W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosalie rozbawiłaś mnie tym robalem, którego nie czuć 🤣🤣🤣
Lada moment poczujesz 🥰 A później będziesz mieć dość jak będzie ci wgniatać stopy/łokcie w żebra, dawać kopniaki w żołądek, pęcherz itd 🙈😂😂 Ja w poprzedniej ciąży wybrałam się na zakupy, nie wiem to było koło 30 tc, wchodzę do sklepu i dostałam mega kopa w pęcherz, aż popuściłam 🙈 Jak weszłam tak szybko wyszłam, w auto i do domu 😂😂Rosalie lubi tę wiadomość
-
Rosalie - ja byłam tak pewna chłopca 😂
oby Twoje przeczucie się nie myliło 😊 🤞
Nie myślałam o tych ruchach tak 🙉
Nulka - dopiszesz mi proszę połówkowe na 16 września?
Dzień wcześniej mam jeszcze zwykłą wizytę u swojego ginekologa więc jak potwierdzi mi płeć to na połówkowych nie powinnam mieć niespodzianki żadnej 😅
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
nick nieaktualny
-
Ciesze sie, ze poprawilam Wam humory 😂 ja miewam wlasnie takie rozkminy!
Jak bedzie jednak chlopak no to coz, bedzie chlopak... zawsze chcialam starszego brata dla corki, wiec 🤷🏼♀️ a jak przyszlo co do czego to chce tylko corke 😅 byle zdrowe i juzDip88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBelie, a o której masz wizytę?
Ja wczoraj wieczorem miałam konsultację wyników, więc jutrzejsza wizyta odwołana. Dostałam receptę na żelazo i dowiedziałam się, że mam perfekcyjny mocz 😂 Dzisiaj jeszcze pędzimy do endokrynologa, żeby nam od nowa dawkę leków na tarczycę dobrał i spokojnie czekamy na połówkowe 😊 A i pierwszy raz będę miała wizytę rano, bez czekania cały dzień 😁
Dip88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiekkk wrote:Belie, a o której masz wizytę?
Ja wczoraj wieczorem miałam konsultację wyników, więc jutrzejsza wizyta odwołana. Dostałam receptę na żelazo i dowiedziałam się, że mam perfekcyjny mocz 😂 Dzisiaj jeszcze pędzimy do endokrynologa, żeby nam od nowa dawkę leków na tarczycę dobrał i spokojnie czekamy na połówkowe 😊 A i pierwszy raz będę miała wizytę rano, bez czekania cały dzień 😁
Mam na 8Dip88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Belie połówkowe trwają trochę dłużej, trzeba liczyć koło godzinki, chyba że maluch naprawdę będzie super współpracować 😅 Ja mam wpisane 50 min na samo usg + 15 min wizyta. Poprzednio u mnie usg trwało koło 40 min, bo mały tak się wiercił, zależy jak się maluch będzie układać,a trzeba wszystko pomierzyć i dobrze posprawdzać 😬
Będę trzymać kciuki od rana ✊❤️ -
nick nieaktualnyDip88 wrote:Belie połówkowe trwają trochę dłużej, trzeba liczyć koło godzinki, chyba że maluch naprawdę będzie super współpracować 😅 Ja mam wpisane 50 min na samo usg + 15 min wizyta. Poprzednio u mnie usg trwało koło 40 min, bo mały tak się wiercił, zależy jak się maluch będzie układać,a trzeba wszystko pomierzyć i dobrze posprawdzać 😬
Będę trzymać kciuki od rana ✊❤️
Naprawdę tak długo?! Ale super! Pooglądamy sobie z mężem bąbla -
Dip, a prenatalne ile u Ciebie trwało?
Bo niektóre dziewczyny pisały ze trwa 40 min, a inne ze 15 i ciekawe od czego to zależy 😂25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna teraz prenatalne jakoś 20 min miałam, a wpisany czas na nie 30 min.
Może zależy od lekarza, nie wiem 🤷🏻♀️ Myśle, że nawet połówkowe dałoby się w 15 min zrobić, ale gdyby dziecko odrazu było idealnie ułożone i się przez całe badanie nie ruszało, co jest raczej nie możliwe 😂 Teraz widziałam, że np kilka dziewczyn już pisało, że poszły na połówkowe i zaraz wyszły ze względu na to, że dziecko źle się ułożyło i mają przyjść np za tydzień 🤨 U mnie tak nie robią, po to jest ten czas żeby położne mogły się nagimnastykować i żeby badanie się odbyło i udało. Wiem, że czasami każą nawet na chwile wstać pokręcić się, kilka przysiadów zrobić, dają coś słodkiego żeby dziecko pobudzić(zawsze mają cukierki) i odrazu kolejne podejście i się wkońcu udaje 😅 -
nick nieaktualnyDobrze, że mówicie teraz o tych połówkowych. Spakuję sobie jutro coś słodkiego w razie jakby maluch nie chciał współpracować.
U mnie na prenatalnych dosyć sprawnie to poszło. Jakoś to nawet pół godziny nie trwało. Synek współpracował do momentu w którym lekarka chciała zrobić nam ładne zdjęcie hhahha na ten moment się schował wstydniś -
Dip, to bardzo ciekawe, mój bobas na prenatalnych chyba był właśnie idealnie ułożony bo lekarz mega sprawnie wszystko posprawdzał w max 15 minut.
Pamiętacie może jak na początku lipca poszłam na urodziny i bałam się żeby nikt nie zobaczył brzuszka? No to się okazało ze wszystkie babeczki tam obecne były we wczesnej ciąży 🤣 jedna ma termin na koniec grudnia, ja na polowe stycznia, a kolejna na koniec lutego 😂Dip88, Ariadne002 lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualny
-
Nulka,Belie, dokładnie 😂😂 Chociaż powiedzieli ze od razu zaczęli podejrzewać ze jestem w ciąży🤷🏼♀️
Jedna z nich piła wino, wiec nawet nie podejrzewałam. Dla mnie picie w ciąży jest kategorycznie na nie25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia