Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W maju kwitną bzy 🌸🌺, spełnią się nasze sny!🤰👶
Odpowiedz

W maju kwitną bzy 🌸🌺, spełnią się nasze sny!🤰👶

Oceń ten wątek:
  • Kasiooola Autorytet

Wysłany: 8 maja 2022, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja nie działa totalnie się popsuła, serio mam problem coraz większy z byciem z obcokrajowcem,nie wiem jak mam z nim rozmawiać. Ostatni tydzień gdy zrobiło się ciepło ciągle się kłócimy. O pracę w niedzielę. Mieszkamy na wsi, sama jestem katoliczka, tu wszyscy są, ale on nie. Ostatnio zbijał deski gwozdzami to przeżyłam bo wbił dwa... Może nie powinnam się tym przejmować bo jest z innego kraju, gdzie normalnie takie rzeczy robią... ale dzisjaj poszło o koszenie trawy, dla mnie to nie jest praca na niedzielę i mamy już kilka godzin cichych chwil :(
    Więc mam humor totalnie popsuty, chce mi się wyć. 😭
    Musiałam się wygadać bo nawet nie mam do kogo z tym iść 😪

26.08.2011 Kuba, 3450gram i 52cm 💙

25.05.2022 II kreski 🤰
    10.06.2022 - mamy malutkie serduszko ❤️
    05.08.2022 - dziewczynka? 💝
    02.09.2022 - 212g dziewczynki 💝
    20.09.2022 - 373 g zdrowej dziewczynki 💝 (połówkowe)
    28.09.2022 - 442 gr 💝💝
    26.10.2022 - 852 gr 🥰
    23.11.2022 - 1660 gr
    24.11.2022 - USG III trymestru 1544g 🙈
    14.12.2022 - 2084 gramy 💝💝
    11.01.2023 - 36t+5 2660 gramów Księżniczki 💝

23.01.2023 - Amelia, 3100gram, 49 cm 💝

age.png
  • Westie Znajoma

Wysłany: 8 maja 2022, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazu92 wrote:
    Westie a jak nie będziesz mogła się doczekać to zawsze możesz 1-2dni wcześniej zatestować 😝😅
    Niby tak i mam wielką na to ochotę ale jak wyjdzie negatywny to wpadnę w czarną rozpacz (znając siebie) a może okazac się, że zbyt wcześnie jest. Szczególnie że naczytalam sie wypowiedzi dziewczyn które nawet w dniu miesiączki widziały biel albo cień cienia to chyba wolę poczekać i się nie dołować wcześniej. Jak dziewica-chciałabym ale się boję 😉

AgulaM, Zazu92 lubią tę wiadomość

• AgulaM Autorytet

Wysłany: 8 maja 2022, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiooola wrote:
    Moja nie działa totalnie się popsuła, serio mam problem coraz większy z byciem z obcokrajowcem,nie wiem jak mam z nim rozmawiać. Ostatni tydzień gdy zrobiło się ciepło ciągle się kłócimy. O pracę w niedzielę. Mieszkamy na wsi, sama jestem katoliczka, tu wszyscy są, ale on nie. Ostatnio zbijał deski gwozdzami to przeżyłam bo wbił dwa... Może nie powinnam się tym przejmować bo jest z innego kraju, gdzie normalnie takie rzeczy robią... ale dzisjaj poszło o koszenie trawy, dla mnie to nie jest praca na niedzielę i mamy już kilka godzin cichych chwil :(
    Więc mam humor totalnie popsuty, chce mi się wyć. 😭
    Musiałam się wygadać bo nawet nie mam do kogo z tym iść 😪

Przeszkadza Ci to ze względu na wiarę czy bardziej ze względu ,,co powiedzą, pomyślą sąsiedzi ?"
    Szczerze? Mieszkamy na wsi, gdzie wszyscy się znają, też jesteśmy wierzący, kościół jest km od naszego domu. Pracujemy z mężem od pon do soboty i często w niedzielę robię pranie -wieszam je na dworze, sprzątam w domu, w ogrodzie, zdarzyło się kosic trawę. Nie mamy na to czasu w tygodniu a kiedyś muszę to zrobić.
    Co myślą o tym moi sąsiedzi? Nie obchodzi mnie to za bardzo :)
    Jeśli jednak Tobie to przeszkadza, to porozmawiaj z partnerem, ze w PL jest taki zwyczaj, że nie wykonuje się obowiązków domowych w święto, że w nd sie odpoczywa itd. I szkoda czasu na takie błahe kłótnie 😘😘

Kasiooola, Tulipan, Anett93 lubią tę wiadomość

👩‍🦰35👦40
    Starania od 9 lat.... 💔💔
    Kariotypy prawidłowe
    KIR AA, Czynnik V-homozygotyczny
    PAI-heterozygotyczny, C1,C1

1️⃣ Start IVF Invimed🍀 Poznań
    Ovaleap 300 IU.10 zapłodnionych
    ICSI- 0 zarodków ❌️ Kiepska jakość komórek😵‍💫

2️⃣06.01 Menopur 300IU
    ICSI 5 trzydniowych zarodków✊️❤️❤️

I 2023 - ET 2 zarodki 9 bl ❌️ cb?
    III '23 FET 2 zarodki 7 bl 😭 ❌️cb

3️⃣ Zmiana kliniki-Poznań Polna
    5.10 Scratching endo
    8.10 Puregon 275J, lametta, mensinorm 75 J 10dojrzałych/6zapłodnionych 🙏
    Mamy❄️❄️ 3AA, 4BB🥹🥹
    Transfer 3AA, 18.12.23--> accofil, prograf, neoparin,encorton 🙏✊️
    Cb ❌️
    Cała immunologia przebadana...
    Kwiecień 2024-histeroskopia z biopsją endometrium 🙏
    transfer?
  • Lipcowa Autorytet

Wysłany: 8 maja 2022, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chyba zaczynam powoli luzować ciśnienie na ciąże - i to nie wmawiając sobie tylko serio, czuję zmiany. Już tyle razy nastawiałam się na sukces w tym temacie i zawodziłam się, że teraz robię sobie plany do końca roku na każdy miesiąc, które nie obejmują dziecka (jak się zdarzy to wtedy je zmienię ;)).
    I w związku z tym od jutra zaczynam biegać :D po zimie zostało kilka kg za dużo 🤣 a dzisiaj leczę kaca giganta po wczorajszym babskim wypadzie :D chyba właśnie tego potrzebowałam po tych wszystkich miesiącach 🙃

Westie, Ilaria, Gwiazdeczka 93, Kasiak89, Koteczka82, verliebtindich, Anett93, Pfry, Kluska95, gabi5443, Kropka6, Lolka997 lubią tę wiadomość

🙋🏻‍♀️ 28 lat 🙋🏻‍♂️ 29 lat

AMH 5,03 ✅
    Jeden drożny jajowód ❌
    Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘

🧔🏻🆘
    oligozoospermia.

1️⃣ 9️⃣.

📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
    ❄️ 4.2.2. ✨

🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
    👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖

"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️

"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻‍♀️

age.png
  • AgulaM Autorytet

Wysłany: 8 maja 2022, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipcowa wrote:
    A ja chyba zaczynam powoli luzować ciśnienie na ciąże - i to nie wmawiając sobie tylko serio, czuję zmiany. Już tyle razy nastawiałam się na sukces w tym temacie i zawodziłam się, że teraz robię sobie plany do końca roku na każdy miesiąc, które nie obejmują dziecka (jak się zdarzy to wtedy je zmienię ;)).
    I w związku z tym od jutra zaczynam biegać :D po zimie zostało kilka kg za dużo 🤣 a dzisiaj leczę kaca giganta po wczorajszym babskim wypadzie :D chyba właśnie tego potrzebowałam po tych wszystkich miesiącach 🙃

Lipcowa łącze się z Tobą! Ja od jutra przechodzę na dietę i wyciągnęłam rower z garażu:) urlop we wrześniu więc trzeba się wziąć za siebie ;) buziaki !

Lipcowa, Anett93 lubią tę wiadomość

👩‍🦰35👦40
    Starania od 9 lat.... 💔💔
    Kariotypy prawidłowe

2️⃣06.01 Menopur 300IU

5.10 Scratching endo
    Mamy❄️❄️ 3AA, 4BB🥹🥹
    Cb ❌️
    transfer?
  • Ilaria Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2022, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane!

Chwilę się nie odzywałam, musiałam odpocząć. Ale na bieżąco Was czytałam.
    Pocahontas16, verliebtindich dzięki za pamięć 😊
    Gratuluję bet i pięknych kreseczek - Ekta, Żelka1990, Nutka85 gratulacje! Będzie dobrze! 😍
    SandraH.97, Smerfetka_1988 bardzo mi przykro mi, przytulam Was wirtualnie 🧸

U mnie niestety @ przyszła. I jest mi ciężko. Nie staramy się jakoś długo, dopiero kilka cykli, ale każda biel kiepsko na mnie działa. Jak czytam Wasze historie dziewczyny, jak długo się staracie i jak dzielnie walczycie to jestem pod ogromnym wrażeniem. I pomimo, że mega się boję, nigdy nie byłam w ciąży, nie jestem najmłodsza, to motywujecie mnie, żeby się nie poddawać i działać dalej. Dlatego już zapisałam się gina. Wizyta w czwartek, zobaczymy jaki będzie miał na mnie plan. Ostatni raz byłam 5 miesięcy temu, mówił, że ginekologicznie jestem okazem zdrowia, ale nie rozmawiałam z nim o staraniach. Czas najwyższy. I też od pół roku odkładałam dalsze podróże, sport i swoją pasję, bo pewnie zaraz będę w ciąży. Nie jestem. Więc zaplanowałam wakacje, wracam do pływania i właśnie zamówiłam nowy sprzęt do realizacji mojego hobby 😀

Naprawdę bardzo się cieszę, że tu trafiłam. Jesteście wielkim wsparciem. Dziękuję za Was.

PS.
    Verliebtindich zapisz mnie proszę jeszcze na 31.05 - Lolka997, Akataa i Joll213 dołączam do Was, zamknijmy maj z przytupem! 😊⏸🤰🏼

AgulaM, Lipcowa, Anati, Westie, Smerfetka_1988, Koteczka82, verliebtindich, SandraH.97, Anett93, Pfry, gabi5443, Lolka997, Kropka6, Nutka85 lubią tę wiadomość

👱🏻‍♀️35
    Starania o pierwsze dzieciątko
    Hashimoto
    Własne owulacje
    Krótkie cykle
    Duphaston na wydłużenie fl
  • Lipcowa Autorytet

Wysłany: 8 maja 2022, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgulaM wrote:
    Lipcowa łącze się z Tobą! Ja od jutra przechodzę na dietę i wyciągnęłam rower z garażu:) urlop we wrześniu więc trzeba się wziąć za siebie ;) buziaki !

Ooo super, we dwie zawsze raźniej :D wytrwałości! 🥰

AgulaM lubi tę wiadomość

🙋🏻‍♀️ 28 lat 🙋🏻‍♂️ 29 lat

AMH 5,03 ✅
    Jeden drożny jajowód ❌
    Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘

🧔🏻🆘
    oligozoospermia.

1️⃣ 9️⃣.

📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
    ❄️ 4.2.2. ✨

🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
    👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖

"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️

"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻‍♀️

age.png
  • Gwiazdeczka 93 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2022, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgulaM, Lipcowa przybijam piatki 😄👋 ja też od jutra na diecie 😄 i wiecej sportu🤗🙌

AgulaM, Lipcowa, Anett93 lubią tę wiadomość

Starania od 02.2021
    Ona :
    29 lat
    Hashimoto
    TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
    Wit.D3 na granicy

suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖

On:
    32 lat
    Ruchliwość i żywotność ❌❌
    Żylaki p.n. III stopnia

17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników

Czerwiec :
    HBA 14% 😔 ❌
    Morfologia 1%
    Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
    Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
    Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌

DFI16%✅
    HDS 14%✅

Listopad:
    IVF czas start
  • AgulaM Autorytet

Wysłany: 8 maja 2022, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka 93 wrote:
    AgulaM, Lipcowa przybijam piatki 😄👋 ja też od jutra na diecie 😄 i wiecej sportu🤗🙌
    W kupie raźniej:)

👩‍🦰35👦40
    Starania od 9 lat.... 💔💔
    Kariotypy prawidłowe

2️⃣06.01 Menopur 300IU

5.10 Scratching endo
    Mamy❄️❄️ 3AA, 4BB🥹🥹
    Cb ❌️
    transfer?
  • Pocahontas16 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2022, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilaria wrote:
    Cześć Kochane!

Chwilę się nie odzywałam, musiałam odpocząć. Ale na bieżąco Was czytałam.
    Pocahontas16, verliebtindich dzięki za pamięć 😊
    Gratuluję bet i pięknych kreseczek - Ekta, Żelka1990, Nutka85 gratulacje! Będzie dobrze! 😍
    SandraH.97, Smerfetka_1988 bardzo mi przykro mi, przytulam Was wirtualnie 🧸

U mnie niestety @ przyszła. I jest mi ciężko. Nie staramy się jakoś długo, dopiero kilka cykli, ale każda biel kiepsko na mnie działa. Jak czytam Wasze historie dziewczyny, jak długo się staracie i jak dzielnie walczycie to jestem pod ogromnym wrażeniem. I pomimo, że mega się boję, nigdy nie byłam w ciąży, nie jestem najmłodsza, to motywujecie mnie, żeby się nie poddawać i działać dalej. Dlatego już zapisałam się gina. Wizyta w czwartek, zobaczymy jaki będzie miał na mnie plan. Ostatni raz byłam 5 miesięcy temu, mówił, że ginekologicznie jestem okazem zdrowia, ale nie rozmawiałam z nim o staraniach. Czas najwyższy. I też od pół roku odkładałam dalsze podróże, sport i swoją pasję, bo pewnie zaraz będę w ciąży. Nie jestem. Więc zaplanowałam wakacje, wracam do pływania i właśnie zamówiłam nowy sprzęt do realizacji mojego hobby 😀

Naprawdę bardzo się cieszę, że tu trafiłam. Jesteście wielkim wsparciem. Dziękuję za Was.

PS.
    Verliebtindich zapisz mnie proszę jeszcze na 31.05 - Lolka997, Akataa i Joll213 dołączam do Was, zamknijmy maj z przytupem! 😊⏸🤰🏼
    Mnie poprzedna biel mocno zmiazdzyla, ale ten cykl jakoś mniej się spinam. Miałam moment dołka, kiedy musiałam przełożyć badanie droznosci na kolejny miesiąc. I monitoringu jako takiego nie będę miała, tylko biorę ovitrelle trochę w ciemno, ale jakoś nie wiem.... Zluzowalam trochę

Kupiłam rower, byliśmy już 2 razy na wycieczkach po 40 km :) sciagnelam fitatu, liczę kalorie i uważam na to co jem

I niby to robię pro płodnościowo ale bardziej dla siebie i jakoś mniej to obciąża moja psychikę niż orzechy, wino, leżenie z nogami w górze po serduszkowabiu itd... Bo te rzeczy robiłam typowo pod ciążę i jak nie przyniosły skutku to zalamka, a dieta i aktywność zawsze w cenie :)

AgulaM, Anett93, Ilaria, Lipcowa lubią tę wiadomość

👰🤵 22.05.2021
    starania od 07.2021
    👩 - 28
    07.2022 drożność ✅
    14.08.2022- ⏸️
    16.08.2022- beta 310 mIU/ml 🍀
    19.08.2022- beta 1046 mIU/ml 🍀 (przyrost 127%)

🧔29
    badanie nasienia ✅ morfologia 14%

hZAtp2.png
  • verliebtindich Autorytet

Wysłany: 8 maja 2022, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiak, Ilaria - tulę Was mocno.
    Ale to pierwszy dzień waszej ciąży!

Ilaria, no pewnie, że dopisuję. Jeszcze maj będzie szczęśliwy! 🔥

Już do Was wracam :)
    Obżarci na full wracamy właśnie z komunii mojej siostry. A nasza (nie razem, ale okazuje się, że mieliśmy w tym samym dniu) była równo 17 lat temu :) to był zakręcony weekend, ale czas wracać do roboty.
    Jutro idę na wizytę, zobaczymy co z tym drugim pecherzykiem. A w nocy jak wrócę do domu to jeszcze sikne na owulaka, bo nawet nie mialam na to dzis czasu 🤣

Życzę miłego wieczorku i początku tygodnia!

Anett93, AgulaM, Ilaria, Poziomka9204, Koteczka82, Aneta2506 lubią tę wiadomość

preg.png

24.03.2023: Zosia, 1950g, 48 cm 👶🥰🌷
  • Tulipan Autorytet

Wysłany: 8 maja 2022, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej moje kochane. Wczoraj od 7 rano oddział. Pobieranie badań trwało wieki, próbowali pobrać krew 13razy aż w końcu pielęgniarki zadzwoniły po anastazjologa bo ciężko u mnie z żyłami. Istna masakra. Po 11.40byly wyniki, musiałam powtarzać bo nie można było zrobić krzepnięcia krwi, znów pobieranie... W końcu się udało i na 13.30 byłam wpisana na zabieg. Odbyło się punktualnie. Zawieźli na blok, uspili.. po 20min obudzili było już po ... Na sali babcie (przedział wiekowy 60/70). Ale miłe i nie zadawały pytań co się stało itp, chyba wiedziały bo były bardzo bardzo miłe i naprawdę miło było leżeć... Po 4gidzinach wypis do domu. Dziś mąż zabrał mnie nad jeziorko. Kocyk, koszyk pełen smakołyków, szampan i toast za to że jesteśmy w stanie pokonać wszystko i być razem. Wypiłam jeden łyczek i zrobiło mi się mega przyjemnie. Ciezki dla mnie okres ale wiem że to pokazuje, że mam kochanego męża który nie chce bym płakała i się zastanawiała czy to moja wina lecz wie że nam się uda i nie możemy się poddać... To dało mi na resztę dnia i chyba na inne dni sił ❤️💙 jadąc na blok płakałam że kropka nie ma i mnie opuścił ale wiem że jesteśmy w stanie doprowadzić by powstał i będziemy dlaej walczyć. ..
    Dziś tyle. Jutro was doczytam co pisaliście bo jest tego sporo... Buziole dla was ❤️

Anati, Kofii, Ilaria, gabi5443, verliebtindich, Smerfetka_1988, Poziomka9204, Lolka997, Kropka6, Koteczka82, Marcysia1990, Westie, RoZyCzK4, peonia, Mgdra, Zazu92, Lipcowa lubią tę wiadomość

Nadzieja umiera ostatnia...<3
  • Anett93 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2022, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipcowa wrote:

Dziś to samo powiedziałam swojemu Mężowi, że chyba przestanę tak fiksować. Wiem, że długo się nie staramy, ale przez moje zamartwianie się źle to oddzialowuje na moje migreny.
    Więc niby luzujemy, ale pewnie mi to nie wyjdzie, ale dla mnie ważne, żeby chociaż mąż wyluzował 😀

AgulaM lubi tę wiadomość

👩30 🧔29
    👩🧔2016
    👰🤵‍♂️2020

Starania o pierwszą dzidzię od 12.2021 💙

07.11.2022 - 12dpo ⏸️ - beta 17.7 🤰
    24.11.2022 - (6+2) 0.3cm widocznego zarodka 🥰
    08.12.2022 - (8+2) 1.5cm Dzidzi z bijącym ❤️
    29.12.2022 - (11+2) 4.5cm Małego Cuda ❤️
    12.01.2023 - (13+2) I prenatalne,
    6.7cm prawdopodobnie chłopiec 💙🧑
    16.02.2023 - (18+2) 244g szczęścia 💙
    02.03.2023 - (20+2) II prenatalne, 340g zdrowego chłopca 💙
    16.03.2023 - (22+2) 475g 💙
    13.04.2023 - (26+2) Wojtuś 770g 💙
    11.05.2023 - (30+2) 1607g 💙
    15.05.2023 - (30+6) III prenatalne, 1645g 💙 zdrowy🧑
    01.06.2023 - (33+2) Klocuś 2446g 💙🙈😅
    29.06.2023 - (37+2) 3190g 💙
    14.07.2023 - (39+3) Wojtusiowi się nie spieszy 🤷‍♀️
    18.07.2023 - (40+0) wizyta, wychodź synku 💙💚
    25.07.2023 - (41+0) Wojtuś na świecie 💙🧑
  • Pocahontas16 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2022, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipan wrote:
    Hej moje kochane. Wczoraj od 7 rano oddział. Pobieranie badań trwało wieki, próbowali pobrać krew 13razy aż w końcu pielęgniarki zadzwoniły po anastazjologa bo ciężko u mnie z żyłami. Istna masakra. Po 11.40byly wyniki, musiałam powtarzać bo nie można było zrobić krzepnięcia krwi, znów pobieranie... W końcu się udało i na 13.30 byłam wpisana na zabieg. Odbyło się punktualnie. Zawieźli na blok, uspili.. po 20min obudzili było już po ... Na sali babcie (przedział wiekowy 60/70). Ale miłe i nie zadawały pytań co się stało itp, chyba wiedziały bo były bardzo bardzo miłe i naprawdę miło było leżeć... Po 4gidzinach wypis do domu. Dziś mąż zabrał mnie nad jeziorko. Kocyk, koszyk pełen smakołyków, szampan i toast za to że jesteśmy w stanie pokonać wszystko i być razem. Wypiłam jeden łyczek i zrobiło mi się mega przyjemnie. Ciezki dla mnie okres ale wiem że to pokazuje, że mam kochanego męża który nie chce bym płakała i się zastanawiała czy to moja wina lecz wie że nam się uda i nie możemy się poddać... To dało mi na resztę dnia i chyba na inne dni sił ❤️💙 jadąc na blok płakałam że kropka nie ma i mnie opuścił ale wiem że jesteśmy w stanie doprowadzić by powstał i będziemy dlaej walczyć. ..
    Dziś tyle. Jutro was doczytam co pisaliście bo jest tego sporo... Buziole dla was ❤️
    Oj kochana..... Piękny gest ze strony męża... Dacie radę i za chwilkę będziecie się cieszyć Waszym małym kochanym bobaskiem!

Kwestia czasu dziewczyny, kwestia czasu :) będziemy mamusiami, wierzę w to :)

Ilaria, Tulipan, Anett93, Kofii, Poziomka9204 lubią tę wiadomość

👰🤵 22.05.2021
    starania od 07.2021
    👩 - 28
    07.2022 drożność ✅
    14.08.2022- ⏸️
    16.08.2022- beta 310 mIU/ml 🍀
    19.08.2022- beta 1046 mIU/ml 🍀 (przyrost 127%)

🧔29
    badanie nasienia ✅ morfologia 14%

hZAtp2.png
  • Kofii Autorytet

Wysłany: 8 maja 2022, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipan wrote:

Tulipan wzruszyłam się, mąż mial wspaniały pomysł. Uda Wam się na pewno 💗

Tulipan lubi tę wiadomość

• Kofii Autorytet

Wysłany: 8 maja 2022, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pocahontas16 wrote:
    Oj kochana..... Piękny gest ze strony męża... Dacie radę i za chwilkę będziecie się cieszyć Waszym małym kochanym bobaskiem!

Kwestia czasu dziewczyny, kwestia czasu :) będziemy mamusiami, wierzę w to :)

O tak, też wierzę, że wszystkie będziemy 💗

Pfry, Tulipan, Anett93 lubią tę wiadomość

• Ilaria Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2022, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipan masz super męża! Wierzę, że już niedługo zobaczysz dwie kreseczki i będziecie świętować, ale tym razem Ty już bez szampana 😀

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2022, 21:28

👱🏻‍♀️35
    Starania o pierwsze dzieciątko
    Hashimoto
    Własne owulacje
    Krótkie cykle
    Duphaston na wydłużenie fl
  • Pfry Autorytet

Wysłany: 8 maja 2022, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipan wrote:

Cudownie się wspieracie! Widać, że Wasza relacja wiele dla Was znaczy. Droga Tulipanko, a Ty jesteś bardzo dzielna!
    Ze swojej strony mocno trzymam kciuki 🤞🤞Teraz najważniejsze żebyście byli blisko siebie.

👩 33 | 🧑 34 - starania od 11.2020
    11.09.2022 - brak akcji 💔 poronienie samoistne 9t+4d
    27.12.2023 - kontrolna biopsja ✅
    03.01.2024 HOMA ✅ BMI zawsze w normie (teraz 19,27), cytologia ✅ profil cytokin rozjechany, KIR Bx, allo-MLR 33,1% - do starań zaproponowany Accofil
    16.02.2024 - AMH 1,28, Endometrioza II i adenomioza ❌ niepłodność idiopatyczna
    29.07 i 28.08 - IUI ❌
    15.11.2024 - histeroskopia: usunięte mikropolipy, zrosty, wycinki do badań ⏳

Mąż: seminogram ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅

Lecę na oparach... 🫠
    Plan: dieta, fizjo uro-gin, ćwiczenia, zaopiekowanie relaksu i trawienia🧘
  • Tulipan Autorytet

Wysłany: 8 maja 2022, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki kochane! Może wychodzę czasami na potwora bo nie rozpaczam ale robilam to w środku i wiem że tak po prostu musiało być. Kropek może był chory lubcos innego i wiem że przyjdzie dzień że kropek zadomowi się u mnie na całe 9msc. :) Lekarz kazał 💙❤️kiedy mamy ochotę a nie bo trzeba bo plemini z chęci mają większą siłę i moc niż te "bo dziś czas"... Więc tego będę się trzymać, kochać się jak ochota a powiem wam że oj mam ochotę mam ale trzeba poczekać 2tygminimum po zabiegu więc potem maz będzie nie z szampanem latać ale z packa na muchy i bił "siooo siooo" 😅😁❤️❤️

Żelka1990, Anett93, Poziomka9204, Kropka6, Koteczka82, AgulaM, SandraH.97, gabi5443 lubią tę wiadomość

• Tulipan Autorytet

Wysłany: 8 maja 2022, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgulaM wrote:

Przechodzę z wami.. tylko nie wiem jak bo tu sezon na grille a ja tak lubię jeść 😅😤🥺

AgulaM lubi tę wiadomość

‹‹ 51 52 53 54 55 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ