W maju kwitną bzy 🌸🌺, spełnią się nasze sny!🤰👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Tulipan wrote:Hej moje kochane. Wczoraj od 7 rano oddział. Pobieranie badań trwało wieki, próbowali pobrać krew 13razy aż w końcu pielęgniarki zadzwoniły po anastazjologa bo ciężko u mnie z żyłami. Istna masakra. Po 11.40byly wyniki, musiałam powtarzać bo nie można było zrobić krzepnięcia krwi, znów pobieranie... W końcu się udało i na 13.30 byłam wpisana na zabieg. Odbyło się punktualnie. Zawieźli na blok, uspili.. po 20min obudzili było już po ... Na sali babcie (przedział wiekowy 60/70). Ale miłe i nie zadawały pytań co się stało itp, chyba wiedziały bo były bardzo bardzo miłe i naprawdę miło było leżeć... Po 4gidzinach wypis do domu. Dziś mąż zabrał mnie nad jeziorko. Kocyk, koszyk pełen smakołyków, szampan i toast za to że jesteśmy w stanie pokonać wszystko i być razem. Wypiłam jeden łyczek i zrobiło mi się mega przyjemnie. Ciezki dla mnie okres ale wiem że to pokazuje, że mam kochanego męża który nie chce bym płakała i się zastanawiała czy to moja wina lecz wie że nam się uda i nie możemy się poddać... To dało mi na resztę dnia i chyba na inne dni sił ❤️💙 jadąc na blok płakałam że kropka nie ma i mnie opuścił ale wiem że jesteśmy w stanie doprowadzić by powstał i będziemy dlaej walczyć. ..
Dziś tyle. Jutro was doczytam co pisaliście bo jest tego sporo... Buziole dla was ❤️
Bardzo mi przykro, nawet nie chcę myśleć jak się czujesz, ale przy takim Mężu na pewno troszkę łatwiej.
To miłe z Jego strony ❤️👩30 🧔29
👩🧔2016
👰🤵♂️2020
Starania o pierwszą dzidzię od 12.2021 💙
07.11.2022 - 12dpo ⏸️ - beta 17.7 🤰
24.11.2022 - (6+2) 0.3cm widocznego zarodka 🥰
08.12.2022 - (8+2) 1.5cm Dzidzi z bijącym ❤️
29.12.2022 - (11+2) 4.5cm Małego Cuda ❤️
12.01.2023 - (13+2) I prenatalne,
6.7cm prawdopodobnie chłopiec 💙🧑
16.02.2023 - (18+2) 244g szczęścia 💙
02.03.2023 - (20+2) II prenatalne, 340g zdrowego chłopca 💙
16.03.2023 - (22+2) 475g 💙
13.04.2023 - (26+2) Wojtuś 770g 💙
11.05.2023 - (30+2) 1607g 💙
15.05.2023 - (30+6) III prenatalne, 1645g 💙 zdrowy🧑
01.06.2023 - (33+2) Klocuś 2446g 💙🙈😅
29.06.2023 - (37+2) 3190g 💙
14.07.2023 - (39+3) Wojtusiowi się nie spieszy 🤷♀️
18.07.2023 - (40+0) wizyta, wychodź synku 💙💚
25.07.2023 - (41+0) Wojtuś na świecie 💙🧑 -
Mam do Was kilka pytań dziewczyny.
1. Czy wiecie/możecie doradzić kiedy najlepiej rozpocząć testy ciążowe? Który dzień po owulacji?
2. Zauważyłam, że przy tym jak pojawia się u którejś z nas @ to mówicie, że "oby to był pierwszy dzień ciąży". Nie do końca rozumiem to sformułowanie, ale snuję domysły, że to jest związane z jakimś obliczaniem terminu porodu u ginekologa... 🧐 Czy może któraś z Was to mi wyklarować? Chciałabym poznać staraczkowy slang 😂
U mnie w tym miesiącu pierwszy raz testowałam owulaki, sama nie wiem czy mi to poszło dobrze i czy w ogóle wyłapałam jakiś pik... Byłam mocno zdziwiona, że niby owulacja wyszła bardzo wcześnie hmm ale czy ona faktycznie w ogóle była? 🤔 W ogóle nie czułam się jakbym miała owulację w tym cyklu, więc spisałam ten cykl na straty i już snułam plany, że trzeba będzie dużo badań zrobić i umówić w końcu ten termin wizyty w klinice leczenia niepłodności... A tu wczoraj/dzisiaj temperatura u mnie mocno w górę i oczywiście nadzieja odżyła. Dzisiaj u mnie 8 dzień po owulacji. Zastanawiam się kiedy zacząć testować, bo mam wrażenie, że jakoś do testów podchodzę bardzo lakonicznie. Tyle miesięcy starań, a tylko 3 testy obsikane. Może mam biochemy i nawet o tym nie wiem? 🤔
No ale jeśli @ do mnie zawita to lecimy z mężem na badania wszelakie i odwiedzamy klinikę - temat stanowczo za długo trwa 🙄👩 33 | 🧑 34 - starania od 11.2020
11.09.2022 - brak akcji 💔 poronienie samoistne 9t+4d
27.12.2023 - kontrolna biopsja ✅
03.01.2024 HOMA ✅ BMI zawsze w normie (teraz 19,27), cytologia ✅ profil cytokin rozjechany, KIR Bx, allo-MLR 33,1% - do starań zaproponowany Accofil
16.02.2024 - AMH 1,28, Endometrioza II i adenomioza ❌ niepłodność idiopatyczna
29.07 i 28.08 - IUI ❌
15.11.2024 - histeroskopia: usunięte mikropolipy, zrosty, wycinki do badań ⏳
Mąż: seminogram ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Lecę na oparach... 🫠
Plan: dieta, fizjo uro-gin, ćwiczenia, zaopiekowanie relaksu i trawienia🧘 -
Ilaria wrote:Cześć Kochane!
Chwilę się nie odzywałam, musiałam odpocząć. Ale na bieżąco Was czytałam.
Pocahontas16, verliebtindich dzięki za pamięć 😊
Gratuluję bet i pięknych kreseczek - Ekta, Żelka1990, Nutka85 gratulacje! Będzie dobrze! 😍
SandraH.97, Smerfetka_1988 bardzo mi przykro mi, przytulam Was wirtualnie 🧸
U mnie niestety @ przyszła. I jest mi ciężko. Nie staramy się jakoś długo, dopiero kilka cykli, ale każda biel kiepsko na mnie działa. Jak czytam Wasze historie dziewczyny, jak długo się staracie i jak dzielnie walczycie to jestem pod ogromnym wrażeniem. I pomimo, że mega się boję, nigdy nie byłam w ciąży, nie jestem najmłodsza, to motywujecie mnie, żeby się nie poddawać i działać dalej. Dlatego już zapisałam się gina. Wizyta w czwartek, zobaczymy jaki będzie miał na mnie plan. Ostatni raz byłam 5 miesięcy temu, mówił, że ginekologicznie jestem okazem zdrowia, ale nie rozmawiałam z nim o staraniach. Czas najwyższy. I też od pół roku odkładałam dalsze podróże, sport i swoją pasję, bo pewnie zaraz będę w ciąży. Nie jestem. Więc zaplanowałam wakacje, wracam do pływania i właśnie zamówiłam nowy sprzęt do realizacji mojego hobby 😀
Naprawdę bardzo się cieszę, że tu trafiłam. Jesteście wielkim wsparciem. Dziękuję za Was.
PS.
Verliebtindich zapisz mnie proszę jeszcze na 31.05 - Lolka997, Akataa i Joll213 dołączam do Was, zamknijmy maj z przytupem! 😊⏸🤰🏼Ilaria lubi tę wiadomość
Starania o pierwszy cud od 04.2021
Ja- 25, Leśniowski-Crohn (2 operacje), podejrzenie PCOS, LUF, IO
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
14.02.2022 2 Ktośki na pokładzie 🥰
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
05.2022 zaczynam walkę od nowa 💪
13.05.2022- badanie drożności HyCoSy- OBYDWA DROŻNE 😍
Maj zakończony 8 cm torbielą..
06.2022- pierwsza stymulacja cyklu- Letrozol, pęcherzyk 23 mm na lewym jajniku ❤
+Ovitrelle =pęcherzyk pęknięty + 2 cm torbiel krwotoczna
Czerwiec zakończony betą o wyniku 1
07.2022- Letrozol, pęcherzyk na prawym jajniku, Ovitrelle, po 48h niepęknięty, 2xOvitrelle
Lipiec zakończony bielą na teście.
08.2022- PIERWSZE PODEJŚCIE DO IUI+hirudoterapia ❤️
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
do owulacji- dzięgiel chiński
Ovitrelle
stale- Euthyrox 25, inozytol, kurkumina -
Cześć Wam, nadrobiłam!
Tulipan jesteś bardzo dzielna 🥰 mąż spisał się na medal, widać, że jesteście dla siebie wsparciem.
Tulę za wszytskie 🐒 i biel na teście!
Ja jutro idę jeszcze raz na badania, w środę mam wizytę u lekarza, bo martwię się o wpływ TSH na wczesną ciążę. Moja Pani endokrynolog jest też ginekologiem, może coś podejrzy 🙈
Czekam na dobre wieści od Was w tym tygodniu! 😉😍👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Ależ weekend za Nami 😂😵💫
Wczoraj cały dzień w biegu, wieczorem spotkanie ze znajomymi, którzy mają półroczną córeczkę. Mama Małej była w ciężkim szoku, bo ich dziecko, które boi się obcych ludzi u mnie siedziała na rękach, śmiała się i przytulała. Widocznie pisane jest mi być wiecznie czyjąś super ciocią, a nie mamą.. 🥺
Dziś uroczystość rodzinna, na której nie ukrywam było ciapkę drętwo, a że po drodze powrotnej była Nasza budowa to zrobiliśmy pit stop i był ogień 😂😈
Wracałam do domu w samej marynarce Małża i modliłam się żeby nikt nie zobaczył Nas w garażu albo nie dosiadł się do Nas, do windy 😂😂😂
Jutro od rana będę napastować telefon do przychodni, żeby wcisnąć się na monitoring, bo owulak wygląda następująco 🙊
Wszystkie smutaskowe Dziewczynki mocno przytulam, nie jesteście same ❤️
Koteczka82, Anett93, Smerfetka_1988, AgulaM, Poziomka9204, verliebtindich, RoZyCzK4, 2+3, Slowmotion, Ilaria, SandraH.97, gabi5443, Kluska95, Kasik85 lubią tę wiadomość
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
06.2022- pierwsza stymulacja cyklu- Letrozol, pęcherzyk 23 mm na lewym jajniku ❤
07.2022- Letrozol, pęcherzyk na prawym jajniku, Ovitrelle, po 48h niepęknięty, 2xOvitrelle
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
Ovitrelle
Tulipan nie jesteś potworem!!! Wiem, że w środku bardzo przeżywasz to co się stało, ale takie samo podejście pozwoliło mi przetrwać 3 straty i nie zwariować. Twój mąż to wspaniały człowiek i bardzo miłe jest to co dzisiaj zrobił 🥰 widać, że jest przy tobie w każdej sytuacji i że bardzo Cię kocha 🥰
Przy takim wsparciu już niedługo będziecie w szczęśliwej ciąży 🤞🤞🤞 czego Ci życzę z całego serca ❤️Lolka997, Tulipan lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczka82 wrote:Tulipan nie jesteś potworem!!! Wiem, że w środku bardzo przeżywasz to co się stało, ale takie samo podejście pozwoliło mi przetrwać 3 straty i nie zwariować. Twój mąż to wspaniały człowiek i bardzo miłe jest to co dzisiaj zrobił 🥰 widać, że jest przy tobie w każdej sytuacji i że bardzo Cię kocha 🥰
Przy takim wsparciu już niedługo będziecie w szczęśliwej ciąży 🤞🤞🤞 czego Ci życzę z całego serca ❤️
Podpisuję się pod tym wszystkim, czym mogę 😉Koteczka82 lubi tę wiadomość
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
Ovitrelle
Pfry wrote:Mam do Was kilka pytań dziewczyny.
1. Czy wiecie/możecie doradzić kiedy najlepiej rozpocząć testy ciążowe? Który dzień po owulacji?
2. Zauważyłam, że przy tym jak pojawia się u którejś z nas @ to mówicie, że "oby to był pierwszy dzień ciąży". Nie do końca rozumiem to sformułowanie, ale snuję domysły, że to jest związane z jakimś obliczaniem terminu porodu u ginekologa... 🧐 Czy może któraś z Was to mi wyklarować? Chciałabym poznać staraczkowy slang 😂
U mnie w tym miesiącu pierwszy raz testowałam owulaki, sama nie wiem czy mi to poszło dobrze i czy w ogóle wyłapałam jakiś pik... Byłam mocno zdziwiona, że niby owulacja wyszła bardzo wcześnie hmm ale czy ona faktycznie w ogóle była? 🤔 W ogóle nie czułam się jakbym miała owulację w tym cyklu, więc spisałam ten cykl na straty i już snułam plany, że trzeba będzie dużo badań zrobić i umówić w końcu ten termin wizyty w klinice leczenia niepłodności... A tu wczoraj/dzisiaj temperatura u mnie mocno w górę i oczywiście nadzieja odżyła. Dzisiaj u mnie 8 dzień po owulacji. Zastanawiam się kiedy zacząć testować, bo mam wrażenie, że jakoś do testów podchodzę bardzo lakonicznie. Tyle miesięcy starań, a tylko 3 testy obsikane. Może mam biochemy i nawet o tym nie wiem? 🤔
No ale jeśli @ do mnie zawita to lecimy z mężem na badania wszelakie i odwiedzamy klinikę - temat stanowczo za długo trwa 🙄
Kto jak testuje, myślę że to indywidualna sprawa bo i 9 dpo może coś wyjść (ja tak testuje, ale ja to ja tak mi wyszła kreska w poprzedniej ciazy) a nie które stataczki zaczynają 12 dpo . Jeżeli chodzi o "pierwszy dzień ciąży" to liczy się nie od zapłodnienia, ale właśnie o pierwszego dnia miesiączki ☺Pfry lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Tulipan, jesteś bardzo dzielna, a mąż cudownie się zachował. Widać, że jesteście wsparciem dla siebie. I to jest piękne i wierzę, że tak jak teraz Cię wspiera, będzie to robić jako juz ojciec Waszego dziecka! 😊
Lipcowa. Dobry pomysł z luzowaniem. W sumie ja jakos dużych problemów nie miałam z zajściem w ciążę, ale dla przykładu musze powiedzieć, że nam udało sie w cyklu, którego w ogóle nie obserwowałam, mało tego, z przyczyn technicznych. wyszło że na cały cykl, tylko raz serduszkowalismy! I akurat sie udało. Także wolna głowa czasem dużo daje.
A co do mnie i dzisiejszego porannego wpisu. To nie robiłam zdjęcia testu. Bo i tak nic by nie było widać. I test poszedł do kosza. Bo wiem że jestem nakręcona.. Ogólnie nasze starania były luźne, bo wyluzowana głowa, to większe szanse. Mamy jedno dziecko, chcielibyśmy mieć mała różnice wieku. Ale bez spiny. Więc diagnostyki żadnej nie prowadziłam od listopada. Ale ostatnie dwa miesiące, właśnie na siłę zaczynam wyszukiwać tych objawów, jakichkolwiek. Choć sama wiem ze swojego doświadczenia, że trzeba na luz wrzucić. I taka pętla 🤷♀️🤦♀️ i jak to nie zwariować 🤣Lipcowa lubi tę wiadomość
-
Gusia_ wrote:Kropka mój pierwszy okres po porodzie to były 4 dni plamienia - zastanawiałam się, czy to okres, czy nie, ale potem wyszło na to, ze tak, wiec może u Ciebie nic straconego! Tak, jak pisały dziewczyny, różne rzeczy się dzieją
To gdyby tak było, i wrócił stan przed ciążowy, to okres by mi wypadał dopiero10. 05🤔
Jeśli dalej będę taka sanna i jeśli żadnych innych plamien etc nie wystapi, to pewnie miedzy 13.05 a 17.05 za testuje, żeby nie za wcześnie dla pewności 🤣🙈Poziomka9204 lubi tę wiadomość
-
Tulipan, jesteś bardzo dzielna.. Czas leczy rany, widzę to po sobie... Dobrze ze masz w mężu wsparcie, ja również miałam i chyba dlatego się podniosłam..
Pamiętaj, to nie Twoja wina.. Jeszcze będziecie mieć swój cud w ramionach...Tulipan lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Wczoraj cały dzień w biegu, wieczorem spotkanie ze znajomymi, którzy mają półroczną córeczkę. Mama Małej była w ciężkim szoku, bo ich dziecko, które boi się obcych ludzi u mnie siedziała na rękach, śmiała się i przytulała. Widocznie pisane jest mi być wiecznie czyjąś super ciocią, a nie mamą.. 🥺
Dziś uroczystość rodzinna, na której nie ukrywam było ciapkę drętwo, a że po drodze powrotnej była Nasza budowa to zrobiliśmy pit stop i był ogień 😂😈
Wracałam do domu w samej marynarce Małża i modliłam się żeby nikt nie zobaczył Nas w garażu albo nie dosiadł się do Nas, do windy 😂😂😂
Jutro od rana będę napastować telefon do przychodni, żeby wcisnąć się na monitoring, bo owulak wygląda następująco 🙊
Wszystkie smutaskowe Dziewczynki mocno przytulam, nie jesteście same ❤️
No i to się nazywa ogień 🔥🤣Lolka997 lubi tę wiadomość
-
Pfry wrote:Mam do Was kilka pytań dziewczyny.
No ale jeśli @ do mnie zawita to lecimy z mężem na badania wszelakie i odwiedzamy klinikę - temat stanowczo za długo trwa 🙄
1. Jest to dość indywidualna sprawa. Ponieważ to zależy od Twojego nastawienia i zniecierpliwienia 😉 oraz tak na prawdę, od stężenia hormonów. Jednej wyjdzie juz coś okolo 9 dnia po. A drugiej w dniu spodziewanej miesiączki będzie biel. Ale chyba producenci testów zalecają testować najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki.
2. Ciążę liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, nie od zapłodnienia, bo czysto teoretycznie nie wiadomo kiedy ono nastepuje. I dlatego też wracamy do punktu 1. U każdego indywidualnie jest kiedy zaczyna na teście coś widać..Pfry lubi tę wiadomość
-
Tulipan, dobrze, że już po wszystkim, a ta sytuacja pokazała, że najważniejsze, że macie w sobie oparcie
Nie ufam, bo podobno przy PCOS nie są miarodajne, a piątkowe wyniki nie wskazywały na rychły pik, aaaaale...
Będzie co z tego?
Edit: tu chyba ładniej widać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2022, 23:17
Lolka997, AgulaM, Poziomka9204, Anett93, Aneta2506 lubią tę wiadomość
-
verliebtindich wrote:
MA BYĆ OGIEŃ!!!! 😂😂😂😈❤️verliebtindich lubi tę wiadomość
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
Ovitrelle
Tulipan mąż skarb♥️ A ty na prawdę świetnie sobie radzisz w tej sytuacji!! Wirtualnie tulimy. Jak to mówi moja córcia 😀
Lolka, Verlie teścik coś pięknego!!! Do działalnia dziewczyny😁 a co do PCOS mi owulacyjne pięknie i idealnie wychodziły monitoringi to potwierdzały
Kropka trzymam za ciebie kciuki. Ja w pierwsza ciąże zaszłam w cyklu gdzie owulaki mi nie wychodziły i poza śluzem nic innego się nie działo. Wtedy tez duzo z mężem ♥️♥️♥️ Tak jak teraz w sumie i pyk.Tulipan, Kropka6 lubią tę wiadomość
-
Tulipan czas leczy rany, mam nadzieję, że w krótce poczujesz się lepiej, jesteś bardzo dzielna. A Twój mąż to wielki skarb jestem pewna, że razem pokonacie wszystkie przeciwności, 3maj się 💛Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Starania naturalne od 01/2021
Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔
Starania w klinice od 2023
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -
Tulipan-jesteś bardzo dzielna i silna💟 najważniejsze,że jesteście w tym razem z Mężem i macie ten przykry moment za sobą 💓 dużo spokoju Wam życzę 💓
A dziewczynom,które wyłapały pik życzę mnóstwa serduszkowania 💗💗💗💗💗!
verliebtindich, Aneta2506 lubią tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Dziś, na przed 15 udało mi się wcisnąć na monitoring 😍
Także krew spuszczona (oby tylko zrobili wyniki na czas) i zobaczymy co tam w trawie piszczy..
Oby lewy jajnik coś produkował bo tylko w nim pokładam jakiekolwiek nadzieje.. 🥺Poziomka9204 lubi tę wiadomość
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
Ovitrelle
Hej 🙋🏻♀️
Verliebtindich jeśli możesz to zapisz mnie na testowanie 14.05. 😊
verliebtindich lubi tę wiadomość
👩🏻 32l. 🧔🏻 34l.
Starania o pierwsze maleństwo od 08.2020👶
09.04.23. ⏸️
11.04 beta 118🥰
13.04 beta 274 💖
26.04 3mm kropka z serduszkiem ❤️ (5+6)
10.05 1.72 cm dzidzi 💓
17.05 2.48 cm człowieczka 💓
12.06 prenatalne - niskie ryzyka - 7.03 cm człowieczka 🩵 (13+1)
05.07 - 150 g chłopca 🩵(16+3)
26.07 - 292 g maluszka 🩵 (19+3)
07.08 - połówkowe-wszystko dobrze- 397 g Misia 🐨 🩵 ( 21+1)
16.08 - 466 g wstydnisia 🩵 (22+3)
06.09 - 903 g 🧸 (25 +3)
27.09 -1372 g 🧸 (28+3)
17.10 -1970 g 🐻 (31+2)
07.11 - 2786 g 🐻 (34+2)
21.11 - 3050 g 🧸 (36 +2)
03.12 - 3300 g 🧸 (38+0) szpital- przyjęcie na indukcję porodu ✊🏻
11.12 - Miłosz 3660 g, 55cm 💙