W listopadzie deszcz i plucha 🌧️ w sierpniu będę mieć malucha 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Laski tak mnie napierdziela jajnik, że normalnie kosmos, zasnąć nie mogę, ledwo doszłam na siki, zgięta w pół, jak z tego dziecka nie będzie to ja już nie wiem 🤣 oczywiście dostawa żołnierzy świeża dostarczona i fajnie było 😊
I fajnie się złożyło, że przyszla owu dzień wcześniej niż flo sugerowało, bo na mikołajki możemy sobie zrobić testowanie 6, bo będzie 11 dpo wiec nie jakoś mega wcześnie, ach jak mi się marzy taki prezent. Chyba spadnę z wysokiego konia jak nie wyjdzie, bo jakoś czuje duży optymizm i wkrada się przeczucie, że może się w końcu uda 🤭Kirby, Vergeet, Ona_39 lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex
🔬08.2024 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬11.2024 TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️
Badanie nasienia✅️
🗓 08.24 usg piersi✅️cytologia płynna✅️
Nadwaga - dieta i ćwiczenia (do tej pory -6 kg)
🔜26.11 Wit D3
🔜28.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
Darrika wrote:Laski tak mnie napierdziela jajnik, że normalnie kosmos, zasnąć nie mogę, ledwo doszłam na siki, zgięta w pół, jak z tego dziecka nie będzie to ja już nie wiem 🤣 oczywiście dostawa żołnierzy świeża dostarczona i fajnie było 😊
I fajnie się złożyło, że przyszla owu dzień wcześniej niż flo sugerowało, bo na mikołajki możemy sobie zrobić testowanie 6, bo będzie 11 dpo wiec nie jakoś mega wcześnie, ach jak mi się marzy taki prezent. Chyba spadnę z wysokiego konia jak nie wyjdzie, bo jakoś czuje duży optymizm i wkrada się przeczucie, że może się w końcu uda 🤭♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Darrika wrote:Laski tak mnie napierdziela jajnik, że normalnie kosmos, zasnąć nie mogę, ledwo doszłam na siki, zgięta w pół, jak z tego dziecka nie będzie to ja już nie wiem 🤣 oczywiście dostawa żołnierzy świeża dostarczona i fajnie było 😊
I fajnie się złożyło, że przyszla owu dzień wcześniej niż flo sugerowało, bo na mikołajki możemy sobie zrobić testowanie 6, bo będzie 11 dpo wiec nie jakoś mega wcześnie, ach jak mi się marzy taki prezent. Chyba spadnę z wysokiego konia jak nie wyjdzie, bo jakoś czuje duży optymizm i wkrada się przeczucie, że może się w końcu uda 🤭
Trzymam kciuki, byłby wymarzony prezent na Mikołajki i super zakonczenie roku ☺️👩32l
💊 PregnaStart
starania o pierwsze 🍼 od 07.2024 -
I fajnie się złożyło, że przyszla owu dzień wcześniej niż flo sugerowało, bo na mikołajki możemy sobie zrobić testowanie 6, bo będzie 11 dpo wiec nie jakoś mega wcześnie, ach jak mi się marzy taki prezent. Chyba spadnę z wysokiego konia jak nie wyjdzie, bo jakoś czuje duży optymizm i wkrada się przeczucie, że może się w końcu uda 🤭🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼
Starania na luzie od 08.23
Świadome starania od 05.24 👶🏻
Cykl start 30.10🩸
11/24- 1 cykl stymulowany Lametta +Ovitrelle💊
Owulacja 13.11 (15dc)🥚
Badania 27.09
TSH 1,677
AMH 2,78
Letrox 50, Siofor 1000 -
Przyszły nam wyniki seminogramu. Starałam się nie nastawiać na nic, a i tak czuję się jakbym dostała płytą granitową w twarz. O mężu nawet nie wspominam. Nie jest nawet źle, jest ch.jowo 🙄
Ruchliwość marna, morfologia 0...
Pozostałe wyniki podstawowe + HBA, MAR w porządku więc chociaż tyle.
Chyba dziś nie zasnę już. Nie jestem pewna czy czuję wszystkie emocje na raz czy nie czuję żadnej i mam pustkę. Mąż stara się żyć zdrowo, używek brak, alko raz na kilka miesięcy. Aktywny fizycznie. Co prawda nadwaga ale bardzo lekka. Choć przynajmniej tu jest jakieś pole do ewentualnej poprawy. Problemy po mojej stronie dawały mi w kość, ale byłam w stanie jakoś je przełknąć bo stymulacja działa. Teraz nie wiem co w ogóle myśleć... Czy z takimi wynikami jest w ogóle szansa na cokolwiek kiedykolwiek? 🙄
W środę mamy wizytę w klinice, ale po cichu liczę na wasze doświadczenie - czy komuś udało się poprawić wyniki z takiego poziomu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 01:18
👫 29 & 29
PCOS + IO + niedoczynność
💊 Euthyrox + Glucophage
▪️naturalne cykle b. długie - 70 dni, częsty brak owulacji
▪️starania na luzie od 01.2024
▪️z pomocą medyczną od 08.2024
stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉 + duphaston + utrogestan
🔹1 cs - LUF
🔹2 cs - lametta + ovitrelle
potwierdzona owulacja ale nic z tego ❌
🔹3 cs - lametta + ovitrelle ❌
🔹4 cs🤞🏻
badania I etapu ✅ 🔜seminogram
ferrytyna do podwyższenia
suple:
Fertistim, Sanprobi IBS, Prenatal Uno, Omega 3, Laktoferryna, NAC 1200 (5-9 dc) -