" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Paucia ja też spróbowałabym z czerwonym winem i migdałami 😊
Patisonek25 dobrze, że wszystko się układa 😊 trzymam kciuki 🤞🏻🍀
Akczi poobserwowałabym siebie jeszcze 😊
Patisonek 25, Akczi, Paucia lubią tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Karola :) wrote:A mierzysz temperaturę? Może jesteś przed owu, u mnie często się przygotowywało do owu 10dc testy prawie pozytywne a jednak się odwidziało i owu przychodziła później. Obserwuj się jeszcze 😃
-
nick nieaktualnyDziewczynki! Podczytuje Was,ale kompletnie nie wyrabiam się z czasem i brak mi sił.
Gratulacje dla brzuszków ❤️. Kciuki za testujące i oczekujące na piczory.
A propos Piczorów....zgubiłam gdzieś w robocie kartkę z propozycjami na tytuły marcowe. Jeżeli ktoś to znalazł to zajebiście, w każdym zdaniu piczory, kotłowanie i łubudubu😂 Dobrze że się nie podpisałam...😆.
U mnie 10 DC ,od 3 DC brałam NAC i chyba przedawkowałam bo obudziłam się połykając tabsy w 9 DC ,więc ciut za długo,no ale żyje. Jedno muszę przyznać...od 8 DC zaczynam czuć jajniki i to porządnie,więc może owulka zaszczyci mnie w tym cyklu wcześniej.
❤️❤️❤️Jagodecka😘
Ściskam was wszystkie!Akczi, Jagodecka, Sagi, WonderWoman, Nowanna, Patisonek 25, rozalaa, Paucia, Spencer, Stysia16, Oli123, Emka06, .aś., Evondita82 lubią tę wiadomość
-
MerryCherry wrote:Dziewczynki! Podczytuje Was,ale kompletnie nie wyrabiam się z czasem i brak mi sił.
A propos Piczorów....zgubiłam gdzieś w robocie kartkę z propozycjami na tytuły marcowe. Jeżeli ktoś to znalazł to zajebiście, w każdym zdaniu piczory, kotłowanie i łubudubu😂 Dobrze że się nie podpisałam...😆.
U mnie 10 DC ,od 3 DC brałam NAC i chyba przedawkowałam bo obudziłam się połykając tabsy w 9 DC ,więc ciut za długo,no ale żyje. Jedno muszę przyznać...od 8 DC zaczynam czuć jajniki i to porządnie,więc może owulka zaszczyci mnie w tym cyklu wcześniej.
❤️❤️❤️Jagodecka😘
Ściskam was wszystkie!MerryCherry, Patisonek 25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySagi wrote:Merry wygralas z ta kartka… jakbyśmy przyznawały jakieś nagrody w tym wątku to bym na Ciebie głosowała 😂
-
Merry🤣🤣🤣 mistrz, dosłownie mistrzem dnia zostałaś okrzyknięta 🤣🤣
MerryCherry, Paucia lubią tę wiadomość
10.2020r - początek starań o rodzeństwo 🤞
02.08.16 r 💓Wiktoria👧🏼👨👩👦
10.06.17 r 💏👰🏼♂️👨💼
09.11.22 r --- ⏸️
10.11.22 r --- beta 343,40
28.11.22 r --- mamy serduszko 🩷
04.01.23 r --- I prenatalne 🩷 niskie ryzyka, prawdopodobnie dziewczynka - Oliwia 🩷
01.03.23 r --- II prenatalne, 330g dziewczynki 🩷
26.04.23 r --- ✅️ 1 100g dziewczynki
12.05.23 r --- ✅️ III prenatalne, 1 600g Oliwii 🩷
24.05.23 r --- ✅️ 1 900 g niuńki 🩷
14.06.23 r --- ✅️ 2 400 g 🩷
05.07.23 r --- ✅️ niecałe 3 000 g 🩷
19.07.23 r --- ostatnia wizyta ✊️ - nie dotrwaliśmy
09.07.23 r --- Oliwia, 50 cm, 3120 g 🫶🩷 SN (z OM 39+0, z USG 38+3) -
MerryCherry wrote:Hehe kurcze,tyle pomysłów przepadło! A miałam taką wenę wtedy. Jak nigdy 🤔. Teraz już jej nie mam😂,więc mam nadzieję że tytuł już wybrany.Sagi coś mi przemknęło,że byłas na wizycie i jest zalążek mikro kropencjusza❤️.
Coś tam jest, nawet jakiś pęcherzyk zoltkowy?! Niesamowite czary, trochę żałuje ze nie poszłam tydzień pozniej i teraz muszę czekać 2. Ale jest nadzieja ze już będzie coś konkretnego widać 🥺MerryCherry lubi tę wiadomość
-
MerryCherry wrote:Dziewczynki! Podczytuje Was,ale kompletnie nie wyrabiam się z czasem i brak mi sił.
❤️❤️❤️Jagodecka😘
Ściskam was wszystkie!
Wlasnie twojego humoru mi brakowalo ostatnio 😂 Martwilam sie troche, ze sie ostatnia @ podlamalas i zamknelas Grazyne w piwnicy 😫 Ale skoro wymyslasz nowe tytuly na marzec to jest dobrze 🙂 chociaz nie dobrze, ze je zgubilas heh 😁
Apropo NAC to wlasnie czytalam jak go brac przy PCOS i mysle wprowadzic w przyszlym cyklu jesli w tym lutowo/marcowym sie nie uda... Dawaj znac jak u Ciebie zmieni cykl, czy przyspieszy owulke. Robisz owulaki?
Trzymam kciuki🤞🙋♀️ 35 lat, PCOS, IO
🙋♂️ 36 lat, badanie nasienia👍
👫 11.2005
💍 01.2014
👧 09.2015 zdrowa córeczka
Przerwa w stymulacji od grudnia 2023
🇸🇪
"Nie poddawaj się, a szczęście cię odnajdzie.." -
mimi_m wrote:Hej,
mam szybkie pytanie.
Czy jeśli jestem pewna że owulacja była 11.02/12.02 to jest opcja że test wczoraj jeszcze nie wyszedł nawet cień? powiedzmy 10dop/11dpo.
Mi dopiero w 13 dpo wyszedł w ciąży bo w 11 dpo facelle był bielutki i wtedy beta na poziomie 30.mimi_m, balbina28 lubią tę wiadomość
AMH - 02.21 - 0.72, 10.21 - 0.49; 03.24 - 0.62
nasienie - ok
Ona: 36 lat, On: 36 lat
12.05.2021 start 1 IVF ICSI
08.08.2021 poronienie 9tc (puste jajo) 💔😥
23.10.2021(NATURALS) - 30,79 mIU/ml
25.10.2021 - 90,38 mIU/ml, prog 23,7 ng/ml 🙏✊
25.06.2022 - 2650 g i 50 cm (38+3) witaj Gwiazdeczko 😍😍
23.03.2024(NATURALS) - 28,4 mIU/ml
25.03.2024- 80,8 mIU/ml, prog 20,2 ng/ml 🙏✊
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagodecka wrote:Wlasnie twojego humoru mi brakowalo ostatnio 😂 Martwilam sie troche, ze sie ostatnia @ podlamalas i zamknelas Grazyne w piwnicy 😫 Ale skoro wymyslasz nowe tytuly na marzec to jest dobrze 🙂 chociaz nie dobrze, ze je zgubilas heh 😁
Apropo NAC to wlasnie czytalam jak go brac przy PCOS i mysle wprowadzic w przyszlym cyklu jesli w tym lutowo/marcowym sie nie uda... Dawaj znac jak u Ciebie zmieni cykl, czy przyspieszy owulke. Robisz owulaki?
Trzymam kciuki🤞
Jagodecka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySagi wrote:Coś tam jest, nawet jakiś pęcherzyk zoltkowy?! Niesamowite czary, trochę żałuje ze nie poszłam tydzień pozniej i teraz muszę czekać 2. Ale jest nadzieja ze już będzie coś konkretnego widać 🥺
Sagi lubi tę wiadomość
-
❤️❤️❤️Jagodecka😘
Ściskam was wszystkie!
Rozwaliłaś mi system 🤣🤣 ale ktoś będzie miał ubaw 😂🤣Starania od 2021
💔01.2022 /12.2022 /10.2023 💔
🖤Poronienia nawykowe🖤
👱♀️34 L
AMH- 3.33, Kir Bx,NK 15,7%
witaminy ✅️Hormony ✅️Hycosy- jajowody drożne✅️zespół antyfosfolipidowy ✅️p.p/plemnikowe✅️Kariotyp✅️
Trombofilia MTHFR homo, PAI-1 4G/5G ❌️
Mammografia/USG piersi✅️Cytologia ✅️
Cross-match 33.2%❌️immunosupresja (equoral i encorton)
Allo-mlr 37.3%✅️
p/c p.jądrowe , ANA ✅️
histeroskopia -polipowate endo -łyżeczkowanie
🔥-17kg
👨35 L
bad nasienia ✅️morfo 4%
Kariotyp-✅️
trombofilia MTHFR hetero, PAI-1, V-Leiden hetero❌️
19.11.2022 1 IUI ☑️💔
06.04.2023 2 IUI ❌️
09.05.2023 3 IUI ❌️
06.09.2023 4IUI ☑️💔
Lipiec 2024 ➡️immunosupresja
05.08.2024 IUI pęcherzyk nie pękł😪
03.09.2024 IUI ❌️
30.09.2024 IUI ❌️
➡️zmiana kliniki i lekarza -
Merry 😂 pojechałaś 😂😂😂
Bardzo bardzo intensywny dzień mam więc tylko poczytuję i wpadam z pytaniem 😌
Dzisiaj 9 dzień cyklu - czy to normalnie że dalej jest brązowe plamienie? Nie mam tak zazwyczaj, czym to może być spowodowane? NAC włączyłam tylko w tym cyklu 🤷♀️🤨👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎
🧔29
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅
1 IVF
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->❄️❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF 🔜 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrozalaa wrote:Merry 😂 pojechałaś 😂😂😂
Bardzo bardzo intensywny dzień mam więc tylko poczytuję i wpadam z pytaniem 😌
Dzisiaj 9 dzień cyklu - czy to normalnie że dalej jest brązowe plamienie? Nie mam tak zazwyczaj, czym to może być spowodowane? NAC włączyłam tylko w tym cyklu 🤷♀️🤨 -
nick nieaktualny