W lipcu upały 🌞rozbiera mnie Stary 👙spłodzimy bobasa🚼byle na golasa 🕺!
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do wątróbki to ja jem, chodzi o to żeby nie przedawkować wit A wiec jak zjemy od czasu do czasu trochę to się nic nie stanie, tak myśle 😄
-
Bellinda, duży bobo😍
-
Najniższy pomiar 19 z groszami😭 szczerze, to teraz liczę dosłownie dni, teraz wypatruję chociaż 28 tygodnia❤
-
Tattyteddy wrote:Dzięki dziewczyny spróbuję z wołowiną, jakoś nigdy nie kupujemy ale trzeba zacząć w imię wyższego dobra. Wątróbkę lubię z cebulką , ale boję się właśnie ze względu na wit A.
-
Tattyteddy wrote:Pojawiają się wam już skurcze Braxtona? Ja przed chwilą tego doświadczyłam, w pierwszej ciąży tego nie miałam i teraz aż się wystraszyłam, wzięłam szybko magnez i się położyłam.
-
Tattyteddy wrote:Pojawiają się wam już skurcze Braxtona? Ja przed chwilą tego doświadczyłam, w pierwszej ciąży tego nie miałam i teraz aż się wystraszyłam, wzięłam szybko magnez i się położyłam.
-
Tattyteddy wrote:To taki skurcz na górze brzucha i przechodzi w dół, trwa krótko i jest jednorazowy choć może się pojawiać co kilka dni. Mi się pierwszy raz zdarzyło, bardzo się przestraszyłam. W poprzedniej ciąży nic takiego nie miałam.
-
Ja mam żelazo do picia podobno najlepsze od tabletek. Smak ma taki średni ale jakoś przejdzie. Zobaczymy jakie będą wyniki 😀
Wrazluwa lubi tę wiadomość
👩 - 31
👱♂️- 28
Starania- 11.2022r. 💗
CB - ( 4.06- 6t 💔 )
9.07.2023 - Tłuste kreski 🤭
12.07.2023 - Beta 6412,00 😍
14.07.2023 - Beta 13974,00
24.07.2023 - Bliźniaki 🥰👶👶 Rośnijcie Nasze Kropeczki🥰💟
5.10.2023 - Chłopaki 👶👶💙💙
11.01.2024 - Pierwszy Misiu: 1660g 🐻💙, drugi Misiu: 1950g 🐻💙
02.02.2024 - Filipek-2110💙, Franio-2550💙 🍀🤱
Ciąża 2k2o 🤰 -
Hej dziewczyny już 1 grudzien ❄️🎄🤯
Wyskoczyła mi opryszczka na wardze 😢 co mogę wziąć? Czy napisać lepiej do gin? Z tego co wiem opryszczka jest niebezpieczna w ciąży i zestresowalo mnie to 😒 -
Rozzzzi wrote:Hej dziewczyny już 1 grudzien ❄️🎄🤯
Wyskoczyła mi opryszczka na wardze 😢 co mogę wziąć? Czy napisać lepiej do gin? Z tego co wiem opryszczka jest niebezpieczna w ciąży i zestresowalo mnie to 😒🩷 -
Szok, że już grudzień 🤯
Jakoś w ogóle nie czuję tego klimatu. Nie mam siły, sprzątać, gotować, dekorować, itd.
Będę miała siłę się tylko najeść na Wigilii. Na to zbieram siły 😂
Co do opryszczki, to słyszałam też, że jeśli już się ją kiedyś miało, to nie jest groźna 😊
Ale jak jest możliwość, to zawsze warto się skontaktować z gin.👩🏻+🧔🏻= ❤️ 2017
👩🏻+🧔🏻= 💍 13.08.2020 Oświadczyny w Rzymie ❤️
👩🏻+🧔🏻= 🐶 22.07.2022 Psynek ❤️
👩🏻+🧔🏻= 💒 16.09.2022
Starania o pierwsze dziecko od początku 2022 roku.
Leczenie w klinice:
05.2023 - 1cs Letrozol
06.2023 - 2cs Letrozol+Ovitrelle
15.07 ⏸️ 🥹❤️
17.07 - 41,9 mlU/ml ❤️
19.07 - 88,5 mlU/ml ❤️
03.08 - pierwsza wizyta, 4mm, jest serduszko 🥳
26.10 - dziewczynka? 🥺🩷
15.11 - 372g pięknej dziewczynki, witaj Jagna ❤️
17.01 - 1650g 🥰
19.02 - Nasz największy cud, Jagusia 🩷 34+6, 2790g, 51 cm.
👩🏻 28l.
AMH - 4.01
Sono-hsg - Jajowody drożne ✅
🧔🏻 36l.
Morfologia nasienia 1%
Badanie USG jąder w porządku 💪🏻
-
Tattyteddy wrote:A miałaś już kiedyś? Podobno tylko gdy ma się pierwszy raz może być niebezpieczne.
-
A to jestem teraz spokojna, mi często lubi opryszczka wychodzić. Chyba mam w sobie już tego wirusa i będzie wychodzić 🫣
-
Ja też nie mogę uwierzyć że już grudzień i zaraz święta. Ale śnieg już jest i trochę klimatu świątecznego już czuć. Macie już prezenty kupione czy nie kupujecie? My chcemy jechać do teściów na wigilię i tak głupio nic nie kupić, co można i wypada? Alkoholu nie piją (a to by było najłatwiejsze jakieś winko kupić 😄), słodyczy to też nie bardzo 🤭 A mi głupio tak bez niczego jechać będzie.🩷
-
My jesteśmy na Wigilie w domu, a w pierwszy dzień świat w tym roku przychodza do nas moi rodzice😅 zawsze im coś kupujemy albo osobno albo razem jakaś paczka prezentowa, my zawsze dostajemy od nich kase, a w drugi dzień świat jedziemy my w gości 😃