W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje libido wysokie, a mój mąż to różnie ma zależy chyba która noga wstanie, raz bez oporów innym razem boi się że uszkodzi, ale generalnie temat istnieje,choć na razie ze względu na szyjkę celibat, choć dr niby nic nie mówiła,ale rozum swoje. Ale jak donoszę do bezpiecznego momentu albo nic tam się nie zmieni do kolejnej wizyty to wykorzystam go, najwyżej sama zbalamuce 😁
Nunakala lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualny
-
Ooo fajnie Martyna. Też planuje kupić Chicco przewijak z wanienka. Od nich też chce te dostawke next2me forever. Czytałam na forum o tych lezaczkach babybjorn. Na nich rzeczywiście bezpiecznie można kłaść małe dziecko? Ja czytałam że takie lezaczki to od 3 miesiąca dopiero, a widziałam na forum że i młodsze dzieci wkładają.
-
AnnWer, myśle ze z żadnym leżaczkiem nie można przesadzać. W babybjornie dzieciaczków 3-4 tygodniowych należy kłaść na najniższym poziomie No i nie na długo, tak około 20-30 min dziennie żeby zrobić śniadanie czy zaliczyć toaletę 😂 po 3 msc można kłaść już na dłużej
Długo czytałam na temat lezaczkow i z wszystkich dostępnych ten wydaje się najlepszy pod względem zdrowia dziecka25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Ja ten leżaczek kocham i robiłam tak jak Martyna pisze. Kupiłam go ze względu właśnie na najmniejsza inwazyjność i to ze dziecko samo wprawia się w nim w ruch. Poziom najniższy to dziecko prawie leży. Na początku bardzo krótko aby się wykapać itp z czasem dłużej ale nigdy nie przesadzalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2021, 19:21
Martyna33 lubi tę wiadomość
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
nick nieaktualnyW końcu mam! Musiałam wymieniać, bo 36 była za duża, ale ten sklep ma taką rozmiarowkę. Bardzo mi się podoba ta sukienka, w końcu mam w czym biegać do lekarza i na spacery 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2021, 20:20
Dip88, Martyna33, Eve, AnnWer, Alis96, Rosalie, Papierowka, Ariadne002, Caro, wariancja lubią tę wiadomość
-
Kupiłam czapeczkę 36-38 ale ma wszyta gumeczke. A karku i jest wiązana więc myślę że będzie ok. Z tymi czapeczkami to chyba najcięższa sprawa i to nie na samym początku a dłużej, różne rozmiarówki,kroje, głębokości.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Kasiekk ale masz długie włoski 😍 sukienka fajna, lubię ten kolor tak w ogóle. Ja jakoś nie mam ochoty kupować na siebie ciuchów teraz, najwygodniej mi ciążowe leginsy i w nich śmigam... Wiem że pewnie nie jaram w nich męża za bardzo, ale w związku z moim screenem to chyba i nie ma po co 😆
A jaki masz ten leżaczek? Siatkowany czy materiałowy. Tak oglądam sobie. Myślę że może kupię, ale raczej nie przed urodzeniem. -
Martyna, ekstra prezenty! Szczegolnie babybjorn, ja planuje po urodzeniu tez zamowic 😃
Kasiek, bardzo Ci do twarzy! Ja to jak Annwer latam w legginsach wiecznie 🙈 myslalam o sukience jakiejs, ale jak mam kupowac rajstopy ciazowe za 30-50zl, to mi slabo, a ja sierota jestem i dziure potrafie zrobic juz wciagajac je na tylek, wiec odpuszczam poki co 🙄
Ja czapeczki to mam, od bodziakow, ale nie mam pojecia co to za rozmiary 🤣 bylam pewna, ze one sie dziela na 0-3, 3-6 itp 🙈
-
Kciuki za wizyty!
AnnWer, ja dostałam miętowy materiałowy, ale gdybym kupowała to chyba siateczkowy, bo na lato lepszy się wydaje
Rosalie, ja kupiłam ciążowe rajstopy od Marilyn w rossku za 13 zł. Ale wzięłam S i są jakieś krótkie, także jak coś to rozmiar większe warto😂
Ja tez mam czapeczki, muszę tylko ciepłą dokupić 🧐
Dziś przyjeżdża wózek ☺️☺️Dip88, Papierowka, Kasiekkk, Eve, wariancja, Ves, Rosalie lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualnyDziękuję za miłe słowa! ❤️
Kciuki za dzisiejsze wizyty, dziewczyny!
Co do rajstop, to ja wydałam faktycznie 50zł, ale one są bardzo grube, ocieplane od środka, więc nie ma szans, żeby je porwać, bo takie cienkie to też bym po jednym wyjściu miała porwane 😕 -
nick nieaktualnyJa dziś dopiero o 18:15 mam wizytę
Ja właśnie nie mam jeszcze żadnej czepeczki kupionej. Mam kupioną tylko taką ciepłą na spacery. Bawełnianej cienkiej nie mam jeszcze.
Wczoraj zrobiłam pierwszą turę prania dla dzidzi Dzisiaj może mi się uda to wyprasować -
Rosalie wrote:Martyna, ekstra prezenty! Szczegolnie babybjorn, ja planuje po urodzeniu tez zamowic 😃
Kasiek, bardzo Ci do twarzy! Ja to jak Annwer latam w legginsach wiecznie 🙈 myslalam o sukience jakiejs, ale jak mam kupowac rajstopy ciazowe za 30-50zl, to mi slabo, a ja sierota jestem i dziure potrafie zrobic juz wciagajac je na tylek, wiec odpuszczam poki co 🙄
Ja czapeczki to mam, od bodziakow, ale nie mam pojecia co to za rozmiary 🤣 bylam pewna, ze one sie dziela na 0-3, 3-6 itp 🙈
Ja jak jeszcze mogłam łazić to kupowałam zwykle rajstopy tylko o rozmiar większe niż nosiłam i było spoko nie ma co przepłacać
Rosalie lubi tę wiadomość