W maju kwitną bzy 🌸🌺, spełnią się nasze sny!🤰👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Nutka85 wrote:Dotąd miałam tylko jedna infekcję, ale lekarz od razu zapisał mi i globulki i doustne (chyba Flucofast, o ile dobrze pamiętam). Dla mnie prawie całe opakowanie, dla męża jedna tabletka. Może warto to zasugerować, motywując wyjazdem 😉
U mnie obecnie tak (testy z niedzieli, wczoraj i dzisiaj):
(Oczywiście wiem, że testy po takim czasie nie są miarodajne. Ale po wyschnięciu nie zmieniły się, zostawiłam tylko tak dla siebie, do porównania)
Chodzę cała zestresowana, usypiam szybko, ale budzę się o 6 🤦♀️ ciągle się boję, że to za wcześnie na radość, bo jak się naczytałam, że 50-60% to biochem 😱
Ale już teraz cieszę się, że udało się bez żadnych medycznych wspomagaczy, leków. To znaczy, że nie jestem taka przeterminowana jak sobie wmawiałam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2022, 10:02
Księżna lubi tę wiadomość
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%... -
Ale mi się micha z rana ucieszyła jak nadrobiłam tyle stron i jest na nich tyle podwójnych kresek! 😍
Dziewczyny, turbo gratulacje ❤️
W sobotę mieliśmy wesele kuzyna. Miałam na nim być z pięknym brzuszkiem, wyszło inaczej.. Miałam parę zjazdów z płaczem na końcu nosa, w szczególności po magicznych pytaniach „ukochanych cioć” czy my nie wiemy jak się dzieci robi i kiedy w końcu sobie jakieś „zrobimy”… 😵💫🤮
Wczoraj byłam u Babci po jakieś dokumenty i fakt, faktem, wie, że poroniłam- absolutnie bez żadnych szczegółów co do daty czy samego problemu. Na początku złapała mnie za rękę i pokazała karteczkę, mówiąc czy chciałabym żeby ona się za to modliła, bo ona nie chce niczego narzucać. Na karteczce była intencja z mszami przez pół roku w Łagiewnikach o potomstwo dla Nas… Rozumiecie to? 🥺 75 letnia Kobitka, wsiadła sama w autobus, przejechała ponad 100km, ogarnęła transport tramwajami po Krakowie, żeby pojechać złożyć za Nas intencję…. Moja wiara mocno kuleje i nie umiem jakoś się temu oddać, ale Babcia nadrabia za Nas wszystkich i ten gest rozwalił mnie wczoraj na łopatki. Dodatkowo intencję złożyła 24.04, równiutkie 2 miesiące po stracie twinsów…
Mózg na ścianie, rozczuliło mnie to totalnie. Moja Przyjaciółka twierdzi, że taka wiara Nam wymodli malucha i oby miała rację.. 🥺🙊Monk@, gabi5443, Anati, Kofii, Anett93, Pfry, Ekta, Gwiazdeczka 93, Koteczka82, 2+3, Ilaria, Anka1312, Kropka6, Kluska95, AgulaM lubią tę wiadomość
Starania o pierwszy cud od 04.2021
Ja- 25, Leśniowski-Crohn (2 operacje), podejrzenie PCOS, LUF, IO
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
14.02.2022 2 Ktośki na pokładzie 🥰
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
05.2022 zaczynam walkę od nowa 💪
13.05.2022- badanie drożności HyCoSy- OBYDWA DROŻNE 😍
Maj zakończony 8 cm torbielą..
06.2022- pierwsza stymulacja cyklu- Letrozol, pęcherzyk 23 mm na lewym jajniku ❤
+Ovitrelle =pęcherzyk pęknięty + 2 cm torbiel krwotoczna
Czerwiec zakończony betą o wyniku 1
07.2022- Letrozol, pęcherzyk na prawym jajniku, Ovitrelle, po 48h niepęknięty, 2xOvitrelle
Lipiec zakończony bielą na teście.
08.2022- PIERWSZE PODEJŚCIE DO IUI+hirudoterapia ❤️
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
do owulacji- dzięgiel chiński
Ovitrelle
stale- Euthyrox 25, inozytol, kurkumina -
Poziomka9204 wrote:Nam pytanie odnośnie leku na zbicie prolaktyny, powinnam go dzisiaj wziąć, ale pani doktor nie kazała brać jak będę w ciąży, mam teraz dylemat czy brać na tym etapie, czy już odstawić 😞
Poziomka9204 lubi tę wiadomość
-
Kasik85 wrote:Nie stresuj się będzie dobrze...nie chcesz pójść na bete ???
Monk@, Poziomka9204, Anett93, peonia, Ekta lubią tę wiadomość
-
Lolka997 wrote:Ale mi się micha z rana ucieszyła jak nadrobiłam tyle stron i jest na nich tyle podwójnych kresek! 😍
W sobotę mieliśmy wesele kuzyna. Miałam na nim być z pięknym brzuszkiem, wyszło inaczej.. Miałam parę zjazdów z płaczem na końcu nosa, w szczególności po magicznych pytaniach „ukochanych cioć” czy my nie wiemy jak się dzieci robi i kiedy w końcu sobie jakieś „zrobimy”… 😵💫🤮
Wczoraj byłam u Babci po jakieś dokumenty i fakt, faktem, wie, że poroniłam- absolutnie bez żadnych szczegółów co do daty czy samego problemu. Na początku złapała mnie za rękę i pokazała karteczkę, mówiąc czy chciałabym żeby ona się za to modliła, bo ona nie chce niczego narzucać. Na karteczce była intencja z mszami przez pół roku w Łagiewnikach o potomstwo dla Nas… Rozumiecie to? 🥺 75 letnia Kobitka, wsiadła sama w autobus, przejechała ponad 100km, ogarnęła transport tramwajami po Krakowie, żeby pojechać złożyć za Nas intencję…. Moja wiara mocno kuleje i nie umiem jakoś się temu oddać, ale Babcia nadrabia za Nas wszystkich i ten gest rozwalił mnie wczoraj na łopatki. Dodatkowo intencję złożyła 24.04, równiutkie 2 miesiące po stracie twinsów…
Mózg na ścianie, rozczuliło mnie to totalnie. Moja Przyjaciółka twierdzi, że taka wiara Nam wymodli malucha i oby miała rację.. 🥺🙊
🥺🥺🥺
Czytam to i mam łzy w oczach... -
Lolka, nie wierzę, że mogą być tacy ludzie, którzy nos w nie swoje sprawy wtykają przy każdej możliwej okazji... okropne babska.... Dobrze, że to przetrwałaś, jesteśmy dumne 💗
Ja raczej o tym nie rozmawiam, ale jak już "wyjęłaś" temat to my ostatnio byliśmy w Licheniu, po samym uklęknięciu w bazylice zaczęłam płakać. I to nie popłakiwać, tylko prawie wyć. I widzialam, że Staremu też łezka poleciała, szczególnie, że znaleźliśmy broszury z modlitwą o potomstwo. To była sobota, więc intencję za siebie też złożyliśmy, ale internetowo. Chcemy jeszcze odwiedzić Jasną Górę i kilka innych, mniej znanych sanktuariów.
U mnie wiara to była i jest sinusoida, raz bardzo, raz wcale, ale teraz jestem na etapie rozpaczliwego szukania pomocy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2022, 10:09
Lolka997, Ekta, Gwiazdeczka 93, AgulaM lubią tę wiadomość
-
Nutka85 wrote:🥺🥺🥺
Czytam to i mam łzy w oczach...Poziomka9204 lubi tę wiadomość
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
06.2022- pierwsza stymulacja cyklu- Letrozol, pęcherzyk 23 mm na lewym jajniku ❤
07.2022- Letrozol, pęcherzyk na prawym jajniku, Ovitrelle, po 48h niepęknięty, 2xOvitrelle
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
Ovitrelle
Poziomka-> gratulacje ! świetny początek maja
Lolka-> bardzo się cieszę że masz taką babcie, to mega ważne że masz wsparcie nie tylko psychiczne ale i duchowe.. !!
Na pewno modlitwa nie zaszkodzi a może okazać się że babcia wymodli Ci znów bliźniaki
Jestem pełna nadziei i wiem że niedługo ukażą Ci się II... !!
Lolka997, Poziomka9204, Księżna lubią tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia... -
No mówiłam! Pink to taki shit jakich mało 😂🤷🏼♀️
Nati94, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
Ovitrelle
Tulipan wrote:Poziomka-> gratulacje ! świetny początek maja
Lolka-> bardzo się cieszę że masz taką babcie, to mega ważne że masz wsparcie nie tylko psychiczne ale i duchowe.. !!
Na pewno modlitwa nie zaszkodzi a może okazać się że babcia wymodli Ci znów bliźniaki
Jestem pełna nadziei i wiem że niedługo ukażą Ci się II... !!
Poproszę o jedno i zdrowe 🥺🥰🙏🏻Monk@, Ekta, AgulaM lubią tę wiadomość
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
Ovitrelle
Lolka997 wrote:No mówiłam! Pink to taki shit jakich mało 😂🤷🏼♀️
Poziomka9204 lubi tę wiadomość
-
Zrobiłam pinka tylko dlatego, że nie mogłam uwierzyć w kreski na tym pierwszym 😂🙈👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Poziomka9204 wrote:Zrobiłam pinka tylko dlatego, że nie mogłam uwierzyć w kreski na tym pierwszym 😂🙈
-
Szyszka, Pluto - przytulam 🥰 jeszcze dla nas wszystkich zaświeci słoneczko, zobaczycie ☀️
Poziomka - śliczne krechy! Czekamy zatem jutro na betę 🤞 na tę Nutki również 😊Poziomka9204 lubi tę wiadomość
-
Lolka997 wrote:Ale mi się micha z rana ucieszyła jak nadrobiłam tyle stron i jest na nich tyle podwójnych kresek! 😍
Mózg na ścianie, rozczuliło mnie to totalnie. Moja Przyjaciółka twierdzi, że taka wiara Nam wymodli malucha i oby miała rację.. 🥺🙊
Śledziłam Twoja historię, mimo, że się nie znamy, bardzo ruszyło mnie to co przyszłaś. Trzymam za Ciebie mocno kciuki ✊️✊️Lolka997, Kasiak89 lubią tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Blondyna.B wrote:W ciąży nie masz potrzeby zbijania prolaktyny bo ona wtedy jest potrzebna i rośnie👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰