W maju kwitną bzy 🌸🌺, spełnią się nasze sny!🤰👶
-
WIADOMOŚĆ
-
verliebtindich wrote:U mnie to w pierwszym cyklu z Arkomkiem owu w 18 dniu, potem chyba już w 14, ostatnio jakoś w 13 - nigdy do końca nie wiem, wychodzi na monicie w jakim tempie u mnie rosną te pęcherzyki.
Trzymam kciuki🤞
A ja proszę o kciuki na czwartek, bo też idę na monitoring
Ja mam wczesne ovu zwykle ok 11dc co potwierdzają monitoringi w ostatnią ciążę zaszłam z ovu w 9dc.
Dzisiaj bardzo czuję jajnik dlatego zaczełam się zastawiać czy on może przyspieszyć. Mam nadzieję że zadziała mocno, będzie piękna ovu i się uda.
Kochana trzymam kciuki ✊✊✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2022, 18:41
verliebtindich lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Powodzenia i rozsyłam wiruski Niech ta wiosna będzie piękna
Kofii, Monk@, verliebtindich, Anett93, Nati94, Izi, Ilaria, Koteczka82, Poziomka9204, Agwinka, Kropka6, pluto_nova, AgulaM, Lolka997, Ekta, Paulina666, Zazu92, Milixx, 2+3, Kluska95 lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Anett93 wrote:Właśnie jesteśmy po szczerej rozmowie i faktycznie Mąż powiedział, że Jego stresuje jak mówię, że teraz "trzeba" i On za dużo myśli, że musi się teraz postarać, dochodzi do tego, że sam zły na siebie.
Rozmowa pomogła i właśnie jesteśmy po ❤️🧡💛, choć teraz to już nikłe szanse. W każdym razie jesteśmy umówieni, że w następnym cyklu nie będę Jemu mówić, co i jak 😀 dziękuję za Wasze rady!
A tę maxigrę można stosować podczas starań?Anett93 lubi tę wiadomość
-
Monka, miałam dać znać, mamy Dzidziusia 0.15 cm, za tydzień kontrola na ♥️, ale jest idealnie zgodny z owulacją, więc jestem dobrej myśli ♥️(w straconej ciąży już było 3 dni do tyłu)
Trzymam za Was kciuki 🍀Kofii, Szyszka90, verliebtindich, Pfry, Kropka6, Monk@, Lipcowa, peonia, Anett93, Izi, Ilaria, Koteczka82, Poziomka9204, Anati, Nutka85, gabi5443, Tulipan, pluto_nova, Lolka997, Ekta, Paulina666, Gwiazdeczka 93, Milixx, RoZyCzK4, 2+3, Kluska95 lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Monka, miałam dać znać, mamy Dzidziusia 0.15 cm, za tydzień kontrola na ♥️, ale jest idealnie zgodny z owulacją, więc jestem dobrej myśli ♥️(w straconej ciąży już było 3 dni do tyłu)
Trzymam za Was kciuki 🍀
😍😍 super wieści!Nati94 lubi tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Monka, miałam dać znać, mamy Dzidziusia 0.15 cm, za tydzień kontrola na ♥️, ale jest idealnie zgodny z owulacją, więc jestem dobrej myśli ♥️(w straconej ciąży już było 3 dni do tyłu)
Trzymam za Was kciuki 🍀Nati94 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ale naklikałyście 😍 odpuściłam forum na majówkę, bo pochłonęła mnie kiełbaska z grilla ale już nadrabiam zaległości 😁 trzymam mocne ✊🏻 za dziewczyny, które zobaczyły wyczekane II kreski na teście to natchnęło mnie pozytywnie i już nie mogę się doczekać kiedy zacznę testować owulacje i zaczynać starania w tym cyklu 😁 cieszę się, że tu trafiłam bo raz, że podnosicie na duchu a dwa - uczę się, że to nie tylko mój "problem" i dzisiaj po raz pierwszy odpowiadałam na pytania o brak ciąży z lekkim sercem (wcześniej miałam wrażenie, że tylko ja jedna jedyna mam ten problem). U Nas niedługo 1sza rocznica ślubu, więc tych pytań będzie pewnie coraz więcej 😶 co do stresowania facetów - ja mojemu nie mówię, że to "już". pozatym u Nas często ❤️ więc chyba nie zrobiłoby mu to różnicy kiedy, a i tak faceci z pracy powoli zaczynają mu docinać - jest mundurowym więc jest chyba mu jeszcze trudniej w tym środowisku.
Co do starań - jeśli moja sytuacja z torbielą nie poprawi się to staramy się do września - później do końca roku będziemy musieli dać sobie na spokój. Najwyżej - będziemy mieli tylko jedno dziecko jezeli starania będą trwały latami 🙃Poziomka9204, Ekta lubią tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Anett93 wrote:Właśnie jesteśmy po szczerej rozmowie i faktycznie Mąż powiedział, że Jego stresuje jak mówię, że teraz "trzeba" i On za dużo myśli, że musi się teraz postarać, dochodzi do tego, że sam zły na siebie.
Rozmowa pomogła i właśnie jesteśmy po ❤️🧡💛, choć teraz to już nikłe szanse. W każdym razie jesteśmy umówieni, że w następnym cyklu nie będę Jemu mówić, co i jak 😀 dziękuję za Wasze rady!
A tę maxigrę można stosować podczas starań?👩 i 🧑 27 lat
💑 2011
👰🤵 2020 -
peonia wrote:Jeśli nie ma problemów z układem sercowo naczyniowym (zawały/udary/ciśnienie...) to może 😊 (Do opakowania jest dołączona ankieta bezpieczeństwa o ile dobrze pamiętam, do znalezienia też online, warto zwrócić uwagę, jest wcale nie tak mało przeciwwskazań i interakcji. Przepraszam, musiałam 🙊)
Oczywiście najpierw poczytam 😀 może rozluźnienie się Nam uda i pomoże:)👩30 🧔29
👩🧔2016
👰🤵♂️2020
Starania o pierwszą dzidzię od 12.2021 💙
07.11.2022 - 12dpo ⏸️ - beta 17.7 🤰
24.11.2022 - (6+2) 0.3cm widocznego zarodka 🥰
08.12.2022 - (8+2) 1.5cm Dzidzi z bijącym ❤️
29.12.2022 - (11+2) 4.5cm Małego Cuda ❤️
12.01.2023 - (13+2) I prenatalne,
6.7cm prawdopodobnie chłopiec 💙🧑
16.02.2023 - (18+2) 244g szczęścia 💙
02.03.2023 - (20+2) II prenatalne, 340g zdrowego chłopca 💙
16.03.2023 - (22+2) 475g 💙
13.04.2023 - (26+2) Wojtuś 770g 💙
11.05.2023 - (30+2) 1607g 💙
15.05.2023 - (30+6) III prenatalne, 1645g 💙 zdrowy🧑
01.06.2023 - (33+2) Klocuś 2446g 💙🙈😅
29.06.2023 - (37+2) 3190g 💙
14.07.2023 - (39+3) Wojtusiowi się nie spieszy 🤷♀️
18.07.2023 - (40+0) wizyta, wychodź synku 💙💚
25.07.2023 - (41+0) Wojtuś na świecie 💙🧑 -
Trzymam za Was kciuki 🍀
Wspaniale! 🥰🥰🥰🥰Nati94 lubi tę wiadomość
-
Anett93 wrote:Oczywiście najpierw poczytam 😀 może rozluźnienie się Nam uda i pomoże:)
Trzymam kciuki żeby się udało odprężyć! Wiadomo, że dużo siedzi w głowie, mam nadzieję, że uda wam się oszukać wasze 😁😁😁Anett93 lubi tę wiadomość
👩 i 🧑 27 lat
💑 2011
👰🤵 2020 -
drSylwia wrote:Poziomka u mnie zawsze było tak, że ból na okres i w ciągu 1 max 2 dni @.
A jak mnie bolało dokładnie tak samo tylko z dnia na dzień coraz bardziej, to okazało się, że to ciąża.
Ile jesteś dni po owu?
Spróbuj zatestować 😉👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Trzymam za Was kciuki 🍀Nati94 lubi tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Dziewczyny pomocy😔
Jestem 4 dni po owu
Wczoraj miałam lekkie upławy białe
A dziś już kaszka więc wiem że przyszedł grzyb.
Całe szczęście dziś są teleporady z PZU i mam nadzieję że występie jakieś leki na receptę bo jutro rano lecę to Turcji.
Macie może jakieś patenty by szybko przeszło.
Cały wyjazd mi małpa popsuję..😔
Dziś już posmarowałam się clotrimazolem.
😔😔 -
Agwinka wrote:Dziewczyny pomocy😔
Jestem 4 dni po owu
Wczoraj miałam lekkie upławy białe
A dziś już kaszka więc wiem że przyszedł grzyb.
Całe szczęście dziś są teleporady z PZU i mam nadzieję że występie jakieś leki na receptę bo jutro rano lecę to Turcji.
Macie może jakieś patenty by szybko przeszło.
Cały wyjazd mi małpa popsuję..😔
Dziś już posmarowałam się clotrimazolem.
😔😔
Dotąd miałam tylko jedna infekcję, ale lekarz od razu zapisał mi i globulki i doustne (chyba Flucofast, o ile dobrze pamiętam). Dla mnie prawie całe opakowanie, dla męża jedna tabletka. Może warto to zasugerować, motywując wyjazdem 😉
U mnie obecnie tak (testy z niedzieli, wczoraj i dzisiaj):
(Oczywiście wiem, że testy po takim czasie nie są miarodajne. Ale po wyschnięciu nie zmieniły się, zostawiłam tylko tak dla siebie, do porównania)
Chodzę cała zestresowana, usypiam szybko, ale budzę się o 6 🤦♀️ ciągle się boję, że to za wcześnie na radość, bo jak się naczytałam, że 50-60% to biochem 😱
Ale już teraz cieszę się, że udało się bez żadnych medycznych wspomagaczy, leków. To znaczy, że nie jestem taka przeterminowana jak sobie wmawiałam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2022, 07:26
Agwinka, Szyszka90, gabi5443, Ilaria, Poziomka9204, Koteczka82, verliebtindich, peonia, Anett93, Lolka997, Kasik85, Nati94, Ekta, Gwiazdeczka 93, Anka1312, RoZyCzK4, 2+3 lubią tę wiadomość
-
Nutka85 wrote:Dotąd miałam tylko jedna infekcję, ale lekarz od razu zapisał mi i globulki i doustne (chyba Flucofast, o ile dobrze pamiętam). Dla mnie prawie całe opakowanie, dla męża jedna tabletka. Może warto to zasugerować, motywując wyjazdem 😉
(Oczywiście wiem, że testy po takim czasie nie są miarodajne. Ale po wyschnięciu nie zmieniły się, zostawiłam tylko tak dla siebie, do porównania)
Chodzę cała zestresowana, usypiam szybko, ale budzę się o 6 🤦♀️ ciągle się boję, że to za wcześnie na radość, bo jak się naczytałam, że 50-60% to biochem 😱
Ale już teraz cieszę się, że udało się bez żadnych medycznych wspomagaczy, leków. To znaczy, że nie jestem taka przeterminowana jak sobie wmawiałam...
Myślę że będzie dobrze.
Zrób badania bety i progeteronu i leć do lekarza.
Czuję że będzie dobrze u Ciebie 🤞🤞🤞Nutka85 lubi tę wiadomość
-
Nutka85 wrote:Dotąd miałam tylko jedna infekcję, ale lekarz od razu zapisał mi i globulki i doustne (chyba Flucofast, o ile dobrze pamiętam). Dla mnie prawie całe opakowanie, dla męża jedna tabletka. Może warto to zasugerować, motywując wyjazdem 😉
Ale już teraz cieszę się, że udało się bez żadnych medycznych wspomagaczy, leków. To znaczy, że nie jestem taka przeterminowana jak sobie wmawiałam...Starania od 03.2020
09.2021 👼🏼 Agatka - trisomia 22.
ONA
Hormony OK
Wymazy OK
ON
Mofrologia 3%
HBA 21%
fDNA 11%
-
Ja mam wrażenie, że wczoraj był ciemniejszy niż dzisiaj 😔 tym bardziej, że wczoraj był z drugiego sikania, a dzisiaj z pierwszego... Może się odważę pójść jutro na badania.