z tyłu głowy mam że to jakiś zły test 🙈🙈
po cichu już się cieszę razem z Tobąannaanja lubi tę wiadomość
-
Anettaa wrote:Laski jak często facelle was okłamywał. Właśnie zrobiłam bo jutro rozmowa o pracę i tak mnie coś podkusilo żeby kupić jak byłam w rossmannie. Sikam patrzę a tu:
Jak możesz to pójdź na betę żeby mieć pewność -
Wojcinka wrote:Dziewczyny a jak u was z objawami owulcji? Macie np sluz owulacyjny w każdym miesiącu czy nie zawsze?
Iskra to ja na przekór wszystkim powiem żebyś jeszcze chwilę poczekala z tym testowaniem 🙃 10 dpo może coś wyjść, ale musi i później tylko zostaje zawód i dalsza niepewność jeśli nic nie będzie.
To że jesteś w ciąży to już Wszytakie wiemy 😄więc poczekaj jeszcze z 3-4 dni i wtedy będą na pewno 2 piekne kreski 😁
Ja to nie mam nawet siły ostatnio się obserwować, śluzu raz mam mniej, raz więcej, a czasami prawie wcale go nie ma na bieliźnie a gin mówi, że dużo w środku.
Raz mnie ciągnie jajnik, raz nie. Raczej nie mam tak, że co cykl to samo.
Co do testowania Iskry też bym poczekała jeszcze, zapisałaś się na poniedziałek i niech to Cię motywuje do poczekaniaWojcinka, Iskra444 lubią tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Jak ja Wam zazdroszczę czekania na testowanie 😂
Ja czekam ale na owulację, która zbliża się wielkimi krokami i mam nadzieję na dniach przyjdzie bo oboje mamy wyjątkowo duże libido 😅
Trzymam kciuki za ⏸️❤️miska997, Izi, Iskra444 lubią tę wiadomość
-
Cała się trzese i nie wierzę. Z tyłu głowy mam że to jakiś zły test 🙈🙈23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
4.11.2021- mamy serduszko❤ 6mm szczęścia🍀
13.01.2022- będzie Syn ❤👶 (16tc)
10.06.2022- Bartłomiej 😍👨 -
Iskra444 wrote:chociaż jedna porządna
Anettaa piękna krecha!!! Idź koniecznie na betę i przy okazji powodzenia na rozmowie o pracę jutro 🤞🤞🤞 z podwójna siłą na pewno Ci świetnie pójdzie 😁Iskra444 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa kupuje testy w action, są pakowane po dwie sztuki. Pokazują szybko nawet te 25mlu, nigdy mnie nie oszukaly. Z Rossmana używałam check&go czy cos takiego i też były spoko.
Anetta wow mocna kreska, ja bym sprawdziła jeszcze na teście z innej firmy.
Mnie dzisiaj złapała biegunka i juz sobie wmawiam że to od ciąży 😂🤦annaanja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izi wrote:Ja to nie mam nawet siły ostatnio się obserwować, śluzu raz mam mniej, raz więcej, a czasami prawie wcale go nie ma na bieliźnie a gin mówi, że dużo w środku.
Raz mnie ciągnie jajnik, raz nie. Raczej nie mam tak, że co cykl to samo
Teraz jedynie martwi mnie sluz, w tym cyklu faktycznie miałam go strasznie dużo, ale nie zawsze tak jest, ale dobrze ze piszesz co Ci lekarz powiedział bo pewnie coś w tym że jest pewnie w środku a nie koniecznie na bieliźnie 👍
-
Anettaa toż to piękna kreseczka 😍 idziesz na rozmowę o prace bo ja zmieniasz czy ogólnie szukasz? Bo jak zmieniasz to ja bum radziła zostać w obecnej i korzystać z uroków lata na leżaku 😄 który to dpo?
annaanja lubi tę wiadomość
-
Anettaa wrote:Oddana kreww🙈🙈
-
Iskra444 wrote:To żeby się Wam nie nudziło pokaze Wam moje piękne kreseczki…. Na teście owu 😂😂😂❤️
Ja muszę sobie testy owu chyba tylko na biezaco kupować a nie na zapas bo mnie potem na eksperymenty bierze 😂Iskra444 lubi tę wiadomość
-
Wojcinka wrote:Hahahaha szalona! Zbankrutujesz kobieto 😂
Nayax, Wojcinka, Blondyna.B, Izi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tu nie mam wątpliwości ze ciąża! Gratulacje