W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie widze ze jutro Belie otwiera nam maraton połówkowych! Będzie się działo 😍😍
Nie wiem jak wy ale u mnie coraz więcej znajomych wie o ciąży i jakoś dziwnie się z tym czuje. Im więcej ludzi wie tym ja się bardziej boje o tą ciąże, że coś pójdzie nie tak..25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualnyJa się też trochę boje, że cos jeszcze może pójść nie tak, ale zawsze to sobie tłumaczę tak, że na tym etapie są już na to o wiele mniejsze "szanse" niż wcześniej.
A jeszcze z jednej strony to życie jest jakie jest, nie przewidzimy tego a ciąży i tak nie można ukrywać cały czas bo się nie da.
Ja tylko nie lubię takich gadek o niepełnosprawnych dzieciach czy komplikacjach porodowych przy kobiecie w ciąży. Nie wiem co to ma na celu
Raczej wolę słyszeć pozytywne rzeczy. Wolę zakładać, ze wszystko będzie dobrze.
-
Ja o miejsce jestem spokojna bo idę do pracy mamy i pielegniarka ma czekać tylko na mnie 😂 mam szczepienie indywidualne na dodatek u położnej 😂
No właśnie tak się poczułam jakbym na drugim miejscu była 😂 ale dobrze że w ogóle pamiętał się pożegnać 😂
Martyna u mnie też wiele osób wie ale ja nie za bardzo mam już jak ukrywać. Nawet jak założę luźne ubranie to jednak widać ciążę... Także nawet się nie martwię tym
w sumie już 5 miesiąc to ile można się kryć 
-
nick nieaktualnyJa mam nadzieję, że mój bedzie mógł wejść ze mną na wizytę. Tak mi ostatnio lekarka obiecywała. Ostatnio widział dziecko jak byłam chyba gdzies w 9 tygodniu może... To był wtedy okruszek.
Lekarka obiecała, ze na połówkowych będzie mógł być.
Osama lubi tę wiadomość
-
Ja też czasem się martwię, ale pocieszam się tym, że mimo wszystko największe zagrożenie jednak jest w 1 trymestrze, na tym etapie już rzadko się zdarza. Musimy być dobrej myśli, bo nic innego nam nie zostaje i nie mamy na to wpływu.
Dziewczyny które są na styczniówkach na FB, zaczęły się pierwsze połówkowe. Widziałyście ile chłopców zmieniło się już w dziewczynki ? 🙈 Ciekawe czy u którejś z nas coś się zmieni na połówkowych ?😱 Bo ja przyznaje, że już przyzwyczaiłam się i nastawiłam się na mojego chłopca i gdyby coś się miało zmienić to nawet nie wiem … nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić 🙉😂😂 -
nick nieaktualny
-
Belie tu masz link 😉
https://www.facebook.com/groups/885040052056684/?ref=share -
nick nieaktualny
-
Dip88 wrote:Ja też czasem się martwię, ale pocieszam się tym, że mimo wszystko największe zagrożenie jednak jest w 1 trymestrze, na tym etapie już rzadko się zdarza. Musimy być dobrej myśli, bo nic innego nam nie zostaje i nie mamy na to wpływu.
Dziewczyny które są na styczniówkach na FB, zaczęły się pierwsze połówkowe. Widziałyście ile chłopców zmieniło się już w dziewczynki ? 🙈 Ciekawe czy u którejś z nas coś się zmieni na połówkowych ?😱 Bo ja przyznaje, że już przyzwyczaiłam się i nastawiłam się na mojego chłopca i gdyby coś się miało zmienić to nawet nie wiem … nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić 🙉😂😂
Tak widzialam 🙈 ja modlę się żeby mojej małej nic nie wyrosło 😅 chociaz pociesza mnie to, że mój ginekolog powiedzial że jest minimalna szansa na zmianę 🙊
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛

-
A jak to jest z tymi grupami na fb? Czy moi znajomi widzą że dołączyłam do takiej grupy?😂
Wiecie, ja wiem ze zagrożenie jest mniejsze i totalnie się nie martwiłam póki ludzie nie wiedzieli, a teraz jak tyle osób wie to pojawił się ten strach 🙄 No ale trzeba byc dobrej myśli.
Ja nie sadze żeby moja szwagierka się pomyliła, u mnie zostanie chłopiec 🤣25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
nick nieaktualny
-
Martyna33 wrote:A jak to jest z tymi grupami na fb? Czy moi znajomi widzą że dołączyłam do takiej grupy?😂
Wiecie, ja wiem ze zagrożenie jest mniejsze i totalnie się nie martwiłam póki ludzie nie wiedzieli, a teraz jak tyle osób wie to pojawił się ten strach 🙄 No ale trzeba byc dobrej myśli.
Ja nie sadze żeby moja szwagierka się pomyliła, u mnie zostanie chłopiec 🤣
Jeśli grupa jest prywatna to nie widzi nikt oprócz członków grupy 😊
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛

-
Martyna to jest grupa prywatna, także nikt nic nie widzi, tylko osoby które są w tej grupie 😉
Ja też myśle, że u mnie nic się nie zmieni. No był ewidentnie siusiak 😂😂 Ale z drugiej strony jak tam dziewczyny piszą, że wcześniej na 2-3 wcześniejszych wizytach też były niby siusiaki i to różni lekarze potwierdzali, a tu dziewczynka nagle to jednak robi się mętlik w głowie 🤣🤣 -
nick nieaktualny
-
Belie wrote:Martyna ale jak to szwagierka?

Bo u mnie szwagierka zajmuje się numerologią i wparowała do mnie z lozeczkami po swoich dzieciach 3 dni przed pozytywem i powiedziała ze różowych rzeczy nie brała bo będę miała chłopca 🤷🏼♀️
nulka_23, Dip88, Ves lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Kasienka mi to już naprawdę bez różnicy, tylko chciałabym mieć już w miarę pewność żeby wiedzieć co szykować 😂😂 Chciałam córeczkę, bo mam 2 synów, a będzie trzeci syn. Myśle, że ucieszyłabym się, ale z drugiej strony już się przyzwyczaiłam że będzie chłopak i chyba ciężko byłoby mi uwierzyć, tymbardziej że widziałam tego siusiaka na usg i prędzej podejrzewałabym jakiś błąd teraz i zaraz bym leciała znów prywatnie żeby sprawdzili jeszcze raz dokładnie, bo niedawałoby mi to spokoju 🤣🤣 … sama nie wiem 😂 Ogólnie to płeć nie ma już dla mnie znaczenia, aby wszystko było ok i żeby maluch był zdrowy 🙂
-
To w sumie moze i lepiej, ze ja jeszcze plci nie znam, bede sie cieszyc z tego co mi przedstawia 😂 chociaz powiem szczerze, ze w glowie jestem przekonana, ze to dziewczynka 😅 wiec jak jednak bedzie chlopak to bedzie meeega szok! 😳 no ale nic, musze dalej czekac... juz chce wiedziec, no kurde!
W ogole mialam ostatnio taka rozkmine, wg internetu dzidzia ma od glowy do stopek okolo 15 cm i nie czuje w ogole ruchow. Wyobrazcie sobie takiego wielkiego robala w ciele i go nie czuc... 🤯😱😱
Tak mnie na szlo, musialam sie podzielić 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2021, 10:27
Alis96 lubi tę wiadomość