" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowanna wrote:Kurczę, ja różnie wstaje ☹️. Jak jeżdżę do biura to 6, jak pracuje z domu to 7. W dni wolne około 9 ☹️.
Musiałabym codziennie mierzyć o 6, tak?
Tak jest, ja specjalnie budzę sie o 7, mierze tempke i wracam do spania. Niezależnie czy to jakiś dzień w tygodniu czy niedziela, kiedy wiadomo chce dłużej pospać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2023, 19:53
-
Niaha wrote:Tak jest, ja specjalnie budzę sie o 7, mierze tempke i wracam do spania. Niezależnie czy to jakiś dzień w tygodniu czy niedziela, kiedy wiadomo chce dłużej pospać.
Kurczę, No to 6:00 6:30 będę się budzić na mierzenie. Zrobię dzisiaj jeszcze horiena. -
Nowanna wrote:Kurczę, ja różnie wstaje ☹️. Jak jeżdżę do biura to 6, jak pracuje z domu to 7. W dni wolne około 9 ☹️.
Musiałabym codziennie mierzyć o 6, tak?
Agata, nie widzę Twojego wykresu 😞. -
Agata1992 wrote:Tak, ja mam na zegarku ustawiony budzik. Mierze i śpię dalej jeśli akurat mogę dłużej pospać. Ta sama godzina pomiaru jest w tym wszystkim chyba najważniejsza 😊Kurde,nie wiem czemu mojego wykresu nie widać
Hmm a ja widzę Twój wykres. -
Nowanna wrote:Agata, już widzę ☺️. Ok, to mój jednak jest inny 😃.
Nowanna lubi tę wiadomość
-
Nowanna no niestety mierzenie temp nie jest takie proste jak by się wydawało, ale kwestia przyzwyczajenia, ja mam budzik na 5, mierze temp, biorę euthyrox (bo ja zaraz po wstaniu pije kawę i podobno mogło by to kolidować z lekiem) i dalej śpię ☺️ nawet na moim wykresie widać w niedziele tydzień temu duży skok - a to przez to że wieczorem wypiłam trochę winka z koleżanką, odrazu poszybowało jak szalone 😂
👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
FET 🔜 🍀🙏
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
A mnie się bardzo narkoza po łyżeczkowaniach podobała, jak po dobrym haju xD mogłabym się uzależnić 🤣
Ogoorkowa plamiłaś? Coś mnie ominęło - jak się czujesz?
Mi wczoraj baaardzo smakowła bułka z serem, pomidorem posypana ziołami prowansalskimi ale zjem 3/4 bułki i jestem pełna xD
Olya ja też się całkiem dobrze i też mnie to martwi i też mi się czas taaaak bardzo dłuży mąż już nie może mnie słuchać i mojego marudzenia.. Boję się bardzo, że będzie powtórka z dwóch pierwszych ciąż, ale musimy być silne! Damy radę, bo jak nie my to kto?
Bialekk a nie możesz tej wcześniejszej dentystce założyć sprawy? Za takie rzeczy należy się odszkodowanie! Jak można coś takiego komuś zrobić??
Agentka cudowna wiadomość !2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
Dziewczyny chyba udało mi się przebrnąć przez dzisiejsze posty 🤣
Lipcowa pewnie z nastrojem średnio ze względu na takie zostawienie przez lekarzy bez większego wyjaśnienia, słabe to. Ale tak jak dziewczyny pisały - każde badanie i podjęte kroki to zbliżenie się do marzenia którym jest kropek. Trzymaj się i bądź dzielna a my ty wszystkie będziemy trzymały za Ciebie kciuki ♥️
Białek nie do wiary… Bardzo współczuje, tak jak dziewczyny i Ty sama również pisalyscie nie popuszczaj babie, niech wie ze skopała sprawę po całości 😵💫 Masakra.. człowiek chce polepszyć i ufa specjaliście…
Gratuluje pięknych wyników bet !!
Agentka piękny kropuś, rośnijcie zdrowo 🥺♥️
-
rozalaa wrote:Nowanna no niestety mierzenie temp nie jest takie proste jak by się wydawało, ale kwestia przyzwyczajenia, ja mam budzik na 5, mierze temp, biorę euthyrox (bo ja zaraz po wstaniu pije kawę i podobno mogło by to kolidować z lekiem) i dalej śpię ☺️ nawet na moim wykresie widać w niedziele tydzień temu duży skok - a to przez to że wieczorem wypiłam trochę winka z koleżanką, odrazu poszybowało jak szalone 😂
Rzeczywiście! Nie wiedziałam, ze to ma aż taki wpływ!
Dziewczyny, ale se wkurzylam! O 18:50 byłam siku, zrobiłam wtedy facelle. Teraz poszłam o 20:40, wypiłam do tego czasu szklankę wody. Horien biały. Coś mnie podkusiło aby go rozparcelować i zobaczcie drugie zdjęcie! Ta druga kreska była zaslonieta!!!!
Wcześniejsze moje testy tez mogły być pozytywne tylko nie było widać kreski 😭.
Oczywiście tych poprzednich testów nie otwierałam jak tego. Ehhh.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2023, 20:52
-
Nowanna wrote:Agata, już widzę ☺️. Ok, to mój jednak jest inny 😃.
-
Nowanna wrote:Rzeczywiście! Nie wiedziałam, ze to ma aż taki wpływ!
Dziewczyny, ale se wkurzylam! O 18:50 byłam siku, zrobiłam wtedy facelle. Teraz poszłam o 20:40, wypiłam do tego czasu szklankę wody. Horien biały. Coś mnie podkusiło aby go rozparcelować i zobaczcie drugie zdjęcie! Ta druga kreska była zaslonieta!!!!
Wcześniejsze moje testy tez mogły być pozytywne tylko nie było widać kreski 😭.
Oczywiście tych poprzednich testów nie otwierałam jak tego. Ehhh.*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Ewiwi wrote:Ja przez horieny raz przegapiłam pik drugi raz prawie. Teraz też miałam jakieś zamawiane z allegro wcześniej były ok a teraz masakrycznie białe.
A próbowałaś rozkleic tak jak ja na tym jednym zdjęciu?
Wkurzylam się, bo nie wiem czy pik już był czy będzie 😤.
Zbieram sika na kolejny test facelle i porównam czy blednie czy nie. -
Kurcze, dziewczyny, u mnie pierwszy dzień 🐒 i chyba przypałętała mi się jakaś infekcja. W życiu nie miałam żadnej infekcji, a teraz dramat.
Mam Tantum Rosa, użyłam, ale wiadomo, po jednym razie to efektu zero.
Wiem, że żadnych globulek w czasie miesiączki nie stosuje się. Może macie jakieś sprawdzone sposoby doraźne na ulżenie sobie?
Do gina pójdę na początku tygodnia, ale muszę jakoś przetrwać weekend.15.12.2023 - Liwia 🌸 -
Nowanna wrote:A próbowałaś rozkleic tak jak ja na tym jednym zdjęciu?
Wkurzylam się, bo nie wiem czy pik już był czy będzie 😤.
Zbieram sika na kolejny test facelle i porównam czy blednie czy nie.
Ja tak kiedyś zrobiłam bo też myslalam że to ta kreska co ma być ale tamta co ma być jest dużo bliżej. Zauważ że każdy tak od środka ma ta druga kreskę.34l👱♀️ 39🙎♂️
09.2019 ⏸️🤰
01.2020 laparoskopia- guz na jajniku
06.2020 🥰😍 cc 4800g 64cm M❤️
11.2022 6/7 tc 💔 poronienie samoistne
13.06.23 ⏸️🤗
14.06.23 beta 124😍
07.07 ❤️
13.09 17+1 209 gram chłopca💙
07.10 20+4 połówkowe 416g🥰
03.11 24+3 800g
28.11 28+0 prenatalne 1300 g😍
15.12 30+3 1700g
30.12 32+4 2100g
12.01 34+3 3000g😱😱😱
24.01 36+1 3000g???😁❤️
16.02 39+3 cc 4300g 58cm Gucio💙💙💙
-
Kropkaxyz wrote:Ja tak kiedyś zrobiłam bo też myslalam że to ta kreska co ma być ale tamta co ma być jest dużo bliżej. Zauważ że każdy tak od środka ma ta druga kreskę.
Nasikam na horiena jutro rano i zobaczę czy coś tam więcej widać. No i rozkleje go i zobaczę czy w środku jest ta kreska 🤔.
Jednak co facelle to facelle. Szkoda, ze wychodzą tak drogo 😒. -
nick nieaktualnyDziewczyny ..pewnie już śpicie. Czy któraś z was robiła kiedyś testy ciążowe Check and Go? Czy one mają krechę testową???Jako że mój okres nadal jest dziwny...wczoraj była plama krwi,więc myślałam że się zaczął, a dziś znowu brąz więc zrobiłam ten test. Przez szybkę nic nie widziałam ,ale zerknęłam na test ponownie po jakiejś godzinie. I jest jasna kreska. Wiem że po czasie się nie odczytuje. Nie miałam nigdy tych testów,może oszust?
-
nick nieaktualny
-
MerryCherry wrote:Dziewczyny ..pewnie już śpicie. Czy któraś z was robiła kiedyś testy ciążowe Check and Go? Czy one mają krechę testową???Jako że mój okres nadal jest dziwny...wczoraj była plama krwi,więc myślałam że się zaczął, a dziś znowu brąz więc zrobiłam ten test. Przez szybkę nic nie widziałam ,ale zerknęłam na test ponownie po jakiejś godzinie. I jest jasna kreska. Wiem że po czasie się nie odczytuje. Nie miałam nigdy tych testów,może oszust?
MerryCherry niestety nie pomogę, bo się nie znam, ale może wrzuć zdjęcie. Dziewczyny pewnie po zdjęciu będą w stanie ocenić i więcej powiedzieć.
Edit: Ok, już widzę, ze oddałaś zdjęcie .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2023, 22:59