W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Ves, to jest to turystyczne o którym pisałaś? Duże się wydaje, zawsze myślałam że te turystyczne są mniejsze żeby z dzieckiem biwakować w namiocie 😂😂
Oo aż mi się teraz przypomniał przypadek dziewczyny mieszkającej dwa domy dalej! Cała ciążę nosiła w brzuchu chłopca a przy porodzie wyszła dziewczynka 😂 mówiła że dobrze że była przytomna bo by nie uwierzyła że to jej. Najlepsze że na usg chodziła do swojego teścia 😂😂 no ale to było jakieś 15 lat temu więc też kawałek czasu -
Ves, ooo sama to złożyłaś ? Brawo Ty
Na przyszłość: Musisz kliknąć na forum, potem dodać zdjęcie, potem kliknąć w 500 na 500 i potem kopiujesz ten ostatnim kod BBcode25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nulka_23 wrote:Może na Ukrainie nie podają? Ciężko mi sobie wyobrazić skąd oni wiedzą ile to maleństwo waży 😲
Nie mogę się doczekać poniedziałku oszaleje do tego czasu ale dobrze że i tak udało mi się przyspieszyć wizytę 😂
Możliwe ze nie podają , albo może na tym etapie nie jest to jeszcze takie ważne ? 🤷🏼♀️ Podobno wagę określa się po kości biodrowej 🧐25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Nulka tak to właśnie to😊 chyba standardowe 120x60 materac. Takie do 3 lat niby. Pod namiot to chyba tylko kosz Mojżesza się zmieści🤣🤣
Tak właściwie to sama (mąż jedynie zrobił sobie przerwę od pracy zdalnej - przyszedł i wyciągnął wszystko i tak zostawił 😅 a jego komentarz : no jakby nie zaczął to byśmy nie złożyli hahaha, a prosiłam go wczoraj wieczorem, ale faktycznie styrany fizycznie był 💪😏)
Martyna dziękuję! ☺️Właśnie klikałam to co piszesz tylko najpierw na forum >500x500 >dodaj zdjęcie... Czyli kolejność ma znaczenie🤔
Próba :
To już znam przyczynę! Nie kopiowało mi się wszystko 😋Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2021, 16:10
Eve lubi tę wiadomość
Starania od 8.2019
12.2019 - cb
5.2020 - 8tc - puste jajo
11.2020 - cb
28.06.21 - 💓
3-5.2021 Aromek 2x1
Od 5.2021 Neoparin 1x1
Kariotypy ✔️
🧖♀️
PAI-1 heterozygotyczny
MTHFR A1298C i C677T heterozygotyczny
TSH, Glikemia, PRG, Immunofenotyp ✔️
💊Pregna Plus, Pregna DHA, Acard, Neoparin, Sorbifer
-
nick nieaktualnyRosalie wrote:Nie moge ruszyc z wyprawka w ogole, bo nie znam plci.. o to najbardziej mi chodzi. No i jednak latwiej sie buduje wiez itp jak juz mozna mowic po imieniu itp
15 wrzesnia mam dziadowe usg z luxmedu, potem 23 polowkowe, ale nie mogla mi dzis przedluzyc zwolnienia, bo za wczesnie i najprawdopodobniej bede musiala jakas wizyte prywatna ogarnac za tydzien, zeby miec zwolnienie 🙄
Wy wszystkie od dluzszego czasu juz wiecie, do tego wiekszosc czuje ruchy, a ja nie wiem nic i nie czuje nic i mnie to denerwuje juz. W ogole mam dzis zly dzien
Rosalie pociesze cię że u mnie 20 tydzień a ruchów też nie czuję 🙂
Trzymam kciuki żeby maluch się pokazał na kolejnej wizycie 😘😘😘
Mnie dziś jeszcze brzuch boli i właśnie się musiałam położyć. Mam nadzieję że mi przejdzie i chociaż na jakiś spacer pójdę. -
Mam dzisiaj zły dzień. Tak mlja mówiłam. Dziewczyna która zastępuje rezygnuje z macierzyńskiego ktory miała brać na rok. Wiedziałam że tak będzie. I niestety zostaje bez macierzynskiego. Jedyne co mi zostanie to zasilek po ustaniu zatrudnienia. Gdyby szefowa byla ok , miałabym macierzyński. Nigdy im tego nie zapomne. 😓😓
-
Nulka turystyczne będzie do rodziców i ew jakąś podróż 😉
Standardowe chyba też będzie... Jak się u nas zmieści🤣🤣 a jak nie to kosz Mojżesza - jeszcze myślę, ale mam czas.
Alis przykro mi😔Starania od 8.2019
12.2019 - cb
5.2020 - 8tc - puste jajo
11.2020 - cb
28.06.21 - 💓
3-5.2021 Aromek 2x1
Od 5.2021 Neoparin 1x1
Kariotypy ✔️
🧖♀️
PAI-1 heterozygotyczny
MTHFR A1298C i C677T heterozygotyczny
TSH, Glikemia, PRG, Immunofenotyp ✔️
💊Pregna Plus, Pregna DHA, Acard, Neoparin, Sorbifer
-
Alis, ale myśle ze ta kobieta nie zrobiła tego specjalnie… No bo nie wyobrażam sobie rezygnować z czasu z dzieckiem tylko żeby zrobić na złość obcej osobie
EDIT: aaa, chyba chodzi Ci o szefową. To bardzo słabe z jej stronyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2021, 16:40
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Martyna33 wrote:Alis, ale myśle ze ta kobieta nie zrobiła tego specjalnie… No bo nie wyobrażam sobie rezygnować z czasu z dzieckiem tylko żeby zrobić na złość obcej osobie
EDIT: aaa, chyba chodzi Ci o szefową. To bardzo słabe z jej strony
Szczerze ??
Mogła mi podmienic aneksem a czas określony. I mialbym macierzynski. Nie mówię tu o tej dziewczynie a o szefowej. Nie takie przekręty robila. Kawal pipy z niej. Poczawszy od jej zakazu zachodzenia w ciążę. Tylko dla mnie. Gdy bede szła po swiadectwo nawet nie bede pytala czy pójdzie mi na rękę. Bo wiem że nie a bedzie ze mnie tylko drwic. Żałuję tylko ze tyle tam pracowałam. I szłam ze wszyskim na reke. A o mnie nie myślał tam nikt. To państwowa praca. Masakra. . -
Alis96 wrote:Szczerze ??
Mogła mi podmienic aneksem a czas określony. I mialbym macierzynski. Nie mówię tu o tej dziewczynie a o szefowej. Nie takie przekręty robila. Kawal pipy z niej. Poczawszy od jej zakazu zachodzenia w ciążę. Tylko dla mnie. Gdy bede szła po swiadectwo nawet nie bede pytala czy pójdzie mi na rękę. Bo wiem że nie a bedzie ze mnie tylko drwic. Żałuję tylko ze tyle tam pracowałam. I szłam ze wszyskim na reke. A o mnie nie myślał tam nikt. To państwowa praca. Masakra. .
Rozumiem. Zakaz zachodzenia w ciąże - jakaś kpina…
Strasznie mi przykroAlis96 lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia