" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też się nie umiem cieszyć. Mimo że nigdy nie spotkało mnie poronienie, to za dużo już takich historii słyszałam 😢 umówiliśmy się z mężem, że powiemy wszystkim dopiero po prenatalnych, bo to już będzie taki trochę pewniejszy termin. To mój kochany mąż wygadał wczoraj wszystkim w swojej pracy, a na usg serduszka nawet jeszcze nie było.. 😒
Blond27 lubi tę wiadomość
-
Masz wynik bety?
-
@Niaha ((( </3
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeRKow. wrote:Dziewczyny, z jakimi objawami się obecnie męczycie i jak sobie z nimi radzicie?
U mnie zaparcia - inka z dużą ilością mleka, suszone śliwki i morele ale dalej to średnio pomaga 😑
Mi bardzo nabrzmiały/powiekszyły się sie piersi i jestem bardzo senna.
Śluzu nie w ogóle to terminu miesiączki, teraz bardzo niewielkie ilości. -
nick nieaktualnyeRKow. wrote:Dziewczyny, z jakimi objawami się obecnie męczycie i jak sobie z nimi radzicie?
U mnie zaparcia - inka z dużą ilością mleka, suszone śliwki i morele ale dalej to średnio pomaga 😑Blond27 lubi tę wiadomość
-
eRKow. wrote:Dziewczyny, z jakimi objawami się obecnie męczycie i jak sobie z nimi radzicie?
U mnie zaparcia - inka z dużą ilością mleka, suszone śliwki i morele ale dalej to średnio pomaga 😑Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2023, 09:19
-
Kupiłam sobie krem do brzuszka mustela i nie mogę znieść tego zapachu 🤢 no okropny jest 😂 chyba wrócę do palmers jak w pierwszej ciąży
-
nick nieaktualny
-
Sagi, kciuki za wizytę✊ poprosimy później o relację😘
Ze zmęczeniem jakoś sobie radzę, po pracy od razu drzemka i wcześniej chodzę spać, ale mdłości są coraz gorsze…. Nie męczą mnie tylko wtedy jak leżę płasko 😅Sagi, Blond27, Oli123 lubią tę wiadomość
-
Malina23 wrote:Mam pierwszą wizytę 10.03, proszę o wpisanie.
Nie wiem czy to nie za wcześnie
Upewnisz się czy pęcherzyk jest we właściwym miejscu, ale nie nastawiaj się na serduszko, bo na to rzeczywiście chyba będzie za wcześnieBlond27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje za kciuki dziewczyny. Postaram się dać znać od razu po wizycie.
Powiem Wam ze zaczynam czuć sie psychicznie zle. Ciagle chce mi się spac, mdłości z każdym dniem są coraz częściej i jeszcze na koniec dnia czesto przychodzi ten ból podbrzusza/krzyża. Wczoraj poszłam spac po 20 a nie wyspalam sie bo budziłam sie z 5 razy. To jest taka chińska tortura.Blond27 lubi tę wiadomość
-
Cieszcie się z tych mdlosci, są oznaką, że ciąża idzie do przodu! Tzn wiadomo, ktoś może ich zupełnie nie mieć, ale to inna bajka
Zmienicie o nich zdanie jak kiedyś zupełnie znikną i jeszcze senność nagle zniknie na 1 dzień i wtedy zacznie się panika, jak moja ostatnio 🥲 od wczoraj wieczora na szczęście coś znowu kreci. Wczoraj w poludnie dostałam wyniki badań na trombofilie i do późnego wieczora byłam w kontakcie z lekarzem, od wczoraj acard i dzisiaj rano pierwsza heparyna, oby nie było za późno 😥 także jakbym dzisiaj miała nie mieć mdlosci, to by była zupełna panika...
A tak wzięłam 1 raz w życiu urlop nz na dzisiaj i jutro, bo jutro mam wielki łańcuch lekarzy...
Niaha 💔 tak mi przykro ale dobrze mówisz, przynajmniej udało się zajść etap dalej ♥️😥 -
Dziewczyny a jest jakiś sposób na tą senność w dzień? Ja cały czas jestem w domu z 2,5latką, jestem taka śpiąca a nie mogę zasnąć bo mam dziecko, kawy nienawidzę. Macie jakieś inne rady?♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
Sagi wrote:Dziekuje za kciuki dziewczyny. Postaram się dać znać od razu po wizycie.
Powiem Wam ze zaczynam czuć sie psychicznie zle. Ciagle chce mi się spac, mdłości z każdym dniem są coraz częściej i jeszcze na koniec dnia czesto przychodzi ten ból podbrzusza/krzyża. Wczoraj poszłam spac po 20 a nie wyspalam sie bo budziłam sie z 5 razy. To jest taka chińska tortura.Sagi lubi tę wiadomość
-
Ja mam pierwszą wizytę 16 marca, możecie mi wpisać 😘
Co do moich objawów to teraz tylko senność i ból piersi, są też jakby pełniejsze ale dalej oklapnięte 😅 Wcześniej miałam bóle podbrzusza i jajnika lewego ale już minęło to
Niaha bardzo mi przykro 🥺💔Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2023, 10:17
♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
Sagi kciuki za wizytę 🤞🤞🤞
Blond27, Sagi lubią tę wiadomość
-
U mnie ta zgaga jest najgorsza 🤭 Już znowu mam migdały pomogły na dwie godziny.... Gaviscon pije ale nie chce zbyt często. Macie coś sprawdzonego?
ale jakoś trzeba wytrwać. Dziewczyny jak sie źle czujecie, czasem kilka dni w domu poprawi samopoczucie to bierzcie zwolnienie. To jest nasz czas, nie można sie tak obciążać i męczyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2023, 10:18
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊