Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 🌞W maju pełen brzuch kiełbasek🌭 niedługo zamieszka tam bobasek 👶
Odpowiedz

🌞W maju pełen brzuch kiełbasek🌭 niedługo zamieszka tam bobasek 👶

Oceń ten wątek:
  • monii00 Autorytet

Wysłany: 6 maja, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patience wrote:
    Beta wyszła 109 i 3 pozytywne testy 😍
    Gratulacje, spokojnej ciąży ✊️🍀

Buburuza, patience lubią tę wiadomość

👧 30 l. 🧔‍♂️ 35 l. 👶🏻💙
    Rozpoczęcie starań ➡️wrzesień 2023
    10.2023 - ⏸️
    10.2023 - 6 tydz 💔 poronienie samoistne
    03.2024 - wznowienie starań
    04.2024 - ⏸️
    05.2024 - 5 tydz 💔 poronienie samoistne
    06.2024 - ⏸️
    11.02.2025 - cc 💙 3120 g, 56 cm

👧 - zespół antyfosfolipidowy, PAI-1 układ homozygotyczny, mięśniak 0,5 cm ➡️ acard 150

🧔‍♂️ - ❌️ cholesterol

age.png
  • Buburuza Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KamilaAnt2026 wrote:
    A ja zrobilam dzis 2 testy owu za jednym razem i jeden pokazał peak a drugi nie i nie wiem co o tym myśleć 🥴

https://zapodaj.net/plik-9xFhU6naNu

A siknęłaś później jeszcze?

KamilaAnt2026 lubi tę wiadomość

👩🏻28 👨🏻‍🦱30
    👫🏻2016
    💒2022
    👦🏻2024
    styczeń 2026 4dc
    FSH 4,55 mlU/ml
    LH 4,64 ng/ml
    Prolaktyna 128np/ml
    Estradiol <13pg/ml
    02.2026 potwierdzona ovu 💪
    03.2026 drożność ❓
  • Iiris Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia197 wrote:
    Dziekuje dziewczyny ❤️
    Dalej w szoku jestem 😂 i jutro na betę lecę.
    Gratulacje. Który to dzień po owu?

Kinia197 lubi tę wiadomość

2022r. zdrowa córeczka ☺️ (2cs)
    Od 07.25r staramy się o rodzeństwo
    Aktualnie 7cs
    3x cb 💔
    Mutacja PAI, rozchwiane cytokiny, niedoczynność tarczycy Hashimoto -Encorton, Acard, Progesteron Besins, Cyclogest, Euthyrox N
  • Axana Autorytet

Wysłany: 6 maja, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patience wrote:
    Aaaaaa!!! Cudownie 😍😍😍😍

@kinia197 piękna kreseczka, chciałabym zobaczyć taką mocną 🙈 już mam stres, ale może się powoli rozkręca i za 2 dni beta mi przyrośnie odpowiednio.

Ciesze się z wszystkich Waszych ⏸️ ❤️
    Trzymam kciuki za owocne starania dziewczymy ❤️

Werox, Kinia197, Karolaxoxo, patience, baassiia lubią tę wiadomość

09/2017 (2cs) ⏸️ -> 06/2018 💙
    03/2020 (2cs) ⏸️ -> 11/2020 💙
    05/2026 (1cs) ⏸️❤️
  • J.ss Autorytet

Wysłany: 6 maja, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratki dla wszystkich

Ja mam taki bol glowy od rana, chyba jakas migrena okresowa.. Dawno nie mialam a dzisiaj z jakas podwojna sila :/ a zadnego dezamigren w domu nie ma.

09/25 -początek starań
    🩸 28-35
    TSH ✔️
    FSH, LH, Estradiol ✔️
    Badanie nasienia ⏳
  • Kompotlinka Autorytet

Wysłany: 6 maja, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patience wrote:
    Gratulacje! 😍 Cudny ten maj! 😁 Zaciskam jeszcze mocniej kciuki za kolejnego kropeczka! 🤞

patience lubi tę wiadomość

👩34 👦35 & 🐕 🐕

starania od 10.25
  • Kinia197 Autorytet

Wysłany: 6 maja, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iiris wrote:
    Gratulacje. Który to dzień po owu?

Szczerze nie wiem myślałam że miałam owulację 17.04 (ból jajnika), ale testy z 13 dpo wychodziły mi negatywne i naprawdę myślałam że dostanę dzisiaj miesiączki właśnie przez ból głowy od rana i wzdęcia od kilku dni mi dokuczały. Z takich dziwnych rzeczy to woda mi nie smakowała, nie miałam apetytu, ale za to ochotę na ostre jedzenie. Mam porównanie do pierwszej ciąży i wtedy przede wszystkim bolały mnie piersi, a teraz tylko są trochę większe. W pierwszej ciąży zrobiłam test dopiero jak mnie brzuch na miesiaczke zabolał i też była gruba krecha, a teraz zrobiłam bo 36 dzień cyklu a ja dalej bez okresu.

BillieJean, Iiris, baassiia lubią tę wiadomość

👩🏼29&30👨🏻
    🐈‍⬛🐈
    🩷 - 08.2024
    Starania od 04.2026
  • patience Przyjaciółka

Wysłany: 6 maja, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny każdej z osobna za wsparcie i trzymanie kciuków ⏸️😘

Kinia197, BillieJean, baassiia, _Dysia_, Kompotlinka, Axana, Lisia00, Kathrine32, shaylen, Karolaxoxo lubią tę wiadomość

~ patience
  • BillieJean Autorytet

Wysłany: 6 maja, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patience wrote:
    Ale sztos ! Super ! Gratulacje

Dziewczyny szaleństwo ! Kto da więcej?

Kinia197, Iiris, patience lubią tę wiadomość

Rocznik 92

🩷Córka 08.2022 (1cs)
    🩵Syn 03.2025 (12cs)

🧑‍🧑‍🧒‍🧒 Marzec 2026 - Starania o 3 dziecko wciąż karmiąc piersią 🤱🏻
  • Iiris Koleżanka

Wysłany: 6 maja, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia197 wrote:
    Szczerze nie wiem myślałam że miałam owulację 17.04 (ból jajnika), ale testy z 13 dpo wychodziły mi negatywne i naprawdę myślałam że dostanę dzisiaj miesiączki właśnie przez ból głowy od rana i wzdęcia od kilku dni mi dokuczały. Z takich dziwnych rzeczy to woda mi nie smakowała, nie miałam apetytu, ale za to ochotę na ostre jedzenie. Mam porównanie do pierwszej ciąży i wtedy przede wszystkim bolały mnie piersi, a teraz tylko są trochę większe. W pierwszej ciąży zrobiłam test dopiero jak mnie brzuch na miesiaczke zabolał i też była gruba krecha, a teraz zrobiłam bo 36 dzień cyklu a ja dalej bez okresu.

Na szybko obliczyłam, że byłby to u Ciebie 19 dpo. Wspaniała wiadomość. Zaskakujące że testy 13 dpo negatywne. Ja mam fazę lutealna 13 dni i planowałam już odstawić progesteron przy bieli 13 dpo, teraz muszę chyba przemyślec swoje plany :D z drugiej stron taka piękna kreska, to już porządną beta pewnie będzie, rosnąca od dobrych kilku dni

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja, 21:36

Kinia197 lubi tę wiadomość

Aktualnie 7cs
    3x cb 💔
    Mutacja PAI, rozchwiane cytokiny, niedoczynność tarczycy Hashimoto -Encorton, Acard, Progesteron Besins, Cyclogest, Euthyrox N
  • Buburuza Autorytet

Wysłany: 6 maja, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iiris wrote:
    Na szybko obliczyłam, że byłby to u Ciebie 19 dpo. Wspaniała wiadomość. Zaskakujące że testy 13 dpo negatywne. Ja mam fazę lutealna 13 dni i planowałam już odstawić progesteron przy bieli 13 dpo, teraz muszę chyba przemyślec swoje plany :D z drugiej stron taka piękna kreska, to już porządną beta pewnie będzie, rosnąca od dobrych kilku dni

A mi ginek ostatnio powiedział, że kłujący ból Jajnika zapowiada owulację, bo pęcherzyk rozpiera w jajniku, a na samą owulację raczej wskazuje rozległy tępy ból podbrzusza wywołany podrażnieniem z wylanego płynu po pęknięciu jajeczka 🤔 oczywiście nie mówię za tak musi być. Tylko tak wtrącam bo wydało mi się to być ciekawe po ostatniej wizycie.

Kinia197, BillieJean, dzydzy, Kathrine32, Karolaxoxo lubią tę wiadomość

👩🏻28 👨🏻‍🦱30
    👫🏻2016
    💒2022
    👦🏻2024
    styczeń 2026 4dc
    FSH 4,55 mlU/ml
    LH 4,64 ng/ml
    Prolaktyna 128np/ml
    Estradiol <13pg/ml
    02.2026 potwierdzona ovu 💪
    03.2026 drożność ❓
  • Kompotlinka Autorytet

Wysłany: 6 maja, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buburuza wrote:
    A mi ginek ostatnio powiedział, że kłujący ból Jajnika zapowiada owulację, bo pęcherzyk rozpiera w jajniku, a na samą owulację raczej wskazuje rozległy tępy ból podbrzusza wywołany podrażnieniem z wylanego płynu po pęknięciu jajeczka 🤔 oczywiście nie mówię za tak musi być. Tylko tak wtrącam bo wydało mi się to być ciekawe po ostatniej wizycie.
    Dokładnie mam takie obserwacje u siebie. Najpierw przez kilka dni coraz mocniejsze kłucia jajnika. Po piku LH pojawia się tępy ból utrzymujący się około dobę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja, 21:54

Buburuza, BillieJean lubią tę wiadomość

👩34 👦35 & 🐕 🐕

starania od 10.25
  • Iiris Koleżanka

Wysłany: 6 maja, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buburuza wrote:

To ja w kolei w trakcie piku LH, który trwa u mnie kilka godzin mam tępy ciagly ból ale po konkretnej ze stron (właśnie w okolicy danego jajnika), który trwa od godziny do kilku godzin. W tym cyklu pik miałam w niedzielę wieczorem, we wtorek rano byłam na progesteronie żeby jeszcze potwierdzić owu bo tym razem bólu nie czułam wcale i owulacja faktycznie wystąpiła prawdopodobnie z niedzieli na poniedziałek. Później już tak typowo w poniedzialek nic mnie nie bolało.
    Przy staraniach o pierwsze dziecko z kolei kupiłam testy owulacyjne, ale zapomniałam że je mam, poczułam ból janika, zrobiłam test owu i wyszedł dodatni i to był ten cykl. Ehh, piękne czasy, szkoda że nie zawsze tak to wygląda :)

BillieJean, Buburuza lubią tę wiadomość

Aktualnie 7cs
    3x cb 💔
  • Basiax Autorytet

Wysłany: 6 maja, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje ❤️❤️❤️❤️

Kinia197, patience, Kathrine32 lubią tę wiadomość

• Lisia00 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dziewczyny!❤️❤️

A mnie albo cos rozkłada albo... to objawy owulki?

Od jakos 20 dni biore fertistim i moze on coś pozmieniał w cyklu. Od wczoraj dziwnie ciągnie mnie po lewej stronie - powiedziałabym ze ból kolkowy typu wlasnie pod owulacje ale testy cały czas ratio 0.3, a wczoraj to nawet 0.2 ... XD No chyba że przegapiłam pik po prostu

Śluz wlasnie bardziej płodny przez ostatnie dni, libido przed ostatnie dni ogromne (za to wczoraj praktycznie zerowe i ból). Myslicie ze to to? Lub ze sie zbliża?

Najprawdopodobniej poza pierwszym cyklem po odstawieniu antykoncepcji juz owulacji pozniej nie mialam, dlatego moze nie do końca wiem jakie to uczucie

patience lubi tę wiadomość

👩24 🧔‍♂️26

6 lat antykoncepcji, odstawiona 10.2025

starania od 01.2026

💊euthyrox n75, concor cor 1,25
    suple: fertistim, omega3, wit D, floradix (żelazo), witC, lakoferyna

ferrytyna 8 -> 53 ✅
    TSH 0,2 -> 0,4 -> 0,7✅️
    podwyższone ATG -> 270 (norma do 115)
    Testosteron ⬆️
    AMH ⬆️
  • monii00 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nadal biel, miałam problem z testem bo nie chciał sam ruszyć przez minutę. Według instrukcji jest nieważny. Musiałam go przechylać bo strumieniowy, nie wiem czy stary, co jest nie tak z tym testem. Co mnie podkusiło kupując innej firmy akurat z bobo-test 🙈
    Rossmanna mam daleko żeby kupić Facelle. No nic pozostaje czekać do terminu @.

👧 30 l. 🧔‍♂️ 35 l. 👶🏻💙
    Rozpoczęcie starań ➡️wrzesień 2023
    10.2023 - ⏸️
    10.2023 - 6 tydz 💔 poronienie samoistne
    03.2024 - wznowienie starań
    04.2024 - ⏸️
    05.2024 - 5 tydz 💔 poronienie samoistne
    06.2024 - ⏸️
    11.02.2025 - cc 💙 3120 g, 56 cm

👧 - zespół antyfosfolipidowy, PAI-1 układ homozygotyczny, mięśniak 0,5 cm ➡️ acard 150

🧔‍♂️ - ❌️ cholesterol

age.png
  • Lisia00 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monii - tule🫶 Ale jeszcze nie wszystko stracone, trzymam kciuki póki nie ma @

monii00 lubi tę wiadomość

👩24 🧔‍♂️26

6 lat antykoncepcji, odstawiona 10.2025

starania od 01.2026

💊euthyrox n75, concor cor 1,25
    suple: fertistim, omega3, wit D, floradix (żelazo), witC, lakoferyna

ferrytyna 8 -> 53 ✅
    TSH 0,2 -> 0,4 -> 0,7✅️
    podwyższone ATG -> 270 (norma do 115)
    Testosteron ⬆️
    AMH ⬆️
  • Monia• Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monii00 wrote:
    U mnie nadal biel, miałam problem z testem bo nie chciał sam ruszyć przez minutę. Według instrukcji jest nieważny. Musiałam go przechylać bo strumieniowy, nie wiem czy stary, co jest nie tak z tym testem. Co mnie podkusiło kupując innej firmy akurat z bobo-test 🙈
    Rossmanna mam daleko żeby kupić Facelle. No nic pozostaje czekać do terminu @.
    Mi się tak trafiło już jakieś 6 testów co nie chciały ruszyć, nawet jak zamoczyłam w kubeczku. I to były testy różnych marek 😅

monii00 lubi tę wiadomość

👩 29 👨28

🔹2 cs ❤️
    ⏸️ 23.12.2023
    27.12,2023 - beta hcg 332,86 mIU/ml
    30.12.2023 - beta hcg 1076,36 mIU/ml
    19.01.2023 - usg, jest kropek 1,20cm i serduszko 😻
    26.04.2024 - połówkowe, 484g dziewczynki 👧🏼🩷
    27.06.2024 - III badania prenatalne, 1512g 🩷
    29.08.2024 - poród SN🥰

🔹3 cs starań o drugie dziecko
    ⏸️16.10.2025
    1.11.2025 - poronienie 💔 6+5tc

🔹wznawiamy starania🌈

event.png
  • KamilaAnt2026 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buburuza wrote:
    A siknęłaś później jeszcze?
    Tak siknęłam i już ten drugo też peak pokazał :D także podziałaliśmy i zobaczymy, będę testowała w dniu wylotu na wakacje, może mi przyniesie to szczeście :D

Buburuza, _Dysia_, Axana, Lisia00, Kompotlinka, Monia•, BillieJean lubią tę wiadomość

♀️95 ♂️97

♀️
    * zmagam się z plamieniami od 7dpo do @

2/2026 (2dc)
    Ferrytyna - 17 ng/ml -> 46 ng/ml w 5 tyg
    TSH - 1,33 mIU/L
    E2 – 176 pmol/l
    FT4 - 15,50 pmol/L
    FSH – 5,1 mIU/mL
    LH – 4,67 mIU/ml
    Prolaktyna – 6,91 ng/mL

♂️
    Morfologia pl. 1%

Starania od 09.25 - 9cs
  • beamyx Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję wszystkich kreseczek ❤️
    Piękny miesiąc 🤩

_Dysia_, Axana lubią tę wiadomość

4.11.2021 ❤️🙏🏻 Nasz wymarzony Cud ❤️
‹‹ 21 22 23 24 25 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ