" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekam pod gabinetem gin,obym nie wyszła z płaczem pomieszanym ze zniesmaczeniem jak ostatnio
balbina28, MerryCherry, Jagodecka lubią tę wiadomość
2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
Teściowa i babcia mojego poinformowane 🫣 Nie było tyle entuzjazmu co przy pierwszej mojej ciąży, ale spodziewaliśmy się tego. One miały nadzieje, ze jeszcze z dwa lata poczekamy 😂
Sagi, izzy91, Pauli19, Ona11, rozalaa, Agata1992, Paucia, MonikaMonia, Niaha, .aś., Lipcowa, balbina28, Oli123, Paulina666, Domi94, Akczi, Amunicja, Stysia16, Natosia, Patisonek 25, Spencer, Beezi, Czytoto, paulina_, SandraH.97, DorotaAnna, Meginka, Jagodecka lubią tę wiadomość
-
Olya wrote:
Boże jakie wymagania 😀 weź tu się jeszcze w odpowiedni czas wstrzel. -
Sagi wrote:Boże jakie wymagania 😀 weź tu się jeszcze w odpowiedni czas wstrzel.
mnie bardziej cieszy myśl, ze moja rodzina jest szczęśliwa ❤️
balbina28, Stysia16 lubią tę wiadomość
-
Olya wrote:Hahah co nie? 😂 akurat totalnie się nie przejęliśmy, wiemy ze będą się cieszyć jak się przyzwyczaja do tej myśli
mnie bardziej cieszy myśl, ze moja rodzina jest szczęśliwa ❤️
Tez myśle ze potrzebują czasumy sie jeszcze nie dzieliliśmy z nikim ta informacja, ja bym chciała już końcem tego miesiąca jeśli na pierwszej wizycie wszystko będzie ok. Mąż jest trochę niechętny temu pomysłowi, wydaje mu się ze to za wcześnie. Z jednej strony tez tak myślę, a z drugiej nie wiem czy dam radę czekać do 2 trymestru 🤨 poza tym ciężko mi będzie ukryć samopoczucie jak się będę z kimś widziała.
-
Sagi wrote:Tez myśle ze potrzebują czasu
my sie jeszcze nie dzieliliśmy z nikim ta informacja, ja bym chciała już końcem tego miesiąca jeśli na pierwszej wizycie wszystko będzie ok. Mąż jest trochę niechętny temu pomysłowi, wydaje mu się ze to za wcześnie. Z jednej strony tez tak myślę, a z drugiej nie wiem czy dam radę czekać do 2 trymestru 🤨 poza tym ciężko mi będzie ukryć samopoczucie jak się będę z kimś widziała.
-
Olya - super ❤️ nie przejmuj się nimi, one rodzić nie będą 😂
Natosia - siedzę pod gabinetem duchowo z Tobą 😊
Piękne pączki tam mi mignęły! Jestem fanką lukru co prawda ale wyglądają kusząco 😍
Lecę na spacer bo piękna pogoda i do paczkomatu bo NAC, maca, pregnastart i coś tam jeszcze na mnie czeka 😂👩 29
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
3.02 FET❄️5bb👎
3.03 FET ❄️4bc i ❄️4bb 👎
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
balbina28 wrote:Ja Twoje posty czytałam z ekscytacją, 100% zrozumiałych emocji i moim zdaniem po to właśnie jest to forum
Mocno trzymam kciuki dzisiaj za Twoje wyniki, daj znać jak tylko będą!
Swoją drogą jestem w szoku jaka super panuje tutaj atmosfera, jestem niedługo, ale czytam wiele i nigdy nie spotkałam się z hejtemJesteście super!
Wszystkim życzę tłustych pączków i kresek
Ja dziś 4 dpo i pobolewa mnie prawy jajnik (to z którego owu)wykres jakiś dziwny, mało podwyższona tempa, ale nie zniechęcam się.
Po ostatnim cyklu nakręcania się, że widzę uwydatnione żyły na piersiach (teraz okazuje się, że zawsze tak mam, ale doszukiwałam się objawów) jakoś przestałam i przyjmuje wszystko co jest. Szybciej mija czas.
Mam dokładnie tak samo, z piersiami też tak się nakręciłam 😂!!
I ten sam dzień cyklu ☺️☺️balbina28 lubi tę wiadomość
👩🏽 31 l.
👨🏽💻 33 l.
1.10.2023r - ⏸️
2.10.2023r - beta HCG 439,54
4.10.2023r - beta HCG 945,58 (przyrost 111,8%)
20.10.2023r - cudne, bijące ♥️
1.12.2023r - pierwsze prenatalne13+3 … chyba mamy synka 😊🫣
29.13.2024r - Wizyta kontrolna (brak zdjęcia, USG…)
16.01.2024r - Połówkowe 100% synek 🩵 ☺️ wszystko dobrze 🥰
26.01.2024r - wizyta kontrolna (beznadziejna, 2 min usg…) zmiana lekarza!
7.02.2024r - wizyta NFZ (zmiana lekarza ☺️) doktorka świetna, ale czekanie 3h na wizytę 😵💫
Z bąbelkiem wszystko dobrze 😍
20.02.2024r - glukoza 😥💦
28.02.2024r - wizyta NFZ czekanie 3h. Wszystko dobrze, moje serduszko ma 913g 🩵 (przejście na prywatne wizyty) 26 + 1
20.03.2024r - USG III trymestru
25.03.2024r - kolejna wizyta -
Witam sie po chwilowych zawirowaniach emocjonalnych
wiadomo, @ rządzi się swoimi prawami, cieżko się klapie na tyłek po nieudanym cyklu no ale.. jedziemy z kolejnym.
Przynajmniej mam na co zwalić fakt, że opycham sie od rana jak nienormalna 🤣
Też tak macie, ze możecie cały rok nie jeść pączków, a w tłusty odpinacie szelki totalnie? 🤣
moonflower jeskuuuuu jakie pyszności 😍😍😍 ja nie mam odwagi próbować, cukiernik ze mnie średni, zero drygu do wypieków
Olya super termin na poinformowanie wybrałaś, "słodki" dosłowniemasz rację, że najważniejsze jest wasze szczescie a nie jakieś mieszczenie sie w cudze terminy, radość i tak bedzie
Natosia trzymam kciuki aby było dobrze 🤞
Paucia, rozalaa, Olya lubią tę wiadomość
-
MonikaMonia wrote:Witam sie po chwilowych zawirowaniach emocjonalnych
wiadomo, @ rządzi się swoimi prawami, cieżko się klapie na tyłek po nieudanym cyklu no ale.. jedziemy z kolejnym.
Przynajmniej mam na co zwalić fakt, że opycham sie od rana jak nienormalna 🤣
Też tak macie, ze możecie cały rok nie jeść pączków, a w tłusty odpinacie szelki totalnie? 🤣
moonflower jeskuuuuu jakie pyszności 😍😍😍 ja nie mam odwagi próbować, cukiernik ze mnie średni, zero drygu do wypieków
Olya super termin na poinformowanie wybrałaś, "słodki" dosłowniemasz rację, że najważniejsze jest wasze szczescie a nie jakieś mieszczenie sie w cudze terminy, radość i tak bedzie
Natosia trzymam kciuki aby było dobrze 🤞
MoniaMonia - podejrzewam, że jedziemy razem, bo testowałyśmy w tym samym dniuwięc trzymam mocno kciuki żeby już teraz wszystko się udało!
Pamiętaj, kolejny cykl jest nasz
Oj tak, tłusty czwartek na 1 pączku się nie kończyMonikaMonia lubi tę wiadomość
12.2021r - 💒
11.2022r - początek starań o pierwsze 👶
03. 2023 - CB 4t 💔
29.05.2023 - ⏸️ (naturalny cykl) 🙏🍀🤞💕
30.05.2023 - Beta HCG - 305,8 🙏🍀💖
6.06.2023 - Beta HCG - 5071,6 🙏🍀💖🌞🤞
14.06.2023 - Kruszynka z serduszkiem ❤️🙏🍀🤞☀️😍
07.07.2023 - 3,41 cm maluszka 😍❤️🤞🍀🙏☀️❤️
20.09.2023 - połówkowe, 451 g chłopczyka, niskie ryzyka ❤️🍀🙏
17.11.2023 - 3 prenatalne ♥️🤞🍀☀️🥰 1600 g Skarba 🩵♥️
[/url]
-
Smerfetka_1988, Aleksandra_joanna_p, MP25 jak tam testowanie? ☺️🤞🏻🍀
Pauli19 kciukasy na pokładzie 🤞🏻🤞🏻 daj znać jak przyjdą wyniki ☺️
Ona11 pięknie ciemnieją ☺️☺️
moonflower toż to cała fabryka pączków! 😁
Wyglądają przepysznie ☺️
Ewiwi oby Twoje przeczucie tym razem Cię myliło i była piękna owulka 💪🏻
Natosia jak po wizycie? ☺️
Olya ale super słodkie poinformowanie 😍
Reakcją nie przejmuj się - to Wasze życie i Wasze wybory ☺️
Dziewczyny przyznać się - ile pączków zjadłyście? 🧐🤭 Ja póki co jednego ale muszę wsunąć niedługo do kawki drugiego żeby równo w cycki poszło 🤭 dodatkowo zamówiłam zioła o.Sroki i fertilmana i oczywiście przy okazji kupiłam owulaki i ciążowe, bo mi się kończą a od marca muszę być przygotowana 💪🏻🍀
Ona11, Pauli19, Paucia lubią tę wiadomość
-
Paucia wrote:MoniaMonia - podejrzewam, że jedziemy razem, bo testowałyśmy w tym samym dniu
więc trzymam mocno kciuki żeby już teraz wszystko się udało!
Pamiętaj, kolejny cykl jest nasz
Oj tak, tłusty czwartek na 1 pączku się nie kończy
ooo i ja za Ciebie też trzymam kciuki, obyśmy przyszły cykl skończyły jako przyszłe okrągłe pączki z małym wyczekanym nadzieniem🤞
Paucia, Jagodecka lubią tę wiadomość
-
@lipcowa ja niestety żadnego nie zjem
ciężko mi gryźć i ze strachu, że naruszę dziąsło jem tylko mięciutkie rzeczy🙄
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Olya wrote:
super forma poinformowania!jeśli to Cię pocieszy, to od znajomych słyszałam właśnie, że reakcje na drugie ciąże nie bywają już tak 'spektakularne' haha
najważniejsze, że dla Was to największa radość
ja również mam plan na "kulinarne" poinformowanie moich rodziców
Wpadłam na to, jak mama wczoraj wtrąciła w rozmowę, że jak zaszła ze mną w ciążę (wpadka, byłam 3.dzieckiem) to była tak zła, że rzucała słoikami z gruszkamia teraz mówi, że jestem jej największym szczęściem i co ona by beze mnie zrobiła
Więc chcę dać rodzicom słoik z gruszkami z datą ważności wpisaną jako dzień porodu, z informacją że to prezent niespodzianka, prezent to słoik a niespodzianki mają się domyślić.
Dopowiem im, żeby nie rzucali tym tylko to myślę że ogarnąa totalnie nie mają pojęcia, że się staramy!
Ach, uwielbiam sobie wizualizować takie momenty
Lipcowa - ja melduję jeden! I to niedobry niestetyod 2 miesięcy staram się trzymać diety przeciwzapalnej, mocno zredukowałam cukry, mam nadzieję, że to mi robi dobrze na moją endomende
Ale wiadomka dziś dieta nie obowiązuje!Lipcowa, MonikaMonia, Meginka lubią tę wiadomość
-
Bialeekk biedaczko 😒 tulę wirtualnie. Jak dojdziesz do siebie to nadrobisz 😘
balbina28 super pomysł z tym poinformowaniem - myślę, że szybko się domyślą 🥰 ja też lubię wizualizować sobie takie momenty 🥰 już z góry - niezależnie od miesiąca mam wytypowany dzień na poinformowanie ☺️
A Ty już szykuj gruszki - spełni się szybciej niż myślisz ☺️☺️ -
Ja mam już na koncie 5 pączków 🙄 więcej nie zjem z prostego powodu - nie mam 🤣
Ja tego do Fitatu nawet nie klepałambez sensu jutro już normalnie ale dzisiaj po całości
w zasadzie ja mam dzisiaj w brzuchu tylko pączki i kawę
MonikaMonia, balbina28, Lipcowa, Darka96 lubią tę wiadomość
👩 29
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
1 IVF VII.2024
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
3.02 FET❄️5bb👎
3.03 FET ❄️4bc i ❄️4bb 👎
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
Natosia, halo? przywiązali Cię do tego samolotu w gabinecie gin czy co?
Lipcowa, Patisonek 25 lubią tę wiadomość
👩 29
🧔30
1 IVF VII.2024
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
3.02 FET❄️5bb👎
3.03 FET ❄️4bc i ❄️4bb 👎
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖