W lipcu upały 🌞rozbiera mnie Stary 👙spłodzimy bobasa🚼byle na golasa 🕺!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuje jeszcze raz dziewczyny! ❤️ jutro lecę na betę i proga z rana, trzymajcie kciuki żeby to było to!
Ja za was tez oczywiście trzymam, myślałam tez o was jak nie zaglądałam na forum 🥰🥰moonflower, Niaha, Jagodecka, M_arcysia, Butterfly23, Bluesky, gattina, Kasia111 lubią tę wiadomość
-
Boże dziewuchy, stary to chyba tak zasiał, że od 2dpo już mam objawy 😂😂🫣
(Oczywiście to żart!!), ale mam skurcze przez cały dzień jak na @😑
nie czaje o co chodzi w tym cyklu! Wrrr taka jestem zła!😂😑👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Bialeekk wrote:Boże dziewuchy, stary to chyba tak zasiał, że od 2dpo już mam objawy 😂😂🫣
(Oczywiście to żart!!), ale mam skurcze przez cały dzień jak na @😑
nie czaje o co chodzi w tym cyklu! Wrrr taka jestem zła!😂😑
Biorąc pod uwagę że do tej pory nie byłaś w ciąży to każdy nowy objaw może ją zwiastować...🥰
Ja też dzisiaj miałam skurcze jak na @ i taka zgaga mnie pali że umrę 🤦 ale to nie objaw ciąży, niestety to objaw refluksu i przepukliny żołądka uprzedzając instytucje 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2023, 20:13
-
Spadam laski 😘
Po dzisiejszej niespanej nocy, zasponsorowanej przez Kajtusia nie za bardzo miałam siłę i nastrój na cokolwiek, dlatego po obiadku postanowiłam szykować się na jutrzejsze spotkanie ze znajomymi. Zatem hybrydka zrobiona, idę tonować włosy, a potem różana kąpiel w wannie przy świecach, bo mi się należy 😎 Psiapsi 🐒sobie właśnie poszła, a mąż włączył tryb "oczekujący z łoża" ✌️😅
Życzę Wam udanego, słonecznego weekendu!🌞
Moon, nie pogniewam się za foto z wypadu 🤞nawet nogę- frytkę upaloną też chętnie zobaczę 🤣moonflower lubi tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀blastka 4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm, krwiaka brak
12t6d CRL 6,65 cm prenatalne ⌚
28/11 wizyta ⏳
PTP 20.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
O rany, wystukałam wam wiadomość i się usunęło
Rozzzi gratuluje ci ⏸️ kresek kusisz mnie żeby usc z tobą na betę ale powtarzam sobie ze jestem silna kobieta i mam silna wole i zrobię betę w poniedziałek po prostu chce zobaczyć wyższy przyrost 😅
Trzymam kciuki za piękna betę za ciebie jutro i piękny przyrost w poniedziałek ❤️
Dziewczyny trzymam kciuki żebyście Wysikiwaly piękne kreski na testach!!!
Dziewczyny trzymam za was wszystkie kciuki ❤️
Nie było was łatwo dzisiaj nadgonić
Ja już jestem na l4, robię jagodzianki ❤️😍Butterfly23 lubi tę wiadomość
08.06.2019 👩❤️👨
31.08.2019 💍
31.12.2023 👰♀️🤵♂️
28.05.2023 💔 5cs
03.07.2023 Beta 12,3 mlU/ml
zostań ze mną kwiatuszku 🌺
05.07.2023 Beta 40,3 🥹
10.07.2023 Beta 493 🥹
20.07.2023 2 mm człowieczka z czynnością serduszka ❤️
10.08.23 2,4 cm człowieczka ))
26.10.2023 Całe 320g miłości
26.02.2024 3242 g Zuzanny
Zuzia się urodziła 11.03.2024
Ważyła 3370 g
Mierzyła 55 cm
-
Mi lekarka mówiła, że ta przewaga jest bardzo ważna do dobrego zagnieżdżenia! -
Wrazluwa wrote:O rany, wystukałam wam wiadomość i się usunęło
Rozzzi gratuluje ci ⏸️ kresek kusisz mnie żeby usc z tobą na betę ale powtarzam sobie ze jestem silna kobieta i mam silna wole i zrobię betę w poniedziałek po prostu chce zobaczyć wyższy przyrost 😅
Trzymam kciuki za piękna betę za ciebie jutro i piękny przyrost w poniedziałek ❤️
Dziewczyny trzymam kciuki żebyście Wysikiwaly piękne kreski na testach!!!
Dziewczyny trzymam za was wszystkie kciuki ❤️
Nie było was łatwo dzisiaj nadgonić
Ja już jestem na l4, robię jagodzianki ❤️😍
Oo widzę kochana ze Ty już na becie byłaś ❤️ gratuluje
Chodź tez nie będę sama. Ja to będę w szoku jak wgl zobaczę ze coś jest na rzeczy 🫢
-
moonflower wrote:Odnoszę wrażenie, że życie staraczek to stałe czekanie, najpierw czekamy na @ żeby rozpocząć nowy cykl, później czekamy żeby już sobie poszła... następnie dalszy ciąg czekania na pik/skok temperatury/ owulacje/monitoring, później czekamy na to żeby zbadać proga, następnie na testowanie... jak się uda wytestować to czekamy na wizytę 🤣🤣 Jezu staraczki a później szczęśliwe mamusie muszą być oazami spokoju i cierpliwości na to wychodzi 😂 - nijak się ma to do mnie NARWANEGO NERWUSA 😂
No dokładnie 😂 To oczekiwanie jest straszne... i nic nie można zrobić żeby to jakoś przyspieszyć 😕
Kobiety muszą być naprawdę wytrzymałe 💪 -
Dziewczynki kochane,przesyłam Wam porcje wirusków od mojego maluszka w 11 tygodniu 🥰 3,41 cm,pięknie bijące serduszko i maluszek machał dziś do nas na usg rączką 🥰
https://zapodaj.net/plik-G1XXcKGiwq
Łapcie wszystkie 😍🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠Jagodecka, Marzycielka, Emka06, moonflower, Miminka, xMartaa, Butterfly23, Ominoki, Dzella19, Bluesky, gattina, KarolinaAnastazja, Wron Kraa, Kasia111, Putka2022, Paprota9418, Lipcowa, Zuzanna99, RinTinTin lubią tę wiadomość
12.2021r - 💒
11.2022r - początek starań o pierwsze 👶
03. 2023 - CB 4t 💔
29.05.2023 - ⏸️ (naturalny cykl) 🙏🍀🤞💕
30.05.2023 - Beta HCG - 305,8 🙏🍀💖
6.06.2023 - Beta HCG - 5071,6 🙏🍀💖🌞🤞
14.06.2023 - Kruszynka z serduszkiem ❤️🙏🍀🤞☀️😍
07.07.2023 - 3,41 cm maluszka 😍❤️🤞🍀🙏☀️❤️
20.09.2023 - połówkowe, 451 g chłopczyka, niskie ryzyka ❤️🍀🙏
17.11.2023 - 3 prenatalne ♥️🤞🍀☀️🥰 1600 g Skarba 🩵♥️
[/url] -
Paucia wrote:Dziewczynki kochane,przesyłam Wam porcje wirusków od mojego maluszka w 11 tygodniu 🥰 3,41 cm,pięknie bijące serduszko i maluszek machał dziś do nas na usg rączką 🥰
Łapcie wszystkie 😍🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Łapię 😘
Gratulacje Mamuśka 🙂Paucia lubi tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Paucia wrote:Dziewczynki kochane,przesyłam Wam porcje wirusków od mojego maluszka w 11 tygodniu 🥰 3,41 cm,pięknie bijące serduszko i maluszek machał dziś do nas na usg rączką 🥰
Łapcie wszystkie 😍🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠Paucia lubi tę wiadomość
-
moonflower wrote:Paucia super wieści!! Oby przynajmniej jedno ze złotych jaj przejęło twoje wiruski i wykiełkowało w moim brzuchu
Moon, słoneczko moje! Wierzę,że tak będzie i mocno Ci kibicuję 🥰❤️🤞🍀❤️🤩moonflower lubi tę wiadomość
12.2021r - 💒
11.2022r - początek starań o pierwsze 👶
03. 2023 - CB 4t 💔
29.05.2023 - ⏸️ (naturalny cykl) 🙏🍀🤞💕
30.05.2023 - Beta HCG - 305,8 🙏🍀💖
6.06.2023 - Beta HCG - 5071,6 🙏🍀💖🌞🤞
14.06.2023 - Kruszynka z serduszkiem ❤️🙏🍀🤞☀️😍
07.07.2023 - 3,41 cm maluszka 😍❤️🤞🍀🙏☀️❤️
20.09.2023 - połówkowe, 451 g chłopczyka, niskie ryzyka ❤️🍀🙏
17.11.2023 - 3 prenatalne ♥️🤞🍀☀️🥰 1600 g Skarba 🩵♥️
[/url] -
Zuzanna99 wrote:Dzisiaj 7dc endometrium już prawie 7mm i w prawym jajniki pęcherzyk 1.5 cm 🤔 odkąd zaczęliśmy się starać to bóle owulacyjne z lewej strony, a tu potwierdzone w prawym jajniku..
Z góry dziękuję ❤️
W 7 dc miałam pęcherzyk 17 mm. Owulacja była wg wykresu 12 dc.
Dziś byłam u gina (16dc), jest ciałko żółte, ale endometrium 6 mm 🙄moonflower, Zuzanna99 lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Dziewczyny pytanie do wszystkich i tych już z dwoma kreskami i tych co wierzę,że zobaczą je w bliskiej przyszłości 😍
Czy zamierzacie pójść szybko na L4 ?
O moich dwóch ostatnich ciążach, które straciłam nikt w pracy nie wiedział, zamierzałam jeszcze popracować i powiedzieć dopiero po prenatalnych no ale nie doczekałam....po drugim poronieniu powiedziałam,że stawiam wszystko ja jedną kartę i zrobię wszystko żeby donosić ciążę i że pójdę na L4 bardzo szybko, bo chce być w domu odprężona,wypoczęta...bo w ostatnich dwóch ciążach nawet nie miałam kiedy pójść na drzemkę bo ciągle coś- a to praca a to obiad, a to 6 latek w domu 😀.
Teraz od początku chce mieć luuuz i jak najmniej stresu, obawiam się że jeśli teraz poronie to nie wiem czy zdecydujemy się próbowac kolejny raz.
(Wiem wiem, pisze jakbym już była w ciąży 😛😁 ale bardzo liczę na lipiec, czuję że owulka będzie piękna teraz, magiczny wiesiołek wjechał i czuję, że się uda tym bardziej,że nie miałam nigdy problemu z zajsciem- gorzej z utrzymaniem 😢)
I tak rozkminiam to l4, z jednej strony chce pójść od razu i czuć że zrobiłam wszystko,żeby dopomóc tej ciąży a z drugiej boje się że znów coś pójdzie nie tak i będę "spalona" w pracy
A Wy co zamierzacie ?Wrazluwa lubi tę wiadomość
2017 - 👶
05/2022 - poronienie zatrzymane 6tc
01/2023 - poronienie zatrzymane 10tc
Kariotyp mój ✅
Kariotyp męża ✅
Estriadol,prolaktyna,progesteron,
FSH ✅
DHEA-S04 ✅
Witd.D- 46,6 ✅
Zespół antyfosfolipidowy ❎
ANA 4 dodatnie, miano 1:320
On:
Morfologia 4% za to nadrabiają ilością,żywotnością i ruchliwością (wszystkie te parametry dużo ponad normę 💪)
Fragmentacja DNA plemnika : 11% 👌
24.07 ⏸️ -
Angi90 wrote:Spadam laski 😘
Po dzisiejszej niespanej nocy, zasponsorowanej przez Kajtusia nie za bardzo miałam siłę i nastrój na cokolwiek, dlatego po obiadku postanowiłam szykować się na jutrzejsze spotkanie ze znajomymi. Zatem hybrydka zrobiona, idę tonować włosy, a potem różana kąpiel w wannie przy świecach, bo mi się należy 😎 Psiapsi 🐒sobie właśnie poszła, a mąż włączył tryb "oczekujący z łoża" ✌️😅
Życzę Wam udanego, słonecznego weekendu!🌞
Moon, nie pogniewam się za foto z wypadu 🤞nawet nogę- frytkę upaloną też chętnie zobaczę 🤣 -
M_arcysia wrote:Dziewczyny pytanie do wszystkich i tych już z dwoma kreskami i tych co wierzę,że zobaczą je w bliskiej przyszłości 😍
Czy zamierzacie pójść szybko na L4 ?
O moich dwóch ostatnich ciążach, które straciłam nikt w pracy nie wiedział, zamierzałam jeszcze popracować i powiedzieć dopiero po prenatalnych no ale nie doczekałam....po drugim poronieniu powiedziałam,że stawiam wszystko ja jedną kartę i zrobię wszystko żeby donosić ciążę i że pójdę na L4 bardzo szybko, bo chce być w domu odprężona,wypoczęta...bo w ostatnich dwóch ciążach nawet nie miałam kiedy pójść na drzemkę bo ciągle coś- a to praca a to obiad, a to 6 latek w domu 😀.
Teraz od początku chce mieć luuuz i jak najmniej stresu, obawiam się że jeśli teraz poronie to nie wiem czy zdecydujemy się próbowac kolejny raz.
(Wiem wiem, pisze jakbym już była w ciąży 😛😁 ale bardzo liczę na lipiec, czuję że owulka będzie piękna teraz, magiczny wiesiołek wjechał i czuję, że się uda tym bardziej,że nie miałam nigdy problemu z zajsciem- gorzej z utrzymaniem 😢)
I tak rozkminiam to l4, z jednej strony chce pójść od razu i czuć że zrobiłam wszystko,żeby dopomóc tej ciąży a z drugiej boje się że znów coś pójdzie nie tak i będę "spalona" w pracy
A Wy co zamierzacie ?
Zapomniałam dodać, że mam.prace częściowo fizyczna
🧐Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2023, 03:08
-
Butterfly23 wrote:W 7 dc miałam pęcherzyk 17 mm. Owulacja była wg wykresu 12 dc.
Dziś byłam u gina (16dc), jest ciałko żółte, ale endometrium 6 mm 🙄