Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 🌞W maju pełen brzuch kiełbasek🌭 niedługo zamieszka tam bobasek 👶
Odpowiedz

🌞W maju pełen brzuch kiełbasek🌭 niedługo zamieszka tam bobasek 👶

Oceń ten wątek:
  • Zula18 Przyjaciółka

Wysłany: 20 maja, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emmac wrote:
    Gratulacje dziewczyny! ❤️

I wybaczcie bo ja Waszych nicków nie zapamiętam 😄 zawsze mialam problem z nazwami i imionami.

Ja w piątek zastrzyk z ovitrelle, owu byla raczej w niedziele, więc teraz oby wytrzymać te 9-10 dni do testu.

Prawdopodobnie owu byla z dwóch jajników, byly dwa pęcherzyki na monitoringu różniące się niewiele a i jajniki bolały oba. Co dziwne bolą dzis nadal. Oba. Poprzednia cykl to ciaza biochemiczna. Nie da się nie mieć nadzieji na ten cykl ale ja niestety z tych co szczęścia klmaja malo w życiu. 😄

U mnie po zastrzyku tez jeszcze długo bolały zwłaszcza przy stosunku:) ale później mija i przechodzi na macice i nigdy nie wiem czy to zagnieżdżenie czy ból na okres 😅

• 25 lata| PCOS| brak owulacji bez stymulacji| Hashimoto |AMH 5,81| TSH 1,8
    • starania od stycznia 2025
    • dobra odpowiedź na letrozol+ovi

• mąż - 29 lat,
    Koncentracja 167mln/ml,
    Ruch postępowy 1,35
    Morfologia 3%

•maj - kwalifikacja do in vitro | czerwiec- start stymulacji
  • Zula18 Przyjaciółka

Wysłany: 20 maja, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam po progesteronie tak realne sny, że rano z wrażenia poszłam zrobić test, bo śniło mi się, że szykowałam się do in vitro i udało się naturalnie 😅😅. Chyba mdłości po progu podświadomie działają

BillieJean lubi tę wiadomość

• mąż - 29 lat,
    Koncentracja 167mln/ml,
    Ruch postępowy 1,35
    Morfologia 3%

• Zula18 Przyjaciółka

Wysłany: 20 maja, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza. wrote:
    https://zapodaj.net/plik-rf5TI47FHD
    https://zapodaj.net/plik-rHXP94H5gC

Ja się nie odzywam, ale cały czas Was podczytuje i wszystkim bardzo gratuluję 🥹❤️ pisałam wam wcześniej że wrócę jak już dostanę okres no i zacznę po prostu nowy cykl a tutaj 76 dzień i dalej okresu brak .. Dzisiaj zrobiłam test i ja tam widzę kreskę 😳 Jestem w totalnym szoku i sama nie wiem jeszcze, co o tym myśleć. Test nie był z porannego moczu, tylko już po kawie i herbacie, więc pewnie powtórzę jeszcze wieczorem i obowiązkowo jutro rano z porannego.
    Zastanawiam się też, czy nie polecieć po Pinka, bo tym testom aż tak nie ufam, a mam wrażenie, że Pink nigdy mnie nie zawiódł 😅 Tylko z drugiej strony przy takim dniu cyklu ta kreska chyba powinna być już mega widoczna…
    I teraz serio sama nie wiem, jak to realnie wytłumaczyć, bo owulacja musiałaby mi się chyba spóźnić o dobre ponad półtora miesiąca 😳 Przez cały ten czas nawet nie plamiłam, brzuch też mnie jakoś okresowo nie pobolewał, więc tym bardziej jestem w szoku. Co jakiś czas robiłam testy i wychodziły negatywne
    Jak okres spóźniał mi się około tydzień, byłam u lekarza i totalnie nic nie wskazywało na ciążę. Robiłam też betę była negatywna, więc tym bardziej nie spodziewałam się, że teraz coś wyjdzie. Lekarz wtedy zaproponował mi luteinę na wywołanie okresu, ale odmówiłam, bo wcześniej też zdarzały mi się takie mega długie cykle po 40 kilka dni i później wszystko samo wracało do normy okres przychodził sam kolejne cykle się same normowały i było wszystko w porządku .Byłam przekonana, że po ciąży i karmieniu piersią hormony są po prostu rozregulowane i że okres zaraz sam przyjdzie traktowałam to po prostu jak dłuższy cykl no ale tego okresu cały czas dalej nie było więc zaczęłam się bardziej zastanawiać czy aby na pewno wszystko jest okej no i po takim czasie nagle pojawia się bladziutka kreseczka 😳 I najlepsze jest to, że przez cały ten czas nawet brzuch mnie nie bolał, a oczywiście dziś po teście, jak zobaczyłam tę kreskę, to nagle zaczął mnie pobolewać 😂 Mam wrażenie, że organizm nieźle próbuje mnie oszukać.
    Czy któraś z Was miała kiedyś podobną sytuację? Bo serio jestem w totalnym szoku i sama już nie wiem, co mam o tym myśleć 😅 Na pewno jutro powtórzę test z porannego moczu i jeśli dalej będzie ta kreska, to chyba polecę po Pinka albo na betę, chociaż nie wiem jeszcze, czy będę miała jak, bo ostatnio mamy intensywny czas, a ja praktycznie cały czas sama z małym dobrze że mam jeszcze kilka tych właśnie testów więc będę na pewno sprawdzać czy dalej kreska jest

U mnie cykle trwały po 120 dni i usg pokazywało ciałko żółte koło 106 dc także wszystko jest możliwe 🫣 kreska jak się patrzy!

Co do testów pink to u mnie pokazywał dość wyraźną, ale bladą kreskę kiedy beta z krwi wynosiła 4,8. Może dla Ciebie to będzie jakiś dobry wyznacznik

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja, 15:44

Buburuza, Iza. lubią tę wiadomość

• mąż - 29 lat,
    Koncentracja 167mln/ml,
    Ruch postępowy 1,35
    Morfologia 3%

• Kompotlinka Autorytet

Wysłany: 20 maja, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza. wrote:
    https://zapodaj.net/plik-WrSk7GpWMj
    Odczekałam trochę nic nie piłam przez ten czas i jest kreseczka🥹 jestem w takim szoku totalnie się tego nie spodziewałam nie mam pojęcia co się dzieje jestem w większym szoku teraz niż za pierwszym razem 🤣
    Gratulacje! Ale historia! 🤗

Iza. lubi tę wiadomość

👩34 👦35 & 🐕 🐕

starania od 10.25
  • Izabela🌺 Autorytet

Wysłany: 20 maja, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny . Proszę o poradę. Wczoraj zrobiłam test i pojawiły się dwie kreski. Dzisiaj byłam na badaniach i beta 179 i tsh prawie 5

majskoko lubi tę wiadomość

Ona 26

Starania od maja 2020 r.
    AMH 05.2022 r. :2,67
    Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, Trombofilia

On 28
    Obniżone parametry nasienia

Start IN VITRO - Czerwiec 2022r.
    SCRATCHING- Czerwiec 2022r.
    POLNA-POZNAŃ, I procedura(ICSI)/ krótki protokół, punkcja 14.07: pobrano 8 oocytów, 6 dojrzałych, 6 zapłodnionych, 2 :) 4.2.2, 4.2.3
    tranfer nr 1 19.07 odwołany
    TRANFER Nr 1 08/09. 2022r?
  • BillieJean Autorytet

Wysłany: 20 maja, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Iza jaka krecha ! Ale historia :D ! Wszystko jest możliwe, to się dzieje ! Gratulacje ❤️

Dzydzy kochana dziękuję !! ❤️ Tule w tej sinusoidzie nastrojów 🫂

Izabela🌺 wrote:
    Cześć dziewczyny . Proszę o poradę. Wczoraj zrobiłam test i pojawiły się dwie kreski. Dzisiaj byłam na badaniach i beta 179 i tsh prawie 5

O jaką poradę prosisz ? Beta wskazuje na ciąże, gratulacje :) , jeśli chodzi o tsh to powinnaś jak najszybciej udać się do ginekologa endokrynologa, bierzesz już leki na te tarczycę ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja, 18:00

Buburuza, Kompotlinka, Nigri, Iza., Axana, Karolaxoxo lubią tę wiadomość

Rocznik 92

🩷Córka 08.2022 (1cs)
    🩵Syn 03.2025 (12cs)

🧑‍🧑‍🧒‍🧒 Marzec 2026 - Starania o 3 dziecko wciąż karmiąc piersią 🤱🏻

Maj 2026 ⏸️ 🙏
  • Kompotlinka Autorytet

Wysłany: 20 maja, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja za moment rozpoczynam dni płodne, więc już trochę myślami jestem w kolejnym wątku. 😉 Wśród tych wspaniałych wiadomości, mając nadzieję że nie będzie mi dane za długo czekać by przejść również na fioletową stronę, podrzucam moje propozycje tytułów na czerwiec:

🦋 W czerwcu motylki w brzuchu, przybądź zimą do nas maluchu.👶

Czerwcowe wygibasy 🔥 przyniosą nam zimą bobasy.👶

Nigri, Maalwii, _Dysia_, BillieJean, Karolaxoxo, Axana, dzydzy, Hope9411, Tofuszka, majskoko, baassiia lubią tę wiadomość

👩34 👦35 & 🐕 🐕

starania od 10.25
  • Nigri Przyjaciółka

Wysłany: 20 maja, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza cudna niespodzianka. Gratuluje, piękna kreseczka 😍

Iza. lubi tę wiadomość

• Axana Autorytet

Wysłany: 20 maja, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kompotlinka wrote:
    Hej dziewczyny, ja za moment rozpoczynam dni płodne, więc już trochę myślami jestem w kolejnym wątku. 😉 Wśród tych wspaniałych wiadomości, mając nadzieję że nie będzie mi dane za długo czekać by przejść również na fioletową stronę, podrzucam moje propozycje tytułów na czerwiec:

🦋 W czerwcu motylki w brzuchu, przybądź zimą do nas maluchu.👶

Czerwcowe wygibasy 🔥 przyniosą nam zimą bobasy.👶

Moje serce skradł ten drugi tytuł :D

Kompotlinka, Nigri lubią tę wiadomość

09/2017 (2cs) ⏸️ -> 06/2018 💙
    03/2020 (2cs) ⏸️ -> 11/2020 💙
    05/2026 (1cs) ⏸️❤️
  • Karolaxoxo Ekspertka

Wysłany: 20 maja, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ​O właśnie Kompotlinka dziękuję za przypomnienie o kolejnym wątku 🫶 trzymam kciuki za owocne działania ❤️
    Moje propozycje 🫡

🍀"Czerwiec wita, słońce świeci🌞, w tym miesiącu robimy dzieci!🤱🍼"
    ​🍀"Czerwcowa bryza, nadzieja nie znika – grube bety u każdego wyskakują z trawnika!"
    🍀"Czerwcowy sikaniec humory nam poprawi – gdy dwie grube kreski na pasku zostawi!"
    🍀"W czerwcowym słońcu łapiemy promyki 🌞, a na testach dwie kreski i głośne okrzyki!"
    Myślę że do piątku tak do 8 rano możecie pisać propozycje, potem zrobię ankietę 🫶
    Swoją drogą strasznie szybko minęło 🥺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja, 09:13

Kompotlinka, BillieJean, Axana, Buburuza, Anna_30, Maalwii, Tofuszka, _Dysia_, baassiia lubią tę wiadomość

👩🏻28 👦🏻30
    2021-2023 starania o bobasa
    15.07.2023 ⏸️
    03.2024 4030g 62cm szczęścia 🩷
    05.2025 zaczynamy starania o drugiego bobasa
    11.2025 7tc💔
    05.2026 ⏸️ kropeczko zostań 🍀🤞
    Beta 19.05 --> 51
    Beta 21.05 -->170
  • Madzialenka95 Koleżanka

Wysłany: 20 maja, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja co prawda testuje ostatnia dopiero pod koniec miesiąca więc pewnie nikogo już tu nie będzie 😅 ale chętnie też pomyślę nad nowym tytułem
    1) W czerwcu działamy — w marcu bobasa witamy!
    2) Czerwiec, słonko i starania — marzec czasem rozwiązania!
    3) Czerwcowa miłość w sercach gra — może w marcu dzidzię da!

Karolaxoxo, Kompotlinka, BillieJean, Agi96, Buburuza, Anna_30, baassiia lubią tę wiadomość

Ona: 31
    - hiperprolaktynemia - dostinex 0,5 tabletki na tydzień
    - TSH, LH, FSH, FT3, FT4, progesteron ✅
    Sumplementy: mioinozytol, D3, B6, B9, B12, omega 3, magnez, jod, cholina, laktoferyna
    On: 34
    - morfologia 2%❗
    - podwyższona agregacja❗
    - koncentracja w 1ml - 67 mln / w całości 173mln ✅
    - ruch całkowity - 55% ✅
    - ruch postępowy - 43%✅
    - plemniki żywe - 80% ✅
    Suplementy: fertistim, omega 3, D3, magnez
  • Kompotlinka Autorytet

Wysłany: 20 maja, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🌸 Madzialenka ja na pewno będę do końca miesiąca wszystkim kibicować! 🤞🤞 Jesteście wszystkie kochane, fajnie byłoby dalej z Wami iść ramię w ramię, ale jeszcze lepiej, żeby u Was zawitały ⏸️ już w maju. 🤗

BillieJean, Buburuza, Anna_30, Tofuszka, Nigri, majskoko, _Dysia_, Madzialenka95, baassiia lubią tę wiadomość

👩34 👦35 & 🐕 🐕

starania od 10.25
  • Zula18 Przyjaciółka

Wysłany: 20 maja, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaxoxo wrote:
    ​O właśnie Kompotlinka dziękuję za przypomnienie o kolejnym wątku 🫶 trzymam kciuki za owocne działania ❤️
    Moje propozycje 🫡

🍀"Czerwiec wita, słońce świeci🌞, w tym miesiącu robimy dzieci!🤱🍼"
    ​🍀"Czerwcowa bryza, nadzieja nie znika – grube bety u każdego wyskakują z trawnika!"
    🍀"Czerwcowy sikaniec humory nam poprawi – gdy dwie grube kreski na pasku zostawi!"
    🍀"W czerwcowym słońcu łapiemy promyki 🌞, a na testach dwie kreski i głośne okrzyki!"
    Myślę że do przyszłego piątku tak do 8 rano możecie pisać propozycje, potem zrobię ankietę 🫶
    Swoją drogą strasznie szybko minęło 🥺

Matko już 20 maj… pamiętam jak się zgłosiłaś na propozycje prowadzenia majowego wątku 🫣

BillieJean, Karolaxoxo lubią tę wiadomość

• mąż - 29 lat,
    Koncentracja 167mln/ml,
    Ruch postępowy 1,35
    Morfologia 3%

• BillieJean Autorytet

Wysłany: 20 maja, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale fajne tytuły !

Ja taką poetką nie jestem ale coś mi też do głowy wpadło:

„Czerwcowe noce gorące 🔥 przyniosą małe brzdące 👶 „

Karolaxoxo, Kompotlinka, Maalwii, Nigri, baassiia lubią tę wiadomość

Rocznik 92

🩷Córka 08.2022 (1cs)
    🩵Syn 03.2025 (12cs)

🧑‍🧑‍🧒‍🧒 Marzec 2026 - Starania o 3 dziecko wciąż karmiąc piersią 🤱🏻

Maj 2026 ⏸️ 🙏
  • Hope9411 Koleżanka

Wysłany: 20 maja, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza wow!! ale historia gratulacje 🥰🥰
    Ja już po wizycie, owulacje mam znowu z lewego czyli udało się :) właśnie zrobiłam sobie zastrzyk z ovitrelle i czekam na męża 😅 na szczęście nie mogę testować przez to wcześniej jak 12 dpo więc daję sobie czas i w spokoju będę oczekiwać do 1 czerwca na testowanie 🍀 więc otwieram listę na czerwiec 🤞

Kompotlinka, Werox, Agi96, Karolaxoxo, Nigri, Iza., BillieJean, Axana lubią tę wiadomość

👩🏻32 🧑🏻‍🦱 34
    2022 👶🏻

Starania od 09.2025
    12.2025 CP 💔
  • Kompotlinka Autorytet

Wysłany: 20 maja, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🌸 Hope powodzenia! Kciuki za piękny prezent na Dzień Dziecka. 🤞🤞😉

Hope9411, Buburuza, Axana lubią tę wiadomość

👩34 👦35 & 🐕 🐕

starania od 10.25
  • patience Ekspertka

Wysłany: 20 maja, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza. wrote:
    https://zapodaj.net/plik-rf5TI47FHD
    https://zapodaj.net/plik-rHXP94H5gC

Ja się nie odzywam, ale cały czas Was podczytuje i wszystkim bardzo gratuluję 🥹❤️ pisałam wam wcześniej że wrócę jak już dostanę okres no i zacznę po prostu nowy cykl a tutaj 76 dzień i dalej okresu brak .. Dzisiaj zrobiłam test i ja tam widzę kreskę 😳 Jestem w totalnym szoku i sama nie wiem jeszcze, co o tym myśleć. Test nie był z porannego moczu, tylko już po kawie i herbacie, więc pewnie powtórzę jeszcze wieczorem i obowiązkowo jutro rano z porannego.
    Zastanawiam się też, czy nie polecieć po Pinka, bo tym testom aż tak nie ufam, a mam wrażenie, że Pink nigdy mnie nie zawiódł 😅 Tylko z drugiej strony przy takim dniu cyklu ta kreska chyba powinna być już mega widoczna…
    I teraz serio sama nie wiem, jak to realnie wytłumaczyć, bo owulacja musiałaby mi się chyba spóźnić o dobre ponad półtora miesiąca 😳 Przez cały ten czas nawet nie plamiłam, brzuch też mnie jakoś okresowo nie pobolewał, więc tym bardziej jestem w szoku. Co jakiś czas robiłam testy i wychodziły negatywne
    Jak okres spóźniał mi się około tydzień, byłam u lekarza i totalnie nic nie wskazywało na ciążę. Robiłam też betę była negatywna, więc tym bardziej nie spodziewałam się, że teraz coś wyjdzie. Lekarz wtedy zaproponował mi luteinę na wywołanie okresu, ale odmówiłam, bo wcześniej też zdarzały mi się takie mega długie cykle po 40 kilka dni i później wszystko samo wracało do normy okres przychodził sam kolejne cykle się same normowały i było wszystko w porządku .Byłam przekonana, że po ciąży i karmieniu piersią hormony są po prostu rozregulowane i że okres zaraz sam przyjdzie traktowałam to po prostu jak dłuższy cykl no ale tego okresu cały czas dalej nie było więc zaczęłam się bardziej zastanawiać czy aby na pewno wszystko jest okej no i po takim czasie nagle pojawia się bladziutka kreseczka 😳 I najlepsze jest to, że przez cały ten czas nawet brzuch mnie nie bolał, a oczywiście dziś po teście, jak zobaczyłam tę kreskę, to nagle zaczął mnie pobolewać 😂 Mam wrażenie, że organizm nieźle próbuje mnie oszukać.
    Czy któraś z Was miała kiedyś podobną sytuację? Bo serio jestem w totalnym szoku i sama już nie wiem, co mam o tym myśleć 😅 Na pewno jutro powtórzę test z porannego moczu i jeśli dalej będzie ta kreska, to chyba polecę po Pinka albo na betę, chociaż nie wiem jeszcze, czy będę miała jak, bo ostatnio mamy intensywny czas, a ja praktycznie cały czas sama z małym dobrze że mam jeszcze kilka tych właśnie testów więc będę na pewno sprawdzać czy dalej kreska jest

Wygląda obiecująco 🤞
    Rano zrób test z porannego, jeśli nadal będziesz widziała kreskę to leć na betę, ona nigdy nie zawiedzie 👍🫶
    Trzymam kciuki ❤️

Iza. lubi tę wiadomość

~ patience
  • Karolaxoxo Ekspertka

Wysłany: 20 maja, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope9411 wrote:
    Iza wow!! ale historia gratulacje 🥰🥰
    Ja już po wizycie, owulacje mam znowu z lewego czyli udało się :) właśnie zrobiłam sobie zastrzyk z ovitrelle i czekam na męża 😅 na szczęście nie mogę testować przez to wcześniej jak 12 dpo więc daję sobie czas i w spokoju będę oczekiwać do 1 czerwca na testowanie 🍀 więc otwieram listę na czerwiec 🤞

Niech mąż szybko wraca i działajcie! 😉 Oby to oczekiwanie zostało nagrodzone najpiękniejszym prezentem na Dzień Dziecka! Trzymam kciuki najmocniej na świecie, niech ten czerwiec przyniesie ci upragnione ⏸️🍀🔥

Nigri, Hope9411, BillieJean lubią tę wiadomość

👩🏻28 👦🏻30
    2021-2023 starania o bobasa
    15.07.2023 ⏸️
    03.2024 4030g 62cm szczęścia 🩷
    05.2025 zaczynamy starania o drugiego bobasa
    11.2025 7tc💔
    05.2026 ⏸️ kropeczko zostań 🍀🤞
    Beta 19.05 --> 51
    Beta 21.05 -->170
  • Anna_30 Debiutantka

Wysłany: 20 maja, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam po całym dniu i jakie historie! Gratulacje, tyle ciąż! ❤️ ja z kolei mam tak dziwny dzień, rano jadąc do pracy prawie się rozpłakałam bo czuję, że to jednak nie mój miesiąc, także nastrój słaby, 3 godziny później byłam zmotywowana pełna energii - miałam mega produktywny dzień, po pracy byłam z siostrą i jej 4- letnią córką (btw. Uważam, że to najlepszy wiek u dziecka - są jeszcze takie słodkie, ale już mega kumate i błyskotliwe :d), także nastrój nadal fajny, mam wrażenie, że czuję się jak na okres, ale za wcześnie , a teraz wróciłam do domu i znowu spadek nastroju. Zastanawiam się czy nie zrobić testu, obawiam się bieli, a jeszcze nadzieję mam, ale z drugiej strony - ekipa na czerwiec szykuje się fajna!

BillieJean lubi tę wiadomość

👱🏻‍♀️’95 🧔🏻‍♂️’95 - starania o pierwsze 👶🏻

01.26 ⏸️ (1 cs)
    02.26 💔 8 tc (6 tc)
    05.26 powrót do starań
  • Tofuszka Przyjaciółka

Wysłany: 20 maja, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie piękne tytuły czerwcowe! ❤️
    Przybywam też z moimi propozycjami ☺️

🌼 W czerwcu kropka jest niewielka, w marcu będę mieć bąbelka 👶🏻
    🌼 Czerwiec wita mnie ciepełkiem ☀️ w marcu chodzę już z bąbelkiem 👶🏻
    🌼 W czerwcu w końcu długie dni ☀️ w marcu mama mówią mi 👩🏻‍🍼
    🌼 W czerwcu dzień jest już cieplutki, w brzuszku jesteś mój malutki 🤰🏻

🌺 Buburuza wysłałam Ci na priv przepisy na tofu, daję znać tu, bo nie wiem czy tam zaglądasz ☺️

Agi96, Karolaxoxo, BillieJean, Maalwii, Kompotlinka lubią tę wiadomość

💁🏻‍♀97, 💁🏼‍♂95
    Niedoczynność tarczycy, nadwaga, nieregularne cykle długości 26-38 dni z przewagą 32-36 dni
    Starania od 02.2025r
‹‹ 61 62 63 64 65 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ