" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Straasznie mi zimno od wczoraj nie wiem co jest grane Wygramoliłam się tylko na trening i leżę dzisiaj pod kocem z herbatką i pieskiem ☕
Miłego weekendu dziewczyny!rozalaa, Meginka, Sagi, makówka lubią tę wiadomość
-
Claire wrote:Straasznie mi zimno od wczoraj nie wiem co jest grane Wygramoliłam się tylko na trening i leżę dzisiaj pod kocem z herbatką i pieskiem ☕
Miłego weekendu dziewczyny!Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Beezi wrote:Izzy, gratulacje, rośnijcie zdrowo ❤️🍀
Ogorkowa, gratulacje ❤️ Na USG się nastawiaj zbyt mocno, może być widać pęcherzyk i nic więcej, trzeba czasu. ✊ W Meksyku nie znaliśmy w ogóle, jakoś daliśmy radę, potem Stary zaczął się uczyć z apki, ja podłapałam na wyjazdach sporo - rozumiem całkiem dużo, mało mówię, Stary się bardzo fajnie dogaduje w podstawowych kwestiach. Chociaż chciałabym też się kiedyś nauczyć.
Nesairah, kciuki, żeby jednak coś się pojawiło ✊
Meginka, nie porównuj testów, któraś z dziewczyn ładnie to kiedyś napisała: testy są, żeby sprawdzić czy jesteś w ciąży, a nie jak bardzo w niej jesteś 🍀
Hiszpański chyba przyjemny do nauki
Bardzo ładne słowa o tych testach ! -
Emka06 wrote:Lipcowa, jak Twoje nastawienie przed zabiegiem? ☺️
Dziękuję, że pytasz - to miłe ☺️ staram się nie bać 😉 liczę na to, że ten zabieg będzie kamieniem milowym w Naszych staraniach i pomoże Nam ukierunkować się na konkretne działania ☺️ badanie nasienia musimy przełożyć na marzec, bo u Męża znowu wjechał antybiotyk ale to akurat przy okazji mojej wizyty kontrolnej po zabiegu ☺️Emka06 lubi tę wiadomość
-
Beige wrote:Dziękuje 🙂 jak widzę siebie na tej pierwszej stronie to jest większa nadzieja 😅
Jasna sprawa 😁 nie wiem jak mogło mi umknąć, na pewno miałam w notatkach ☺️ więc jeszcze raz przepraszam 🤞🏻Beige lubi tę wiadomość
-
Emka06 wrote:Duszności ustąpiły? 😃 Jak nastawienie na ten cykl? 🍀
A jak Twoje? -
Ogoorkowa wrote:Moja beta wzrosła do 66,01 😲 liczę,że Kropek będzie widzialny na usg
Stysia16 lubi tę wiadomość
-
Olya wrote:Który u Ciebie dpo? Ja mam wizytę 7.02. Wcześnie, ale moja ginekolog tak mnie wcisnąła z racji tego, ze jakiś czas temu przeszłam biochemiczna. Tez bym chciała zobaczyć już kropka 🥹
A Ty we wrotek ile będziesz dpo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2023, 17:22
-
Dopiero 15 dpo 🫣
-
Izzy piękny wynik 🤩 wpisałam brzucha ☺️ Nudnej ciąży! 😁
Meginka dokładnie - test pokazuje, że po prostu jesteś w ciąży ☺️ beta prawdę powie 🤞🏻izzy91, Zo_śka, Meginka lubią tę wiadomość
-
moonflower czasami są takie napięte okresy w życiu ☺️ może spróbujcie jakos przeorganizować plan dnia albo chociaż w weekendy? ☺️
-
A ja mam wrażenie, że objawy ciążowe ustały i zaczęłam panikować 😱 temperatura niby ok, śluz też ok, poza tym jajniki nie bolą tak intensywnie jak wcześniej i czuję się dobrze, za dobrze 🤯2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
Ogorkowa ja się skupiam czy mam zgagę albo czy jestem zmęczona 🤦🏻♀️ czekam na 10.02 będzie werdykt, czy jest kropka czy nie 🤞 a będziesz robiła jeszcze betę?2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
Lipcowa wrote:moonflower czasami są takie napięte okresy w życiu ☺️ może spróbujcie jakos przeorganizować plan dnia albo chociaż w weekendy? ☺️
-
Stysia16 wrote:Ogorkowa ja się skupiam czy mam zgagę albo czy jestem zmęczona 🤦🏻♀️ czekam na 10.02 będzie werdykt, czy jest kropka czy nie 🤞 a będziesz robiła jeszcze betę?
Pójdę, ale myślę, czy w poniedziałek i czwartek, czy w sam czwartek ... -
Zdarzył Wam się kiedyś wadliwy test? Taki, że kreska pojawiła się w innym miejscu? Właśnie mi facelle wyszedł taki 😐 pierwszy raz widzę coś takiego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2023, 18:36
-
Meginka wrote:Heeej,
Ja dziś w średnim humorze... mój wczorajszy entuzjazm trochę zmalał po zobaczeniu dzisiejszej kreski... jest taka sama jak wczoraj albo minimalnie ciemniejsza, już sama nie wiem 🤦♀️ z jednej strony w głowie tyle planów, z drugiej boję się jeszcze cieszyć... pozostaje tylko czekać, testować Dalej, ewentualnie po niedzieli beta
Przybijam piątkę... Też cały dzień chodzę nieswoja i jeśli jutro naprawdę nie ściemnieje mocniej niż w poprzednie dni to klapa😐Meginka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam do sprzedania Luteinę z terminem ważności 10.2024. 2 pełne opakowania, nawet nie otwierane. Mi się już nie przyda. Nie potrzebuje któraś? 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2023, 18:55