W maju kwitną bzy 🌸🌺, spełnią się nasze sny!🤰👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Żelka1990 wrote:
Ale ja tam widzę napis, przyrost w normie. Nie trać jeszcze nadziei. To dopiero początek. Może okazać się, że po jutrze skoczy aż 200%Lolka997, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Kropka6 wrote:Ale ja tam widzę napis, przyrost w normie. Nie trać jeszcze nadziei. To dopiero początek. Może okazać się, że po jutrze skoczy aż 200%Starania o pierwszy cud od 04.2021
Ja- 25, Leśniowski-Crohn (2 operacje), podejrzenie PCOS, LUF, IO
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
14.02.2022 2 Ktośki na pokładzie 🥰
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
05.2022 zaczynam walkę od nowa 💪
13.05.2022- badanie drożności HyCoSy- OBYDWA DROŻNE 😍
Maj zakończony 8 cm torbielą..
06.2022- pierwsza stymulacja cyklu- Letrozol, pęcherzyk 23 mm na lewym jajniku ❤
+Ovitrelle =pęcherzyk pęknięty + 2 cm torbiel krwotoczna
Czerwiec zakończony betą o wyniku 1
07.2022- Letrozol, pęcherzyk na prawym jajniku, Ovitrelle, po 48h niepęknięty, 2xOvitrelle
Lipiec zakończony bielą na teście.
08.2022- PIERWSZE PODEJŚCIE DO IUI+hirudoterapia ❤️
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
do owulacji- dzięgiel chiński
Ovitrelle
stale- Euthyrox 25, inozytol, kurkumina -
Lolka997 wrote:Walcz i o drugi pęcherzyk!
Ja także dzisiaj pewnie jeszcze wyhaczę Ovi, tamto niech będzie na czarną godzinę 🤪
Osobiście wolę tą opcję w penie, a Ty? Której używasz? 😏
Używałam tylko w ampułkostrzykawce
A ostatnio dostalam Pregnyl i to już bardziej skomplikowana sprawa, ale byłam wyćwiczona po tych zastrzykach z Fostimonu.
Bo średnio to fajne, jak trzeba zmieszać te substancje, ogólnie cały zastrzyk samemu przygotować, yghhhh ... i są dwie igły, jedna do przygotowania zastrzyku, taka wielka. Fuj fuj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2022, 13:44
-
Żelka1990 wrote:
Żelka, mieścisz się w normie 🙂 jest powyżej 66%, więc nie można mówić, że nic z tego! Takie przyrosty na początku nie są spektakularne, bo jednak 66% z 30 to co innego niż 66% z 1500! Ja staram się nie martwić już, choć to jest dla mojego charakteru strasznie trudne. I Tobie też to radzę! Damy radę, stres na pewno działa na naszą niekorzyść. -
Aha, i dzis rano jak sikalam na test ciążowy co prawda ten z Allegro ale spodziewałam się bardzo mocnych kresek a jednak kreska była taka No bym powiedziała jak dwa dni temu
Tylko ja już dziewczyny przeszłam biochema 4 lata temu w maju, co prawda wartości bety były mniejsze wtedy.
No ale miałam tez zdrowa ciaze i miałam zdecydowanie większe przyrosty bety. -
Hej dziewczyny,
Ja właśnie się zbieram na wizytę do kliniki wraz z mężem.. zobaczymy co lekarz powie. Może da coś na stymulacje zobaczymy.. wyniki do kupki zebrałam i się lekko stresuje.. chcę monitorować ten cykl a pierwszy raz będę miała monitorowany i nie wiem co i jak.. dwa lata temu właśnie taka wizyta była szczęśliwa bo wiedząc że mam wizyte chyba Głową odpuściła i już będąc na pierwszej wizycie bylam w ciąży tzn dowiedzialam się tydzień po wizycie
A więc jestem mega pozytywnie nastawiona.. Buzka miłego dnia ❤AgulaM, Poziomka9204, Anett93, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
Ona 28
On 31
Pierwsza ciąża , córeczka w niebie.😇
23.06 ||
21.02.23 Franek 3130, 54cm 💙
Kwiecień 2024 lekarz mówi że z męża wynikami nie mamy szans. Zapisuje nas na czerwiec na invitro.
24.04.24 cud! Dwie kreski 🫣
25.04. beta 27,89
27.04 beta 61,34 💙💙
7.05 poronienie samoistne 😭
05.06 udana kwalifikacja do invitro
09.06 🏥 zaczynamy procedurę 💗💙
27.06 transfer 💜💜
06.07 beta >0.10 😭
.....
20.07 transfer 5.1.1
24.07 || 😱
25.07 beta 20.370 🥹🥹🥹 trzymaj się kropeczku ❤️
27.07 102,800 😱😱🥹🥹
29.07 409,400 💜🔥
31.07 986,400 💜
08.08 USG 🏥 mamy pęcherzyk ❤️
16.08 26dpt mamy serduszko i 8mm człowieka ❤️❤️
❄️❄️ Czekają na swoją kolej.. -
Żelka1990 wrote:
Żelka widzę przyrost w normie nie trac wiary !! Wierzę że kropek się zadomowi 💙Nadzieja umiera ostatnia... -
Dziewczyny, czy badanie proga w 21 dc ma jakikolwiek sens? Obstawiam cykl bezowulacyjny, ale idę po pracy zbadać TSH no i nie chce się kuć znowu za tydzień. Owu mam zazwyczaj 16-17dc, ale teraz pierwszy raz brałam NAC i nie wiem, czy nie przyspieszył owu. Jak zrobię proga dzisiaj, to pokaze czy owu była czy nie ?07.23 Misia 🩷👶
-
Żelka1990 wrote:
Ej, ale tak jak dziewczyny piszą - jeszcze jest w normie, więc może ładnie odbije07.23 Misia 🩷👶 -
Żelka1990 wrote:Aha, i dzis rano jak sikalam na test ciążowy co prawda ten z Allegro ale spodziewałam się bardzo mocnych kresek a jednak kreska była taka No bym powiedziała jak dwa dni temu
Tylko ja już dziewczyny przeszłam biochema 4 lata temu w maju, co prawda wartości bety były mniejsze wtedy.
No ale miałam tez zdrowa ciaze i miałam zdecydowanie większe przyrosty bety.👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Joll213 wrote:Hej dziewczyny,
Ja właśnie się zbieram na wizytę do kliniki wraz z mężem.. zobaczymy co lekarz powie. Może da coś na stymulacje zobaczymy.. wyniki do kupki zebrałam i się lekko stresuje.. chcę monitorować ten cykl a pierwszy raz będę miała monitorowany i nie wiem co i jak.. dwa lata temu właśnie taka wizyta była szczęśliwa bo wiedząc że mam wizyte chyba Głową odpuściła i już będąc na pierwszej wizycie bylam w ciąży tzn dowiedzialam się tydzień po wizycie
A więc jestem mega pozytywnie nastawiona.. Buzka miłego dnia ❤👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Poziomka9204 wrote:Nie nastawiaj się negatywnie, powtórz jeszcze raz badanie za dwa dni 😊 to jest 10dpo?
21 maja wylatuje na urlop. Kosztował nas kupę kasy i to jest dodatkowy stres bo często takie słabe przyrosty kończą się i tak poronieniami ale na wyższych tygodniach. Nie wyobrażam sobie tego będąc w Turcji.dodatku z moja rozlazła macica, gdzie łyżeczkowanie grozi pęknięciem macicy i jej usunięciem. A nawet moja śmiercią. Ja prdl ale mi się czarnowidztwo włączyło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2022, 15:44
-
Jestem po. Jak do wczoraj cieszyłam się na powrót do gry, tak po wizycie jestem tak wkurwiona na całą sytuację, że nie wiem czy mam wyć, czy się wściekać…🥺
Endo na razie 6mm, pęcherzyk tylko w prawym jajniku na 15mm (dla przypomnienia, w nim produkuje się pęcherzyk co miesiąc, nawet mimo Ovi nie zawsze pęka i 8 miesięcy nie działo się nic). Za tydzień powtórka (18 dc) i zobaczymy co dalej…
Jak wrócimy z Bali i nie będę w ciąży to na lipiec mam umówione już badanie drożności..
Welcome back to hell..Starania o pierwszy cud od 04.2021
Ja- 25, Leśniowski-Crohn (2 operacje), podejrzenie PCOS, LUF, IO
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
14.02.2022 2 Ktośki na pokładzie 🥰
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
05.2022 zaczynam walkę od nowa 💪
13.05.2022- badanie drożności HyCoSy- OBYDWA DROŻNE 😍
Maj zakończony 8 cm torbielą..
06.2022- pierwsza stymulacja cyklu- Letrozol, pęcherzyk 23 mm na lewym jajniku ❤
+Ovitrelle =pęcherzyk pęknięty + 2 cm torbiel krwotoczna
Czerwiec zakończony betą o wyniku 1
07.2022- Letrozol, pęcherzyk na prawym jajniku, Ovitrelle, po 48h niepęknięty, 2xOvitrelle
Lipiec zakończony bielą na teście.
08.2022- PIERWSZE PODEJŚCIE DO IUI+hirudoterapia ❤️
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
do owulacji- dzięgiel chiński
Ovitrelle
stale- Euthyrox 25, inozytol, kurkumina -
Lolka997 wrote:Jestem po. Jak do wczoraj cieszyłam się na powrót do gry, tak po wizycie jestem tak wkurwiona na całą sytuację, że nie wiem czy mam wyć, czy się wściekać…🥺
Endo na razie 6mm, pęcherzyk tylko w prawym jajniku na 15mm (dla przypomnienia, w nim produkuje się pęcherzyk co miesiąc, nawet mimo Ovi nie zawsze pęka i 8 miesięcy nie działo się nic). Za tydzień powtórka (18 dc) i zobaczymy co dalej…
Jak wrócimy z Bali i nie będę w ciąży to na lipiec mam umówione już badanie drożności..
Welcome back to hell..
Aj Lolka nie wesołe wieści ale powiem ci że nie znamy się ale śniłaś mi się dzisiaj, tzn śniło mi się że dzwoniłaś do mnie odebrałam i słyszę "hej to ja (miałam zapisane Lolka) mam dwie kreski " coś tam jeszcze mówiłaś ale obudziła mnie cholerna mucha 😤😁
Więc mam nadzieję że to proroczy sen i po wakacjach napiszesz "hej to ja i mam dwie kreski" .. coś musi w tym być.... ❤️💙❤️
Wierzę w wasz ogień 🔥🔥 i będzie dobrze !!!!AgulaM, Lolka997 lubią tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia... -
Zelka ale nadal masz przyrost w normie. Zagnieżdżenie u każdej kobiety odbedzie sie w innym czasie. Ja bym nie skreślała tej ciąży tak szybko. A piersi w ciazy to raz bolą, raz nie. Niedawno to przerabiałam Kciuki i głowa do góry!
Lolka997 lubi tę wiadomość
-
Kluska95 wrote:Dziewczyny, czy badanie proga w 21 dc ma jakikolwiek sens? Obstawiam cykl bezowulacyjny, ale idę po pracy zbadać TSH no i nie chce się kuć znowu za tydzień. Owu mam zazwyczaj 16-17dc, ale teraz pierwszy raz brałam NAC i nie wiem, czy nie przyspieszył owu. Jak zrobię proga dzisiaj, to pokaze czy owu była czy nie ?
-
Lolka997 wrote:Jestem po. Jak do wczoraj cieszyłam się na powrót do gry, tak po wizycie jestem tak wkurwiona na całą sytuację, że nie wiem czy mam wyć, czy się wściekać…🥺
Welcome back to hell..
Lolka, już nie z takich cykli wychodziły ciąże i Ty sama dobrze o tym wiesz!
Jasne, zawsze mogłoby być lepiej, ale nie jest źle, hello! Pecherzyk dorośnie to i endometrium dorośnie. Nie chciała Ci włączyć estrogenów na to endo? Albo jeszcze czegoś na podrasowanie pęcherzyka?
Ja ciągle wierzę w to, że te ciaze wychodzą nam tutaj nie z idealnych cykli, tylko z tych średniawych 💗Lolka997 lubi tę wiadomość