" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Ogoorkowa wrote:Oo, na fb jeszcze nie szukałam:) mam 3 top szpitale upatrzone, każdy z nich ma swoje plusy i minusy
A powiedzcie, czy zmieniacie/zmienialiście w poprzednich ciazach/będziecie zmieniać lekarza do prowadzenia ciąży? Mój jest super specem od problemów z płodnością, robił mi histeroskopie polipa macicy, wyprowadził moje pcos, prowadzi często swoje pacjentki w ciąży, pracuje w jednym z tych top szpitali, mozna bylo do niego napisac smsa po zabiegu i super kontakt, ale kurcze widzę,że teraz rzadko przyjmuje u nas w mieście, tylko raz w miesiącu;/ a nie chce mi się jeździć 15 km, robiłoby mi to duże problemy z pracą... na wizycie jeszcze zapytam, bo na znanym lekarzu ma wpisane, że przyjmuje też prywatnie przy szpitalu, ale nie ma tam grafikaOgoorkowa lubi tę wiadomość
👱♀️31l 👱♂️30l
21.10.2016 Bartosz 👶
23.12.2022 Miłosz 👼 poronienie septyczne 7tc 💔 (brak wad genetycznych)
24.03.2023 ⏸️ 15/16dpo hcg 206,6 🥹
29.03 hcg 3354,4 przyrost 205%
03.04 5w3d pęcherzyk ciążowy 1,07cm x 0,31cm z zarodkiem 🌈
26.05 prenatalne 13w5d 7,8cm dziewczynki 🌸 - ryzyka niskie 🥰
18.07 połówkowe 21w2d 409g zdrowej księżniczki 💝
12.09 III prenatalne 29w0d 1,4kg dziewczynki 🩷
11.11.2023 godz. 11:11 Lilianka 2800g 52cm 🥰 37tc
-
Dziewczyny, chce wam napisać o czymś co mnie mocno zastanawia… na fb jest grupa, powstał czat dla mam „październikowe mamy”. Jest tam jedna kobieta, z jej profilu można wywnioskować, ze bardzo pobożna, prolife i prawicowa. Po jej wiadomościach na czacie dało się wywnioskować, ze jest załamana ciąża chociaż dosadnie tego nie pisała. Teraz wyszło, ze szła nadać paczkę, zagapiła się i weszła w słupek i uderzyła z całej siły cipką. Takie mnie nachodzą nieprzyjemne myśli odnośnie tej sytuacji i tego przypadku. Czy tylko mnie by takie coś zaczęło zastanawiać? A może faktycznie można być taką gapą? 🫣
Arieen lubi tę wiadomość
-
Olya wrote:Dziewczyny, chce wam napisać o czymś co mnie mocno zastanawia… na fb jest grupa, powstał czat dla mam „październikowe mamy”. Jest tam jedna kobieta, z jej profilu można wywnioskować, ze bardzo pobożna, prolife i prawicowa. Po jej wiadomościach na czacie dało się wywnioskować, ze jest załamana ciąża chociaż dosadnie tego nie pisała. Teraz wyszło, ze szła nadać paczkę, zagapiła się i weszła w słupek i uderzyła z całej siły cipką. Takie mnie nachodzą nieprzyjemne myśli odnośnie tej sytuacji i tego przypadku. Czy tylko mnie by takie coś zaczęło zastanawiać? A może faktycznie można być taką gapą? 🫣
Myślę, że nie można i mogą to być działania celowe niestety.15.12.2023 - Liwia 🌸 -
Lilka pokaż testa to ocenimy 🧐🥰
Zośka badałaś progesteron? Nie masz z nim problemu? 🤔 -
Lipcowa, to był totalny negatyw. Nawet choćbym chciała doszukiwać się cienia drugiej krechy to zupełnie nic nie było 😞
Jutro będzie 10 dpo i chyba z rana polecę po test owu, skoro mówicie, że często pokazują się pozytywne przy ciąży i zrobię jakiegoś sikańca z pierwszego moczu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2023, 18:26
15.12.2023 - Liwia 🌸 -
Akczi wrote:Dziewczyny jestem 7dpo, kusicie tymi owulakami, już się zastanawiałam ile mi zostało w szafie😅😅
Ja zdecydowanie team tampony- mega komfort, jestem w stanie zapomniec że mam okres kiedy nic dodatkowo nie boli😇
Wróciliście już do staran?😁😁👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
M94 tulę mocno ❤️ ale pamiętaj - to pierwszy dzień Twojej ciąży ☺️
Emka my traktujemy to jako kwestie do odhaczenia 😉 Mąż średnio zadowolony z konieczności tego badania ale nie protestuje ☺️ chociaż wiadomo, że lekki stres o wyniki jest ☺️ ale musi być dobrze ☺️
Olya niby przypadki chodzą po ludziach ale.. jak zachowuje się już po tym fakcie? Martwi się, panikuje, sprawdzała coś?
Emka06, M94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlya wrote:Dziewczyny, chce wam napisać o czymś co mnie mocno zastanawia… na fb jest grupa, powstał czat dla mam „październikowe mamy”. Jest tam jedna kobieta, z jej profilu można wywnioskować, ze bardzo pobożna, prolife i prawicowa. Po jej wiadomościach na czacie dało się wywnioskować, ze jest załamana ciąża chociaż dosadnie tego nie pisała. Teraz wyszło, ze szła nadać paczkę, zagapiła się i weszła w słupek i uderzyła z całej siły cipką. Takie mnie nachodzą nieprzyjemne myśli odnośnie tej sytuacji i tego przypadku. Czy tylko mnie by takie coś zaczęło zastanawiać? A może faktycznie można być taką gapą? 🫣
-
Lipcowa wrote:M94 tulę mocno ❤️ ale pamiętaj - to pierwszy dzień Twojej ciąży ☺️
Emka my traktujemy to jako kwestie do odhaczenia 😉 Mąż średnio zadowolony z konieczności tego badania ale nie protestuje ☺️ chociaż wiadomo, że lekki stres o wyniki jest ☺️ ale musi być dobrze ☺️
Olya niby przypadki chodzą po ludziach ale.. jak zachowuje się już po tym fakcie? Martwi się, panikuje, sprawdzała coś?
Niby się martwi, pisze ze jest głupia i tyle w sumie…Akczi lubi tę wiadomość
-
hej wam niestety nie dam rady nadrobić. bedę zagłądać ale raczej z doskoku, bo spraw do załatwienia mam po prostu masę.
mam pytanie do dziewczyn które biorą NAC - ile dziennie przyjmujecie? kupiłam ten w musujących tabletkach, i faktycznie smak spoko, tylko się zastanawiam ile brać.*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Lilka1298 wrote:Lipcowa, to był totalny negatyw. Nawet choćbym chciała doszukiwać się cienia drugiej krechy to zupełnie nic nie było 😞
Jutro będzie 10 dpo i chyba z rana polecę po test owu, skoro mówicie, że często pokazują się pozytywne przy ciąży i zrobię jakiegoś sikańca z pierwszego moczu.
Jest jeszcze bardzo wcześnie, wszystko może się wydarzyć ☺️ -
Olya wrote:Niby się martwi, pisze ze jest głupia i tyle w sumie…
No to moim zdaniem masz już odpowiedź 😉
Widocznie zrobiła to specjalnie. -
Ewiwi wrote:hej wam niestety nie dam rady nadrobić. bedę zagłądać ale raczej z doskoku, bo spraw do załatwienia mam po prostu masę.
mam pytanie do dziewczyn które biorą NAC - ile dziennie przyjmujecie? kupiłam ten w musujących tabletkach, i faktycznie smak spoko, tylko się zastanawiam ile brać.
10.2020r - początek starań o rodzeństwo 🤞
02.08.16 r 💓Wiktoria👧🏼👨👩👦
10.06.17 r 💏👰🏼♂️👨💼
09.11.22 r --- ⏸️
10.11.22 r --- beta 343,40
28.11.22 r --- mamy serduszko 🩷
04.01.23 r --- I prenatalne 🩷 niskie ryzyka, prawdopodobnie dziewczynka - Oliwia 🩷
01.03.23 r --- II prenatalne, 330g dziewczynki 🩷
26.04.23 r --- ✅️ 1 100g dziewczynki
12.05.23 r --- ✅️ III prenatalne, 1 600g Oliwii 🩷
24.05.23 r --- ✅️ 1 900 g niuńki 🩷
14.06.23 r --- ✅️ 2 400 g 🩷
05.07.23 r --- ✅️ niecałe 3 000 g 🩷
19.07.23 r --- ostatnia wizyta ✊️ - nie dotrwaliśmy
09.07.23 r --- Oliwia, 50 cm, 3120 g 🫶🩷 SN (z OM 39+0, z USG 38+3) -
Rica wrote:Dziewczyny pytanie:
Tampony czy podpaski?
Ja byłam team kubeczek menstruacyjnyRiverS lubi tę wiadomość
2019 👱♂️
07/2022 ponowne starania o rodzeństwo
6cs
niche w bliźnie po cc
01/02/2023 ⏸️ , beta 25
07/03/2023 2 cm obcego 😍🥰
05/04/2034 I prenatalne 🤞🤞 -
Ewiwi wrote:hej wam niestety nie dam rady nadrobić. bedę zagłądać ale raczej z doskoku, bo spraw do załatwienia mam po prostu masę.
mam pytanie do dziewczyn które biorą NAC - ile dziennie przyjmujecie? kupiłam ten w musujących tabletkach, i faktycznie smak spoko, tylko się zastanawiam ile brać.👱♀️31l 👱♂️30l
21.10.2016 Bartosz 👶
23.12.2022 Miłosz 👼 poronienie septyczne 7tc 💔 (brak wad genetycznych)
24.03.2023 ⏸️ 15/16dpo hcg 206,6 🥹
29.03 hcg 3354,4 przyrost 205%
03.04 5w3d pęcherzyk ciążowy 1,07cm x 0,31cm z zarodkiem 🌈
26.05 prenatalne 13w5d 7,8cm dziewczynki 🌸 - ryzyka niskie 🥰
18.07 połówkowe 21w2d 409g zdrowej księżniczki 💝
12.09 III prenatalne 29w0d 1,4kg dziewczynki 🩷
11.11.2023 godz. 11:11 Lilianka 2800g 52cm 🥰 37tc
-
U mnie owulak dalej negatywny, aż się zaczęłam zastanawiać czy na pewno jest wszystko dobrze 😑
-
mam pytanie do dziewczyn które biorą NAC - ile dziennie przyjmujecie? kupiłam ten w musujących tabletkach, i faktycznie smak spoko, tylko się zastanawiam ile brać.
Taki standard to 1200mg w 3-7dc -
Bialeekk wrote:Wróciliście już do staran?😁😁
Bialeekk lubi tę wiadomość
-
Olya wrote:Niby się martwi, pisze ze jest głupia i tyle w sumie…
-
Lipcowa, to trzymam kciuki za nas i naszych mężów ☺️🤞
M94, tulę Cię. Zbieraj siły na kolejny cykl ❤️Lipcowa, M94 lubią tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Słońce, przestań się już bać,
Wysuń się zza chmur i świeć.”