🌞W maju pełen brzuch kiełbasek🌭 niedługo zamieszka tam bobasek 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiejsza beta u mnie 569! 🤭
Cerva, Karolaxoxo, Kompotlinka, Lisia00, Tofuszka, Monia•, _Dysia_, patience, Axana, KamilaAnt2026, Kinia197, Buburuza, baassiia, shaylen, monii00, Kathrine32, majskoko lubią tę wiadomość
🙎♀️25
Endometrioza, adenomioza, pcos, anemia, hashimoto
👨💼27 -
Gratulacje ❤️🍀Werox wrote:Dzisiejsza beta u mnie 569! 🤭
Werox, patience lubią tę wiadomość
👩🏻28 👦🏻30
2021-2023 starania o bobasa
15.07.2023 ⏸️
03.2024 4030g 62cm szczęścia 🩷
05.2025 zaczynamy starania o drugiego bobasa
10.2025 ⏸️
11.2025 7tc💔
03.2026 AMH -> 1.9
Nie poddajemy się i walczymy dalej 🍀 -
Werox wrote:Dzisiejsza beta u mnie 569! 🤭
Jeeju super!😍
Werox lubi tę wiadomość
👩24 🧔♂️26
6 lat antykoncepcji, odstawiona 10.2025
starania od 01.2026
💊euthyrox n75, concor cor 1,25
suple: fertistim, omega3, wit D, floradix (żelazo), witC, lakoferyna
ferrytyna 8 -> 53 ✅
TSH 0,2 -> 0,4 -> 0,7✅️
podwyższone ATG -> 270 (norma do 115)
Testosteron ⬆️
AMH ⬆️ -
A właśnie, pytanko co dziewczyn z dwiema kreseczkami - coś ostatnio zmieniałyście? Coś konkretnego suplementujecie itp?
Kompotlinka, patience lubią tę wiadomość
👩24 🧔♂️26
6 lat antykoncepcji, odstawiona 10.2025
starania od 01.2026
💊euthyrox n75, concor cor 1,25
suple: fertistim, omega3, wit D, floradix (żelazo), witC, lakoferyna
ferrytyna 8 -> 53 ✅
TSH 0,2 -> 0,4 -> 0,7✅️
podwyższone ATG -> 270 (norma do 115)
Testosteron ⬆️
AMH ⬆️ -
Dziewczyny nie wytrzymam do soboty i zatestuję jutro rano przed pracą. 🤭 13dpo, więc jak będzie biel to nie będę się już na nic łudzić a w razie miłego zaskoczenia mam po drodze do pracy lab. Stwierdziłam też, że wolę się wyspać dobrze w weekend, a tak pewnie bym w nocy z pt na sob nie spała z emocji. 😆
Lisia00, Werox, patience, KamilaAnt2026, _Dysia_, Hope9411, dzydzy, Kinia197, Agi96, Buburuza, Iiris, baassiia, Kathrine32, majskoko lubią tę wiadomość
👩34 👦35 & 🐕 🐕
starania od 10.25 -
Kompotlinka wrote:Dziewczyny nie wytrzymam do soboty i zatestuję jutro rano przed pracą. 🤭 13dpo, więc jak będzie biel to nie będę się już na nic łudzić a w razie miłego zaskoczenia mam po drodze do pracy lab. Stwierdziłam też, że wolę się wyspać dobrze w weekend, a tak pewnie bym w nocy z pt na sob nie spała z emocji. 😆
Kciuki zaciśnięte za jutrzejszy poranek! 🤞
Super, że masz taki konkretny plan, to zawsze trochę uspokaja głowę a 13dpo to już dobry czas na sikańca 😅Niech ta biel w końcu zniknie i da miejsce dwóm grubym krechom! ⏸️
Dawaj znać koniecznie! 🍀🤞
Werox, Kompotlinka lubią tę wiadomość
👩🏻28 👦🏻30
2021-2023 starania o bobasa
15.07.2023 ⏸️
03.2024 4030g 62cm szczęścia 🩷
05.2025 zaczynamy starania o drugiego bobasa
10.2025 ⏸️
11.2025 7tc💔
03.2026 AMH -> 1.9
Nie poddajemy się i walczymy dalej 🍀 -
patience wrote:Piękna! Który to tc?
Według moich obliczeń i kalendarza dokładnie początek 5 tygodnia, przez to że ten cykl był spisywany na straty to ja nawet nie wiem kiedy była owulacja, ani nie wiem z którego współżycia się udało🫣🙎♀️25
👨💼27 -
Lisia00 wrote:A właśnie, pytanko co dziewczyn z dwiema kreseczkami - coś ostatnio zmieniałyście? Coś konkretnego suplementujecie itp?
Ja się przerzuciłam na fertile me z healthlabsa ale nie wiem czy już zdążył zadziałać bo brałam niecałe 2 miesiące. No i też używaliśmy lubrykantu convieve me, który nie wiem czy też coś zdziałał 😅 Ja myślę, że u mnie dobrze zadziałało ograniczenie liczby stosunków, bo przez ostatnie miesiące serduszkowanie było codziennie przez dobre 2 tygodnie a teraz co 2-3 dni. Jedynie w dzień piku i dzień po było dzień po dniu. W pierwszą ciążę też zaszłam dopiero jak ograniczyliśmy liczbę stosunków także bardzo możliwe, że coś jest na rzeczy 🤔
🌈Kompotlinka super ultra manifestacja 2 kresek jutro!!! 💜
Kompotlinka lubi tę wiadomość
🌱Starania o pierwsze dziecko od 08.2025🌱
⏸️ 11.2025
💔12.2025 poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
Powrót do starań od 02.2026 🍀
⏸️ 05.2026 🤞🌈
🌈W oczekiwaniu na tęczę po deszczu🌈 -
Kompotlinka wrote:Dziewczyny nie wytrzymam do soboty i zatestuję jutro rano przed pracą. 🤭 13dpo, więc jak będzie biel to nie będę się już na nic łudzić a w razie miłego zaskoczenia mam po drodze do pracy lab. Stwierdziłam też, że wolę się wyspać dobrze w weekend, a tak pewnie bym w nocy z pt na sob nie spała z emocji. 😆
Ja też zaciskam kciuki! 🤞🤞🤞
🙎♀️25
👨💼27 -
Lisia00 wrote:A właśnie, pytanko co dziewczyn z dwiema kreseczkami - coś ostatnio zmieniałyście? Coś konkretnego suplementujecie itp?
Skończył w środku, tylko taka zmana 😆😆😆
patience lubi tę wiadomość
09/2017 (2cs) ⏸️ -> 06/2018 💙
03/2020 (2cs) ⏸️ -> 11/2020 💙
05/2026 (1cs) ⏸️❤️ -
Trzymam kciuki ✊✊
👩🏻32 🧑🏻🦱 34
2022 👶🏻
Starania od 09.2025
12.2025 CP 💔 -
Ja niestety nie pomogę w tej kwestii bo to był nasz pierwszy cykl starań co do suplementacji to suplementuje witaminy dla kobiet w ciąży w 1 trymestrze bo wszystkie witaminy są i nie muszę osobno brać witaminy D, do tego żelazo i magnez, bo mam niedobory. Mój chłop totalnie nic nie suplementuje ale niedawno robił badania krwi i wszystko mu wyszło w normie.
Zrobiłam też betę i czekam na wyniki i założyłam styczniowy wątek bo się zdziwiłam, że jeszcze nie ma 😂
Kompotlinka, Axana lubią tę wiadomość
👩🏼29&30👨🏻
🐈⬛🐈
🩷 - 08.2024
Starania od 04.2026 -
Kompotlinka, trzymam kciuki za dwie kreseczki! Bede odswiezala jutro strone aby zobaczyc wiesci od ciebie 🫶🏻
Nawet nie wiecie jakie macie szczęście ze sie udalo w 1 lub 2 cyklu 😛
Kinia197, KamilaAnt2026, Karolaxoxo, Kompotlinka, Buburuza lubią tę wiadomość
09/25 -początek starań
🩸 28-35
TSH ✔️
FSH, LH, Estradiol ✔️
Badanie nasienia ⏳ -
U mnie beta 11 dpo ujemna. Do tej pory dodatnie testy sikanie albo bety miałam między 8 a 10 dpo więc niestety ale straciłam nadzieję. Najchętniej czekałabym jednak co miesiąc z testowaniem do 13-14 dpo ale ginekolog powiedziała że najlepiej wyłapać jak najwcześniej zapłodnienie bo powinnam zacząć stosować heparynę od dodatniego testu ze względu na mutację PAI. Wszystkie ciąże biochemiczne kończyły się bardzo wcześnie, mniej więcej w terminie miesiaczki więc mam poczucie że może być za późno jeśli zatestuje w terminie miesiączki..ale mam doła, pokładałam nadzieje w tym cyklu bo owulacja prawdopodobnie była z prawego jajnika a z niego wszystkie te 3 ciąże biochemiczne były, z lewego jeszcze się nie udało podczas aktualnych starań. Owulacje mam zwykle 1x z prawego a następnie 2 miesiące pod rząd z lewego. Mam nadzieję że to nie jest tak że mam tam jakaś niedrożność i teraz kolejne 2 miesiące mogę spisać na straty z założenia..2022r. zdrowa córeczka ☺️ (2cs)
Od 07.25r staramy się o rodzeństwo
Aktualnie 7cs
3x cb 💔
Mutacja PAI, rozchwiane cytokiny, niedoczynność tarczycy Hashimoto -Encorton, Acard, Progesteron Besins, Cyclogest, Euthyrox N -
J.ss wrote:Kompotlinka, trzymam kciuki za dwie kreseczki! Bede odswiezala jutro strone aby zobaczyc wiesci od ciebie 🫶🏻
Nawet nie wiecie jakie macie szczęście ze sie udalo w 1 lub 2 cyklu 😛
Wiem, ja bardzo to doceniam byleby zdrowe się urodziło. I życzę każdej z was by jak najszybciej były dwie kreski a bobas był zdrowy.👩🏼29&30👨🏻
🐈⬛🐈
🩷 - 08.2024
Starania od 04.2026