W listopadzie deszcz i plucha 🌧️ w sierpniu będę mieć malucha 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
NinaB wrote:12cs, wypady mi 2 miesiące na branie spironolu na obniżenie testosteronu i 1 przed histeroskopia
Trzymam kciuki za jutro 🍀
A z ciekawości, bo mam dysonans poznawczy między doświadczeniami dziewczyn z forum a stanowiskiem "mojego" lekarza - czy wolno Ci było starać się bezpośrednio po histeroskopii?NinaB lubi tę wiadomość
-
No jak dla mnie nie testowa, całkiem ładna widoczna kreska, siknij faktycznie rano jeszcze, jak coś będzie to będą i heja 🤞 trzymam kciuki i po ciuchu gratuluję 😍
NinaB lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex
🔬08.2024 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬11.2024 TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️
Badanie nasienia✅️
🗓 08.24 usg piersi✅️cytologia płynna✅️
Nadwaga - dieta i ćwiczenia (do tej pory -6 kg)
🔜26.11 Wit D3
🔜28.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
Ona_39 wrote:Trzymam kciuki za jutro 🍀
A z ciekawości, bo mam dysonans poznawczy między doświadczeniami dziewczyn z forum a stanowiskiem "mojego" lekarza - czy wolno Ci było starać się bezpośrednio po histeroskopii?Ona_39 lubi tę wiadomość
-
NinaB wrote:Dobra oczywiście nie wytrzymałam do jutra rana.
Siknęłam teraz, ledwo mi się siku chciało, mocz na pewno rozcieńczony.
Użytkowniczki pinków strumieniowych: czy to jest kreska fabryczna? Widać tylko po rozmontowaniu, przez szybkę nic.
Miałyście coś takiego? Czy te testy tak robią? Drugi raz dopiero ich używam, tak to zawsze facelle. Dziś 12 dpo
Intimacy92, Ona_39, karczoch321 lubią tę wiadomość
🐈🐈⬛
9 cs 🌼 -
Użytkowniczki pinków strumieniowych: czy to jest kreska fabryczna? Widać tylko po rozmontowaniu, przez szybkę nic.
Miałyście coś takiego? Czy te testy tak robią? Drugi raz dopiero ich używam, tak to zawsze facelle. Dziś 12 dpo
Gratulacje 🥰 widać ⏸️NinaB lubi tę wiadomość
👩🏻96 🧔🏽♂️92
F 2014👦🏼
J 2016 👦🏽
3cs po krążku hormonalnym
Badania 2dc nieprawidłowe LH/FSH ❌
💊 fertistim 4000j, omega 3+ dha, NAC, cytrynian magnezu, folian, wit d3 4000j, olej z wiesiołka, olej z czarnuszki, zioła 🌿 ojca sroki -
NinaB wrote:Nie wiem, ja cały czas myślę że to oszukaniec, że to na pewno nie to 😂
Nie mogłam wytrzymać do rana i chciałam mieć dzisiaj rozjaśnione sytuację no to mam jeszcze gorzej xdNinaB lubi tę wiadomość
Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)
2018 👶
2019 👶
16.11.24 ⏸️
18.11.24 (15 dpo) beta 46,42
22.11.24 beta 348,15 ❤️
Rośnij maluszku ❤️❤️❤️ -
Nina trzymam kciuki żeby to była PRAWDZIWA kreska, będziemy czekać rano jak na szpilkach na twój test i później betę ♥️
NinaB, Intimacy92, Darrika lubią tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼
Starania na luzie od 08.23
Świadome starania od 05.24 👶🏻
Cykl start 30.10🩸
11/24- 1 cykl stymulowany Lametta +Ovitrelle💊
Owulacja 13.11 (15dc)🥚
Badania 27.09
TSH 1,677
AMH 2,78
Letrox 50, Siofor 1000 -
Nina to napewno nie testowa, bo jest różowa 😍 siknij rano i zapraszamy na nasz ciążowy lipcowy wątek 😍❤️
Intimacy92, NinaB, AnitaK, Vergeet, Darrika, Kinia92 lubią tę wiadomość
-
Nie wygląda mi to na testowa. Wiec można chyba już gratulować... świetna wiadomość.Intimacy92, NinaB, Loraa lubią tę wiadomość
-
Boże jak ja zasnę dziś 😂 sama sobie emocje zafundowałam, a trzeba było poczekać do rana tak jak planowałam. Może kreska by była mocniejsza i nie byłoby takich dylematów
Intimacy92, Olisska, Vergeet, Julia24, 3erin, Kinia92 lubią tę wiadomość
-
Maniaaa. wrote:Nina to napewno nie testowa, bo jest różowa 😍 siknij rano i zapraszamy na nasz ciążowy lipcowy wątek 😍❤️
Też chcę takie zaproszenie jak najprędzej 😍😀
Ale pięknie! 💚
Niech się zieleni 🌱 🌱 🌱 💚Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada, 21:06
NinaB, Maniaaa., Vergeet lubią tę wiadomość
👩🏻👦🏻🐶
4 cs o pierwsze 👶🏻 🤞🏻
„𝘒𝘪𝘦𝘥𝘺 𝘥𝘦𝘤𝘺𝘥𝘶𝘫𝘦𝘴𝘻 𝘴𝘪ę 𝘯𝘢 𝘥𝘻𝘪𝘦𝘤𝘬𝘰, 𝘻𝘨𝘢𝘥𝘻𝘢𝘴𝘻 𝘴𝘪ę, ż𝘦 𝘰𝘥 𝘵𝘦𝘫 𝘤𝘩𝘸𝘪𝘭𝘪, 𝘵𝘸𝘰𝘫𝘦 𝘴𝘦𝘳𝘤𝘦 𝘣ę𝘥𝘻𝘪𝘦 𝘱𝘳𝘻𝘦𝘣𝘺𝘸𝘢ł𝘰 𝘱𝘰𝘻𝘢 𝘵𝘸𝘰𝘪𝘮 𝘤𝘪𝘢ł𝘦𝘮.” ❤️ -
NinaB wrote:Boże jak ja zasnę dziś 😂 sama sobie emocje zafundowałam, a trzeba było poczekać do rana tak jak planowałam. Może kreska by była mocniejsza i nie byłoby takich dylematów
Trzymamy mocno kciuki, kochana 💚
Takie wiadomości dają nam siłę 💪🏼🙂NinaB lubi tę wiadomość
👩🏻👦🏻🐶
4 cs o pierwsze 👶🏻 🤞🏻
„𝘒𝘪𝘦𝘥𝘺 𝘥𝘦𝘤𝘺𝘥𝘶𝘫𝘦𝘴𝘻 𝘴𝘪ę 𝘯𝘢 𝘥𝘻𝘪𝘦𝘤𝘬𝘰, 𝘻𝘨𝘢𝘥𝘻𝘢𝘴𝘻 𝘴𝘪ę, ż𝘦 𝘰𝘥 𝘵𝘦𝘫 𝘤𝘩𝘸𝘪𝘭𝘪, 𝘵𝘸𝘰𝘫𝘦 𝘴𝘦𝘳𝘤𝘦 𝘣ę𝘥𝘻𝘪𝘦 𝘱𝘳𝘻𝘦𝘣𝘺𝘸𝘢ł𝘰 𝘱𝘰𝘻𝘢 𝘵𝘸𝘰𝘪𝘮 𝘤𝘪𝘢ł𝘦𝘮.” ❤️ -
Jabłkowesny wrote:NinaB, trzymam kciuki 🤞
Mogę zapytać, jaki miałaś poziom testosteronu przed zbijaniem?
Niestety spironol na mnie zupełnie nie działał jak widać…
A straciłam przez niego dwa cykle + podejrzewam że przez niego mi się zrobił polip (bo ma to w działaniach niepożądanych), a właśnie pod koniec jego brania zaczęłam obserwować długie plamienia przed @ - nawet 7 dni (wcześniej 2-3 dni max i okres)
A że mam normalne owulacje to ginekolog odpuścił temat -
Intimacy92 wrote:Też chcę takie zaproszenie jak najprędzej 😍😀
Ale pięknie! 💚
Niech się zieleni 🌱 🌱 🌱 💚Intimacy92, AnitaK, Blossomka, NinaB, Vergeet lubią tę wiadomość
-
Maniaaa. wrote:Czekamy na każdą z Was ❤️❤️ oby pojawiały się już same 🌱🌱🌱
Dziękujemy 😘🥰
Bardzo to miłe 😉NinaB, Maniaaa. lubią tę wiadomość
👩🏻👦🏻🐶
4 cs o pierwsze 👶🏻 🤞🏻
O kurcze, a tyle słyszałam dobrego o spironolu, w sumie o spironolactonie, bo czytałam po angielsku, ale z tego co wiem to ta sama substancja.
Rzeczywiście, jeżeli owulacje są to rozumiem decyzję lekarza, szkoda tylko zmarnowanych cykli i brania leków niepotrzebnieNinaB lubi tę wiadomość
05.2024 - ciąża bez starań, poronienie
10.2024 - początek starań o nasze marzenie ❤️ -
Na moje oko to na pewno nie testowa, jeszcze na pinku
😉
Mnie zawsze facelle oszukiwały i wychodziła beta <2,3 wczoraj miałam podobną kreskę do Twojej w 10dpo i beta 10,93 , jutro powtarzam. Zrób sobie do bety progesteron, bierzesz coś dodatkowo?NinaB, Vergeet, Wojcinka, Kinia92, Mała.mi 93 lubią tę wiadomość
👩40 👨41
starania od II.2023
Badania ok (mucha, drożność, histero, biocenoza, wirusowe, morfo 3%, AMH 0,78->1,05)
II.2024 💔
IX.2024 start IVF
🔜 kariotypy+genetyk
🔜4.12 usg
5dni przed stymulacją do IVF niespodzianka ⏸
16.11. 10dpo beta-hcg 10,93 prog. 9,72
18.11. 12dpo beta-hcg 53,74 prog. 22,08
21.11. beta-hcg 217,59 prog. 33,22
-
Anulek84 wrote:Na moje oko to na pewno nie testowa, jeszcze na pinku
😉
Mnie zawsze facelle oszukiwały i wychodziła beta <2,3 wczoraj miałam podobną kreskę do Twojej w 10dpo i beta 10,93 , jutro powtarzam. Zrób sobie do bety progesteron, bierzesz coś dodatkowo?Anulek84 lubi tę wiadomość