🌞W maju pełen brzuch kiełbasek🌭 niedługo zamieszka tam bobasek 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Iiris wrote:U mnie beta 11 dpo ujemna. Do tej pory dodatnie testy sikanie albo bety miałam między 8 a 10 dpo więc niestety ale straciłam nadzieję. Najchętniej czekałabym jednak co miesiąc z testowaniem do 13-14 dpo ale ginekolog powiedziała że najlepiej wyłapać jak najwcześniej zapłodnienie bo powinnam zacząć stosować heparynę od dodatniego testu ze względu na mutację PAI. Wszystkie ciąże biochemiczne kończyły się bardzo wcześnie, mniej więcej w terminie miesiaczki więc mam poczucie że może być za późno jeśli zatestuje w terminie miesiączki..ale mam doła, pokładałam nadzieje w tym cyklu bo owulacja prawdopodobnie była z prawego jajnika a z niego wszystkie te 3 ciąże biochemiczne były, z lewego jeszcze się nie udało podczas aktualnych starań. Owulacje mam zwykle 1x z prawego a następnie 2 miesiące pod rząd z lewego. Mam nadzieję że to nie jest tak że mam tam jakaś niedrożność i teraz kolejne 2 miesiące mogę spisać na straty z założenia..
Jaki teat robiłaś? Spróbuj facelle paskowy! U mnie dopiero w 12dpo pokazał bladziocha, także nic straconego ❤️❤️
Kompotlinka lubi tę wiadomość
09/2017 (2cs) ⏸️ -> 06/2018 💙
03/2020 (2cs) ⏸️ -> 11/2020 💙
05/2026 (1cs) ⏸️❤️ -
Właśnie facelle paskowy mam. Ale zrobiłam dziś ok 11:00 betę i wynik <0.2.
Na pewno zrobię jeszcze test sikany 13 lub 14 dpo, jeśli ujemny to leki do odstawienia. Nie mam już ochoty się kłuć na marne w tym cyklu, szczególnie że mam problem ze znalezieniem żyły praktycznie za kazdym razem. Taką irytację mam od kilku dni, tymi lekami, staraniami, teoretycznymi objawami lub ich brakiem itp
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:50
2022r. zdrowa córeczka ☺️ (2cs)
Od 07.25r staramy się o rodzeństwo
Aktualnie 7cs
3x cb 💔
Mutacja PAI, rozchwiane cytokiny, niedoczynność tarczycy Hashimoto -Encorton, Acard, Progesteron Besins, Cyclogest, Euthyrox N -
Iiris wrote:U mnie beta 11 dpo ujemna. Do tej pory dodatnie testy sikanie albo bety miałam między 8 a 10 dpo więc niestety ale straciłam nadzieję. Najchętniej czekałabym jednak co miesiąc z testowaniem do 13-14 dpo ale ginekolog powiedziała że najlepiej wyłapać jak najwcześniej zapłodnienie bo powinnam zacząć stosować heparynę od dodatniego testu ze względu na mutację PAI. Wszystkie ciąże biochemiczne kończyły się bardzo wcześnie, mniej więcej w terminie miesiaczki więc mam poczucie że może być za późno jeśli zatestuje w terminie miesiączki..ale mam doła, pokładałam nadzieje w tym cyklu bo owulacja prawdopodobnie była z prawego jajnika a z niego wszystkie te 3 ciąże biochemiczne były, z lewego jeszcze się nie udało podczas aktualnych starań. Owulacje mam zwykle 1x z prawego a następnie 2 miesiące pod rząd z lewego. Mam nadzieję że to nie jest tak że mam tam jakaś niedrożność i teraz kolejne 2 miesiące mogę spisać na straty z założenia..
Trzymaj się dzielnie kochana 🫂 To czekanie i testowanie pod presją leków to najgorszy scenariusz dla głowy. Bardzo wierzę, że ten lewy jajnik w końcu Cię pozytywnie zaskoczy, to, że do tej pory było inaczej, nie definiuje przyszłości. Nie trać nadziei, dopóki @ nie przyszła. Przesyłam mnóstwo ciepła i siły na te najbliższe dni ❤️🍀
Iiris lubi tę wiadomość
👩🏻28 👦🏻30
2021-2023 starania o bobasa
15.07.2023 ⏸️
03.2024 4030g 62cm szczęścia 🩷
05.2025 zaczynamy starania o drugiego bobasa
10.2025 ⏸️
11.2025 7tc💔
03.2026 AMH -> 1.9
Nie poddajemy się i walczymy dalej 🍀 -
Dziękuję Wam dziewczyny🩷
Kompotlinka, Karolaxoxo lubią tę wiadomość
2022r. zdrowa córeczka ☺️ (2cs)
Od 07.25r staramy się o rodzeństwo
Aktualnie 7cs
3x cb 💔
Mutacja PAI, rozchwiane cytokiny, niedoczynność tarczycy Hashimoto -Encorton, Acard, Progesteron Besins, Cyclogest, Euthyrox N -
Lisia00 wrote:A właśnie, pytanko co dziewczyn z dwiema kreseczkami - coś ostatnio zmieniałyście? Coś konkretnego suplementujecie itp?
Ja totalnie odpuściłam liczenie dni płodnych, oczyściłam głowę z tych myśli po prostu. Stwierdziłam, co ma być to będzie. O ciąży dowiedziałam się w urodziny. Więc prezent idealny 🫶
Czasami warto odpusić bez nacisku na nic. ❤️🔥Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:00
Kompotlinka, Buburuza, Karolaxoxo lubią tę wiadomość
~ patience -
Iiris wrote:Właśnie facelle paskowy mam. Ale zrobiłam dziś ok 11:00 betę i wynik <0.2.
Na pewno zrobię jeszcze test sikany 13 lub 14 dpo, jeśli ujemny to leki do odstawienia. Nie mam już ochoty się kłuć na marne w tym cyklu, szczególnie że mam problem ze znalezieniem żyły praktycznie za kazdym razem. Taką irytację mam od kilku dni, tymi lekami, staraniami, teoretycznymi objawami lub ich brakiem itp
Ściskam Cię mocno Kochana! Nie trać nadziei, trzymam mocno kciuki 🥰
Iiris lubi tę wiadomość
09/2017 (2cs) ⏸️ -> 06/2018 💙
03/2020 (2cs) ⏸️ -> 11/2020 💙
05/2026 (1cs) ⏸️❤️ -
Iris przytulam mocno 🫂
Kompotlinka czekam na wiesci jutro!🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Kompotlinka lubi tę wiadomość
💁🏼♀️35💁🏼36
Po operacji bariatrycznej SLEEVE
⬇️-30kilo
ANA2 1:1000
ANA3 - ok 🤷🏼♀️
06.2025 biochem 👼
08.2025 IUI
2.2026 lipiodol
TSH po lipiodolu 3,57
Euthyrox 25 1x1
💁🏼- wszystkie badania ok -
kompotlinka, majskoko, dzydzy
Jenyyy przepraszam jeśli pomyliłam nicki, starałam się zapamiętać 😅
Ale wzięłam proga po długiej przerwie po posiłku i odczekam do 22 żeby coś przegryźć. I tak muszę przeczekać do 23 żeby wybudzić małego na lekarstwo więc na luziku✌️ oby dzis poszło gładko.
majskoko, Kompotlinka, dzydzy lubią tę wiadomość
👩🏻28 👨🏻🦱30
👫🏻2016
💒2022
👦🏻2024
styczeń 2026 4dc
FSH 4,55 mlU/ml
LH 4,64 ng/ml
Prolaktyna 128np/ml
Estradiol <13pg/ml
02.2026 potwierdzona ovu 💪
03.2026 drożność ❓ -
patience wrote:Ja totalnie odpuściłam liczenie dni płodnych, oczyściłam głowę z tych myśli po prostu. Stwierdziłam, co ma być to będzie. O ciąży dowiedziałam się w urodziny. Więc prezent idealny 🫶
Czasami warto odpusić bez nacisku na nic. ❤️🔥
Może coś w tym jest, w cp zaszłam bez testów owu bez presji, nerwów sprawdzania objawów i testowania kilka dpo, w tym miesiącu też mam zamiar odpuścić testy owulacyjne i czekanie do 8 dpo żeby zrobić pierwszy test.. strasznie się nakręcam tym i myślę że może tu jest też problem, po ostatnim cyklu strasznie się podłamałam, miałam potwierdzoną owulację u gin, pik na testach pokładałam nadzieję w tamtym cyklu a tu niestety kolejne rozczarowanie ehh..👩🏻32 🧑🏻🦱 34
2022 👶🏻
Starania od 09.2025
12.2025 CP 💔 -
Cudownie widzieć te Wasze kreski i z całego serca gratuluję ❤️ choć muszę przyznać, że mi trochę smutno, bo też bym tak chciała... Zazdroszczę, że udało Wam się tak szybko, że uniknęłyście tego całego stresu i odliczania kolejnych miesięcy. Przepraszam ale nie byłabym sobą gdybym tego nie napisała 😕 mimo wszystko bardzo trzymam kciuki za wasze fasolki 🥰
Kinia197, Axana, J.ss, _Dysia_ lubią tę wiadomość
👩🏻28 👦🏻30
2021-2023 starania o bobasa
15.07.2023 ⏸️
03.2024 4030g 62cm szczęścia 🩷
05.2025 zaczynamy starania o drugiego bobasa
10.2025 ⏸️
11.2025 7tc💔
03.2026 AMH -> 1.9
Nie poddajemy się i walczymy dalej 🍀