W lipcu seksy i szaleństwa, w kwietniu rodzą się maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
miska997 wrote:Dzisiaj bede kupywac testy ktore brac? Co myslicie o facelle ale paskowe te z Rossmann? Brac je? Zatestymuje dzień przed @ i w dzień @. Zastanawiam sie ktore brać.
-
nick nieaktualnyBlondyna.B wrote:Jak ja Wam zazdroszczę czekania na testowanie 😂
Ja czekam ale na owulację, która zbliża się wielkimi krokami i mam nadzieję na dniach przyjdzie bo oboje mamy wyjątkowo duże libido 😅
Trzymam kciuki za ⏸️❤️
Ja też czekam na owulacje 💪 oby była w weekend bo wyjeżdżamy na krótki urlop😁
Anettaa, gratulacje 😁 trzymam mocno kciuki !Blondyna.B lubi tę wiadomość
-
miska997 wrote:Dzisiaj bede kupywac testy ktore brac? Co myslicie o facelle ale paskowe te z Rossmann? Brac je? Zatestymuje dzień przed @ i w dzień @. Zastanawiam sie ktore brać.
Na facelle paskowych ostatnio mnóstwo fałszywych cieni. Chyba ze na cienie nie zwracasz uwagi to bierz.
Ktoś polecał nord test, do kupienia online25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Hej to i ja dołączę bo już kilka dni Was podczytuje. Termin @ pokazuje mi na 20.07 .
Testować chciałabym w tym terminie ale nie wiem czy nie zrobić bety szybciej z jednego względu (to też takie pytanie z mojej strony w sumie 😅) .
Otóż ginekolog kazał mi brać progesteron od 16 do 25 dc . Z racji tego że robię testy, które jak byk wykazały pik w 18 dc ( plus bol jajnika ) zaczęłam go brać wczoraj .
Czy jak go odstawie zgodnie z zaleceniami po 10 dniach , a będę w ciąży to nie zaszkodzę?Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Iskra444 wrote:
Iskra te wyliczenia , cyferki te aplikacja sama ci liczy? Bo mi zawsze wyskakuje że zdjęcie musi być na białym tle i blablabla i nie wylicza mi. Wkurzyłam się i odinstalowałam to ustrojstwo. -
miska997 wrote:Iskra zakładam z toba zrzutke. Bo ja dzisiaj jade kupic juz testy żeby na testowanie były. A znajac zycie jak kupie jutro podkusi mnie testowac. Szit. Ale bede w miescie dzis to kupie bo później juz nigdzie nie bede a nie bede kazac przeciez staremu kupowac. 😂😂😂
I ze 3 minimum testy pojda napewno😂😂 w tamtym cyklu 5 az robiłam z czego te 3 widac krechy później jasnialy......w tym cyklu choćby cień lece na bete żeby miec pewnosc. Nawet chce wiedziec jesli bede miala biochema. Nie ma bata. A z wynikami u nas juz dobrze nie trzeba sie dużo wcześniej umawiać bo od taki idziesz robisz wiec napewno w tym mies tylko 2 testy. I ew beta z krwi. Nic więcej 😂😂 musze sobie to obiecac. Bo zbankrutuje na testach😂😂😂😂
Ja jak jakaś nawiedzona w zeszłym cyklu robiłam po 3 dziennie i patrzyłam czy ciemnieje. Pierwszego dnia co się pokazała kreska to zrobiłam 5 testów. Potem to wszystko trzymałam w szufladzie i oglądałam codziennie aż w pewnym momencie zorientowałam się że mi w łazience moczem śmierdzi 🤦 wtedy się ocknęłam co ja durna robię, powywalałam wszystko jak leciDeLaCruz lubi tę wiadomość
-
tak, sama mi wylicza to apka, ale zauważylam, ze przy robieniu zdjęć nie może nawet drgnąć ręka. Mi do chirurgicznej precyzji daleko więc czasem kilka podejść mam do fotki
Dziewczyny ja Was chętnie dopisuję, ale proszę potem mi meldować się!Wojcinka, Zagadka919 lubią tę wiadomość
-
Anettaa gratulacje!!!!
Iskra czekaj z testowaniem na mnie 😀🤞 nie daj się podpuścić 😂Iskra444, Izi, Wojcinka lubią tę wiadomość
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖 -
Pani Miśka wrote:
U mnie temperatura odbiła w górę ale tylko do 36.8 więc nisko jak na lutealną u mnie...
A ja mierze tempke dopiero po owulacji ale zastosowałam sposób Blanki z wątku lutowego chyba i dla nacieszeniu wzroku uzupełniłam temperaturę od początku cyklu tak, żeby ładnie wyglądał wykres 😂DeLaCruz lubi tę wiadomość
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖 -
Dziewczyny trochę off topic a trochę nie
Właśnie ogladam na Netflixie nowy serial "human - the world within" odcinek "birth" ( o powstawaniu nowego życia, ciąży itd )
Polecam 👍 -
Tu tyle dobrego a u mnie się zaczyna regularny jak co miesiąc dół 😭
Iskra - testy owulacyjne wychodzą w ciąży pozytywnie 🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2021, 14:32
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
Kimberly wrote:Dziewczyny, czy żeby prowadzić swój wykres muszę mieć ovu premium? Dopiero ściągnęłam aplikację i nie mogę jej ogarnąć :p 🙈
Nie musisz 😉
Po prostu klikasz na ➕, tam w temperaturę/objawy/co tam chcesz dodać i dodajesz 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2021, 14:34
Kimberly lubi tę wiadomość
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
Kimberly wrote:Dziewczyny, czy żeby prowadzić swój wykres muszę mieć ovu premium? Dopiero ściągnęłam aplikację i nie mogę jej ogarnąć :p 🙈
W aplikacji masz podgląd swojego cyklu w formie wykresu i kola. Na kole moim zdaniem łatwiej dodawać dane - temp, objawy itd.
Ja musze z bólem powiedzieć że ovu friend kiedyś (4-5 lat temu) było duuuuzo lepsze - przynajmniej moim zdaniem. Bardziej intuicyjne, łatwiejsze w użyciu. Ta aplikacja jest mega słaba teraz ale co zrobić 🤷♀️Kimberly lubi tę wiadomość
-
Wojcinka wrote:Nie, żeby prowadzić wykres nie musisz mieć premium. Premium daje Ci m.in. wgląd do poprzednich cykli. Ja teraz wykupiłam premium bo chciałam zobaczyć swoje cykle z 2017 roku. Ale była też (może nadal jest) promocja i za 12 miesięcy zapłaciłam 12 zł 👍
W aplikacji masz podgląd swojego cyklu w formie wykresu i kola. Na kole moim zdaniem łatwiej dodawać dane - temp, objawy itd.
Ja musze z bólem powiedzieć że ovu friend kiedyś (4-5 lat temu) było duuuuzo lepsze - przynajmniej moim zdaniem. Bardziej intuicyjne, łatwiejsze w użyciu. Ta aplikacja jest mega słaba teraz ale co zrobić 🤷♀️
Nie mam premium, a mam wgląd do wszystkich poprzednich cyklu 🤨😅Kimberly lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
ale na forum zrobiło się gorąco
ja w tym miesiącu zaczynam z żelem conceive plus, zobaczymy jak to będzie jutro popołudniu mam gin podglądnąć co tam się dzieje w 12dc, mam nadzieję, że będzie widać pięknie zbliżającą się owulkę. Mam w tym miesiącu taką ochotę na ❤️ a tu klops, wczoraj mąż miał służbę i go nie było, a dzisiaj nie, bo jutro wizyta 😂 za to po wizycie 😈 😁ehhhIskra444, Vivian lubią tę wiadomość