W listopadzie deszcz i plucha 🌧️ w sierpniu będę mieć malucha 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Mantis2 wrote:Intuicja mnie nie zawiodła. Dostałam dzisiaj okres. No nic. Powodzenia Dziewczyng ❤️😭Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)
2018 👶
2019 👶
16.11.24 ⏸️
18.11.24 (15 dpo) beta 46,42
22.11.24 beta 348,15 ❤️
Rośnij maluszku ❤️❤️❤️ -
Izkawik wrote:Idziesz dzisiaj na bete? Jesli Tak to trzymam kciuki
Doktora kazał powtórzyć betę i proga. Myślałam , że dostanę okres i ominą mnie kolejne kłucia...i sprawa będzie rozwiązana... Niestety. Teraz czekać na wynikiPregna start
Wit D 2 000 j
Pregna DHA
Magnez -
Ja się witam w nieco lepszym humorze dzisiaj 🤭 za niedługo z mloda na bazen, potem popołudniu jedziemy do mojego brata, mąż zostanie w domu odpoczywać będzie, a wieczorem może go namówię na małe co nieco. :p
Powoli się robi u mnie płodny śluz, jeszcze mleczny ale już rozciągliwy, owulacja w tym cyklu stawiam, że będzie szybciej, dzisiaj 13 dc, ale to by się zgadzało, bo jak sobie spojrzę we flo to właśnie tak co 3-4 cykl mam w okolicach 14-16 dc owu i tal jeden dwa cykle krótkie, a później kolejne cykle 17-20 dc i tak sobie to jest u mnie 😅 regularność w nieregularności zachowana haha ciekawe który jajnik się odezwie ! Oby lewy, może w połączeniu z krótkim cyklem coś zaskoczy, jak przy córceWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada, 08:17
Katarena, Mała.mi 93, Blossomka, Wojcinka, Podrożniczka, Vergeet, cysterka95, Suzie lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex, mleczko pszczele
🔬08.2024 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬11.2024 TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️
Badanie nasienia✅️
🗓 08.24 usg piersi✅️cytologia płynna✅️
Nadwaga - dieta i ćwiczenia (do tej pory -6 kg)
🔜26.11 Wit D3
🔜28.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
Miś wrote:Powtórzyłam test:
https://ibb.co/KrLdzzh
Mąż powiedział że 'teraz to widzi' 🙂.
Kreska wyraźniejsza niż przedwczoraj ale myślałam że będzie jednak jeszcze bardziej widoczna.
Dziś 12 lub 13 dpo.
Super widać 🥹🥹 gratkiMiś lubi tę wiadomość
Start starań: 12/2023
01/2024 - 💔 ciąża biochemiczna
05/2024 - 💔 ciąża biochemiczna
06/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
07/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
08/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
09/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
10/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
11/2024 - cykl naturalny ❓❓❓
Ona:
HLA-C ✅KIR✅Trombofila wrodzona - Mutacje (acard150), CROSSMATCH ✅ALLO MLR - 34,1✅ TSH- 1,5 (euthyrox 50)
On:
Zdrowy💪
Suplamenatcja: B6,Jod,VitD,Cynk,koenzym q10,B12,Omega komplex, selen,folian,zioła Ojca Sroki -
onalola wrote:Ja czekam na upust krwi, bo @ nie przyszła. Plamienia generalnie już w ogóle nie ma 😪 czekam i zobaczymy co przyniesie losStart starań: 12/2023
01/2024 - 💔 ciąża biochemiczna
05/2024 - 💔 ciąża biochemiczna
06/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
07/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
08/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
09/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
10/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
11/2024 - cykl naturalny ❓❓❓
Ona:
HLA-C ✅KIR✅Trombofila wrodzona - Mutacje (acard150), CROSSMATCH ✅ALLO MLR - 34,1✅ TSH- 1,5 (euthyrox 50)
On:
Zdrowy💪
Suplamenatcja: B6,Jod,VitD,Cynk,koenzym q10,B12,Omega komplex, selen,folian,zioła Ojca Sroki -
onalola wrote:Doktora kazał powtórzyć betę i proga. Myślałam , że dostanę okres i ominą mnie kolejne kłucia...i sprawa będzie rozwiązana... Niestety. Teraz czekać na wyniki
Ale może wszystko będzie w porządku? Trzymam kciuki 🤞starania od 8/2023
Fertistim, Proxeed Women, Pregna Start, cynk, mangan, witamina D, witamina K, magnez+B6, omega 3
Olej lniany -
Miś wrote:Ale może wszystko będzie w porządku? Trzymam kciuki 🤞
Wiesz co nie wiem, ja się na tym totalnie nie znam. Ale już jestem nastawiona na cb , i po prostu chciałabym żeby @ przyszła , i nowy cykl nowa ja. Będzie ciężko, ale mąż wróci przytuli to lepiej mi będzie dojść do siebie. Wiem, że są gorsze rzeczy , ale ja ta dość mocno odczułam 😢Pregna start
Wit D 2 000 j
Pregna DHA
Magnez -
onalola wrote:Wiesz co nie wiem, ja się na tym totalnie nie znam. Ale już jestem nastawiona na cb , i po prostu chciałabym żeby @ przyszła , i nowy cykl nowa ja. Będzie ciężko, ale mąż wróci przytuli to lepiej mi będzie dojść do siebie. Wiem, że są gorsze rzeczy , ale ja ta dość mocno odczułam 😢
Moze bedzie dobrze, jesli ci plamienie tez ustalo.Ona_39 lubi tę wiadomość
-
Izkawik wrote:Moze bedzie dobrze, jesli ci plamienie tez ustalo.
A może to cisza przed burzą, i uderzy @ z taką siłą że się kopytami nakryje 😱🫣
No nic , trzeba czekać. Na osłodę kupiłam sobie kremówkę. Żyły dziś nie współpracowały jak zwykle , 2 wkłucia i w nadgarstek i boli że hejPregna start
Wit D 2 000 j
Pregna DHA
Magnez -
onalola wrote:Wiesz co nie wiem, ja się na tym totalnie nie znam. Ale już jestem nastawiona na cb , i po prostu chciałabym żeby @ przyszła , i nowy cykl nowa ja. Będzie ciężko, ale mąż wróci przytuli to lepiej mi będzie dojść do siebie. Wiem, że są gorsze rzeczy , ale ja ta dość mocno odczułam 😢
A robiłaś dzisiaj test?
Myślałam o Tobie i mam nadzieję że jednak wszystko będzie dobrze. A jeśli nie to będę trzymać kciuki za kolejny cykl żeby był tym szczęśliwym.starania od 8/2023
Fertistim, Proxeed Women, Pregna Start, cynk, mangan, witamina D, witamina K, magnez+B6, omega 3
Olej lniany -
Darrika wrote:Ja się witam w nieco lepszym humorze dzisiaj 🤭 za niedługo z mloda na bazen, potem popołudniu jedziemy do mojego brata, mąż zostanie w domu odpoczywać będzie, a wieczorem może go namówię na małe co nieco. :p
Powoli się robi u mnie płodny śluz, jeszcze mleczny ale już rozciągliwy, owulacja w tym cyklu stawiam, że będzie szybciej, dzisiaj 13 dc, ale to by się zgadzało, bo jak sobie spojrzę we flo to właśnie tak co 3-4 cykl mam w okolicach 14-16 dc owu i tal jeden dwa cykle krótkie, a później kolejne cykle 17-20 dc i tak sobie to jest u mnie 😅 regularność w nieregularności zachowana haha ciekawe który jajnik się odezwie ! Oby lewy, może w połączeniu z krótkim cyklem coś zaskoczy, jak przy córce
To kiedy Ci wypada owu? Mi chyba jakoś we wtorek, oczywiście +/- 1 dzień. Będziemy testować podobnie? 🤣 kupiłam w tym cyklu w ogóle żel wspomagający płodność, koleżanka używała i się udało, a wiadomo tonący brzytwy się chwyta 🤣😅Darrika lubi tę wiadomość
-
@onalola trzymam kciuki i czekamy z Tobą na rozwój sytuacji 🤞
@miś testy domowe służą do wykrywania ciąży a nie sprawdzania przyrostu. 😘 to czy ciemnieje czy nie i jak bardzo na prawdę nie ma większego znaczenia. Tylko beta prawdę Ci powie o przyroscie
A jak już mowa o becie to moich wyników nadal nie ma 🙄 całe szczęście czuje jakiś spory luz ale no mógłby już przyjść, zwłaszcza że za 3h jedziemy dużą ekipą na pustynie i tam za bardzo zasięgu nie będę miała żeby sprawdzić czy coś przyszło czy nieVergeet lubi tę wiadomość
-
onalola wrote:A może to cisza przed burzą, i uderzy @ z taką siłą że się kopytami nakryje 😱🫣
No nic , trzeba czekać. Na osłodę kupiłam sobie kremówkę. Żyły dziś nie współpracowały jak zwykle , 2 wkłucia i w nadgarstek i boli że hej
Wiem, że trzeba być gotowym na wszystko, ale może być jeszcze dobrze. Trzymam kciuki mocno max za Ciebie 🤞🏼 i będę zaglądać na forum czekając na wyniki 🤞🏼 -
Przy Sioforze tez miałam rewolucję, zostałam przy Glucophage. Mi akurat endo zalecił zatrzyki właśnie na spadek wagi, nie mam cukrzycy. Ale przez to że w PL ten lek jest zarejestrowany na leczenie cukrzycy, to niestety nie starcza dla tych drugich pacjent i robią się gownoburze na grupach i innych, że otyli zabierają im lek. I tak to się toczy...
2018 - 🦸♂️
08.24r - 💔 5/6tc
2cs, 02.11 🩸
Zobaczymy co przyniesie listopad.
IO, niedoczynność, otyłość.
Euthyrox 100, metformina 1500. -
Testu nie robiłam, stwierdziłam że wytrzymam do bety. Co to da , ciemniejsza albo jaśniejsza kreska ? Jak byk będzie wynik z laba najbardziej wiarygodny. Wyniki koło 13-14 więc jem kremówkę, pije kawę, o chyba zacznę okna myć 😅
Ja się już w głowie pogodziłam z myślą zła , i teraz naprawdę niech 🐒 i spokój.
A szlochać sobie będę jeszcze długo gdzieś w sobie ot po prostukitka_, Darrika lubią tę wiadomość
Pregna start
Wit D 2 000 j
Pregna DHA
Magnez -
onalola wrote:Testu nie robiłam, stwierdziłam że wytrzymam do bety. Co to da , ciemniejsza albo jaśniejsza kreska ? Jak byk będzie wynik z laba najbardziej wiarygodny. Wyniki koło 13-14 więc jem kremówkę, pije kawę, o chyba zacznę okna myć 😅
Ja się już w głowie pogodziłam z myślą zła , i teraz naprawdę niech 🐒 i spokój.
A szlochać sobie będę jeszcze długo gdzieś w sobie ot po prostu -
Twoja beta piękna, życzę żeby ten wynik tylko Cię uspokoił że wszystko jest w porządku 🤞❤️ 5x się pan pytałam czy wynik będzie napewno dziś online, bo bardzo ważne i jak nie to będę szukać innego laba. Wczoraj też mąż dzwonił. Mówiły że będa, to mam nadzieję że nie oszukali. .Pregna start
Wit D 2 000 j
Pregna DHA
Magnez -
almost.there wrote:To kiedy Ci wypada owu? Mi chyba jakoś we wtorek, oczywiście +/- 1 dzień. Będziemy testować podobnie? 🤣 kupiłam w tym cyklu w ogóle żel wspomagający płodność, koleżanka używała i się udało, a wiadomo tonący brzytwy się chwyta 🤣😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada, 09:46
almost.there lubi tę wiadomość
-
onalola wrote:Twoja beta piękna, życzę żeby ten wynik tylko Cię uspokoił że wszystko jest w porządku 🤞❤️ 5x się pan pytałam czy wynik będzie napewno dziś online, bo bardzo ważne i jak nie to będę szukać innego laba. Wczoraj też mąż dzwonił. Mówiły że będa, to mam nadzieję że nie oszukali. .
Widzę w aoikcji szpitala że wczoraj o 17:30 moja próbka trafiła do laboratorium więc nie rozumiem czemu jeszcze nie ma wyniku skoro już dochodzi 13 następnego dnia u mnie
No trudno jak nie będzie do 14 to w drodze na pustynie zajedziemy osobiście do kliniki i może będą coś wiedzieli czego nie ma na porstlu pacjenta jeszcze