W lipcu seksy i szaleństwa, w kwietniu rodzą się maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie libido zawsze było takie że 3-4 razy w tygodniu ale w okolicy owulacji podnosi się i mogłabym kilka razy dziennie 🙈
W okres nigdy nie ma ❤️ od zawsze nie lubię w takie dni i nawet nie mam ochoty, staram się nie cisnąć tylko jak mąż ma ochotę to wtedy bo czasem ciężki dzień w pracy i nawet siły nie ma. Ale pamiętam w ciąży to nawet raz w tygodniu mi się nie chciało tak mi spadło libido... Potem 2 miesiące przymusowej przerwy i teraz się nadrabia -
celina550 wrote:A jeszcze odnośnie do śluzu - jak jest u was po owu? Bo mnie dopiero wtedy "zalewa", w tym cyklu to już w ogóle 😛
Mnie tez zazwyczaj na drugi dzień po jest gesto zyłtawo biały w bardzo duzej ilosci tak przez max 2,3 dni potem juz mniej -
Nasti6 wrote:Mnie tez zazwyczaj na drugi dzień po jest gesto zyłtawo biały w bardzo duzej ilosci tak przez max 2,3 dni potem juz mniej
A u mnie teraz od 4-5 dpo mnie zalewa, mam wrażenie ciągle że się posikalam 😆 ślicznie biały, kremowo nieprzejrzysty śluz 🤦👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
My też kiedy mamy ochotę, mąż ma zawsze chęć jak ja mam a ja w okolicach owulacji mam większą, także jakoś się zgrywamy 😉
https://ibb.co/vknqrS4
Myślicie, że już wczoraj był pik? W ogóle kiedy najlepiej ❤️ w dzień pozytywnego testu owu, czy dzień później? -
Izi wrote:Ja nawet nie do końca ogarniam kiedy mam dni płodne, w sensie mniej więcej wiem ale nie wyczekuję tej owu z rozłożonymi nogami, że tak powiem xd kochamy się częściej niż wcześniej ale to też suple nam libido podkręciły. Mąż dorzucił do prezentu na urodziny książkę erotyczną, jakąś banalną historyjkę (nie czytałam takich nigdy i sama bym nie kupiła) i śmieje się, że będzie mi kupował częściej chyba jak tak działa na mnie xD
Co do testowania - trzymam za Was mocno kciuki w tym miesiącu!
W czerwcu nie testowałam bo składałam wypowiedzenie i zawiesiliśmy starania - czekam na @ i dziś powinna być
W lipcu z kolei jeszcze będzie za wcześnie nawet jak dziś przyjdzie @. Trochę mi smutno z tego powodu ale się zdarza.
Swoją drogą wyczekuję jej bo mamy w niedzielę rocznicę ślubu i jedziemy na weekend w góry, znaleźliśmy taki klimatyczny domek.. więc chętnie bym uczciła to w łóżku hihi poza tym lepiej chodzić po górach nie w 1 czy 2 dzień okresu bo wtedy umieram z bólu i mnie zalewa...
Tez mamy w niedzielę rocznicę ślubu 😁😁 także życzę nam życzę owocnego weekendu 🙈🥰Izi lubi tę wiadomość
13.07 ⏸️ 💕🤰🏼
Czekamy na Ciebie, Synku 💙
-
Ulalala wrote:My też kiedy mamy ochotę, mąż ma zawsze chęć jak ja mam a ja w okolicach owulacji mam większą, także jakoś się zgrywamy 😉
Myślicie, że już wczoraj był pik? W ogóle kiedy najlepiej ❤️ w dzień pozytywnego testu owu, czy dzień później?
Mi sie wydaje, że wczoraj był najbardziej pozytywny więc dzisiaj i jutro działajcie😁❤ myślę, że najlepiej w dniu pozytywnego testu i dzień, dwa później poprawić🤪 zawsze jest możliwość, że troche później pęknie pęcherzyk24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Ulalala wrote:My też kiedy mamy ochotę, mąż ma zawsze chęć jak ja mam a ja w okolicach owulacji mam większą, także jakoś się zgrywamy 😉
Myślicie, że już wczoraj był pik? W ogóle kiedy najlepiej ❤️ w dzień pozytywnego testu owu, czy dzień później?
Moim zdaniem był 😉
Co to za apka?👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
nick nieaktualnyIzi wrote:Nie wiem czy też tak macie ale ja jakoś w 2 dniu okresu to czasami mam największą ochotę w miesiącu xD
Nooo, też tak mam ale rzadko jest w trkcie miesiączki bo ja się jakby krępuje ale czasem sie zdarzy, Stary mówi, ze fajnieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2021, 10:17
-
nick nieaktualnycelina550 wrote:On za to może i po dwa razy dziennie 🤦 mamy czasem spiny z tego powodu, czasem nawet ogromne, bo dla niego to jest czasem "ja Cię chyba nie podniecam"...
o jeju, jak ja to znam... mój Stary też wali takie teksty jak nie mam ochoty
-
conte wrote:Nooo, też tak mam ale rzadko jest w trkcie miesiączki bo ja się jakby krępuje ale czasem sie zdarzy, Stary mówi, ze fajnie
Nie no ja nie dałabym radę w czasie miesiączki właśnie i mnie nosi wtedy xd 5 czy 6 dnia jak już jestem na końcu i jest plamienie to tak.
Kajucha95 - jeżeli 95 to rocznik to i to nas łączy
Też życzę Wam udanego weekendu♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Ja niestety czuję, że idzie @..😪
💏 starania o pierwszego maluszka od 01.2021
👱🏼♀️:36
Owulacje potwierdzone monitoringami
AMH- 2,6
MTHFR_1298A>C Układ heterozygotyczny
09.2021- sono Hsg (oba drożne)
12.2021- Histeroskopia (usunięty polip 1,5cm )
🙋♂️:39
operacja żylaków 1st.
morfologia: 2% --> 12%, ruch i żywotność- ok
HBA, DFI- ok
1.08.2023 👶 -
Ulala a zrob jeszcze dziś w okolicy 11:20 tak jak wczoraj? Bo wtedy jest najwyższe stężenie lh.
Wydaje się ze pił był wczoraj ale tak dla pewności
Celina550 apka to PreMom, bardzo fajna jeśli chodzi o testy
Sesyjka mam nadzieje ze tylko Ci się wydaje!!! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Kajucha i Izi - owocnych rocznic 😈😈😈Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2021, 10:47
Izi lubi tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:Blondyna i Izi - owocnych rocznic 😈😈😈
To nie ja tylko Kajucha 😉 u mnie rocznica w lutym -
Blondyna.B wrote:To nie ja tylko Kajucha 😉 u mnie rocznica w lutym
Izi, Blondyna.B lubią tę wiadomość
-
Iskra444 niestety nie, bo już mocno brzuch boli.
Mam dość silne bóle miesiączkowe z powodu tyłozgięcia.
Macie może jakieś sprawdzone sposoby na zmniejszenie bólu?
U mnie zawsze idzie w ruch termofor i ibuprom max.
Przykro mi i chce mi się płakać😪Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2021, 11:14
💏 starania o pierwszego maluszka od 01.2021
👱🏼♀️:36
Owulacje potwierdzone monitoringami
AMH- 2,6
MTHFR_1298A>C Układ heterozygotyczny
09.2021- sono Hsg (oba drożne)
12.2021- Histeroskopia (usunięty polip 1,5cm )
🙋♂️:39
operacja żylaków 1st.
morfologia: 2% --> 12%, ruch i żywotność- ok
HBA, DFI- ok
1.08.2023 👶 -
Izi wrote:Ja nawet nie do końca ogarniam kiedy mam dni płodne, w sensie mniej więcej wiem ale nie wyczekuję tej owu z rozłożonymi nogami, że tak powiem xd kochamy się częściej niż wcześniej ale to też suple nam libido podkręciły. Mąż dorzucił do prezentu na urodziny książkę erotyczną, jakąś banalną historyjkę (nie czytałam takich nigdy i sama bym nie kupiła) i śmieje się, że będzie mi kupował częściej chyba jak tak działa na mnie xD
Jakie suple wam podkręciły libido?
Książki erotyczne to jest to co lubię 😉 rzuć tytuł albo autora, chętnie poczytam
-
nick nieaktualny
-
Axon wrote:KaJa bierzesz olej czysty czy jakies kapsulki?
Dziewczyny, a jakie suple polecacie na libido? U nas z tym jest problem po obu stronach, gdyby sex miał być tylko jak mamy ochote to bylby max 2 razy w miesiacu..
Biorę kapsułki i łykam je w całości, nie rozgryzam ani nic. No i biore po jednej 3 razy dziennie.
Izi, myślałam że tylko ja jestem nienormalna i nawet w czasie okresu mam taką chcice🤣 chłopu na szczęście to nie przeszkadza więc bierzemy wtedy razem prysznic🤪🤣Izi lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️