" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Claire wrote:Tak, duszności już nie mam, teraz za to mi ciągle zimno Nastawienie zupełnie na luzie bo planuję narty pod koniec marca i w sumie to skupiam się na razie na tym
A jak Twoje?Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Oj tak! Prima aprilis kusi mocno! Ale święta też kuszą na rozsiewanie takich informacji xD moim i męża rodzice uwierzą w ciążę nawet w prima aprilis 🙈 a na święta (jeśli wszystko będzie ok z Kropkiem) chciałam zrobić im prezenty- pudełeczka a w nich zdjęcie USG Kropki 🥰🙏
Czy dzisiaj któraś z was testowała?
Ogoorkowa tak! Zaczynamy z dobrymi informacjami w nowym tygodniu po wizytach u ginow 🤞🤞🍀🍀🍀Paucia, Hach lubią tę wiadomość
2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
cslza wrote:Hej, przybywam zostawić bliźniacze wiruski! W brzuchu chłopiec i dziewczynka, więc niech każda bierze co chce i ile chce
🦠💙💜🦠💙💜🦠💙💜🦠💙💜🦠💙💜🦠💙💜🦠💙💜🦠💙💜🦠💙💜🦠💙💜🦠💙💜🦠💙💜🦠💙💜🦠💙💜🦠💙💜🦠💙💜🦠💙💜🦠💙💜
Parka? 🤩 Ideolo 🤩
Dla każdego coś dobrego 😁MarzycielkaMadzik, Stysia16, Paucia, Nowanna, Hach, cslza, MimiM29 lubią tę wiadomość
-
Emka06 wrote:Super podejście ☺️ My też planujemy badanie nasienia w marcu, więc będziemy to przeżywać razem 😅
Oho, zatem zapowiada się ciekawie 😁 jak Wasze nastawienie do tego tematu? ☺️ -
Nesairah a to dopiero trafił się bubel 🧐🤔
Faktycznie chyba jakaś partia musiała być wadliwa. Powtórz jutro i wszystko będzie jasne ☺️ trzymam kciuki 🤞🏻 -
Ogoorkowa wrote:Ja Was dziewczyny podziwiam za stoicki spokoj i zimna krew liczę, że test będzie potrzebny ! ⚘️
Brakuje mi tego spokoju. Kusi mnie by jechać do apteki 🙈 ale tak się boję.... zaglądam tu i jeszcze łapie wiruski🤣Lipcowa lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny 😘
Jeśli chodzi o dobre wieści dla rodziny i znajomych to chciałabym zaczynając 2 trymestr powiedzieć moze w moje 32 urodziny - 6 kwietnia 😍
Ja się teraz zaczęłam zastanawiać czy ja nie za późno na wizyte się umówiłam bo na 6.03🤣🤦♀️Czyli jakiś 8 tydzień
Trzymam mocne kciuki za ciemniejące kreski, testowanie jutrzejsze i poniedziałkowe bety;)
Sama się wybiorę sprawdzić jaka będzie 😉
Ja właśnie wciągnęłam giga zapiekanke i zaraz eksploduje🤣
Życzę Wam spokojnego wieczoru😘😘
Uciekam spać 🤣🤦♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2023, 20:35
Lipcowa, izzy91, Meginka, Hach, pluto_nova lubią tę wiadomość
👩 31 l.
👱 31 l.
👫17 lat👰♀️🤵 2018
👶 synek 2019
Staramy się o rodzeństwo od 12.2021🍀
11.2022 - 1 wizyta w klinice bezpłodności
U Męża słabe wyniki nasienia
19.01 - badanie Sono Hsg - oba jajowody drożne 🙏🍀
14 cs ten szczęśliwy 😍❤️
1.02 - ⏸️ w 9dpo
2.02 - bHCG: 15,58 U/l 🥺😍
6.02 - bHCG: 170,6 U/l🍀🤞(przyrost 233%)
06.03- pierwsza wizyta USG🤞🍀
06.03- 1.87 cm Bobasa z bijącym serduszkiem❤🍀🤰
20.03 - 3.64 cm człowieczka 🥰
13.04 - prenatalne - niskie ryzyka,7.91 cm zdrowego Robaczka🤰
17.04 - chyba będzie drugi synek🙈💙🤩
23.05 - połówkowe - 320 g zdrowego chłopczyka 🥰
-
nick nieaktualnycslza wrote:Hej, przybywam zostawić bliźniacze wiruski! W brzuchu chłopiec i dziewczynka, więc niech każda bierze co chce i ile chce
Ojej zazdraszczam na maksa, moje marzenie 💙 Szczęśliwego rozwiązania 💙cslza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja 4 dpo więc zgodnie z poleceniem zajadam ananasa ☺️🍍
ostatnio po owu zalewał mnie śluz - teraz na bieliźnie jakoś tak mało, ale uczucia suchości ogólnie nie mam, sprawdziłam co się tam dzieje szyjka wysoko i twarda no i bardzo gesty śluz - dlatego nie wylatuje 🤔 cóż, każdy cykl inny 🤷♀️
A ten facellak - dziwak jakiś, kreska była by cudna gdyby była w tym miejscu co trzeba 😵
Lipcowa, nesairah, Niaha lubią tę wiadomość
👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
FET 🔜 🍀🙏
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
MarzycielkaMadzik łap wiruski łap i jutro powtórz test 🍀🍀🍀
Rozyczk4 mi zawsze marzył się taki "prezent" na urodziny moje albo Męża 😁 także zazdraszczam ☺️
rozalaa smacznego ananasa, wcinaj na zdrowie i lepsze zagnieżdżenie 🤞🏻rozalaa lubi tę wiadomość
-
Nesairah wow. takiego to ja jeszcze nie widziałam. Ale kciukam,żeby ta blada kreska pokazała się jutro we właściwym miejscu:)
Padam...wysprzątałam chatę, ogarnęłam część jedzenia...reszta jutro.Humor mam kieeepski dzisiaj.
Czytam o Waszych planach odnośnie informowania rodziny. U nas była wielka radość przy pierwszym i drugim dziecku, ale przy trzecim już część jakby mniej entuzjastycznie gratulowała;) To wiecie, co byłoby teraz.Niby ciągle sobie mówię,że olać ludzi...no ale ludzi mogę olać, ale nie najbliższych. Także no..
Apka wyznaczyła mi owulkę na wczoraj, a my nie działaliśmy. Marnie to widzę2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
RoZyCzK4 wrote:Cześć dziewczyny 😘
Jeśli chodzi o dobre wieści dla rodziny i znajomych to chciałabym zaczynając 2 trymestr powiedzieć moze w moje 32 urodziny - 6 kwietnia 😍
Ja się teraz zaczęłam zastanawiać czy ja nie za późno na wizyte się umówiłam bo na 6.03🤣🤦♀️Czyli jakiś 8 tydzień
Trzymam mocne kciuki za ciemniejące kreski, testowanie jutrzejsze i poniedziałkowe bety;)
Sama się wybiorę sprawdzić jaka będzie 😉
Ja właśnie wciągnęłam giga zapiekanke i zaraz eksploduje🤣
Życzę Wam spokojnego wieczoru😘😘
Uciekam spać 🤣🤦♀️
I macie rację, kreska to kreska i już. Pozytywne myślenie podobno przyciąga pozytywne zdarzenia i odwrotnie, więc jestem nastawiona na wszystko co dobre 🙂RoZyCzK4 lubi tę wiadomość
-
Stysia16 wrote:a na święta (jeśli wszystko będzie ok z Kropkiem) chciałam zrobić im prezenty- pudełeczka a w nich zdjęcie USG Kropki 🥰🙏
Ale fajniutki pomysl! I tak jest pełna podziwu, że wytrzymasz jeszcze tyle czasu, że powiedzieć najbliższym 😁 ja pewni zaraz bym do mamy dzwonila, jakby tylko test pokazał dwie kreski 😅 mama by wiedziała przed mężem 🤣 -
Natosia wrote:Nesairah wow. takiego to ja jeszcze nie widziałam. Ale kciukam,żeby ta blada kreska pokazała się jutro we właściwym miejscu:)
Padam...wysprzątałam chatę, ogarnęłam część jedzenia...reszta jutro.Humor mam kieeepski dzisiaj.
Czytam o Waszych planach odnośnie informowania rodziny. U nas była wielka radość przy pierwszym i drugim dziecku, ale przy trzecim już część jakby mniej entuzjastycznie gratulowała;) To wiecie, co byłoby teraz.Niby ciągle sobie mówię,że olać ludzi...no ale ludzi mogę olać, ale nie najbliższych. Także no..
Apka wyznaczyła mi owulkę na wczoraj, a my nie działaliśmy. Marnie to widzę
Rodzinie to zawsze ciężko dogodzić 😅 ważne, że to Wasza świadoma decyzją, dziecko będzie chciane, kochane i szczesliwe. Głową do góry. Najważniejsi w tym wszystkim jesteście Wy i wasze pragnienie kolejnego bobo 🤞🤞
Ta Anka to bardzo ogólnie wyznaczą owulke i zbytnio nie biorę sobie tego jako pewniaka. Można się tym jedynie wspomagać jak dla mnie. -
nesairah wrote:Mnie dziś cały dzień boli podbrzusze a że testów mam w zapasie... 😅 Akurat mi się trafił ten 🥴 już nie chce mi się powtarzać, jutro rano siknę, ale coś czuję, że będzie bialusienki. Widocznie jakaś lipna partia tych facelle 🙄
Trzymam kciuki za jutrzejszy test 🤞🤞🤞
nesairah lubi tę wiadomość
31l. 👩❤️👨 42l.
♀️:
AMH 1,1
TSH 4,8->1,6
HbsAg ✔️
Pozostałe w normie
♂️ :
Zabieg żylaków 05.2022
Prawidłowa bud. Plem.2%
Wiązanie z kwasem hial. 0% -->23%
Pozostałe ok -
cslza wrote:Hej, przybywam zostawić bliźniacze wiruski! W brzuchu chłopiec i dziewczynka, więc niech każda bierze co chce i ile chce
ŁAAAŁ!! OGROMNE GRATULACJR! Ba! Podwójne gratulacje. Nudnej ciazy i szczęśliwego rozwiązania. Ale Wam się fajnie parka trafiła!
U Ciebie w rodzinie były bliźniaki kiedykolwiek?cslza lubi tę wiadomość
-
Meginka wrote:Ooo witaj w klubie 😄🙈 ja dziś wysłałam męża po kebsika bo myślę sobie, jeszcze z tydzień-dwa i się zacznie jazda 😄🙈 pół dnia w objęciach kibelka 🤣🤦♀️ więc jem póki mogę. W poprzednich ciążach do końca 4 miesiąca schudłam 9 kg tak mnie męczyło😔
I macie rację, kreska to kreska i już. Pozytywne myślenie podobno przyciąga pozytywne zdarzenia i odwrotnie, więc jestem nastawiona na wszystko co dobre 🙂
Która to Twoja ciąża?2015/2016 - 2x cb, 1x cp
14.03- ⏸
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
Hach wrote:Ale fajniutki pomysl! I tak jest pełna podziwu, że wytrzymasz jeszcze tyle czasu, że powiedzieć najbliższym 😁 ja pewni zaraz bym do mamy dzwonila, jakby tylko test pokazał dwie kreski 😅 mama by wiedziała przed mężem 🤣
ja wytrzymuję zawsze jeszcze dłużej:D ale i tak kolejność jest taka,że po mężu moja mama i długo,długo nikt;)Hach lubi tę wiadomość
2015/2016 - 2x cb, 1x cp
14.03- ⏸
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
-
Hach wrote:Ale fajniutki pomysl! I tak jest pełna podziwu, że wytrzymasz jeszcze tyle czasu, że powiedzieć najbliższym 😁 ja pewni zaraz bym do mamy dzwonila, jakby tylko test pokazał dwie kreski 😅 mama by wiedziała przed mężem 🤣
W pierwszej ciąży tak właśnie było! 🙈🙈 A teraz tak jakoś nie mam potrzeby się dzielić za szybko tą wiadomością xD jakoś tak nie mam presji, może dlatego że mam wrażenie że patrzę na tą ciążę z boku, jakby to nie było o mnie 🤷🏻♀️🤔
A mój mąż to papla! Póki nie powiedziałam o ciąży jemu to wiedziałyscie tylko Wy i przyjaciółka, jak powiedziałam mężowi to już wiedza 3 dodatkowe osoby 🤦🏻♀️🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2023, 21:50
2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok