Forum Starając się - ogólne W listopadzie lecą liście i dwie kreski na teście:)
Odpowiedz

W listopadzie lecą liście i dwie kreski na teście:)

Oceń ten wątek:
  • Kitka_87 Autorytet
    Postów: 4614 4388

    Wysłany: 5 listopada 2019, 09:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chyba wczoraj zaistniał ten czop śluzowy, który częściej kojarzy się z ciążą. Poczytałam trochę i jest możliwe, że szyjka się otworzyła i usunęła śluz, który ją blokował.

    Zdziwiło mnie plamienie, ale trwało ono jakieś 2h i nie miałam w związku z tym żadnego bólu jajników czy podbrzusza. Piekły mnie natomiast sutki 🙄

    Zaserduszkowaliśmy po tym plamieniu wczoraj, ale po ❤️ było w zasadzie czysto i chyba wtedy plamienie ustało, bo dziś nic niezaobserwowałam.

    Temperatura dziś 36,39, a wczoraj była 36,28 🤔

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2019, 09:00

    33 • 22 cs
    • XII.19/I.20 - 9 cs cb 🖤
    • VI.20 - 16 cs cb 🖤
    • VIII/IX.20 - 19 cs cb/cp 🖤

    🖤🖤🖤💚

    16.11. - Kariotypy
    14.12. - Histeroskopia diagnostyczna

    ? - fragmentacja DNA plus powtórka nasienia
    ? - APA

    🙌 szczepienia limfocytami 🙌
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 2577 2803

    Wysłany: 5 listopada 2019, 09:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitka_87 wrote:
    U mnie chyba wczoraj zaistniał ten czop śluzowy, który częściej kojarzy się z ciążą. Poczytałam trochę i jest możliwe, że szyjka się otworzyła i usunęła śluz, który ją blokował.

    Zdziwiło mnie plamienie, ale trwało ono jakieś 2h i nie miałam w związku z tym żadnego bólu jajników czy podbrzusza. Piekły mnie natomiast sutki 🙄

    Zaserduszkowaliśmy po tym plamieniu wczoraj, ale po ❤️ było w zasadzie czysto i chyba wtedy plamienie ustało, bo dziś nic niezaobserwowałam.

    Temperatura dziś 36,39, a wczoraj była 36,28 🤔
    O widzisz. To molizwe że już po owu jesteś... Mój śluz brązowy dalej jest... I dzis rano zaslablam :/ napad duszności, ciemno przed oczami ale już jest lepiej...

    Chyba zioła od nowego cyklu pójdą w odstawkę..


    „Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie.” ❤️

    Mthfr 1298a-c Homo
    Pai 1 4G Homo
    Morfologia ✔️
    LH-14,4⬆️
    FSH-10,4 ⬆️
    Tsh : 0,97 ✔️
    Ft 3 : 3,00 ✔️
    Ft 4 : 1,01 ✔️
    Kwas foliowy : 15,2 ng/ml ✔️
    Wit b 12 : 397pg/ml⬇️
    Homocysteina : 6.67umol/L✔️
    Białko C : 78% ✔️
    Bialko S: 85%✔️
    Ferrytyna : 38,3 ng/ml ✔️
    Anty Tg : 2,57 IU /ml ✔️
    Anty Tpo : 0,29 IU/ml ✔️
    DHEA-s : 210,2 ug/dl ✔️
    Prolaktyna : 17,44 ng/ml ⬆️
    Wit D3 : 48,8 ng/ml ✔️
    Antykoagulant tocznia : ujemny ✔️
    ANA 3 ➕

    24 CYKL STARAŃ

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]💔
    23.11.2019 [*] 💔
  • zakochanaaw Autorytet
    Postów: 443 326

    Wysłany: 5 listopada 2019, 09:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, dziwna sprawa z tymi śluzami, czopami i plamieniami :o
    Ja się naczytałam o tym wszystkim i dziś rano na papierze zobaczyłam lekko brudnawy śluz :/ i strasznie kłuje mnie lewy jajnik, dziś 32dc w tamtym cyklu zwiększyła mi gin dupka do 3x1 i @ przyszła po 31dc więc czekam czy przyjdzie, co chwilę biegam do toalety bo ciągle siku mi się chce i robi mi się mokro patrzę czy przyszła @. Wkurza mnie ta nieregularność i czekanie kiedy się zjawi... Eh...
    Trzymam za wszystkie kciuki ❤️ miłego dnia 😁

    Starania od 01.2017 o pierwsze maleństwo...
    Ona 24l. - Brak owulacji, io, tsh, mutacje MTHFR_677C>T i MTHFR_1298A>C i PAI-1 4G układy heterozygotyczne...
    16.10 - kwas foliowy 17,80 ng/ml,
    homocystelina 6.80umol/l
    witamina b12 411,80
    test obciążenia glukozą (0-1-2)
    0-112mg/dl 1-115mg/dl 3-126mg/dl
    insulina po obciążeniu (0-1-2)
    0-22,0uIU/ml 1-68,1uIU/ml 2-37,3uIU/ml
    On 35l. - 04.19 teratozoospermia - 0%/10.19 - 3-4%/7.04 - 3%/10.06 - 0%, usg jąder i badania krwi - ok.
    test obciążenia glukozą (0-1-2)
    0-99mg/dl 1-97mg/dl 2-105mg/dl
    insulina po obciążeniu (0-1-2)
    0-13,5uIU/ml 1-44,7uIU/ml 2-47,2uIU/ml
    15.06. - laparoskopia, histeroskopia i hsg.
    niedrożne obydwa jajowody - UDROŻNIONE <3
    03.11 - hematolog
    16.11 - klinika leczenia niepłodności
    cykle stymulowane... bez efektów :(
  • Kitka_87 Autorytet
    Postów: 4614 4388

    Wysłany: 5 listopada 2019, 09:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelle 😵 może któreś zioło Ci nie służy, bo niepokojące bardzo jest takie zasłabnięcie. Miejmy nadzieję, że to jednorazowo. I Ty też masz pierwszym raz plamienia okołoowulacyjne?

    Ja już dziś nie wzięłam wiesiołka, wczoraj ostatnie 2x2, bo nie chcę przedobrzyć. Wydaje mi się, że u mnie dziś sucho 🤔 Sprawdzę wieczorem jak się ma śluz.

    Dodam, że ten czop był takiej zbitej konsystencji i biały 🤪

    Zakochana - może się tak powolutku rozkręca u Ciebie @?

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2019, 09:47

    33 • 22 cs
    • XII.19/I.20 - 9 cs cb 🖤
    • VI.20 - 16 cs cb 🖤
    • VIII/IX.20 - 19 cs cb/cp 🖤

    🖤🖤🖤💚

    16.11. - Kariotypy
    14.12. - Histeroskopia diagnostyczna

    ? - fragmentacja DNA plus powtórka nasienia
    ? - APA

    🙌 szczepienia limfocytami 🙌
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 5 listopada 2019, 09:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry witam się ja i moja @ która przyszła ostatecznie w nocy

  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 2577 2803

    Wysłany: 5 listopada 2019, 09:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitka_87 wrote:
    Evelle 😵 może któreś zioło Ci nie służy, bo niepokojące bardzo jest takie zasłabnięcie. Miejmy nadzieję, że to jednorazowo. I Ty też masz pierwszym raz plamienia okołoowulacyjne?

    Ja już dziś nie wzięłam wiesiołka, wczoraj ostatnie 2x2, bo nie chcę przedobrzyć. Wydaje mi się, że u mnie dziś sucho 🤔 Sprawdzę wieczorem jak się ma śluz.

    Dodam, że ten czop był takiej zbitej konsystencji i biały 🤪

    Zakochana - może się tak powolutku rozkręca u Ciebie @?
    Pierwszy raz mam coś takiego.. Troche mnie to zmartwilo


    „Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie.” ❤️

    Mthfr 1298a-c Homo
    Pai 1 4G Homo
    Morfologia ✔️
    LH-14,4⬆️
    FSH-10,4 ⬆️
    Tsh : 0,97 ✔️
    Ft 3 : 3,00 ✔️
    Ft 4 : 1,01 ✔️
    Kwas foliowy : 15,2 ng/ml ✔️
    Wit b 12 : 397pg/ml⬇️
    Homocysteina : 6.67umol/L✔️
    Białko C : 78% ✔️
    Bialko S: 85%✔️
    Ferrytyna : 38,3 ng/ml ✔️
    Anty Tg : 2,57 IU /ml ✔️
    Anty Tpo : 0,29 IU/ml ✔️
    DHEA-s : 210,2 ug/dl ✔️
    Prolaktyna : 17,44 ng/ml ⬆️
    Wit D3 : 48,8 ng/ml ✔️
    Antykoagulant tocznia : ujemny ✔️
    ANA 3 ➕

    24 CYKL STARAŃ

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]💔
    23.11.2019 [*] 💔
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 4008 1706

    Wysłany: 5 listopada 2019, 10:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelle28 to aż tak na Ciebie podzialaly te zioła??? Nie bierz ich lepiej bo coś nie tak jest...odstaw je natychmiast a jest takie omdlenie się powtórzy to koniecznie zgłoś się do lekarza...

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 2577 2803

    Wysłany: 5 listopada 2019, 10:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    Evelle28 to aż tak na Ciebie podzialaly te zioła??? Nie bierz ich lepiej bo coś nie tak jest...odstaw je natychmiast a jest takie omdlenie się powtórzy to koniecznie zgłoś się do lekarza...
    Wiesz na początku było ok. A dziś taka rewolucja... Właśnie mam zamiar odstawić i zobaczyć czy to od nich czy coś się innego dzieje


    „Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie.” ❤️

    Mthfr 1298a-c Homo
    Pai 1 4G Homo
    Morfologia ✔️
    LH-14,4⬆️
    FSH-10,4 ⬆️
    Tsh : 0,97 ✔️
    Ft 3 : 3,00 ✔️
    Ft 4 : 1,01 ✔️
    Kwas foliowy : 15,2 ng/ml ✔️
    Wit b 12 : 397pg/ml⬇️
    Homocysteina : 6.67umol/L✔️
    Białko C : 78% ✔️
    Bialko S: 85%✔️
    Ferrytyna : 38,3 ng/ml ✔️
    Anty Tg : 2,57 IU /ml ✔️
    Anty Tpo : 0,29 IU/ml ✔️
    DHEA-s : 210,2 ug/dl ✔️
    Prolaktyna : 17,44 ng/ml ⬆️
    Wit D3 : 48,8 ng/ml ✔️
    Antykoagulant tocznia : ujemny ✔️
    ANA 3 ➕

    24 CYKL STARAŃ

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]💔
    23.11.2019 [*] 💔
  • zakochanaaw Autorytet
    Postów: 443 326

    Wysłany: 5 listopada 2019, 10:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakochanaaw wrote:
    Cześć dziewczyny, dziwna sprawa z tymi śluzami, czopami i plamieniami :o
    Ja się naczytałam o tym wszystkim i dziś rano na papierze zobaczyłam lekko brudnawy śluz :/ i strasznie kłuje mnie lewy jajnik, dziś 32dc w tamtym cyklu zwiększyła mi gin dupka do 3x1 i @ przyszła po 31dc więc czekam czy przyjdzie, co chwilę biegam do toalety bo ciągle siku mi się chce i robi mi się mokro patrzę czy przyszła @. Wkurza mnie ta nieregularność i czekanie kiedy się zjawi... Eh...
    Trzymam za wszystkie kciuki ❤️ miłego dnia 😁

    Edit: minutę po napisaniu tego poszłam do toalety i wino się rozlało 🤣 także ja właśnie zaczynam nowy cykl, oby w końcu szczęśliwy ❤️ za wszystkie trzymam mocno kciuki ❤️ będę tu zagląda pewnie co chwile bo chce wiedzieć co u Was :)

    boo123 lubi tę wiadomość

    Starania od 01.2017 o pierwsze maleństwo...
    Ona 24l. - Brak owulacji, io, tsh, mutacje MTHFR_677C>T i MTHFR_1298A>C i PAI-1 4G układy heterozygotyczne...
    16.10 - kwas foliowy 17,80 ng/ml,
    homocystelina 6.80umol/l
    witamina b12 411,80
    test obciążenia glukozą (0-1-2)
    0-112mg/dl 1-115mg/dl 3-126mg/dl
    insulina po obciążeniu (0-1-2)
    0-22,0uIU/ml 1-68,1uIU/ml 2-37,3uIU/ml
    On 35l. - 04.19 teratozoospermia - 0%/10.19 - 3-4%/7.04 - 3%/10.06 - 0%, usg jąder i badania krwi - ok.
    test obciążenia glukozą (0-1-2)
    0-99mg/dl 1-97mg/dl 2-105mg/dl
    insulina po obciążeniu (0-1-2)
    0-13,5uIU/ml 1-44,7uIU/ml 2-47,2uIU/ml
    15.06. - laparoskopia, histeroskopia i hsg.
    niedrożne obydwa jajowody - UDROŻNIONE <3
    03.11 - hematolog
    16.11 - klinika leczenia niepłodności
    cykle stymulowane... bez efektów :(
  • Kitka_87 Autorytet
    Postów: 4614 4388

    Wysłany: 5 listopada 2019, 10:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakochana, szkoda, że znowu @, ale nowy cykl to nowe możliwości ☺️ Trzymam kciuki ✊😘

    33 • 22 cs
    • XII.19/I.20 - 9 cs cb 🖤
    • VI.20 - 16 cs cb 🖤
    • VIII/IX.20 - 19 cs cb/cp 🖤

    🖤🖤🖤💚

    16.11. - Kariotypy
    14.12. - Histeroskopia diagnostyczna

    ? - fragmentacja DNA plus powtórka nasienia
    ? - APA

    🙌 szczepienia limfocytami 🙌
  • lorinka9191 Autorytet
    Postów: 1842 1198

    Wysłany: 5 listopada 2019, 11:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakochanaaw, przykro mi, że @ jednak przyszedł, ale nowy cykl to nowe nadzieje ;)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2019, 11:00

    Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba
  • Karolkya Ekspertka
    Postów: 196 146

    Wysłany: 5 listopada 2019, 11:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakochana niech nowy cykl przyniesie prezent na święta albo już mikołaja :)

    f2w3rjjgk1a9x4nj.png
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 2577 2803

    Wysłany: 5 listopada 2019, 11:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakochana kolejny cykl będzie Twój :)


    „Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie.” ❤️

    Mthfr 1298a-c Homo
    Pai 1 4G Homo
    Morfologia ✔️
    LH-14,4⬆️
    FSH-10,4 ⬆️
    Tsh : 0,97 ✔️
    Ft 3 : 3,00 ✔️
    Ft 4 : 1,01 ✔️
    Kwas foliowy : 15,2 ng/ml ✔️
    Wit b 12 : 397pg/ml⬇️
    Homocysteina : 6.67umol/L✔️
    Białko C : 78% ✔️
    Bialko S: 85%✔️
    Ferrytyna : 38,3 ng/ml ✔️
    Anty Tg : 2,57 IU /ml ✔️
    Anty Tpo : 0,29 IU/ml ✔️
    DHEA-s : 210,2 ug/dl ✔️
    Prolaktyna : 17,44 ng/ml ⬆️
    Wit D3 : 48,8 ng/ml ✔️
    Antykoagulant tocznia : ujemny ✔️
    ANA 3 ➕

    24 CYKL STARAŃ

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]💔
    23.11.2019 [*] 💔
  • StarającaSię Autorytet
    Postów: 380 233

    Wysłany: 5 listopada 2019, 13:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam wyniki tsh-1.13
    Jestem troche w szoku bo nigdy mi tak szybko nie spadało.czyżby zasługa zmiany euthoryxu na letrox?

    10.19 cb💔
    22.10.2020- II🍀13dpo
    Wizyta 4.11(6+0)-jest pęcherzyk
    Wizyta 20.11-jest ❤️
    ***********************
    zi13yx8d7m5zrg3z.png
    Niedoczynność tarczycy
  • zakochanaaw Autorytet
    Postów: 443 326

    Wysłany: 5 listopada 2019, 14:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku dzięki dziewczyny ❤️ oby w końcu los się w końcu uśmiechał do nas wszystkich :D

    Starania od 01.2017 o pierwsze maleństwo...
    Ona 24l. - Brak owulacji, io, tsh, mutacje MTHFR_677C>T i MTHFR_1298A>C i PAI-1 4G układy heterozygotyczne...
    16.10 - kwas foliowy 17,80 ng/ml,
    homocystelina 6.80umol/l
    witamina b12 411,80
    test obciążenia glukozą (0-1-2)
    0-112mg/dl 1-115mg/dl 3-126mg/dl
    insulina po obciążeniu (0-1-2)
    0-22,0uIU/ml 1-68,1uIU/ml 2-37,3uIU/ml
    On 35l. - 04.19 teratozoospermia - 0%/10.19 - 3-4%/7.04 - 3%/10.06 - 0%, usg jąder i badania krwi - ok.
    test obciążenia glukozą (0-1-2)
    0-99mg/dl 1-97mg/dl 2-105mg/dl
    insulina po obciążeniu (0-1-2)
    0-13,5uIU/ml 1-44,7uIU/ml 2-47,2uIU/ml
    15.06. - laparoskopia, histeroskopia i hsg.
    niedrożne obydwa jajowody - UDROŻNIONE <3
    03.11 - hematolog
    16.11 - klinika leczenia niepłodności
    cykle stymulowane... bez efektów :(
  • Angie1985 Autorytet
    Postów: 1425 1193

    Wysłany: 5 listopada 2019, 16:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    StarającaSię wrote:
    Odebrałam wyniki tsh-1.13
    Jestem troche w szoku bo nigdy mi tak szybko nie spadało.czyżby zasługa zmiany euthoryxu na letrox?
    Super. Ze wynik dobry. Tak to jest ze jeden lepiej reaguje na jeden lek a drugi na inny. Super że jest lepiej.

    p19ue6hhgcs1si2g.png
  • Kitka_87 Autorytet
    Postów: 4614 4388

    Wysłany: 5 listopada 2019, 17:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    StarającaSię wrote:
    Odebrałam wyniki tsh-1.13
    Jestem troche w szoku bo nigdy mi tak szybko nie spadało.czyżby zasługa zmiany euthoryxu na letrox?

    Super, że jest szybka reakcja na lek. Ja się też wybieram na panel tarczycowy i się wybrać coś nie mogę... 😣

    33 • 22 cs
    • XII.19/I.20 - 9 cs cb 🖤
    • VI.20 - 16 cs cb 🖤
    • VIII/IX.20 - 19 cs cb/cp 🖤

    🖤🖤🖤💚

    16.11. - Kariotypy
    14.12. - Histeroskopia diagnostyczna

    ? - fragmentacja DNA plus powtórka nasienia
    ? - APA

    🙌 szczepienia limfocytami 🙌
  • doomi03 Autorytet
    Postów: 3826 5711

    Wysłany: 5 listopada 2019, 18:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    StarającaSię wrote:
    Odebrałam wyniki tsh-1.13
    Jestem troche w szoku bo nigdy mi tak szybko nie spadało.czyżby zasługa zmiany euthoryxu na letrox?

    Ja uxywam tylko letrox i mi tez po nim szybko spadło.

    oar83e3kvc6p5874.png

    28 lat - 12cs 💚⏸️

    03.03 Progesteron: 6,45 (7dpo)
    05.03 (9dpo) - beta: 2,12 ; progesteron: 3,77 ;
    06.03 (10dpo) - ⏸️
    07.03 (11dpo) - beta: 22,80
    09.03 (13dpo) - beta 105
    11.03 (15dpo) - beta: 314 Progesteron: 34,70
    16.03 (20dpo) - beta: 1830
    17.03 (5+0) - pęcherzyk 5,1 mm
    31.03 (6+6) - ❤️ + 👶🏼 8,1 mm
    11.05 (12+5) - 👶🏼 7,1 cm
    30.06 - synuś 💙 (351g)
    27.08 - ponad 1300 g
    10.09 - 1700g szczęścia
    23.09 - 2085g
    27.10 - 2630g
    17.11 - 3180g
  • Angel Przyjaciółka
    Postów: 74 51

    Wysłany: 5 listopada 2019, 19:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję że niestety przyszła małpa :( lecimy od początku.

  • Turkusowa90 Autorytet
    Postów: 729 498

    Wysłany: 5 listopada 2019, 19:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia, 11:37

    Starania od 08.2018 r.

    Folian 1^1
    Witamina d3 1^1
    Olej z wiesiołka 2^2(do owu)
    Ananas po owu, migdały, morele suszone.
    On: Olej z wiesiołka, FertilMan Plus, wit d,e,c, cynk, orzechy brazylijskie., dieta.

    Zrobione badania:
    tsh, ft3, ft4, anty tpo, anty tg, lh, fsh, prolaktyna, progesteron, estradiol, wit d3, wit b12, żelazo, morfologia, glukoza, crp, wymaz PCT, HSSG-jajowody drożne, Anty-HIV-1,2 VDRL, Anty-HCV-Ab, Toksoplazmoza, Anty-HIV-1,2, badanie cytologiczne, badanie czystości pochwy, badanie przeciwciał różyczki

    Mąż: rozszerzone badania nasienia (luty 2019) duża ilość plemników, morfologia 3%, drugie badania nasienia (wrzesień 2019) duża ilość plemników, morfologia 3%, fragmentacja DNA 17%, MAR-test IgA 13%, IgG 5%, usg, Anty-HIV-1,2, HbsAg, VDRL, Anty-HCV-Ab, Anty-Hbc

    1. iui 😖
    2. iui 😖
    3. iui ❓
‹‹ 45 46 47 48 49 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego