W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam nadzieję, że nie macie za złe, że ja podrzucę paznokcie, kotki, czy coś niezwiązanego z ciążą 😆 ja lubię na wesoło.
Mój mąż ostatnio ma fobie antyseks i w sumie jak to ma wyglądać tak, jak wyglądało ostatnio to i mi się odechciewa 😆 no i teraz wysłałam mu screen z aplikacji ciążowej, łapcie rozmowę (lepiej kliknąć w grafikę bo wyraźniejsze jest screen z aplikacji)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2021, 10:28
Belie, wariancja, Dip88, Eve, Kasienka22, Nunakala, Ves, maciejka lubią tę wiadomość
-
Mój pechowo też się w ten klub wpisuje... Co prawda mu tłumaczę że można że ma się nie martwić ale on mówi że już sobie zakodował że nie można 🤦♀️ niby jak coś zacznę to daje się namówić ale sam z propozycją nie wyjdzie. Fakt że dużo teraz ma na głowie i to też swoje robi.
-
AnnWer hahaha… mój w poprzedniej ciąży miał identyko, co chwile gadał, że nie będzie po głowie dziecka stukać 🤣🤣🤣 Za to teraz w tej ciąży dzień w dzień za mną lata i jednak już mu nic nie przeszkadza 🤷🏻♀️ Tyle, że co z tego jak tym razem może raz na miesiąc mi sie zachce 🤭😂😂
No i pewnie, rozmawiajmy o wszystkim, przecież ciąża to nie jedyny temat, mi to nie przeszkadza i jestem za 👍 -
nick nieaktualny
-
Rosalie no widzisz co mają w głowach 😆 nie będzie go siurakiem drażnił 😆😆
haha uśmiałam się Alis z dołeczków 🙈
Wiecie.... Najlepsze jest to, że my sobie żartujemy i się z nich śmiejemy, a im to na prawdę w głowie siedzi 😆
Belie jaka on by pozycję musiał zrobić by siurkiem smyrac haha -
nick nieaktualny
-
My w sumie współżyjemy regularnie tak jak przed ciążami. Z mała przerwa na moje leczenie zapalenia pęcherza 😂 mój mąż tam nie miał oporów, przygotował się, czytał czy bezpieczne itp. Oczywiście na tyle ile siły pozwalają ale libido dalej jest8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
U mnie tez libido nie wysokie, ale tak raz na 1-2 tygodnie max jest seks 👌 chociaż mój się boi ze będzie mnie coś bolało itd, No i coraz ciężej z brzuchem
Fuhhh, dziewczyny, pojechałam dziś do znajomej bo zaproponowała ze odda mi lusterko samochodowe i pas do auta dla ciężarnych - w efekcie oddała mi pół domu 😂😂 Jestem mega szczęśliwa i wdzięczna! Dostałam od niej przewijak-wanienkę chicco, babybjorna, lusterko, śpiworek, dwa zimowe kombinezony, torbę, ciuszki, zabawki 😳😳
moje auto wyglądało tak:
Kasiekkk, Nunakala, Rosalie, Kasienka22, Eve, AnnWer, Ves, Papierowka, Dip88 lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualny