W listopadzie Bolo leci w lecie będą z tego dzieci 🦩🤰👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie w końcu przyszła ona 🐵.
Powiedzcie mi czy któraś z was robiła badanie moczu podczas okresu? Używam kubeczka menstruacyjnego ale jednak może ta krew gdzieś tam się przedostać i badanie może być sfałszowane. 🤔 Chyba że mogą mi odpisać te badania moczu na inny dzień i zrobię jak już bede po miesiączce. 🤔 -
MartiMarti wrote:Aaaa .. 🤣🤣
Wiecie co , znalazłam jeszcze jednego oszusta w innej szufladzie 🤣🤣🤣🤣 zrobiłam z drugiego siku bo jak bym nie nasiurała to bym nie była sobą 🤣 Test jest jeszcze mokry .. zeby nie było ze wyschnięty cień.Nie musiałam go nawet rozbierać ..
Wrzucę wam, myśle ze w tym cyklu jest coś na rzeczy ale oby to biochem nie był😩🥺
Ale pięknie widać 😊 😊 -
BuBu90 wrote:Opowiem Wam co wyczyniał wczoraj mój kot. Mam go 4 lata, co miesiąc mam okres i nigdy tego nie zrobił. Wczoraj przyszedł do mnie powąchał mnie w okolicy podbrzusza i rzecz jasne krocza, popatrzył na mnie i zeskoczył. A w nocy jak zawsze spał w nogach tak dzisiaj ułożył się wzdłuż mojego brzucha, przykleił się do niego i grzał.. I wiem, że muszę iść do lekarza bo coś tam się może złego dziać.
Dzięki dziewczyny za kciuki.. Teraz poszedł na pobranie krwi ACTH musi zrobić i lipidogram. Za chwilę jedziemy do kliniki.. Mam stracha jak nic ale teraz już nic nie zmienimy. Co ma być to będzie i przejdziemy przez to razem 😪 mam tylko nadzieję, że nie będzie gorzejStarania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Milixx wrote:Nadal mam milion pytań bez odpowiedzi w głowie i serducho jeszcze boli 😔 Jednak po weekendzie ogarnęłam troszkę smutki i doszłam do wniosku, że trzeba żyć dalej. Mam dla kogo się uśmiechać. Uświadomiłam sobie, że tak pewnie miało być i nie ma tego złego co by na dobre wyszło 🍀 Wiem, że każda z nas będzie miała w odpowiednim czasie swoje wyczekane szczęście 💗💗
Trochę boje się działać w tym cyklu, dlatego starania odłożyliśmy w czasie. Chyba, że los zdecyduje inaczej.
A ty jak się czujesz? Kiedy wracacie do starań ? 😊
Millix mocno wspieram, cieszę się że odpoczęłaś i uspokoiłaś myśli
Masz rację, masz dwie cudne istotki, a na pewno już niedługo pomnozycie znów swoje szczęście 💙🦠🦠💓Milixx lubi tę wiadomość
-
Ladinola wrote:U mnie w końcu przyszła ona 🐵.
Powiedzcie mi czy któraś z was robiła badanie moczu podczas okresu? Używam kubeczka menstruacyjnego ale jednak może ta krew gdzieś tam się przedostać i badanie może być sfałszowane. 🤔 Chyba że mogą mi odpisać te badania moczu na inny dzień i zrobię jak już bede po miesiączce. 🤔 -
Ancalime wrote:Czekam pod toaletami - 3mam kciuki za ciemniejące kreski, żadne oszukańcze!
Ja już wyciągnęłam i powiesiłam światełka na balkonie, jak również popowieszalam część ozdób świątecznych. Nie ma właściwie tylko łańcuchów i światełek. Uwielbiam tę atmosferę, nawet Netflix nabiera wieczorem innego wymiaru gdy się go ogląda ze świeczka zapachową typu 'jablko-cynamon' i kakao w łapie.
Ze świątecznych rzeczy jedynie do grzanego wina nie mogę się przekonać. Fuj. Kto wymyślił aby tak zepsuć wino!
Milixx, jak się czujesz? Ja chyba podniosłam się i poprawiłam koronę po tym weekendzie. Czytałam, że też chyba nabrałas nowej energii.
Miło słyszeć że się podniosłaś! Wspieram cały czas 💚Ancalime lubi tę wiadomość
-
Nie mogę was nadrobić 😪
W sobotę byłam na baby shower u znajomej
A wczoraj mimo wolnej niedzieli byłam bez sił.
Dziś poinformowałam w pracy o moim stanie, w sumie szefowa no była zmieszana ale dobrze ze mówię jej wcześniej bo będzie mieć czas by przejrzeć CV i znaleźć kogoś na moje miejsce.
Trochę się zaczynam martwić bo nie powtarzałam bety - jakoś tak odpuściłam to sobie. Co prawda cały czas podbrzusze ciągnie i piersi bolą ale wiecie jak to jest. Doszukiwanie się i zamartwianie czy aby na pewno idzie w dobrym kierunku.
Ehh no to takie nastroje w poniedziałek 😌
Marti, Kasia ciche gratki 🦠🦠💚KasiaCh lubi tę wiadomość
-
Natala1906 wrote:Dziewczyny myślicie, że test o czułości 25 może się mylić dzień po terminie @? Nie robiłam z pierwszego moczu...
-
Pozostało tylko czekać... Około 3h i będą wyniki
abrakadabra, karm3lka, Blondyna.B, Moniika, Magdaalena91, Sparky, MałaMi*, Jedna_z_Wielu, Milixx, Lucy91, MartiMarti, milam, KasiaCh, Paulina1106, conte, Okinny, Koteczka82, Ancalime, Itka lubią tę wiadomość
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
Ladinola wrote:U mnie w końcu przyszła ona 🐵.
Powiedzcie mi czy któraś z was robiła badanie moczu podczas okresu? Używam kubeczka menstruacyjnego ale jednak może ta krew gdzieś tam się przedostać i badanie może być sfałszowane. 🤔 Chyba że mogą mi odpisać te badania moczu na inny dzień i zrobię jak już bede po miesiączce. 🤔
Ja robiłam, założyłam kubeczek, obmyłam sie tam dokładnie i już😊 badania wyszły super bez krwi 😊Ladinola lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Katsy wrote:W tym terminie może jeszcze nie być pozytywny. Pamiętaj, że zagnieżdżenie trwa 6-12 dni, po zagnieżdżeniu beta zaczyna się pojawiać po 48 h niewielka. Jeśli od owulacji minęło mniej czasu niż 14 dni, to jest jeszcze szansa. No i ten mocz pierwszy ma większe stężenie bety niż następne. Ja bym na Teoim miejscu kupiła test o czułości 10 albo facelle paskowy (te skubańce u mnie mocniejsze były niż inne apteczne) i powtórzyła jutro z rana test. 🤞🤞
Owulacje miałam 8.11 więc dzisiaj mija 14 dni. Z objawów @ mam tylko ból w dole pleców i czasami zaćmi mnie jajnik... Miałam nadzieję, że może się udało po tym jak na piersi wyskoczyły mi takie dwie grudki, mąż także je widzi więc to nie wyobraźnia... Według kalendarza okres spóźnia się 1 dzień, ale owulację miałam 8, a nie 7 jak mówił kalendarz więc może ro dlatego. Pewnie jak zwykle nic z tego, a ja się tylko nakręcam... Jeśli do jutra rana nie dostanę @ zrobię test 10, ale wydaje mi się, że jeśli coś byłoby na rzeczy to powinno już coś pokazać -
Nie da się zabiegu wcześniej, czekam na wyniki do 20 grudnia 😌👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
Ok owulacja 8.11 pytanie o której była, do tego zapłodnienie nie zawsze następuje od razu po owulacji 😉 ✊✊trzymam kciuki, sikaj jutro na 10 😘
Natala1906 lubi tę wiadomość
-
celina550 wrote:Nie da się zabiegu wcześniej, czekam na wyniki do 20 grudnia 😌