🌞W maju pełen brzuch kiełbasek🌭 niedługo zamieszka tam bobasek 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola, ja czuje to samo, zawsze czuje taki scisk w zoladku jak komus sie udaje w 1 czy 2 cyklu i omija te wszystkie przeszkody. Oczywiscie kibicuje wszystkim ale tez mi jest zawsze smutno ze to nie ja, ze znowu musze czekac, doszukiwac sie, odliczać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja, 21:40
Karolaxoxo, Kompotlinka, KamilaAnt2026, Remedios, BillieJean, Iiris lubią tę wiadomość
09/25 -początek starań
🩸 28-35
TSH ✔️
FSH, LH, Estradiol ✔️
Czynnik męski ❌ -
xSmerfetkax wrote:Ale fajnie wrócić do podczytywania wątków staraczek 🫢 nieśmiało do was dołączę 🥳
Witaj 🥰 rozgość się oby nie na długo 🫶 czy zapisać cię na testowanie?
🌸J.ss Ten ścisk w żołądku to chyba najtrafniejsze określenie... Kibicujemy innym, ale serce po prostu pęka, że my wciąż w tym samym miejscu. No cóż taki los staraczek 😕
W końcu i dla nas wzejdzie słońce🤞☀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja, 21:51
J.ss, KamilaAnt2026, patience, Axana, BillieJean, Iiris lubią tę wiadomość
👩🏻28 👦🏻30
2021-2023 starania o bobasa
15.07.2023 ⏸️
03.2024 4030g 62cm szczęścia 🩷
05.2025 zaczynamy starania o drugiego bobasa
11.2025 7tc💔
05.2026 ⏸️ kropeczko zostań 🍀🤞
Beta 19.05 --> 51
Beta 21.05 -->170 -
Zmykam spać 😴 Kciuki za wszystkie jutrzejsze testowania i bety, dobranoc ❤️
J.ss, Kompotlinka, KamilaAnt2026, Kinia197, patience, Axana, _Dysia_, BillieJean lubią tę wiadomość
👩🏻28 👦🏻30
15.07.2023 ⏸️
11.2025 7tc💔
Beta 19.05 --> 51
Beta 21.05 -->170 -
xSmerfetkax wrote:Ale fajnie wrócić do podczytywania wątków staraczek 🫢 nieśmiało do was dołączę 🥳
Dobra Smerfetka jak ty to i ja 😂
Czytam Was na bieżąco i tak biłam się z myślami czy się udzielać czy jeszcze nie 😅
Margareetka, Kompotlinka, Werox, baassiia, xSmerfetkax, _Dysia_, BillieJean, shaylen lubią tę wiadomość
-
Omg co tutaj się wydarzyło 🥰🥰 ściskam mocno!!! I gratuluję
U mnie niestety stymulacja nie przyniosła efektów
18 maja mamy wizytę kwalifikacyjną do in vitro, mam nadzieję, że nas przyjmą 🫣 i też będę na liście z ⏸️ w którymś z miesięcznych wątków
Są tu jakieś dziewczyny, który orientują się jak wygląda kwalifikacja do IVF? Na której wizycie miałyście 100% pewności
patience lubi tę wiadomość
• 25 lata| PCOS| brak owulacji bez stymulacji| Hashimoto |AMH 5,81| TSH 1,8
• starania od stycznia 2025
• dobra odpowiedź na letrozol+ovi
• mąż - 29 lat,
Koncentracja 167mln/ml,
Ruch postępowy 1,35
Morfologia 3%
•maj - kwalifikacja do in vitro | czerwiec- start stymulacji -
Karolaxoxo wrote:Cudownie widzieć te Wasze kreski i z całego serca gratuluję ❤️ choć muszę przyznać, że mi trochę smutno, bo też bym tak chciała... Zazdroszczę, że udało Wam się tak szybko, że uniknęłyście tego całego stresu i odliczania kolejnych miesięcy. Przepraszam ale nie byłabym sobą gdybym tego nie napisała 😕 mimo wszystko bardzo trzymam kciuki za wasze fasolki 🥰
Kochana, wcale nie szybko, uwierz. Za każdym razem było mi przykro, że wszystkim dookoła się udaje, a znowu nie nam. Pytania ze strony rodziny mnie dobijały, kiedy czy planujemy.. Okropne uczucie🥺
Wierzę, że Tobie też się uda! Ja jestem dalej w szoku, że w końcu się udało, że jak, kiedy .. czasami warto odpuścić złe myśli. Dobro już powoli idzie😘
Karolaxoxo, BillieJean lubią tę wiadomość
~ patience -
J.ss wrote:Karola, ja czuje to samo, zawsze czuje taki scisk w zoladku jak komus sie udaje w 1 czy 2 cyklu i omija te wszystkie przeszkody. Oczywiscie kibicuje wszystkim ale tez mi jest zawsze smutno ze to nie ja, ze znowu musze czekac, doszukiwac sie, odliczać.
Wszystko ma swój czas i zawsze to powtarzam. Mi również było za każdym razem przykro, że innym się udaje, a ja znowu tylko @ i @. 🥹
Tobie również się uda, musisz w to tylko uwierzyć i odrzucić złe myśli na bok. 😘
J.ss, Axana, BillieJean lubią tę wiadomość
~ patience -
Zula18 wrote:Omg co tutaj się wydarzyło 🥰🥰 ściskam mocno!!! I gratuluję
U mnie niestety stymulacja nie przyniosła efektów
18 maja mamy wizytę kwalifikacyjną do in vitro, mam nadzieję, że nas przyjmą 🫣 i też będę na liście z ⏸️ w którymś z miesięcznych wątków
Są tu jakieś dziewczyny, który orientują się jak wygląda kwalifikacja do IVF? Na której wizycie miałyście 100% pewności
Trzymam mocno kciuki, aby się Wam udało! 🤞🫶~ patience -
Hej dziewczyny u mnie niestety znów biało... 😓 Dziękuję Wam za wszystkie słowa wsparcia, naprawdę czuję że dzięki temu o wiele lepiej znoszę całą sytuację.
No to nic, czekam na 🐒 i dołączam do czerwcowej fajnej ekipy. 😉 💪
🌸 Karola 🌸 J.ss opisałyście dokładnie to, co ja też czuję. Ale próbuję sobie powtarzać, że szczęście przyjdzie w odpowiednim momencie. 🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja, 05:26
👩34 👦35 & 🐕 🐕
starania od 10.25 -
Kompotlinka wrote:Hej dziewczyny u mnie niestety znów biało... 😓 Dziękuję Wam za wszystkie słowa wsparcia, naprawdę czuję że dzięki temu o wiele lepiej znoszę całą sytuację.
🌸 Karola 🌸 J.ss opisałyście dokładnie to, co ja też czuję. Ale próbuję sobie powtarzać, że szczęście przyjdzie w odpowiednim momencie. 🤗
🫂 przyjdzie przyjdzie musimy być jeszcze trochę cierpliwe 😊
Kompotlinka lubi tę wiadomość
30 🙋🏽♀️ 33 🙋🏽
Starania od 09/25 o pierwsze 👶🏽
Tarczyca ✅
Progesteron 12/25 8 dpo 19,17ng/ml, 02/26 9 dpo 16,2 ng/ml✅
Łagodna IO
Homocysteina 5,97 umol/l✅
SHBG 43.4 nmol/L 32.4-128.0⬇️
Testosteron 1,66 nmol/l 0,29 - 1,67⬆️
Prolaktyna⬆️❗️35.4 mg/mL 4,79-23,30 ➡️dostinex
AMH 6,58 ❔
On:
Badanie nasienia ✅ morfologia 5% 🆗 -
Kompotlinka wrote:Hej dziewczyny u mnie niestety znów biało... 😓 Dziękuję Wam za wszystkie słowa wsparcia, naprawdę czuję że dzięki temu o wiele lepiej znoszę całą sytuację.
🌸 Karola 🌸 J.ss opisałyście dokładnie to, co ja też czuję. Ale próbuję sobie powtarzać, że szczęście przyjdzie w odpowiednim momencie. 🤗
Mocno cie tule 🫂🫂🫂
♀️95 ♂️97
♀️
* zmagam się z plamieniami od 7dpo do @
2/2026 (2dc)
Ferrytyna - 17 ng/ml -> 46 ng/ml w 5 tyg
TSH - 1,33 mIU/L
E2 – 176 pmol/l
FT4 - 15,50 pmol/L
FSH – 5,1 mIU/mL
LH – 4,67 mIU/ml
Prolaktyna – 6,91 ng/mL
♂️
Morfologia pl. 1%
Starania od 09.25 - 9cs -
Szczęście uśmiechnie się również do Ciebie, kwestia czasu🫶 Tulę mocno 😘
~ patience -
Hej dziewczyny, jutro bede w Polsce i zabieram ze sobą wszystkie testy owulacyjne, które mi zostały. Sztuk ok mysle minimum 50. Bardzo chętnie je oddam za darmo i pokryje koszt wysyłki. Dodam również kilka testów ciążowych, oby szczęśliwych. Mogę dorzucić tez saszetki fertistim dla chłopa i inofolic myoinositol, ale niepełna paczka z terminem do końca czerwca. Szkoda, zeby mi leżały na razie. I chociaż nie wiem jak sie potoczy to wiem, ze gdyby nie wyszło teraz to i tak sie wstrzymamy ze staraniami na jakiś czas. Mogę wysłać do paczkomatu albo poste restante
Karolaxoxo, BillieJean, KamilaAnt2026, Lisia00 lubią tę wiadomość
♀️1994
♂️1988
12/2025 💔 5t
5/2026 ⏸️
Beta 3570->10370 (przyrost 191%)
16/5/2026 Mamy ❤️ -
Do dziewczyn długo starających się. Stojąc z boku ciężko wyobrazić sobie wasz stres i frustrację
mogę tylko napisać, że trzymam mocno kciuki i nie traćcie nadziei.
Moja dobrą koleżanka (znamy się ponad 20l) urodziła w tym roku córeczkę po latach starań - wielka radość. U niej skończyło się in vitro, u obojga badania pod kątem płodności były w porządku, mimo to ciąży brak... Straszne to
in vitro pierwsza próba i udana od razu, ciąża bezproblemowa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja, 08:16
Karolaxoxo, Kompotlinka, BillieJean lubią tę wiadomość
3.2016 dziewczynka
9.2017 chlopiec -
Przytulam bardzo bardzo mocno 🫂 póki 🐒 nie ma piłka w grze! ❤️
👩🏻28 👦🏻30
15.07.2023 ⏸️
11.2025 7tc💔
Beta 19.05 --> 51
Beta 21.05 -->170