" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lipcowa wrote:Z racji tego, że powoli pakuję się do szpitala to możecie polecić jakieś książki, które pozwolą zabić szpitalną nude? 🙃
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2023, 19:14
Lipcowa lubi tę wiadomość
-
Lipcowa wrote:
Niaha a może przegapiłaś pik? 🧐🤔
Mam nadzieję, że nie. Temperatura nie wskazuje na to, że owulacja była.
Właśnie porównałam owulaki facelle i horieny i same zobaczcie, zdecydowanie więcej widzę na facelle.
Może owulacja przede mną, a ten śluz rozciągliwy i wypryski na twarzy to jakaś dziwna anomalia chwilowa.
-
nick nieaktualny
-
agentka93 wrote:Lipcowa w październiku w szpitalu czytałam Cobena „6 lat później” Dobrze mi się też sprawdziło oglądanie Disney Channel Ale to wiadomo, zależy kto jaką rozrywkę lubi, ja w trudnych momentach cenię sobie też taką niewymagającą.
Jak długo będziesz leżeć? Kiedy dokładnie się kładziesz?
Idę w czwartek, w piątek laparo, w sobotę mam zamiar być już w domku 😉🙃MerryCherry, agentka93, Czytoto, Evondita82, RoZyCzK4 lubią tę wiadomość
-
Lipcowa nie wiem co lubisz, ale ja paręnaście lat temu pocjlonelam Sage zmierzch o teraz jako stara baba czytam Słońce w mroku - Zmierzch oczami Edwarda 😜🤣
Pozatym bardzo lubię motyw aniołów, nocnych łowców itp, bardziej fantasy więc w tej tematyce polecam Dary Anioła wszystkie tomy ☺️ lubię książki które są niezobowiązujące, takie które odciągną mnie od pracy, transportu kierowców i Bóg wie czego jeszcze 🤣🤣Lipcowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoonflower wrote:Na moje weekendowe testowanie zamówiłam sobie z dozu coś takiego
Babycheck-1 WB, test ciążowy z krwi, 1 szt
Testowała któraś z Was to cudo?? -
MerryCherry wrote:Uuu nie odważyłbym się sama sobie upuścić cennej krwi😅. Chyba bym zemdlała.
Mam nadzieję że to cienitka igiełka i ukłucie w opuszek jak przy badaniu krwi glukometrem 😜😜Lipcowa lubi tę wiadomość
-
Niaha wrote:
Ja polecam facellaki mi zawsze ładnie się wybarwiały ☺️ testuj dalej może owu już na dniach ☺️ -
moonflower wrote:Na moje weekendowe testowanie zamówiłam sobie z dozu coś takiego
Babycheck-1 WB, test ciążowy z krwi, 1 szt
Testowała któraś z Was to cudo??
Nie słyszałam o tym ale chętnie przeczytam opinie jak się sprawdziło 😁 -
Widzę dziewczyny że wszedł temat książek 🙂 czyli jeden z moich ulubionych 🙂 ja polecam książki Remigiusza Mroza 😀 może nie koniecznie te z tematyki prawniczej (chociaż co kto lubi) ale inne kryminały czy thrillery jak najbardziej 😀 a dla lubiących się bać Stephen King 😄🎈
Lipcowa, Paucia, Meginka lubią tę wiadomość
👰♀️🤵♂️💒 06.2021
Starania o pierwsze 👶 od 07.2022
👱♀️ 27
💊 fertilcare, metformina
AMH- 3,83ng/ml
SHBG- 107,9nmol/l
FSH- 7,08mlU/ml (4dc)
LH- 4,78mlU/ml (4dc)
Estradiol- 27pg/ml (4dc)
Testosteron- 0,573ng/ml
👱♂️ 28
💊 fertilman
brak badań na tą chwilę
od 10.2022 starania z żelem Conceive plus
03.12.2022 ⏸️🥹
beta hcg 70,500mlU/ml
5.12 beta 203,9mlU/ml przyrost 167% 😁
09.12 jest pęcherzyk w macicy 🥹
10.12 beta 1594,47mlU/ml przyrost 136,5% 😄
16.12 pęcherzyk z zalążkiem zarodka 😄
09.01 2,24cm dzidziutka 🥰 serduszko jak dzwon 🥹 rośniemy jak na drożdżach
31.01 prenatalne- niskie ryzyka, 6cm dzidzi, prawdopodobnie dziewczynka 🩷
06.02 wszystko dobrze, maluszek dzisiaj bardzo spokojny 😄
06.03 wszystko dobrze, ruchliwa dzidzia, nisko łożysko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja aktualnie czytam Minduntera i wkręciłam się równie mocno jak w serial ❤️
Do tego kocham Lema, także jego książki zawsze są u mnie wysoko.
I jeszcze czytałam ostatnio „Kult” Orbitowskiego i również wpadła fajnie 😃Lipcowa lubi tę wiadomość
♀️ 30l ♂️ 32l
+🐕
starania od: listopad 2022
PrenaCaps Multi1 + PrenaCaps DHA, magnez, olej lniany, wit. D -
MerryCherry wrote:Jakiejś babce wykrył niby 8 dpo,więc poczekaj do tego dnia,będziesz usprawiedliwiona 😅
10.2020r - początek starań o rodzeństwo 🤞
02.08.16 r 💓Wiktoria👧🏼👨👩👦
10.06.17 r 💏👰🏼♂️👨💼
09.11.22 r --- ⏸️
10.11.22 r --- beta 343,40
28.11.22 r --- mamy serduszko 🩷
04.01.23 r --- I prenatalne 🩷 niskie ryzyka, prawdopodobnie dziewczynka - Oliwia 🩷
01.03.23 r --- II prenatalne, 330g dziewczynki 🩷
26.04.23 r --- ✅️ 1 100g dziewczynki
12.05.23 r --- ✅️ III prenatalne, 1 600g Oliwii 🩷
24.05.23 r --- ✅️ 1 900 g niuńki 🩷
14.06.23 r --- ✅️ 2 400 g 🩷
05.07.23 r --- ✅️ niecałe 3 000 g 🩷
19.07.23 r --- ostatnia wizyta ✊️ - nie dotrwaliśmy
09.07.23 r --- Oliwia, 50 cm, 3120 g 🫶🩷 SN (z OM 39+0, z USG 38+3) -
Karola :) wrote:Toż to szaleństwo, proszę nie sikac tak wcześnie 🤣🤣
Przed sobotą nie zamierzam eksperymentować 😜 miałam w planach testować w niedzielę 11 dpo ale w sobotę będę miała spokój na chacie od rana 🤣🤣 więc może się skusze wtedy... Pewnie dłużej nie wytrzymam 😜 zobaczę jaki prog jutro... -
nick nieaktualnyKarola :) wrote:Toż to szaleństwo, proszę nie sikac tak wcześnie 🤣🤣
moonflower, Scarlett 89, Niaha, agentka93, Jagodecka lubią tę wiadomość
-
Lipcowa wrote:Idę w czwartek, w piątek laparo, w sobotę mam zamiar być już w domku 😉🙃
Trzymam kciuki żeby wszystko poszło sprawnie i bezboleśnie ❤️Lipcowa lubi tę wiadomość
-
MerryCherry wrote:Brawo! Głos rozsądku. Powiedz to mojej wewnętrznej Grażynie,która już w myślach wybiera imię dla dziecka 😂😂
Grazia spoko loko ja też mam już wybrane 🤣 szpital, wózek wsio 🤣🤣🤣🤣
Kiedy testujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2023, 20:08