" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś 2h w kuchni.. Naszło mnie na zrobienie sałatki i tortilli 🤣 A tak to póki co 🦧 nie ma choć były 2-3 momenty, że czułam ból podbrzusza jakby już plus uczucie "mokro"..a tam nic. W sensie zero 🦧 ale za to sporo śluzu wodnisto-kremowego.. 🤔🤔
Dzisiejszy test ⚪ nie daje mi złudzeń.. Ale mózg myśli.. Analizuje 🤯🥴♀️ 41 lat:
* 12.2013 - syn
* 2019 - rozw.
* guz przytarczyc
* podwyższony wapń we krwi
* arytmia
* cykle: 25-28 dni
* starania od: wrzesień 2022
💊 magnez, wit. D 2000, do stycznia PrenaCare Complete, od lutego Pueria Uno; żel Conceive od grudnia 2022
♂️ 38 lat -
Lidka95 wrote:Witam dziewczyny;) wczoraj po dwóch testach dowiedziałam się zw najprawdopodobniej będę mamą. Niepokoi mnie fakt ,że ciągle boli mnie brzuch ale z piersiami jest dziwnie bo bolą tylko wieczorem i w nocy. Dzisiaj dzwoniłam na ginekologię i pani doktor kazała tylko brać nospę. W poniedziałek idę na betę w środę ginekolog. Czy te bole naprawdę są normalne i nic ciąży nie grozi? Podzielcie się doświadczeniami.
Gratulacje! ☺️ Bole jak na miesiączkę są bardzo częste podczas ciąży, wiec nie martw się. Tak jak lekarz zalecił, bierz nospę i do tego magnez i będziesz je mniej odczuwać☺️Lidka95 lubi tę wiadomość
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
02/24➡️1 IVF -> ❄️
08/24 FET 3BB ❌
08/24➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
12/24 FET 3AB ❌ -
Dziewczyny, czy tez miałyście takie dziwne akcje z aplikacja. Owulacja przewidziana na 19dc, nagle dzisiaj pokazało, ze była w 14dc mimo tego ze ustawiłam negatywny wynik testu owulacyjnego. Miałam do Was to pisać kilka godzin temu, ale nie dałam rady, weszłam teraz i znowu na 19 dc pokazuje 🙄. Aż zrobiłam test owu - negatywny. Dwa dni temu tez negatywny, wczoraj nie badałam, ale nie mam wyraźnych objawów.
Mój wykres jest udostępniony gdyby któraś chciała podejrzeć. Skok temperatury już jakiś tam był 🤔. -
Nowanna wrote:Dziewczyny, czy tez miałyście takie dziwne akcje z aplikacja. Owulacja przewidziana na 19dc, nagle dzisiaj pokazało, ze była w 14dc mimo tego ze ustawiłam negatywny wynik testu owulacyjnego. Miałam do Was to pisać kilka godzin temu, ale nie dałam rady, weszłam teraz i znowu na 19 dc pokazuje 🙄. Aż zrobiłam test owu - negatywny. Dwa dni temu tez negatywny, wczoraj nie badałam, ale nie mam wyraźnych objawów.
Mój wykres jest udostępniony gdyby któraś chciała podejrzeć. Skok temperatury już jakiś tam był 🤔.*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Evondita82 wrote:Ja dziś 2h w kuchni.. Naszło mnie na zrobienie sałatki i tortilli 🤣 A tak to póki co 🦧 nie ma choć były 2-3 momenty, że czułam ból podbrzusza jakby już plus uczucie "mokro"..a tam nic. W sensie zero 🦧 ale za to sporo śluzu wodnisto-kremowego.. 🤔🤔
Dzisiejszy test ⚪ nie daje mi złudzeń.. Ale mózg myśli.. Analizuje 🤯🥴
Przez ostatnie dni miałam to samo i ucieszyłam sie, ze w końcu przyszła 🐒. Przestałam sie łudzić i zbieram siły i motywację na nowy cykl.
Który dpo u Ciebie? Może pisałaś wcześniej ale często przelatuje szybko przez posty, bo inaczej nie jestem w stanie nadrobić83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
02/24➡️1 IVF -> ❄️
08/24 FET 3BB ❌
08/24➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
12/24 FET 3AB ❌ -
Babeczki. Która po owu miała śluz jak płodny? Robię testy owu , negatywne. Śluz miałam kremowy a dzisiaj rozciąga się jak płodny... No głupiej. Czy może owu będzie dopiero a ten pik lh to przez nac?*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
nick nieaktualnyEwiwi wrote:Babeczki. Która po owu miała śluz jak płodny? Robię testy owu , negatywne. Śluz miałam kremowy a dzisiaj rozciąga się jak płodny... No głupiej. Czy może owu będzie dopiero a ten pik lh to przez nac?
-
Nowanna wrote:Dziewczyny, czy tez miałyście takie dziwne akcje z aplikacja. Owulacja przewidziana na 19dc, nagle dzisiaj pokazało, ze była w 14dc mimo tego ze ustawiłam negatywny wynik testu owulacyjnego. Miałam do Was to pisać kilka godzin temu, ale nie dałam rady, weszłam teraz i znowu na 19 dc pokazuje 🙄. Aż zrobiłam test owu - negatywny. Dwa dni temu tez negatywny, wczoraj nie badałam, ale nie mam wyraźnych objawów.
Mój wykres jest udostępniony gdyby któraś chciała podejrzeć. Skok temperatury już jakiś tam był 🤔.♀️ 41 lat:
* 12.2013 - syn
* 2019 - rozw.
* guz przytarczyc
* arytmia
💊 magnez, wit. D 2000, do stycznia PrenaCare Complete, od lutego Pueria Uno; żel Conceive od grudnia 2022
♂️ 38 lat -
alauda wrote:Przez ostatnie dni miałam to samo i ucieszyłam sie, ze w końcu przyszła 🐒. Przestałam sie łudzić i zbieram siły i motywację na nowy cykl.
Który dpo u Ciebie? Może pisałaś wcześniej ale często przelatuje szybko przez posty, bo inaczej nie jestem w stanie nadrobić
Ja dziś 12-13 dpo (bardziej to pierwsze).♀️ 41 lat:
* 12.2013 - syn
* 2019 - rozw.
* guz przytarczyc
* arytmia
♂️ 38 lat -
MerryCherry wrote:Rób testy dalej. Powiem ci że wszystko się może zdarzyć 😂*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Mówisz że pik idzie?*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Mój wykres jest udostępniony gdyby któraś chciała podejrzeć. Skok temperatury już jakiś tam był 🤔.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2023, 19:42
-
nick nieaktualnyEwiwi wrote:Będę robić. Na razie podbrzusze tak jak przy okresie.
Testuj testuj,czas pokaże 💪🤗 -
Mój wykres jest udostępniony gdyby któraś chciała podejrzeć. Skok temperatury już jakiś tam był 🤔. -
nick nieaktualnyAgata1992 wrote:Możesz sobie dodatkowo zerknąć na mój wykres, wszystkie temperatury są bardzo do siebie zbliżone bo są o tej samej godzinie. Jedną temperaturę mam tylko zmierzoną o innej porze, dwie godziny wcześniej bo wyjątkowo musiałam wstac wcześniej i zobacz jaka różnica
Agata1992, Niaha lubią tę wiadomość
-
Mój wykres jest udostępniony gdyby któraś chciała podejrzeć. Skok temperatury już jakiś tam był 🤔.
Moim zdaniem ciężko powiedzieć, czy owulacja była czy nie. Na Twoim miejscu codziennie robiłabym testy owulacyjne + mierzyłabym temperaturę. Jeśli przez następne kilka dni temperatura byłaby wyższa, to zdecydowałabym się na zbadanie progra. -
MerryCherry wrote:No to cos się dzieje...powiem ci że ciekawa jestem Twojego cyklu. Oby nie był tak popaprany jak mój 😂. Piczor ewidentny 19 DC a temperatura wskazywała na owulke dzień wcześniej. O sluzie to już nie wspomnę...było mało i w sumie nawet nie pamiętam w jakie dni. Bólu owulacyjnego raczej nie uświadczyłam. Z wykresu wynika że owulka ewidentnie była.
Testuj testuj,czas pokaże 💪🤗*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Nowanna wrote:
Pewnie już niedługo owulacja
w tym cyklu zdecydowałam się na wykonywanie testów z facelle i horienow. Dzisiaj w końcu zobaczyłam, że kreska ciemnieje na testach obu firm 🤩
Więc może te horieny nie okażą się takie źle, jak je opisywałam. 🧐Nowanna lubi tę wiadomość
-
Agata1992 wrote:Kochana mierzysz temperatur o bardzo różnych godzinach, takie mierzenie nie ma sensu. Ja też tak kiedyś mierzyłam i nic nie mogłam zrozumieć z moich wykresów. W poprzednim cyklu kilka razy sprawdzałam np tego samego dnia przebudziłam się o 5 i zmierzyłam i było 36.4, a już o 7,30 było 36.8. Także to są bardzo duże rozbieżności. Ja mimo, że weekend i mogę dłużej pospać to zawsze mam budzik na 7.30, mierze tempke i śpię dalej
Kurczę, ja różnie wstaje ☹️. Jak jeżdżę do biura to 6, jak pracuje z domu to 7. W dni wolne około 9 ☹️.
Musiałabym codziennie mierzyć o 6, tak?
Agata, nie widzę Twojego wykresu 😞.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2023, 19:55