W listopadzie deszcz i plucha 🌧️ w sierpniu będę mieć malucha 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała.mi 93 wrote:Ja też mam 1 szt. Pinka i paczkę z easy home. Testujesz jutro ? Może razem zareagujmy 11 albo 12 dpo. Strasznie się boję rozczarowania. 😞
Też się trochę cykam 😨 a jednocześnie mnie kusi generalnie to jestem wpisana na piątek👧 2021 (16 cs)
starania o rodzeństwo od 02.2024 -
Nie wiem czy coś co tu napiszę miało wpływ na to że ujrzałam wreszcie dwie kreseczki, ale może będzie kolejną "inspiracją" w staraniach .
To jest mój 4 cykl po badaniu drożności z podaniem Lipiodolu. Dodatkowo w tym cyklu brałam:
Resveratrol 250mg przed owu
NAC 1000 3-8dc
Aspirin Cardio po owulacji (tu akurat przypadek, że po owu, miałam wskazanie od lekarza i zaczęłam brać od razu)
Cyclogest po owu
No i resztę, którą mam podaną w stopce
Siasi, Letynia, Darrika, Kinia92, almost.there, DreamBee, Ona_39 lubią tę wiadomość
starania od 8/2023
Fertistim, Proxeed Women, Pregna Start, cynk, mangan, witamina D, witamina K, magnez+B6, omega 3
Olej lniany -
Podrożniczka wrote:Też się trochę cykam 😨 a jednocześnie mnie kusi generalnie to jestem wpisana na piątek
A ja na czwartek 😂 chyba poczekam do tego czwartku.Start starań: 12/2023
01/2024 - 💔 ciąża biochemiczna
05/2024 - 💔 ciąża biochemiczna
06/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
07/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
08/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
09/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
10/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
11/2024 - cykl naturalny ❓❓❓
Ona:
HLA-C ✅KIR✅Trombofila wrodzona - Mutacje (acard150), CROSSMATCH ✅ALLO MLR - 34,1✅ TSH- 1,5 (euthyrox 50)
On:
Zdrowy💪
Suplamenatcja: B6,Jod,VitD,Cynk,koenzym q10,B12,Omega komplex, selen,folian,zioła Ojca Sroki -
Dziewczyny ja mam pytanie z innej beczki, może któraś będzie umiała doradzić.
W związku z tym że mam zapalenie gruczołu Bartoliniego zauważam delikatne upławy. Nie ma ich jakoś dużo i żadnych innych objawów. Mam w domu globulke Gynoxin Uno. Dziś jestem w 11dc, wczoraj było ❤️ i pewnie na przestrzeni kilku dni będzie znowu bo wchodzę w dni płodne. Myślicie że mogę zastosować czy raczej się wstrzymać do kolejnego cyklu i po ewentualnej małpie zastosować? Nie miałam nigdy infekcji i nie ogarniam czy ewentualne globulki mogą być np plemnikobójcze. Farmaceutka mówiła że bezpieczne ale Wy macie pewnie większą wiedzę w tym temacie. Z góry dziękiWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:35
🧩 6cs naturalnych 🩸15.11 ⏸️x0
✅ 5cs monitorowany+badania 3dc, 7dpo, tsh, ft3, ft4, antyTPO, antyTg, witaminy
✅ szczęśliwa żona
💊 suplementacja: foliany, centrum complex, b6+b12, C1000, D4000, magnez, A+K. Od tego cyklu fertistim.
✅ Zdrowy styl życia i życiowy wyuczony optymizm!
⚠️ "W życiu nigdy nie jest za późno na trzy rzeczy: miłość, naukę i spełnianie marzeń" -
Jejku tyle się tu dzisiaj pięknych rzeczy dzieje, oby tak dalej do końca listopada i cały grudzień ❤️
Ja dzisiaj mam piękny śluz płodny, coś tam w podbrzuszu czuje, raz coś pryz lewym, raz przy prawym jajniku, chociaz bardziej jednak lewy, chyba jutro będzie owulka tak czuje, albo dzisiaj w nocy.
Przytulanki były w czwartek, sobotę i niedzielę takze armia żołnierzy w oczekiwaniu na komórke czuwa😅, dzisiaj robimy przerwę a jutro znowu działamy ❤️🤞🤭 jejku, niech coś z tego będzie i prezencik na święta poproszę a na męża urodziny! 🤞🍀 tyle tu mamy wirusków i jeszcze podwójne musi grudzień obrodzić w kiełki🌱Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 19:02
Letynia, Siasi, 3erin, Kinia92, Loraa, Deyansu, almost.there, Olisska, DreamBee, Ona_39, Slava, Dosia_24 lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex
🔬08.2024 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬11.2024 TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️
Badanie nasienia✅️
🗓 08.24 usg piersi✅️cytologia płynna✅️
Nadwaga - dieta i ćwiczenia (do tej pory -6 kg)
🔜26.11 Wit D3
🔜28.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
Cieszę się, że wielu z Was pinki płytkowe pokazały faktycznie pozytywne wyniki 🥹💚 aż wróciłam do wątku i na początku miesiąca hakorośli wskazały fałszywie, to jeszcze lepiej nie gratulować, zwłaszcza przy tym anemicznym przebijańcu u mnie 😅
Czekajcie dziewczyny do 11-12 dpo 🤞🤞🍀 ja miałam mdłości od rana więc pewnie dlatego się złamałam i zrobiłam.
Jutro robię facelle 🤞🍀
Darrika, Kinia92 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👩🏻🍼
Cykle owulacyjne. Niedoczynność -> TSH 4.11->0.98->0.70. BMI 19,5. Suple✅ Wege od 2020. Wysoka prolaktyna➖
👩🏻💼﹠👨🏻💼34 -
Kinia92 wrote:Dziewczyny był lekki poślizg. I jeszcze w to nie wierzę, ale... Mamy to ! Dwa zarodki, dwa serduszka ❤️ oba 6w1d, serduszka 124 ud/min 🥺❤️
Gratulacje, ostatnio śniło mi sie, że miałam bliźniaki
Tymczasem dziś rano nie wytrzymałam i zrobiłam test - biel, aż razi w oczyKinia92, Dosia_24, Julia24 lubią tę wiadomość
👩32l
💊 PregnaStart
starania o pierwsze 🍼 od 07.2024 -
Darrika wrote:Jejku tyle się tu dzisiaj pięknych rzeczy dzieje, oby tak dalej do końca listopada i cały grudzień ❤️
Ja dzisiaj mam piękny śluz płodny, coś tam w podbrzuszu czuje, raz coś pryz lewym, raz przy prawym jajniku, chociaz bardziej jednak lewy, chyba jutro będzie owulka tak czuje, albo dzisiaj w nocy.
Przytulanki były w czwartek, sobotę i niedzielę takze armia żołnierzy w oczekiwaniu na komórke czuwa😅, dzisiaj robimy przerwę a jutro znowu działamy ❤️🤞🤭 jejku, niech coś z tego będzie i prezencik na święta poproszę a na męża urodziny! 🤞🍀 tyle tu mamy wirusków i jeszcze podwójne musi grudzień obrodzić w kiełki🌱Darrika lubi tę wiadomość
🧩 6cs naturalnych 🩸15.11 ⏸️x0
✅ 5cs monitorowany+badania 3dc, 7dpo, tsh, ft3, ft4, antyTPO, antyTg, witaminy
✅ szczęśliwa żona
💊 suplementacja: foliany, centrum complex, b6+b12, C1000, D4000, magnez, A+K. Od tego cyklu fertistim.
✅ Zdrowy styl życia i życiowy wyuczony optymizm!
⚠️ "W życiu nigdy nie jest za późno na trzy rzeczy: miłość, naukę i spełnianie marzeń" -
Kirby wrote:Gratulacje, ostatnio śniło mi sie, że miałam bliźniaki
Tymczasem dziś rano nie wytrzymałam i zrobiłam test - biel, aż razi w oczyKirby lubi tę wiadomość
12 cs 👶
02.2020 👧
08.2021 👼
03.2024
LH 12,6
FSH 10,4
AMH 0,53
10.2024
AMH 0,211
FSH 13,10
Lh 9,43
Badania na pasożyty - czysto ✅
07.11.2024 ⏸️ beta 105, prog 25,65
09.11.2024 beta 257,9, prog 24,07
12.09.2024 beta 890,8, prog 16,86
25.11.2024, dwa zarodki z ❤️❤️ 124ud/min🥺🤞
13.12.2024 wizyta 🤞
Duphaston 2x1, acard 75
-
O muszę zrobić update bo chyba jednak owu będzie dzisiaj, lewy jajnik mocniej się zaczyna odzywać 😅 ale spoko przynajmniej za tydzień w poniedziałek zrobię proga I estradiol i będę na wtorek mieć jakieś wyniki do gina. Aż mam ochotę męża zaatakować jeszcze dzisiaj ale kurde dwa poprzednie dni przytulanki, to jak coś ma zaskoczyć to starczy 🤭
Jutro idę na tą witaminę d3, przy okazji zrobię glukozę znowu i tą insuline i już z głowy będzie, po cichu liczę, że jednak wyjdą dobre te badania ale znając życie ten homo ir mi nie wyjdzie dobre 😬Ona_39, Podrożniczka, Kinia92 lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
🔬08.2024 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
Badanie nasienia✅️
🔜26.11 Wit D3
🔜28.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
Letynia wrote:Dziewczyny, gratuluję przyrostów🌱💚 i trzymam kciuki za kolejne testujące i same pozytywne wieści!
Ja dziś na home office i nie wytrzymałam w połowie dnia z testem 🙈 chyba coś widać🤔 słabo się ucieszyłam, bo pamiętam, że na początku miesiąca te pinki pokazywały fałszywie pozytyw a beta była negatywna. Co myślicie? Kogoś te pinki nie oszukały ostatnio?
https://ibb.co/W0WJx0q
Mnie oszukały, tylko te strumieniowe. W poprzednim cyklu, popołudniu sobie z ciekawości sprawdziłam i wyszedł totalny bladzioch, ale był. Więc rano znów zrobiłam inny i biel.
Także teraz, podczytujac Was na bieżąco, zakupiłam te z Rossmana 😊
Ale od kilku dni tak mnie podbrzusze, a w szczególności lewy jajnik boli, że czasami ciężko się schylić. Nie wiem który to dpo, bazując na poprzednich cyklach pewnie 9/10 dpo, bo jakoś w tym miesiącu wkurzyłam się i popieprzylam testy owulacyjne 😊 -
Darrika wrote:Jejku tyle się tu dzisiaj pięknych rzeczy dzieje, oby tak dalej do końca listopada i cały grudzień ❤️
Przytulanki były w czwartek, sobotę i niedzielę takze armia żołnierzy w oczekiwaniu na komórke czuwa😅, dzisiaj robimy przerwę a jutro znowu działamy ❤️🤞🤭 jejku, niech coś z tego będzie i prezencik na święta poproszę a na męża urodziny! 🤞🍀 tyle tu mamy wirusków i jeszcze podwójne musi grudzień obrodzić w kiełki🌱
Ja też od wczoraj śluz ładny, ale nic poza tym nie czuję może zwiększone libido 😅 męża atakuje i tak mimo tych słabych wyników ostatnio 😅
Szczerze powiem, że trochę mam spokojniejsza głowę i jakąś presję została mi zdjęta z głowy przez te złe wyniki, jak wiem że i tak na razie nic z tego nie będzieDarrika lubi tę wiadomość
-
almost.there wrote:Ja też od wczoraj śluz ładny, ale nic poza tym nie czuję może zwiększone libido 😅 męża atakuje i tak mimo tych słabych wyników ostatnio 😅
Szczerze powiem, że trochę mam spokojniejsza głowę i jakąś presję została mi zdjęta z głowy przez te złe wyniki, jak wiem że i tak na razie nic z tego nie będzie
A wiesz, może mimo złych wyników jakieś dobre plemniki zawalczą dzielnie i tak coś wyjdzie ? 😁🤞33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
Badanie nasienia✅️
🔜26.11 Wit D3
🔜28.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
W tym cyklu po owulacji biorę duphaston i od początku jego brania plamie… jedynie dwa dni od zeszłego tygodnia były bez jakiegokolwiek plamienia.. mam wrażenie xe na sile przedłużam ten cykl a miesiączka chce przyjsc… spisalam ten cykl na straty, nawet już na bete nie chce mi się iść. Marze żeby odstawić duphaston i żeby przyszła @. Pierwszy raz mi się zdarzyło takie plamienie po owulacji przez cały ten czas…
-
Zatestowalam przed chwilą
https://ibb.co/h8jfqX9Maniaaa., brilka, Ona_39, Azalea 🌸, DreamBee, Darrika, Olalexa, Slava, Kinia92, Miś, Letynia, Loraa lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego bobasa od I.2018
II - III.2020 - Clo 😥
X - XI.2020 - Aromek 😥
XII.2020 - cykl naturalny - ciąża biochemiczna 6tc [*] 😭💔
7.I (30dc) beta 68
11.I (34dc) beta 228
16.I (39dc) beta 22
III.2021 - Aromek III cykl 😥
IV.2021 - Aromek IV cykl🍀🥳🥰
11.V (26dc) beta 42
13.V (28dc) beta 114
17.V (32dc) beta 756