W maju kwitną bzy 🌸🌺, spełnią się nasze sny!🤰👶
-
WIADOMOŚĆ
-
RoZyCzK4 wrote:Nie nic nie mówił. Wrecz chciał i nie było sprzeciwu na starania i branie supli.a teraz on zmęczony 😑
To było bardziej wymyślone zmęczenie niż prawdziwe.Ja jestem tak dzisiaj wściekła na niego że nawet patrzeć na niego nie moge😡
Myślicie że z ❤ w dzień picku mogę mieć jakąś nadzieję na ⏸️?RoZyCzK4, Joll213 lubią tę wiadomość
-
RoZyCzK4 wrote:To jest tym bardziej frustrujące jeśli cały cykl robisz WSZYSTKO żeby sie udalo, sikasz na owulaki żeby wylapać ten moment a on nie daje z siebie nawet odrobiny chęci i zaangażowania...
Nosz kur....
Ale myślę że muszę pare dni sobie to przetrawić i jakoś emocje opadną to podejmę z nim rozmowe.
A jeśli jest cień szansy to nie tracę nadzieji🥰Dziękuję 🥰🥰
Wczoraj jeszcze widziałam relacje jednej z dziewczyn na IG i normalnie rozwalił mnie. Oglądałam w kółko i ryczałam.Jakbym widziala siebie😪
Myślę że każda z Nas sie z tym utożsami i pragnie tego finału🤩
Zerknijcie -> https://www.instagram.com/reel/CdptWGrjtEO/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
❤️
Jest nadzieja, jak najbardziej z jednym ❤️. Czasami jeden raz wystarczy 😊
Koniecznie pogadajcie na spokojnie 😊 a dzieci jak to dzieci, zresztą jak my dorośli, mają lepsze i gorsze dni 😊Na pokładzie:
💙 09.2012 sn
💜 04.2015 cc
💜 05.2017 cc
09.2019 cichutko marzy mi się 4...
01.2022 starania na serio...
03.2022 BC 💔😭
16 cykl starań po BC...
17.05.23 15:15 szok ⏸️ ❤️🌈
18.05.23 beta 261,90 // prog 28,10 ❤️🙏
29.05.23 beta 29165 😲❤️ // prog 17,20 😥🙏
30.05.23 wizyta - pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym, bez echa zarodka ❤️🙏
13.06.23 1,5 cm dzidzi i jest serduszko ❤️
22.06.23 [wizyta kontrolna przez plamienia] 2,44 cm i bije ❤️
03.07.23 wizyta 4 cm i bije ❤️
12.07 14:00 prenatalne
-
Rozyczk4 teraz tak myślę, że może gdy już przyszła godzina zero to on w jakiś sposób wystraszył się? Może nabrał do głowy, że zaraz będzie drugie dziecko, może jakieś wątpliwości go dopadły..? 🤔 Nie usprawiedliwiam go w żaden sposób jedynie próbuje zrozumieć. Chyba łatwiej jest "zrobić" mniej świadomie niz z pełną odpowiedzialnościa. Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi my kobiety jesteśmy silniejsze, bardziej wytwałe w drodze do celu, a facet mógł po prostu irracjonalnie wystraszyć się przegadajcie na spokojnie temat
RoZyCzK4 lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Lipcowa wrote:Rozyczk4 teraz tak myślę, że może gdy już przyszła godzina zero to on w jakiś sposób wystraszył się? Może nabrał do głowy, że zaraz będzie drugie dziecko, może jakieś wątpliwości go dopadły..? 🤔 Nie usprawiedliwiam go w żaden sposób jedynie próbuje zrozumieć. Chyba łatwiej jest "zrobić" mniej świadomie niz z pełną odpowiedzialnościa. Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi my kobiety jesteśmy silniejsze, bardziej wytwałe w drodze do celu, a facet mógł po prostu irracjonalnie wystraszyć się przegadajcie na spokojnie temat
Niby tak ale on juz mi odmowil zanim potwierdzilam ze to te dni😑
Dla niego mam wrazenie ostatnio każde ❤️ to podejrzenie tych dni a on dystans trzyma.Musze z Nim pogadac...👩 31 l.
👱 31 l.
👫17 lat👰♀️🤵 2018
👶 synek 2019
Staramy się o rodzeństwo od 12.2021🍀
11.2022 - 1 wizyta w klinice bezpłodności
U Męża słabe wyniki nasienia
19.01 - badanie Sono Hsg - oba jajowody drożne 🙏🍀
14 cs ten szczęśliwy 😍❤️
1.02 - ⏸️ w 9dpo
2.02 - bHCG: 15,58 U/l 🥺😍
6.02 - bHCG: 170,6 U/l🍀🤞(przyrost 233%)
06.03- pierwsza wizyta USG🤞🍀
06.03- 1.87 cm Bobasa z bijącym serduszkiem❤🍀🤰
20.03 - 3.64 cm człowieczka 🥰
13.04 - prenatalne - niskie ryzyka,7.91 cm zdrowego Robaczka🤰
17.04 - chyba będzie drugi synek🙈💙🤩
23.05 - połówkowe - 320 g zdrowego chłopczyka 🥰
-
Jejku dziewczyny dlaczego ten maj taki ciężki 🥹
Anetka, czekam na popołudniowy test, nie puszczam 🤞🏻
Verliebtindich, jeszcze wcześnie! 😊
Wczorajszy monitoring raczej ok. Z dwóch pęcherzyków urósł tylko jeden. 20 mm. Gin powiedział, że jestem w trakcie owulacji. Kolejna wizyta jutro wieczorem, żeby sprawdzić czy pękł. Wczoraj, dziś i jutro dużo ❤️Gwiazdeczka 93, Anett93, peonia lubią tę wiadomość
👱🏻♀️35
Starania o pierwsze dzieciątko
Hashimoto
Własne owulacje
Krótkie cykle
Duphaston na wydłużenie fl -
Ilaria wrote:
Wczorajszy monitoring raczej ok. Z dwóch pęcherzyków urósł tylko jeden. 20 mm. Gin powiedział, że jestem w trakcie owulacji. Kolejna wizyta jutro wieczorem, żeby sprawdzić czy pękł. Wczoraj, dziś i jutro dużo ❤️
No to oooooogień tam! 🔥🔥🔥
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2022, 10:25
Ilaria lubi tę wiadomość
-
Kamala nie ma co się nakręcac objawami, bo one mogą być takie same na @ jak i na ciążę
Anetka, oby się coś tam pokazało jeszcze na tym ostatnim teście -
A u mnie dzisiaj jakieś plamienie 😭
Mój gin miał wolny termin na dzisiaj, więc się zapisalam, zobaczymy co powie 😢
Leżę na kanapie i ryczę -
verliebtindich wrote:Ile to dni po owu?
Przypomnij, Ty żadnego progesteronu nie brałaś w 2 fazie?
Nie, nic nie łykam. Owu była 2 maja.
Tyle co utrata przytomności w zeszłym tygodniu, ale nic prócz przeciwbólowych na głowę i elektrolitów po wymiotach nie brałam. Może stres. -
Kakyuu wrote:Nie, nic nie łykam. Owu była 2 maja.
Tyle co utrata przytomności w zeszłym tygodniu, ale nic prócz przeciwbólowych na głowę i elektrolitów po wymiotach nie brałam. Może stres.
No to 16 dni po owu, jeszcze jest ok, może faktycznie coś się przestawiło. Ale ciągle jest to w normie, zobaczymy za parę dni, jak nie przyjdzie to idź do gina -
RoZyCzK4 wrote:To jest tym bardziej frustrujące jeśli cały cykl robisz WSZYSTKO żeby sie udalo, sikasz na owulaki żeby wylapać ten moment a on nie daje z siebie nawet odrobiny chęci i zaangażowania...
Nosz kur....
Ale myślę że muszę pare dni sobie to przetrawić i jakoś emocje opadną to podejmę z nim rozmowe.
A jeśli jest cień szansy to nie tracę nadzieji🥰Dziękuję 🥰🥰
Wczoraj jeszcze widziałam relacje jednej z dziewczyn na IG i normalnie rozwalił mnie. Oglądałam w kółko i ryczałam.Jakbym widziala siebie😪
Myślę że każda z Nas sie z tym utożsami i pragnie tego finału🤩
Zerknijcie -> https://www.instagram.com/reel/CdptWGrjtEO/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
❤️verliebtindich, RoZyCzK4 lubią tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Gwiazdeczka 93 wrote:Właśnie wczoraj widziałam i to mnie wczoraj właśnie rozwaliło 😭 piękny finał nagrania 💖
Ja się nawet zastanawiałam, czy tego nie udostępnić, ale stwierdziłam, że nie.
Za to udostępniła to moja kuzynka, która ostatnio skwitowała odwołanie spotkania przeze mnie -bo wymiotowałam- słowami "a nie jesteś w ciąży? Tak, wiem, że to raczej niemożliwe".
Ludzie to okropni hipokryci. -
verliebtindich wrote:Ja się nawet zastanawiałam, czy tego nie udostępnić, ale stwierdziłam, że nie.
Za to udostępniła to moja kuzynka, która ostatnio skwitowała odwołanie spotkania przeze mnie -bo wymiotowałam- słowami "a nie jesteś w ciąży? Tak, wiem, że to raczej niemożliwe".
Ludzie to okropni hipokryci.
Ale mi przykro, ze coś takiego usłyszałaś 🥺 Aż mnie ścisnęło w środku jak to przeczytałam. Może nie jesteśmy w identycznej sytuacji, ale ja tez miesiąc temu od kuzynki, której dawno nie widziałam usłyszałam: a Ty jeszcze nie w ciąży? Kiedy drugie? Ja tu żadnego brzucha nie widzę (w dużym gronie…)
Jej teściowa tak się spaliła za Nią ze wstydu ze wyszła z moja mamą na papierosa żeby uciąć temat. Niestety na głupotę ludzi nic nie poradzimy , ale przynajmniej wiadomo kto nie grzeszy inteligencja i lepiej trzymać się od tych ludzi bez serca i empatii z daleka. -
Anati wrote:Ale mi przykro, ze coś takiego usłyszałaś 🥺 Aż mnie ścisnęło w środku jak to przeczytałam. Może nie jesteśmy w identycznej sytuacji, ale ja tez miesiąc temu od kuzynki, której dawno nie widziałam usłyszałam: a Ty jeszcze nie w ciąży? Kiedy drugie? Ja tu żadnego brzucha nie widzę (w dużym gronie…)
Jej teściowa tak się spaliła za Nią ze wstydu ze wyszła z moja mamą na papierosa żeby uciąć temat. Niestety na głupotę ludzi nic nie poradzimy , ale przynajmniej wiadomo kto nie grzeszy inteligencja i lepiej trzymać się od tych ludzi bez serca i empatii z daleka.
My ostatnio usłyszeliśmy od kuzynki męża "a nie nudzi wam się tak we dwójkę?"...
Jak odpowiedziałam, że myślimy o piesku to z takim tonem pogardy dla nowobogackich karierowiczów odpowiedziała- ahaaaa, piesku ...
Najsmutniejsze jest to, że ona sama raz poroniła.
I jak tu się wyplątyawać z takich sytuacji..
Czeka nas teraz sezon weselny, życzcie nam powodzenia.. -
Mu mamy już synka ale już zaraz ma 3 latka i tez w sobotę znajomi Nas wypytywali kiedy drugie😑
Odpowiadałam że jeszcze mamy czas i nie myślimy o staraniach ale serce mi pękało 😓
Teściowa też zgania jakieś zaczepi syna do innych dzieci albo brak chęci dzielenia się brakiem rodzeństwa 😡Bo szwagierka ma w tym samym wieku blizniaczki i one sa takie grzeczne i potrafia sie dzielić ze szlag mnie trafia tak słyszę jaki to on samolubny😑
Chciałabym dla niego rodzeństwo bo widze jak sie gatnie do dzieci z rodzony i jak bardzo potrzebuje bliskości drugiego dziecka ale co ma mogę zrobić skoro sie staramy...
Jest to barfzo przykre ale niektórzy nie myślą że a moze akurat sie3staramy i nie wychodzi😓
Aj mam drugi dzien takiego doła zenic mi sie nie chce...
A jeszcze czeka Nas rodzinny weekend właśnie z rodziną i podejrzewam że znowu będzie poruszany temat :a kiedy drugie dziecko?
Rzygam na samą myśl 🤮👩 31 l.
👱 31 l.
👫17 lat👰♀️🤵 2018
👶 synek 2019
Staramy się o rodzeństwo od 12.2021🍀
11.2022 - 1 wizyta w klinice bezpłodności
U Męża słabe wyniki nasienia
19.01 - badanie Sono Hsg - oba jajowody drożne 🙏🍀
14 cs ten szczęśliwy 😍❤️
1.02 - ⏸️ w 9dpo
2.02 - bHCG: 15,58 U/l 🥺😍
6.02 - bHCG: 170,6 U/l🍀🤞(przyrost 233%)
06.03- pierwsza wizyta USG🤞🍀
06.03- 1.87 cm Bobasa z bijącym serduszkiem❤🍀🤰
20.03 - 3.64 cm człowieczka 🥰
13.04 - prenatalne - niskie ryzyka,7.91 cm zdrowego Robaczka🤰
17.04 - chyba będzie drugi synek🙈💙🤩
23.05 - połówkowe - 320 g zdrowego chłopczyka 🥰
-
Nutka85 wrote:A u mnie dzisiaj jakieś plamienie 😭
Mój gin miał wolny termin na dzisiaj, więc się zapisalam, zobaczymy co powie 😢
Leżę na kanapie i ryczę
Ważne,że udało się zapisać ma dziś do lekarza 😘verliebtindich, Nutka85 lubią tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
verliebtindich wrote:My ostatnio usłyszeliśmy od kuzynki męża "a nie nudzi wam się tak we dwójkę?"...
Jak odpowiedziałam, że myślimy o piesku to z takim tonem pogardy dla nowobogackich karierowiczów odpowiedziała- ahaaaa, piesku ...
Najsmutniejsze jest to, że ona sama raz poroniła.
I jak tu się wyplątyawać z takich sytuacji..
Czeka nas teraz sezon weselny, życzcie nam powodzenia..
Ale to przykre wszystko. Życzę dużo siły, i jak najmniej takich sytuacji. Sama zawsze postanawiam sobie ze jakoś zareaguje w danym momencie, a później zastygam z zakłopotania słysząc kolejne teksty, na które nie byłam gotowa.