W lipcu seksy i szaleństwa, w kwietniu rodzą się maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
uduchowiona wrote:Kremówka ale ja mam właśnie kortyzol bardzo niski 6 😬
LH ostatnio miałam 8,63 a FSH 5.
Norma jest od 5 więc masz dobrze a moim zdaniem im niższy tym lepszy😜 stosunek lh:fsh masz troche za wysoki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2021, 00:15
Ivanka93 lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
KaJa wrote:Norma jest od 5 więc masz dobrze a moim zdaniem im niższy tym lepszy😜 stosunek lh:fsh masz troche za wysoki.
Kaja a wiesz wg mojego endo jest za niski i jutro jadę na rezonans przysadki 😬😬 zrobię sobie tez aktualne lh i fsh. Dziękuje za info ☺️ -
Od stycznia z mężem zaczęliśmy jeszcze zdrowiej jeść, chociaż i tak tutaj było dobrze. Ja prawie całkowicie odstawilam alkohol, mąż max 2 piwa w weekend. Zbadałam się wzdłuż i wszerz i teoretycznie wszystko ok
Biorę od lutego femibion 0. Od końca maja się staramy a na cykl aktualny kupiłam żel fertilsafe plus, bo mam mało śluzu płodnego.
Także może i drugi cykl starań, ale tak naprawdę zaczęliśmy na początku roku:)
Milego dnia, lecę do pracy i czekam na Wasze kreski 💗MałaMi*, Vivian, milam, Kremówka lubią tę wiadomość
13.07 ⏸️ 💕🤰🏼
Czekamy na Ciebie, Synku 💙
-
Mój poranek kiepsko się zaczął... wczoraj udało mi się kupić pink strumieniowy (płytkowego nie było) i musiał być ferelny bo nie ma ani jednej kreski... teraz muszę kombinować gdzie rano kupić, bo miałam iść na betę o 8:00 tylko jeśli druga kreska będzie bardziej widoczna...
Kajucha95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymilam wrote:No tak, nakazał łykanie duphastonu 2x1. Lekarka do której do tej pory chodziłam mówiła że dupek jest niepotrzebny, ale w sumie wezmę se, co mi tam. No i właśnie ten polip, on powiedział że polip może działać jak korek i nie przepuszczać plemników. Mam go usunąć metodą histeroskopii. To boli?
Ja miałam histeroskopie i laparoskopie - usuwanie polipa I kontrola drożności jajowodów i ogólnego stanu macicy. Zabieg pod znieczuleniem ogólnym, po zabiegu ból do zniesienia, niejednokrotnie miesiączka mnie bolała bardziej -
MamaMagda89 wrote:Mój poranek kiepsko się zaczął... wczoraj udało mi się kupić pink strumieniowy (płytkowego nie było) i musiał być ferelny bo nie ma ani jednej kreski... teraz muszę kombinować gdzie rano kupić, bo miałam iść na betę o 8:00 tylko jeśli druga kreska będzie bardziej widoczna...
MamaMagda89, Wojcinka lubią tę wiadomość
13.07 ⏸️ 💕🤰🏼
-
nick nieaktualnyDziewczyny, dzisiaj wizyta o 19, trzymajcie kciuki 🤞 wczoraj owulak mega pozytywny, śluz się pojawił i to w takich ilościach jak nigdy 🙈 a dzisiaj czuje z lewej strony, oby w końcu to było to 😁
Kajucha95, KaJa, MamaMagda89, MałaMi*, Blondyna.B, Izi, Ivanka93, Axon, Vivian, Paulina1106, SandraMaria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajucha95 wrote:
O kurcze, pierwszy raz widzę, żeby wokół testowej była cała biała otoczka ale taka bielsza 😳Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2021, 05:56
-
uduchowiona wrote:Kaja a wiesz wg mojego endo jest za niski i jutro jadę na rezonans przysadki 😬😬 zrobię sobie tez aktualne lh i fsh. Dziękuje za info ☺️24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Nayax, conte, MałaMi*, Zagadka919, coma, Kajucha95, KaJa, Dorka, Lucy91, MartiWa, Blondyna.B, Izi, Ivanka93, Anettaa, Axon, Vivian, Norka01, milam, Wojcinka, Paulina1106, Gravity, SandraMaria, DeLaCruz, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulina1106 wrote:A jaką tą torbiel masz?
Ja mam dermoidalną 3 cm ma i mój gin nic z nią nie karze robić, mamy się starać normalnie🤷🏼♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2021, 06:36
-
Dziewczyny gratuluje kreseczek ❤️ Ja nie udzielam się na forum ale śledzę każdy wątek staraniowy
Jednak potrzebuje rady. Wczoraj pisałam o moich obawach i dziś nie wytrzymałam zrobiłam test jestem 9 Max 10 dpo powiedzcie mi czy brać szybko luteinę? W moim przypadku biorę tylko przez 7 dni od owulacji czy iść na betę czy spokojnie poczekać?
No i czy wogóle to nie moje zwidy
Kajucha95, MartiWa, Axon, coma, Norka01, Wojcinka, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDastiny wrote:Dziewczyny gratuluje kreseczek ❤️ Ja nie udzielam się na forum ale śledzę każdy wątek staraniowy
Jednak potrzebuje rady. Wczoraj pisałam o moich obawach i dziś nie wytrzymałam zrobiłam test jestem 9 Max 10 dpo powiedzcie mi czy brać szybko luteinę? W moim przypadku biorę tylko przez 7 dni od owulacji czy iść na betę czy spokojnie poczekać?
Kajucha95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDastiny wrote:Dziewczyny gratuluje kreseczek ❤️ Ja nie udzielam się na forum ale śledzę każdy wątek staraniowy
Powtórzyłabym test jutro lub za 2 dni. Jeśli test będzie wyraźniejszy to poszłabym na bete i prog. Jeżeli chodzi o luteine to dobrze byłoby to skonsultować z lekarzem, chyba, że masz stwierdzoną niedomogę lutealną 😊 -
Dastiny wrote:Dziewczyny gratuluje kreseczek ❤️ Ja nie udzielam się na forum ale śledzę każdy wątek staraniowy
13.07 ⏸️ 💕🤰🏼