W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Martyna33 jaki slodziak. A to 3d wymiata😍😍
Ciągle sama nie dowierzam , że jestem w ciąży . To jest prawdziwy cud, że nosimy pod sercem drugiego człowieka ♥️
Nunakala te ubranka jakie urocze, ta bluza jejku meeeega 🥰
Rosalie czekamy i na twoje zdjecia🥰Nunakala lubi tę wiadomość
-
Martyna jest śliczny 😍 I jak pięknie się pokazał ❤️
AnnWer trzymam kciuki za twoją siostrę, niech jeszcze chwilę wytrzymają razem ✊ -
No to jest niesamowite ze mam w brzuchu człowieka!
AnnWer, nie widze żadnego podobieństwa 🤣🤣
Dziękuje dziewczyny za miłe słowa ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2021, 13:16
Dip88 lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna zdjęcia mega, wszystko wyraźnie widać! Ja zrobiłam kiedyś zestawienie zdj 3D i jak synuś się urodził to takie podobieństwo 😍 synuś śliczny 😍
AnnWer trzymajcie się ! Lekarze wiedza co robią, będzie dobrze ! Nawet wcześniaki rodzą się silne i zdrowe. 2 tyg to nie wiele, może wytrzyma🙏Martyna33 lubi tę wiadomość
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Ja juz po wizycie... wszystko dobrze, dzidzia zdrowa, ale oczywiscie znowu zaslonila najwazniejsze i dalej nic nie wiem... az sie odechciewa na te wizyty chodzic na zdjeciu tez w sumie nic nie widac, wiec nie ma co wstawiac nawet. Jestem rozczarowana i zla 😔
Ves, Eve, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Rosalie, maleństwo widocznie chce zrobić Ci niespodziankę nie złość się z takiego powodu bo nie warto dobrze że jest zdrowe! O tym myśl! A to czy to będzie chłopiec czy dziewczynka... Czy kochałabyś je bardziej gdybyś znała płeć? Szkoda nerwów przyjdzie taka wizyta gdzie nie będzie miał maluszek jak ukryć co tam ma
-
Rosalie wrote:Ja juz po wizycie... wszystko dobrze, dzidzia zdrowa, ale oczywiscie znowu zaslonila najwazniejsze i dalej nic nie wiem... az sie odechciewa na te wizyty chodzic na zdjeciu tez w sumie nic nie widac, wiec nie ma co wstawiac nawet. Jestem rozczarowana i zla 😔
Najważniejsze , że dzidzia zdrowa kochana jeszcze sie pokaże 😘 ja ibstaqiam u Ciebie dziewczynka skoro mówisz że taka wstydzioszka 😁 u mnie też babelek nie chciał współpracować na prenatalnych ledwo co zmierzylismy przeziernosc bo wcale nie chciała sie ruszac mimo ze jadlam słodkie przed badaniem 😁
Kiedy następna wizyta ? -
Nie moge ruszyc z wyprawka w ogole, bo nie znam plci.. o to najbardziej mi chodzi. No i jednak latwiej sie buduje wiez itp jak juz mozna mowic po imieniu itp
15 wrzesnia mam dziadowe usg z luxmedu, potem 23 polowkowe, ale nie mogla mi dzis przedluzyc zwolnienia, bo za wczesnie i najprawdopodobniej bede musiala jakas wizyte prywatna ogarnac za tydzien, zeby miec zwolnienie 🙄
Wy wszystkie od dluzszego czasu juz wiecie, do tego wiekszosc czuje ruchy, a ja nie wiem nic i nie czuje nic i mnie to denerwuje juz. W ogole mam dzis zly dzienWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2021, 14:53
-
Rosalie, spróbuj następnym razem przed badaniem zjeść jakiś słodycz, żeby maluch był ruchliwy - wtedy łatwiej zobaczyć płeć. Chociaż w moim odczuciu dużo zależy tez od umiejętności lekarza, jeden będzie szukał, starał się rozruszać dziecko, a drugi powie „nie widać” i tyle ..
Co do ruchów to masz jeszcze czas, nie martw się tymDip88 lubi tę wiadomość
Rosalie, ja niby wiem że mam mieć chłopca a cała wyprawka jest nie spersonalizowana kolorystycznie! Wiele z nas robi wyprawki neutralne. Moja siostra ubierała swojego synka w różowe body i w nim było mu najładniej (etap spineczek i opasek na włosy też był bo miał bardzo dziewczęca urode). No i mimo że nawet mamy imię wybrane to ciężko mi się do niego zwracać tym imieniem bo tak się przyzwyczaiłam do używanego od początku ciąży zdrobnienia że nadal tak mówię 😂 a ruchy zaczniesz czuć już nie długo! Ja swoje poczułam właśnie w granicach 18 tygodnia tylko na prawdę dlugo i cierpliwie leżałam 'wsłuchując' się w swój organizm.
-
Rosalie wrote:Nie moge ruszyc z wyprawka w ogole, bo nie znam plci.. o to najbardziej mi chodzi. No i jednak latwiej sie buduje wiez itp jak juz mozna mowic po imieniu itp
15 wrzesnia mam dziadowe usg z luxmedu, potem 23 polowkowe, ale nie mogla mi dzis przedluzyc zwolnienia, bo za wczesnie i najprawdopodobniej bede musiala jakas wizyte prywatna ogarnac za tydzien, zeby miec zwolnienie 🙄
Wy wszystkie od dluzszego czasu juz wiecie, do tego wiekszosc czuje ruchy, a ja nie wiem nic i nie czuje nic i mnie to denerwuje juz. W ogole mam dzis zly dzien
Ja też nie wiem do końca kto tam siedzi 😁 a do brzucha mówię babelek i też sie martwię bo nie czuje ruchów, nie mam brzuszka i mam zero objawów. Będzie dobrze Rosalie 😘😘 oo 23 mamy razem wizyte 😊 nie chciala dac zwolnienia bo za wcześnie ? Jakies dziwne zasady. Ja też zwolnienie biore prywatnie. A z wyprawka spokojnie zdążysz 😘 i nie które rzeczy możesz zacząć kupować dla przyjemności unisex, bo to chyba wasza 1 dzidzia wiec zostanie zawsze dla drugiej. Ja będę tak kupowała -
No widzisz Nulka jakie dziewczyny niektóre szybkie 😅 nie przejmuj się niczym i idź na to L4 bo naprawdę zrobią Ci w pracy tak jak mówili 😁 do października, bo super, potem do listopada - a może by tak do końca bo już niewiele zostało hahaha 🤣🤣
Martyna śliczny dzidziuś - ładnie zapozował 😊
Annwer wg mnie faktycznie widać na zdj podobieństwo do siostry 🙂
Rosalie ✋ bo u mnie też nie do końca wiadomo 😅 Kinder niespodzianki🤣🤣😉
Ja za to kilka godzin życia poświęciłam na składanie łóżeczka, rozkimnę totalnie nieczytelnej instrukcji, i złożenie wszystkiego z powrotem do kupy🤣🤣🙃
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e842bb681cf0.jpg
https://naforum.zapodaj.net/79e0fb249f4f.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2021, 15:11
Starania od 8.2019
12.2019 - cb
5.2020 - 8tc - puste jajo
11.2020 - cb
28.06.21 - 💓
3-5.2021 Aromek 2x1
Od 5.2021 Neoparin 1x1
Kariotypy ✔️
🧖♀️
PAI-1 heterozygotyczny
MTHFR A1298C i C677T heterozygotyczny
TSH, Glikemia, PRG, Immunofenotyp ✔️
💊Pregna Plus, Pregna DHA, Acard, Neoparin, Sorbifer
-
Alis, wydaje mi się że to że zwolnienie za wcześnie to chyba dlatego że jedno trwa a lekarzy chyba nie może wystawić kontynuacji zwolnienia "do przodu"...
Z tymi ubrankami tez tak uważam, później się trafi drugie dziecię i zawsze będzie mniej wydatku
-
U mnie tez większość wyprawki jest w szarości albo innych neutralnych kolorach. To akurat nie jest problem, No chyba ze chcesz utonąć w różu jak będzie dziewczynka 😂 Ja nie chciałam, jakby mój się okazał dziewczynką to dokupiłabym kilka bardziej dziewczęcy rzeczy na końcu i finito 🤷🏼♀️
Ves lubi tę wiadomość
Właśnie chciałam żeby od razu zdj było widoczne i nie wyszło 😔wiec wrzuciłam tradycyjnie przez linka.
Ja kupuje kosmetyki, pielęgnację itp. Różne kolory, chociaż za różem nie przepadam, więc nie biorę 😋 i wcale do tego płeć nie jest potrzebna Rosalie 😊
Aha i ja prowadzę na luxmed i nie ma problemu ze zwolnieniem.
Łóżeczko dość stabilne także jestem zadowolona za tą cenę 😉 turystyczne oczywiście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2021, 15:21
Starania od 8.2019
12.2019 - cb
5.2020 - 8tc - puste jajo
11.2020 - cb
28.06.21 - 💓
3-5.2021 Aromek 2x1
Od 5.2021 Neoparin 1x1
Kariotypy ✔️
🧖♀️
PAI-1 heterozygotyczny
MTHFR A1298C i C677T heterozygotyczny
TSH, Glikemia, PRG, Immunofenotyp ✔️