W listopadzie lecą liście i dwie kreski na teście:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
*KasiaS* wrote:A u mnie dzisiaj 14 dpo i temperatura zamiast spadać to rośnie... piersi mam strasznie ciężkie i bolące. Gdyby nie ta negatywna beta 2 dni temu to bym mogła podejrzewać ciążę a tak to nie wiem co się dzieje. Ehh mam nadzieję, że @ mnie niedługo nawiedzi bo pms mam okropny.
Kasia ja też strasznie przed tą @.... też jestem 14 dpo po jutrze powinnam mieś okres a piersi ciężkie bolące wczoraj brzuch obolały do tego jakieś zaparcia... nic mi się nie chce... -
lorinka9191 wrote:No póki co to kiepsko z tymi kreskami...15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Karolkya wrote:Kasia ja też strasznie przed tą @.... też jestem 14 dpo po jutrze powinnam mieś okres a piersi ciężkie bolące wczoraj brzuch obolały do tego jakieś zaparcia... nic mi się nie chce...
Zajsonek lubi tę wiadomość
15.04.2016 synek Filipek ❤️
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Hej dziewczyny, mnie też już chorobsko trzyma od 3 tygodni 😖 kaszle i kaszle i nie chce przejść.
Ja ten cykl muszę odpuścić starania i już się doczekać nie mogę aż przyjdzie @ pod koniec listopada i znowu zaczniemy na nowo. Teraz mam akurat dni płodne i mi przykro że nie możemy się starać, kolejny cykl w plecy. Buuuu
A z takim nasieniem to każdy cykl na wagę złota2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
boo123 wrote:Hej dziewczyny, mnie też już chorobsko trzyma od 3 tygodni 😖 kaszle i kaszle i nie chce przejść.
Ja ten cykl muszę odpuścić starania i już się doczekać nie mogę aż przyjdzie @ pod koniec listopada i znowu zaczniemy na nowo. Teraz mam akurat dni płodne i mi przykro że nie możemy się starać, kolejny cykl w plecy. Buuuu
A z takim nasieniem to każdy cykl na wagę złota
Boo, a próbowałaś pić majeranek na ten kaszel?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2019, 09:47
boo123 lubi tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
nick nieaktualny
-
lorinka9191 wrote:No póki co to kiepsko z tymi kreskami...
Dziewczyny póki nie wszystkie liście opadly to i my nie traćmy jeszcze nadzieji w tym listopadzielorinka9191, Kitka_87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
*KasiaS* wrote:Ja powinnam mieć @ dzisiaj. U mnie najdziwniejszy jest ten wzrost temperatury. Zawsze na 2 dni przed @ tempka zaczyna spadać.
U mnie to samo zawsze minimum dwa dni przed @ spadek temperatury byl, wczoraj spadku dalej nie bylo. Dziś nie wiem bo przez goraczke z nocy mialam zaburzona temperaturę rano. Szyjka wciąż wysoko i sluz dalej mleczny, nic nie podbarwiony w srodku. Wiec tez sama nie wiem kiedy dostane w koncu. A tez termin @ na wczoraj lub dzisiaj. -
doomi03 wrote:U mnie to samo zawsze minimum dwa dni przed @ spadek temperatury byl, wczoraj spadku dalej nie bylo. Dziś nie wiem bo przez goraczke z nocy mialam zaburzona temperaturę rano. Szyjka wciąż wysoko i sluz dalej mleczny, nic nie podbarwiony w srodku. Wiec tez sama nie wiem kiedy dostane w koncu. A tez termin @ na wczoraj lub dzisiaj.
Kochana cos mi się wydaje że u Ciebie jeszcze nic straconego 😍
Twój wykres wygląda obiecująco, a ten delikatny spadek w 9dpo jest jeszcze bardziej obiecujacy.
Ja bym zatestowala jutro na twoim miejscu 😍
Życzę Ci tych II 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2019, 11:01
-
doomi03 wrote:U mnie to samo zawsze minimum dwa dni przed @ spadek temperatury byl, wczoraj spadku dalej nie bylo. Dziś nie wiem bo przez goraczke z nocy mialam zaburzona temperaturę rano. Szyjka wciąż wysoko i sluz dalej mleczny, nic nie podbarwiony w srodku. Wiec tez sama nie wiem kiedy dostane w koncu. A tez termin @ na wczoraj lub dzisiaj.15.04.2016 synek Filipek ❤️
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams