" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Agata1992 wrote:Czytoto ja mam wizytę 14 marca. W urodziny mojego męża 🥰 miałam też wizytę wczoraj, z owulacji wychodziło 6+1 i nie było jeszcze serduszka. Więc jeszcze nie mam karty ciąży.
Agata1992 lubi tę wiadomość
-
samantka wrote:Ja też miałam 12.02 owu i zastanawiam się czy iść 8 marca, czy to nie za wcześnie?
Blond27 lubi tę wiadomość
-
Ja mam wizytę 6 marca. W sumie wcześnie bo to będzie 5+3 z OM. Ale.. to miasta być wizyta tuż po miesiączce😂 umówiona więc wykorzystam, sprawdzę czy niepekniety pęcherzyk się wchłonął czy może trzeba usunąc. W poniedziałek beta była 356, więc liczę że przez tydzień zwiększy wartość na tyle, że będzie już coś widać...
-
samantka wrote:Ja też miałam 12.02 owu i zastanawiam się czy iść 8 marca, czy to nie za wcześnie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2023, 18:32
-
Dziewczyny jak zrobić sobie ten suwak ciąży ?
-
Nadzieja97 wrote:Dziewczyny jak zrobić sobie ten suwak ciąży ?
https://www.tickerfactory.com/ 😉Ona11 lubi tę wiadomość
-
Niaha, bardzo mi przykro kochana... 😔
Hmm to ja mam w marcu 2 wizyty 😊 u głównego gina prowadzącego 17.03, ale zlecił mi tyle badań że wyszłoby za nie coś około 280 zł, więc zapisałam się na 6.03 na NFZ, żeby dostać skierowanie na te badania. Ciekawe tylko czy dostanę takie same co wypisał ten pierwszy 🤔🤔Niaha lubi tę wiadomość
-
Czytoto wrote:https://www.tickerfactory.com/ 😉
-
Kochana a ja mam wizytę 10.03 proszę o wpisanie 💜
Czytoto lubi tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Blond27 wrote:Kochana a ja mam wizytę 10.03 proszę o wpisanie 💜
-
Sagi wrote:U mnie wizyta jutro wieczorem 🤞
Sagi lubi tę wiadomość
-
Nadzieja97 wrote:I mam link wkleić tak gdzie daje informacje ? Bo jak daje tak to mi sam adres wyskakuje 😂
Ja wklejałam ten BBCode. ☺️ -
Czytoto wrote:Ja wklejałam ten BBCode. ☺️
Czytoto lubi tę wiadomość