W listopadzie Bolo leci w lecie będą z tego dzieci 🦩🤰👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
parenka wrote:Mąż mnie zmusił dziś do siku, bo do jutra nie wytrzymie, mówi że jeszcze nie wiadomo czy wynik w sobotę się nie spóźni…
Po minucie było biało a później zauważyłam nieśmiały cień (do 5 min). I niby jest różowy, ale kurka rurka, jak tu teraz spać spokojnie.
Ps. Mąż widzi, ale mówi ze wg niego powinna być ciemniejsza 😆 faceci
Na betę 🤞🤞parenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParenka no widać kreseczke jak nic! 😍
Ultra-Dzasta gratuluję pięknych kreseczke! 🦩
Just7797 niech już beta tylko pięknie rośnie! Gratulacje! ♥
Joanna29 witaj! Jeśli chodzi o długi staż starań to nie jesteś sama, u mnie od 2014 roku też brak rezultatu, nadal bez dzieci, znamy już przyczynę, wiemy co i jak ale mimo wszystko gdzieś tam czasem zaswieci się światełko nadziei! Oby u Ciebie jak najszybciej się udało!
Okinny witaj, rozgość się u nas ale wiadomo - nie na długo! Niech szybciutko pojawia się tłuściutkie dwie kreseczki! ♥parenka, Joanna29, Okinny lubią tę wiadomość
-
Tak się pozytywnie zaczął ten listopadowy wątek ze czuje nadzieje ❤️ Do mojego testowania daleko, jedna aplikacja wyznaczyła mi owu na 11 dc druga na 16 😂 także chyba będę testować ze 3 razy.
misska lubi tę wiadomość
👩🏼 26
➡️ PCOS, zrosty, mięśniak, polip i inne 🤷♀️
👦🏻 26
➡️ bardzo słabe wyniki nasienia
👩🏼❤️👨🏻🐶🐶
💒 lipiec 2021
17 cykl starań -
hejo
Ni hu hu hu nie da się was nadrobić
eeeej ja też jestem nowa.... dopiero wczoraj tutaj zaglądnęłam 1 pierwszy raz i nie wiem czy mam się was bać i przestać pisać, kożelanki ale odpiszecie mi? będzie nas wtedy 12
Gratuluję kreseczków o jaaaa jakie to słodkie gratki kochane niech maleństwa rosną jak szalone
Hmmm któraś pisała, że właśnie są po badaniu nasienia, HALOOOO mam kilka pytań ale nie chcę tak bezimiennie pytać odezwij się
A ja życzę wam miłego i cieplutkiego dnia. Ja zbieram się do pracy i szykuję się do kolejnych staranekUltra-Dżasta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpuromix wrote:hejo
eeeej ja też jestem nowa.... dopiero wczoraj tutaj zaglądnęłam 1 pierwszy raz i nie wiem czy mam się was bać i przestać pisać, kożelanki ale odpiszecie mi? będzie nas wtedy 12
Gratuluję kreseczków o jaaaa jakie to słodkie gratki kochane niech maleństwa rosną jak szalone
Hmmm któraś pisała, że właśnie są po badaniu nasienia, HALOOOO mam kilka pytań ale nie chcę tak bezimiennie pytać odezwij się
A ja życzę wam miłego i cieplutkiego dnia. Ja zbieram się do pracy i szykuję się do kolejnych staranek
Mój mąż robił badania nasienia ale jakiś już czas temu i tylko te podstawowe, moze akurat będę potrafiła odpowiedzieć na Twoje pytania. -
Spuromix wrote:hejo
A ja życzę wam miłego i cieplutkiego dnia. Ja zbieram się do pracy i szykuję się do kolejnych staranek
My nie właśnie po, ale prawie, po rozszerzonych (dfi, HBA, mar, posiewy, morfo), jak chcesz, to pisz 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2021, 11:44
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
Ladinola wrote:Hejka! Ilość miejsc nieograniczona ale wiesz, my takie stalkerki trochę, niemal siedzimy pod łazienkami u dziewczyn czekając na rezultat na teście. 😂
Mój mąż robił badania nasienia ale jakiś już czas temu i tylko te podstawowe, moze akurat będę potrafiła odpowiedzieć na Twoje pytania.
O nie to mamy mega problem.... ja przez remont w domu nie mam drzwi w łazience i co teraz? Rozumiem że robimy sikanie grupowe na żywo?
a pytania mam takie:
jak to wg wygląda bo to że kanalia musi się spuścić do pudełka to wiem, ale np można to zrobić w domu i próbkę zawieźć? czy trzeba to robić na miejscu? jak na miejscu to mogę mu pomóc? czy jednak nie? aaaa no i jak psychicznie faceta na to nastawić?
-
nick nieaktualnySpuromix wrote:O nie to mamy mega problem.... ja przez remont w domu nie mam drzwi w łazience i co teraz? Rozumiem że robimy sikanie grupowe na żywo?
a pytania mam takie:
jak to wg wygląda bo to że kanalia musi się spuścić do pudełka to wiem, ale np można to zrobić w domu i próbkę zawieźć? czy trzeba to robić na miejscu? jak na miejscu to mogę mu pomóc? czy jednak nie? aaaa no i jak psychicznie faceta na to nastawić?
Na badanie nasienia możecie iść razem, ja byłam z mężem i to w sumie ja robiłam robotę. 😂 Jest tam niezręcznie ale jakoś poszło. Tylko teraz nie wiem jak przy wirusie, czy wpuszczają razem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2021, 11:47
-
Ladinola wrote:Wiesz co jakby chciał zrobić to w domu to musiałby w max pół godziny dowieźć w idealnych warunkach, w temp. Pokojowej.
Na badanie nasienia możecie iść razem, ja byłam z mężem i to w sumie ja robiłam robotę. 😂 Jest tam niezręcznie ale jakoś poszło. Tylko teraz nie wiem jak przy wirusie, czy wpuszczają razem.
Niezręcznie..... No i coś czuję, że chyba z badania nici ale jakoś system ogarnę!
-
Spuromix wrote:O nie to mamy mega problem.... ja przez remont w domu nie mam drzwi w łazience i co teraz? Rozumiem że robimy sikanie grupowe na żywo?
a pytania mam takie:
Można w domu, ale to mnie miarodajne niż w labo, sami zdecyduje czy ważniejszy jest komfort czy wyniki 😉
Możesz wejść z nim, ale pomoc tylko ręcznie ewentualnie, bez 🍦 i bez ❤️.
Powiedz, że Ty się badasz, to on też powinien... to jest chwila, wyjdzie, zapomni, a to da ogrom informacji 😉Ladinola, Izi lubią tę wiadomość
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
Hejka, też jestem nowa.
Próbowałam was przeczytać wszystkie strony ale to nie możliwe.
Gratulacje dla Was ❤
Ja, mam testować 13.11 ale to cały tydzień można zwariować.
Izi, misska, Natka2, karm3lka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa miałam o tyle prościej, że nie musiałam męża nastawiać. Sam się śmiał, że on ma takie przyjemne badanie a ja musze się dać kłuć, rozkładać nogi, jakieś wzierniki itp. Dla niego to nie był problem ale chciał bym z nim poszła.
Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
Anuszka28 wrote:Hejka, też jestem nowa.
Gratulacje dla Was ❤
Ja, mam testować 13.11 ale to cały tydzień można zwariować.
Cześć
Powiesz nam coś o sobie więcej (np. ile się staracie itp.)?Anuszka28 lubi tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
nick nieaktualnySpuromix wrote:Niezręcznie..... No i coś czuję, że chyba z badania nici ale jakoś system ogarnę!
-
parenka wrote:Mąż mnie zmusił dziś do siku, bo do jutra nie wytrzymie, mówi że jeszcze nie wiadomo czy wynik w sobotę się nie spóźni…
Po minucie było biało a później zauważyłam nieśmiały cień (do 5 min). I niby jest różowy, ale kurka rurka, jak tu teraz spać spokojnie.
Ps. Mąż widzi, ale mówi ze wg niego powinna być ciemniejsza 😆 faceci
Aaaa widac ❤❤ -
Mój mąż był sam i mówi, ze on chyba niezręczniej by się czuł jakbyśmy w dwójkę weszli tam do badania każdy inaczej.
A nastawiać tez nie musiałam, ma takie samo podejście - jego to badanie nic nie boli przecież 😝BuBu90 lubi tę wiadomość
-
Spuromix wrote:O nie to mamy mega problem.... ja przez remont w domu nie mam drzwi w łazience i co teraz? Rozumiem że robimy sikanie grupowe na żywo?
a pytania mam takie:
jak to wg wygląda bo to że kanalia musi się spuścić do pudełka to wiem, ale np można to zrobić w domu i próbkę zawieźć? czy trzeba to robić na miejscu? jak na miejscu to mogę mu pomóc? czy jednak nie? aaaa no i jak psychicznie faceta na to nastawić?Rudakostka, Lidia lubią tę wiadomość
Starania od Sierpień'20
👩🏻28
PCOS, hormony w normie, jajowody drożne, 3 cykle Clo, 3 cykle Letrozole, suple
👨🏻🦲31
Morfologia 0%, suple, antydepresanty, leki na nadciśnienie
IVF 🤞
° Listopad'22 start stymulacji
° 16/11/22 punkcja, 6 śnieżynek ❄️
° 04/04/23 transfer 5aa
° 5dpt - ⏸️
° 7dpt - beta 121
° 29dpt - ❤️
° 20w6d - 360g 28cm💙
° 27w2d - 1100g
° 33w5d - 2200g
"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą!" 🏅
"Pozwól, aby w Twoim życiu zdarzały się cuda" 💫 -
Anuszka28 wrote:Hejka, też jestem nowa.
Gratulacje dla Was ❤
Ja, mam testować 13.11 ale to cały tydzień można zwariować.Anuszka28 lubi tę wiadomość