" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Nezuko wrote:Dziewczyny chyba potrzebuje sprowadzenia na ziemię 😬
Rano pisałam, że pojawił mi się śluz podbarwiony krwią, dokładniej był lekko różowy i gdzieniegdzie takie "niteczki" krwi. Jestem 10 dpo i już byłam pewna, że zaraz dopadnie mnie @ przed czasem. Zawsze po pojawieniu się takiego różowego śluzu w ciągu godziny rozkręcała się @ ale też zawsze było to w dniu spodziewanej a teraz miała ona przyjść dopiero w niedzielę. No i od tamtej pory nic. 🐒 Nie przyszła, brzuch mnie nie boli raz na jakiś czas czuje tylko ćmienie jajników. No i mój staraczkowy mózg od razu zaczął rozkminiać, że może to implantacja 🤯 czy jest to możliwe? Boje się, że się nakręcę i jak w końcu pojawi się 🐒 to załamie się 100 razy bardziej niż byłoby to normalnie. Tak na prawdę żadnych innych objawów nie mam, jedyne co to lekki ból piersi i to co nietypowe ładna cera gdzie zawsze na @ trochę mnie wysypywało. Nigdy wcześniej nie miałam plamień występujących na kilka dni przed @, które by ją zwiastowały 😬
Robiłaś test ? -
Akczi wrote:U mnie z kolei doktor mowił, że do roku na luzie ale ja mialam już sporo przed staraniami kiedy myślalam o macierzyństwie przeczucie że to bedzie długa droga..
-
Stysia a może to będą bliźniaki 😁 kolezanka też miała wysoką betę i się właśnie okazało, że w brzuszku siedzą dwa kropki 😁
Stysia16, Paucia, Niaha lubią tę wiadomość
-
mala_osska wrote:Rok czasu to trochę długo wg mnie. Jeżeli przez pierwsze kilka cyklów nic się nie dzieje to warto już cos działać, bo tak jak piszesz -czasami to bardzo długa droga..
Dajecie mi do myślenia, że jednak nasze działania i chęć rozszerzania diagnostyki wcale nie są „za szybko”🦦mala_osska lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
mala_osska wrote:Rok czasu to trochę długo wg mnie. Jeżeli przez pierwsze kilka cyklów nic się nie dzieje to warto już cos działać, bo tak jak piszesz -czasami to bardzo długa droga..
mala_osska lubi tę wiadomość
-
Nezuko wrote:Dziewczyny chyba potrzebuje sprowadzenia na ziemię 😬
Rano pisałam, że pojawił mi się śluz podbarwiony krwią, dokładniej był lekko różowy i gdzieniegdzie takie "niteczki" krwi. Jestem 10 dpo i już byłam pewna, że zaraz dopadnie mnie @ przed czasem. Zawsze po pojawieniu się takiego różowego śluzu w ciągu godziny rozkręcała się @ ale też zawsze było to w dniu spodziewanej a teraz miała ona przyjść dopiero w niedzielę. No i od tamtej pory nic. 🐒 Nie przyszła, brzuch mnie nie boli raz na jakiś czas czuje tylko ćmienie jajników. No i mój staraczkowy mózg od razu zaczął rozkminiać, że może to implantacja 🤯 czy jest to możliwe? Boje się, że się nakręcę i jak w końcu pojawi się 🐒 to załamie się 100 razy bardziej niż byłoby to normalnie. Tak na prawdę żadnych innych objawów nie mam, jedyne co to lekki ból piersi i to co nietypowe ładna cera gdzie zawsze na @ trochę mnie wysypywało. Nigdy wcześniej nie miałam plamień występujących na kilka dni przed @, które by ją zwiastowały 😬 -
Bialeekk wrote:Głowa do góry! Może coś się jeszcze z tego wykluć🤞🏽
Nie takie cuda się tu zdarzały. Jak nie to kochana! Posmuc się (ale tylko chwile) i wracaj do nas gotowa do działania w nowym cyklu❤️❤️🍀
Chyba zafiksowałam się, że w pierwszej ciąży nieplanowanej wystarczył jeden raz.
A teraz cały cykl współżycie średnio co 2 dni, w tym w planowany (z apki) dzień owulacji i biało, aż świeci.
Jutro lub pojutrze planowo 🐒15.12.2023 - Liwia 🌸 -
Gratuluję bet i kresek!! 🎉
Weźcie palnijcie mnie w głowę 🥴 jestem 9/10 dpo.. Ta dzisiejsza zgaga nie daje mi spokoju.. Nie miałam jej wcześniej.. Ostatni raz jakoś II/III trymestr..
No i wpadłam na genialny pomysł, że może jutro teścik..? 🤪🥴 Raczej na logikę sensu nie widzę..ale ta zgaga 🥴Agata1992, Stysia16, MerryCherry lubią tę wiadomość
♀️ 41 lat:
* 12.2013 - syn
* 2019 - rozw.
* guz przytarczyc
* podwyższony wapń we krwi
* arytmia
* cykle: 25-28 dni
* starania od: wrzesień 2022
💊 magnez, wit. D 2000, do stycznia PrenaCare Complete, od lutego Pueria Uno; żel Conceive od grudnia 2022
♂️ 38 lat -
Laski ten test jutro powtarzać też facelle żeby mieć porównanie z dzisiejszym czy lepiej doz?
-
Lilka1298 wrote:Chyba zafiksowałam się, że w pierwszej ciąży nieplanowanej wystarczył jeden raz.
A teraz cały cykl współżycie średnio co 2 dni, w tym w planowany (z apki) dzień owulacji i biało, aż świeci.
Jutro lub pojutrze planowo 🐒
Sama widzisz „nieplanowanej”, a teraz dojście do celu wymaga czasu❤️🌤️
Jeszcze będzie pięknie, mówię Ci🌸✨👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Evondita82 wrote:Gratuluję bet i kresek!! 🎉
Weźcie palnijcie mnie w głowę 🥴 jestem 9/10 dpo.. Ta dzisiejsza zgaga nie daje mi spokoju.. Nie miałam jej wcześniej.. Ostatni raz jakoś II/III trymestr..
No i wpadłam na genialny pomysł, że może jutro teścik..? 🤪🥴 Raczej na logikę sensu nie widzę..ale ta zgaga 🥴
Dawaj, sikaj! Widoku pięknych kreseczek nigdy mało🤭Evondita82, mala_osska, Niaha lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Stysia16 wrote:Myślałaś żeby zrobić test rano?
Mnie cały czas ćmią jajniki, a to lewy, a to prawy, czasem boli brzuch na na okres, a ciąża jest. Więc może i u Ciebie jest nadzieja? Tym bardziej, że masz objawy, których wcześniej nie miałaśAgata1992, mala_osska lubią tę wiadomość
-
Evondita82 wrote:Gratuluję bet i kresek!! 🎉
No i wpadłam na genialny pomysł, że może jutro teścik..? 🤪🥴 Raczej na logikę sensu nie widzę..ale ta zgaga 🥴Evondita82, mala_osska lubią tę wiadomość
-
Nezuko wrote:Mam w domu kilka testów więc chyba faktycznie pójdą jutro w ruch, chyba że jednak @ się pojawi. Robiłam test wczoraj ale popołudniu i nic nie pokazał ale może było za wcześnie 🤞
Beta startuje 48h od zagnieżdżenia także czekamy🤞🏽🍀🍀Stysia16, Paucia lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼12.08- wizyta 🥰
-
agentka93 wrote:Jagodecka było tu ostatnio kilka historii, że w cyklu z chorobą pokazały się II 😁 Także myślę, że jak mają być to choroba nie przeszkodzi.
Dziekuje 🤍 co prawda i tak się później będę nakręcać, ale postaram się mieć w pamięci to co napisałaś 🙂🙋♀️ 36 lat, PCOS, IO, AMH 16
🙋♂️ 37 lat, badanie nasienia👍
👫 11.2005
💍 01.2014
👧 09.2015 zdrowa córeczka
Starania na serio od 2022
12 stymulacji letrozolem ❌
IVF 07.2024 I stymulacja Rekovelle
12x🥚--> 1x❄️ 5.1.1.
9.2024 transfer ❌
IVF 12.2024 II stymulacja Gonal F
15x🥚--> 8x ❄️ 💪
🇸🇪
"Nie poddawaj się, a szczęście cię odnajdzie.." -
Pewnie siknę. Co mi szkodzi. Ale nastawiam się na ⚪
mala_osska lubi tę wiadomość
♀️ 41 lat:
* 12.2013 - syn
* 2019 - rozw.
* guz przytarczyc
* podwyższony wapń we krwi
* arytmia
* cykle: 25-28 dni
* starania od: wrzesień 2022
💊 magnez, wit. D 2000, do stycznia PrenaCare Complete, od lutego Pueria Uno; żel Conceive od grudnia 2022
♂️ 38 lat -
Evondita82 wrote:Pewnie siknę. Co mi szkodzi. Ale nastawiam się na ⚪
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2023, 20:05
mala_osska, Evondita82 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje pięknych przyrostów!
Co do relacji z partnerem - jest turbo wspierający! Uważam ze jesteśmy bardzo „zgrani” i nigdy nie wątpiłam w to czy mogę na niego liczyć, ale odkąd się staramy zaskakuje mnie pozytywnie na nowo ❤️
Tylko bawilo i nadal bawi jak czasem reaguje zdziwiony na te wszystkie zawiłości organizmu i że tyle spraw jest do przypilnowania, które składaj się na zajście w ciąże. chyba podświadomie uważał, że okaże się to łatwiejsze 🙈
Co do starań to mnie lekarz też doradził, żeby wrócić po roku jeśli się nie uda. Zdecydowałam się jednak kontrolować to wcześniej korzystam z luxmedu i tych polecanych lekarzy jest meeega mało dlatego też terminy z kosmosu, ale jakoś udało mi się dziś zarezerwowac okno do Pani doktor o której słyszałam dużo dobrego i szykuje się na wizytę jutro♀️ 30l ♂️ 32l
+🐕
starania od: listopad 2022
PrenaCaps Multi1 + PrenaCaps DHA, magnez, olej lniany, wit. D -
Agata1992 wrote:Stysia a może to będą bliźniaki 😁 kolezanka też miała wysoką betę i się właśnie okazało, że w brzuszku siedzą dwa kropki 😁
ale byłyby jaja! A to jest możliwe, jestem obciążona genetycznie 😜 Moja babcia miała siostrę bliźniaczkę i idzie u nas co 2 pokolenie. Kuzynka ma bliźniaki Z jednej strony super sprawa, ale z drugiej przerażające, rok wyjęty z życiorysu xD
Agata, Evondita sikajcie! Agata skoro facelki lubią oszukiwać to może doz? Albo oba najlepiej
Nezuko z rana najlepiej- jest najwyższe stężenie HCG w moczu. Tzrymam kciuki i czekam jutro na piękne kreseczki od Was 🤞🤞🤞
Edit: czuję się jak balon xD mam nadzieje, że to dobry znak 🤞🍀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2023, 20:08
Agata1992, Ogoorkowa, mala_osska, Evondita82 lubią tę wiadomość
2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok