W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie widze ze jutro Belie otwiera nam maraton połówkowych! Będzie się działo 😍😍
Nie wiem jak wy ale u mnie coraz więcej znajomych wie o ciąży i jakoś dziwnie się z tym czuje. Im więcej ludzi wie tym ja się bardziej boje o tą ciąże, że coś pójdzie nie tak..25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualnyJa się też trochę boje, że cos jeszcze może pójść nie tak, ale zawsze to sobie tłumaczę tak, że na tym etapie są już na to o wiele mniejsze "szanse" niż wcześniej.
A jeszcze z jednej strony to życie jest jakie jest, nie przewidzimy tego a ciąży i tak nie można ukrywać cały czas bo się nie da.
Ja tylko nie lubię takich gadek o niepełnosprawnych dzieciach czy komplikacjach porodowych przy kobiecie w ciąży. Nie wiem co to ma na celuRaczej wolę słyszeć pozytywne rzeczy. Wolę zakładać, ze wszystko będzie dobrze.
-
Ja o miejsce jestem spokojna bo idę do pracy mamy i pielegniarka ma czekać tylko na mnie 😂 mam szczepienie indywidualne na dodatek u położnej 😂
No właśnie tak się poczułam jakbym na drugim miejscu była 😂 ale dobrze że w ogóle pamiętał się pożegnać 😂
Martyna u mnie też wiele osób wie ale ja nie za bardzo mam już jak ukrywać. Nawet jak założę luźne ubranie to jednak widać ciążę... Także nawet się nie martwię tymw sumie już 5 miesiąc to ile można się kryć
-
nick nieaktualnyJa mam nadzieję, że mój bedzie mógł wejść ze mną na wizytę. Tak mi ostatnio lekarka obiecywała. Ostatnio widział dziecko jak byłam chyba gdzies w 9 tygodniu może... To był wtedy okruszek.
Lekarka obiecała, ze na połówkowych będzie mógł być.Osama lubi tę wiadomość
-
Ja też czasem się martwię, ale pocieszam się tym, że mimo wszystko największe zagrożenie jednak jest w 1 trymestrze, na tym etapie już rzadko się zdarza. Musimy być dobrej myśli, bo nic innego nam nie zostaje i nie mamy na to wpływu.
Dziewczyny które są na styczniówkach na FB, zaczęły się pierwsze połówkowe. Widziałyście ile chłopców zmieniło się już w dziewczynki ? 🙈 Ciekawe czy u którejś z nas coś się zmieni na połówkowych ?😱 Bo ja przyznaje, że już przyzwyczaiłam się i nastawiłam się na mojego chłopca i gdyby coś się miało zmienić to nawet nie wiem … nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić 🙉😂😂 -
nick nieaktualny
-
Belie tu masz link 😉
https://www.facebook.com/groups/885040052056684/?ref=share -
nick nieaktualny
-
Dip88 wrote:Ja też czasem się martwię, ale pocieszam się tym, że mimo wszystko największe zagrożenie jednak jest w 1 trymestrze, na tym etapie już rzadko się zdarza. Musimy być dobrej myśli, bo nic innego nam nie zostaje i nie mamy na to wpływu.
Dziewczyny które są na styczniówkach na FB, zaczęły się pierwsze połówkowe. Widziałyście ile chłopców zmieniło się już w dziewczynki ? 🙈 Ciekawe czy u którejś z nas coś się zmieni na połówkowych ?😱 Bo ja przyznaje, że już przyzwyczaiłam się i nastawiłam się na mojego chłopca i gdyby coś się miało zmienić to nawet nie wiem … nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić 🙉😂😂
Tak widzialam 🙈 ja modlę się żeby mojej małej nic nie wyrosło 😅 chociaz pociesza mnie to, że mój ginekolog powiedzial że jest minimalna szansa na zmianę 🙊
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
A jak to jest z tymi grupami na fb? Czy moi znajomi widzą że dołączyłam do takiej grupy?😂
Wiecie, ja wiem ze zagrożenie jest mniejsze i totalnie się nie martwiłam póki ludzie nie wiedzieli, a teraz jak tyle osób wie to pojawił się ten strach 🙄 No ale trzeba byc dobrej myśli.
Ja nie sadze żeby moja szwagierka się pomyliła, u mnie zostanie chłopiec 🤣25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
nick nieaktualny
-
Martyna33 wrote:A jak to jest z tymi grupami na fb? Czy moi znajomi widzą że dołączyłam do takiej grupy?😂
Wiecie, ja wiem ze zagrożenie jest mniejsze i totalnie się nie martwiłam póki ludzie nie wiedzieli, a teraz jak tyle osób wie to pojawił się ten strach 🙄 No ale trzeba byc dobrej myśli.
Ja nie sadze żeby moja szwagierka się pomyliła, u mnie zostanie chłopiec 🤣
Jeśli grupa jest prywatna to nie widzi nikt oprócz członków grupy 😊
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
Martyna to jest grupa prywatna, także nikt nic nie widzi, tylko osoby które są w tej grupie 😉
Ja też myśle, że u mnie nic się nie zmieni. No był ewidentnie siusiak 😂😂 Ale z drugiej strony jak tam dziewczyny piszą, że wcześniej na 2-3 wcześniejszych wizytach też były niby siusiaki i to różni lekarze potwierdzali, a tu dziewczynka nagle to jednak robi się mętlik w głowie 🤣🤣 -
nick nieaktualny
-
Belie wrote:Martyna ale jak to szwagierka?
Bo u mnie szwagierka zajmuje się numerologią i wparowała do mnie z lozeczkami po swoich dzieciach 3 dni przed pozytywem i powiedziała ze różowych rzeczy nie brała bo będę miała chłopca 🤷🏼♀️nulka_23, Dip88, Ves lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Kasienka mi to już naprawdę bez różnicy, tylko chciałabym mieć już w miarę pewność żeby wiedzieć co szykować 😂😂 Chciałam córeczkę, bo mam 2 synów, a będzie trzeci syn. Myśle, że ucieszyłabym się, ale z drugiej strony już się przyzwyczaiłam że będzie chłopak i chyba ciężko byłoby mi uwierzyć, tymbardziej że widziałam tego siusiaka na usg i prędzej podejrzewałabym jakiś błąd teraz i zaraz bym leciała znów prywatnie żeby sprawdzili jeszcze raz dokładnie, bo niedawałoby mi to spokoju 🤣🤣 … sama nie wiem 😂 Ogólnie to płeć nie ma już dla mnie znaczenia, aby wszystko było ok i żeby maluch był zdrowy 🙂
-
To w sumie moze i lepiej, ze ja jeszcze plci nie znam, bede sie cieszyc z tego co mi przedstawia 😂 chociaz powiem szczerze, ze w glowie jestem przekonana, ze to dziewczynka 😅 wiec jak jednak bedzie chlopak to bedzie meeega szok! 😳 no ale nic, musze dalej czekac... juz chce wiedziec, no kurde!
W ogole mialam ostatnio taka rozkmine, wg internetu dzidzia ma od glowy do stopek okolo 15 cm i nie czuje w ogole ruchow. Wyobrazcie sobie takiego wielkiego robala w ciele i go nie czuc... 🤯😱😱
Tak mnie na szlo, musialam sie podzielić 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2021, 10:27
Alis96 lubi tę wiadomość