" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Ogoorkowa wrote:Rica ale przynajmniej w końcu otwieracie nowy cykl starań o maluszka, nie czekacie na wredną @! :*
Ja jestem po ginekologu luxmedowym (inny niż mój prowadzący, łapałam jakąkolwiek wizytę przez diagnozę trombofilii i ustanie objawów), jest serduszko, więc teraz już na heparynie będę się bezpieczniej czuła.
Najważniejsza będzie wieczorna wizyta u hematologa, który tak dokładniej mam nadzieje rozjaśni mi moje wyniki
Wspaniałe wieści❤️ zastrzyki nie są przyjemne, ale czego my mamusie nie zrobimy dla naszych maluchów😘
Chciałabyś zostać u nas na wątku? Bo widzę ze mamy podobne terminy ☺️
-
izzy91 wrote:W sumie nie pomyślałam o tym. Może tak, zobaczymy w środę, jakoś bardziej ufam mojej prywatnej gin niż tej dzisiejszej z Medicover. Dzisiaj ani nie zmierzyła tętna ani nawet nie wiem ile ma teraz ten pęcherzyk żółtkowy co niby jest za duży 😱 może to w ogóle błąd że chodzę do dwóch lekarzy, tylko sobie mieszam w głowie.
No nic, nie pozostaje mi nic innego niż czekać. Trochę sobie poukładałam to w głowie, z każdym dniem jest łatwiej ale stres jaki miałam dziś przed wejściem to masakra!!
Czytoto więc wpisz mi proszę wizytę na 08.03. Zapowiada się ciekawy dzień kobiet.
Ja już tu nie będę wam smucić bo to miał być radosny wątek i taki ma być 😉 cieszcie się swoim stanem, ja mocno trzymam kciuki 🤞🤞🤞 bardzo wam dziękuję za wsparcie i odezwę się pewnie po wizycie jak już (oby!) będę coś wiedzieć.
Trzymamy mocno kciuki za maluszka!
Najważniejsze to zająć teraz czymś głowę do następnej wizyty, chociaż wiadomo, że łatwo powiedzieć, a trudniej zrobić -
Czytoto wrote:Wspaniałe wieści❤️ zastrzyki nie są przyjemne, ale czego my mamusie nie zrobimy dla naszych maluchów😘
Chciałabyś zostać u nas na wątku? Bo widzę ze mamy podobne terminy ☺️
Nastepna wizytę u gina mam 18.03, można dopisać to już tylko 2 tygodnie 😍
Czytoto, Blond27, Sagi lubią tę wiadomość
-
izzy91 wrote:W sumie nie pomyślałam o tym. Może tak, zobaczymy w środę, jakoś bardziej ufam mojej prywatnej gin niż tej dzisiejszej z Medicover. Dzisiaj ani nie zmierzyła tętna ani nawet nie wiem ile ma teraz ten pęcherzyk żółtkowy co niby jest za duży 😱 może to w ogóle błąd że chodzę do dwóch lekarzy, tylko sobie mieszam w głowie.
No nic, nie pozostaje mi nic innego niż czekać. Trochę sobie poukładałam to w głowie, z każdym dniem jest łatwiej ale stres jaki miałam dziś przed wejściem to masakra!!
Czytoto więc wpisz mi proszę wizytę na 08.03. Zapowiada się ciekawy dzień kobiet.
Ja już tu nie będę wam smucić bo to miał być radosny wątek i taki ma być 😉 cieszcie się swoim stanem, ja mocno trzymam kciuki 🤞🤞🤞 bardzo wam dziękuję za wsparcie i odezwę się pewnie po wizycie jak już (oby!) będę coś wiedzieć.
Większość z nas tutaj ma większe wsparcie od anonimowych dziewczyn z forum niż od np rodziny... Więc śmiało piszmy tu o wszystkim, o czym chcemy pogadać 😊
Poza tym, Hej, sprawa jeszcze chyba nie jest przesądzona? Może maleństwo nadrobi i podrośnie? Trzymamy kciuki, żeby wszystko było dobrze ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2023, 14:41
izzy91 lubi tę wiadomość
-
Czytoto kochana dopisz mi wizytę jeszcze na poniedziałek
Ja przez weekend będę wyłączona z forumowania bo spędzamy go poza domem 💕Czytoto lubi tę wiadomość
♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
Tak, miałam, ale potem prosto na świętowanie dnia kobiet jechałam
Hematolog potwierdziła zalecenia ginekologa, czyli 1 trymestr heparyna + acard, potem sam acard. Chociaż mówiła też,że jak by mnie to miało uspokoić to i do końca ciszy mogę się strzykac heparyna, bo to nie będzie miało negatywnych skutków, ale potrzeby dluzszego stosowania wg niej nie ma przy moich mutacjach.
Trochę innego zdania jest moja głowa i spokój póki co, ale to jeszcze mam czas na przemyślenie 🙄Czytoto lubi tę wiadomość
-
Miałyście tak, że parę dni od zrobienia testu pobolewal was podbrzusze a potem (np po tygodniu) już nie ?
eRKow. lubi tę wiadomość
-
Mnie raz boli, raz nie.... Czasem czuję ciągnięcie w okolicach jajnikow, ale chwilowo. Ostatnio w większości dnia nic nie czuję, ale wieczorem albo w nocy jak się budzę to jest uczucie kłucia czy coagnicia. Ale chyba mniej niż przed testem (wtedy myślałam że to miesiączkowe). Jesteśmy podobny czas, u mnie dziś 5+1
-
Dzisiaj dzień wylotu a ja od rana mam takie mdłości 😟😟😟😟😟😟Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Nadzieja97 wrote:Miałyście tak, że parę dni od zrobienia testu pobolewal was podbrzusze a potem (np po tygodniu) już nie ?
Mi się bardzo spinał brzuch i czasem pobolewal, ale odkąd biorę magnez już się nie zdarza 🙂
Blond27, współczuję kochana, a jaki kierunek obraliscie?☺️ -
Mnie brzuch już jakiś czas temu przestał boleć, czasem coś zakłuje, ale rzadko. Piersi też raz bolą, raz mniej, raz wcale... Ale urosły trochę 😊 nawet mąż to stwierdził😁
Ja dziś idę świętować Dzień Kobiet z koleżankami, średnio się czuję wieczorami No ale chce wyjść z domu póki mogę 😁 kto wie, może później już będzie mi za ciężko się gdzieś ruszać? 🙈 -
Mnie dalej brzuch pobolewa choć troszkę mniej niż wcześniej. Za to sutków nie mogę dotknąć 😅♀ 32
♂ 32
👩❤️👨 04.2013
💒 06.2020
2022 🐕❤️
Starania od 04.2019
👧
AMH 2,63
Wit d 33,30
Drożność ok
Endometrioza 1 stopnia
Wit D, omega 3, acard, kwas foliowy, żelazo, NAC
Mthfr homo, pai hetero
🧑🦱
Wyniki ok
07.22-06.23 AD Clinic Tychy/ Angelius Katowice /stymulacje, iui
05.2024 zmiana lekarza! Ruda Śląska dr I.J.
05.24 lametta, ovitrelle, duphaston badanie immunofenotypu
06.24 lametta, ovitrelle, duphaston Encorton
07.24 lametta, ovitrelle, duphaston, encorton
03.23 cb 💔
08.23 cb 💔
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia! -
Ogoorkowa wrote:Tak, miałam, ale potem prosto na świętowanie dnia kobiet jechałam
Hematolog potwierdziła zalecenia ginekologa, czyli 1 trymestr heparyna + acard, potem sam acard. Chociaż mówiła też,że jak by mnie to miało uspokoić to i do końca ciszy mogę się strzykac heparyna, bo to nie będzie miało negatywnych skutków, ale potrzeby dluzszego stosowania wg niej nie ma przy moich mutacjach.
Trochę innego zdania jest moja głowa i spokój póki co, ale to jeszcze mam czas na przemyślenie 🙄
A jakie masz mutacje ?👩 29
💊Euthyrox 25
🧬MTHFR, Czynnik V - układ heterozygotyczny - 💊Acard 75, Clexane
💊B-Komplex MSE, Magnez, Duphaston, Feroplex
01.2022 -1cs -cp, laparoskopia i
usunięcie prawego jajowodu
06.2022 - 3cs -cp lewy jajowód, metotreksat..
02.01.2023 -Histerolaparoskopia
14.02 ⏸️🧐
15.02 ⏸️🥹✊️
20.02 - beta 459, prog 28ng/ml
22.02 - beta 1010 (116,6%), prog 24,10ng/ml 🤞
23.02 - jest pęcherzyk! 😍🥹
27.02 - beta 7707 (127%), prog 19,80ng/ml
06.03 - serduszko 😍 (6+1)
05.04 - 4,4 cm Skarba ❤️
20.04 - 6,5 cm 🧸
08.05 - 9,5 cm Chłopaka 🥰
20.06 - 497g zdrowego malca 🫠
13.07 - 896g wiercipiętki 👶
04.09 - 2800g bobasa (32+1)😊
02.10 - 3600g miłości 🥰 (36+1)
16.10 - 3850g kluska ❤️ (38 +1)
-
Nadzieja97 wrote:Miałyście tak, że parę dni od zrobienia testu pobolewal was podbrzusze a potem (np po tygodniu) już nie ?
Na początku bol podbrzusza/krzyża codziennie a potem coraz rzadziej. W ten wtorek wieczorem miałam jakiś kryzys, mocno bolało. Odkąd zaczęłam mieć mdłości to tych boli jest mniej, albo już się przyzwyczaiłam 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2023, 10:46
-
Cześć dziewczyny, jak tam Wasze sny w ciąży? Ja miałam dzis nadmiar. Najpierw sen, w którym zabrano mi jakims medycznym zabiegiem mój zarodek i przekazano go innej kobiecie (to było straszne 🫣) a potem drugi sen związany z ciąża tym razem pozytywny, ze spodziewałam się bliźniaków i to parki 😅😅
Oli123 lubi tę wiadomość
-
Haha Olya o tak. Dzisiaj w nocy to wyglądało tak: śpię - śnię - budzę się - zamykam oczy - śnię kolejny sen, i tak nie wiem ile razy. Na szczęście nie pamietam większości tych głupot. Mąż za to powiedział ze mu się śniło dziś, ze miał dziecko, ale… nie ze mną 🤪 chyba wszyscy to przeżywamy.
-
U mnie skolei bóle podbrzusza, przeplatane z jajnikiem chyba, są cały czas.. dopiero teraz na początku 6tyg. się uspokoiły
A co do snów to też cisza, ale właśnie tak 4tydzień to miałam takie porypane że masakra.. 🫣👩 29
💊Euthyrox 25
🧬MTHFR, Czynnik V - układ heterozygotyczny - 💊Acard 75, Clexane
💊B-Komplex MSE, Magnez, Duphaston, Feroplex
01.2022 -1cs -cp, laparoskopia i
usunięcie prawego jajowodu
06.2022 - 3cs -cp lewy jajowód, metotreksat..
02.01.2023 -Histerolaparoskopia
14.02 ⏸️🧐
15.02 ⏸️🥹✊️
20.02 - beta 459, prog 28ng/ml
22.02 - beta 1010 (116,6%), prog 24,10ng/ml 🤞
23.02 - jest pęcherzyk! 😍🥹
27.02 - beta 7707 (127%), prog 19,80ng/ml
06.03 - serduszko 😍 (6+1)
05.04 - 4,4 cm Skarba ❤️
20.04 - 6,5 cm 🧸
08.05 - 9,5 cm Chłopaka 🥰
20.06 - 497g zdrowego malca 🫠