W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Martyna33 wrote:Dip a Ty jaki masz detektor ?
Nulka, z tego co czytałam przed kupnem to ten angelsounds nie jest zbyt dokładny i dobry w porównaniu do tych stricte medycznych. Także na spokojnie, napewno na późniejszym etapie ciąży znajdziesz
Nie wiem co to za firma to wrzucam fotkę 😂 Wzięłam ten, bo miał dużo pozytywnych opinii na stronie, myślałam też nad AngelSounds, ale znalazłam tylko taki na słuchawki, a zależało mi żeby można było tak normalnie posłuchać 🙂 A ty jaki masz ?
-
Dip88 wrote:
Ja mam sonoline c1
Dip88 lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nulka_23 wrote:Tak to jest jak się chce przyoszczędzić. Na szczęście popłakałam się że w domu nie ma żelek także jestem spokojniejsza niż jakbym usłyszała serduszko 😂
Wpadaj do mnie, mam żelki 😂
Pamiętam jak w pierwszej ciąży rozpłakałam się na środku ulicy, bo chciałam loda z Żabki, a nie ze zwykłego sklepu obok którego akurat przechodziliśmy 🤦🏼♀️ A ostatecznie wtedy kupiłam w pudełku śledzie w sosie śmietanowym i całe obróciłam na ławce w parku 🙈Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny u mnie wystąpiło dzisiaj brązowe plamienie. Nie było tego dużo i raczej jasnobrązowe, ale się boję ☹️
Boję się ☹️
Szczęście w nieszczęściu jutro rano mam wizytę u ginki.
Nie dosyć że dzisiaj fatalnie się czuje, upały nie dają żyć to jeszcze to ☹️ -
Belie wrote:Dziewczyny u mnie wystąpiło dzisiaj brązowe plamienie. Nie było tego dużo i raczej jasnobrązowe, ale się boję ☹️
Boję się ☹️
Szczęście w nieszczęściu jutro rano mam wizytę u ginki.
Nie dosyć że dzisiaj fatalnie się czuje, upały nie dają żyć to jeszcze to ☹️ -
Belie, plamienia ma bardzo dużo ciężarnych, mam nadzieje ze to nic powaznego 😘 o której masz wizytę? Będziemy trzymały kciuki
Belie lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
nick nieaktualny
-
Belie wrote:Dzisiaj znów je mam.☹️ Wizytę mam o 8.
No ja niby wiem, że to się zdarza, ale więcej jak to jest, że się człowiek przejmuje...
To dobrze ze tak wcześnie, już zaraz będziesz spokojna 🙏🏼25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
nick nieaktualny
-
Pierwsza wizytę mam na 7lipca
Przewidywany termin porodu to 17.02.2022
Ale wszystko okaże się za tydzień w środę 🙈
Dziękuję bardzo za przyjęcie mnie do grupy ❤️
Dziewczyny mam pytanie, takie niezręczne no ale muszę zadać.
Czy macie moze problem z hemoroidami? 🤦 -
Belie wrote:Właśnie czekam na wizytę. No właśnie nie wiem, ja coś tam miałam niby na tej szyjce, bo miałam nawet wycinek pobierany w którymś momencie. Na pewno dam znać, ale mam stresa...
Nie zamartwiaj się kochana na zapas! Na pewno wszystko będzie dobrze! Trzymam kciukasy 😊 -
Z hemoroidami na szczęście nie i mam nadzieję że tak zostanie.
Za to dziś w końcu dostałam wyniki mojej cytologii (robiłam 11 czerwca) i wyglada na to że przypałętała mi się jakaś infekcja najgorsze że nie zauważyłam żadnych objawów. Czekam jeszcze na komentarz mojej dr bo może źle wyniki czytam...
Belie, zaciskam kciuki do białości, daj znać jak tylko będziesz coś wiedziała! -
Belie trzymam mocno kciuki ✊✊
Paulina ja miałam hemoroidy, ale po porodzie w pierwszej ciąży 🤷🏻♀️ -
nick nieaktualnyBelie, trzymam kciuki z całej siły! Też czytałam, że brązowe to nic strasznego, ale nawet nie wyobrażam sobie, jaki stres przeżywasz! Pisz koniecznie, jak będziesz już po wizycie! 🤞
Nulka, co do infekcji, to pewnie i tak lekarz będzie Ci musiał zrobić rozpoznanie, bo bakteryjne mogą być niebezpieczne dla płodu, a i oczywiście każdą należy leczyć. Ale spokojnie, ponoć infekcje w ciąży są bardzo częste i z powodzeniem się je leczy. Mi się zdążył już przyplątać grzybek i dostałam bardzo fajne globulki o działaniu tylko miejscowym, więc nic nie przenika do malucha ❤️
Cześć Paulina! Zapraszamy! 😊 Co do hemoroidów, to mi się zdarzyły z nimi nieduże problemy ze dwa razy w życiu, ale na szczęście w ciąży jeszcze nie. No ale myślę, że powody mogą być podobne w ciąży, co u mnie, czyli zaparcia i słaby organizm. Jeśli masz problemy z zaparciami i przez to dopadły Cię hemoroidy, to pamiętaj, żeby dużo pić, jeść mnóstwo warzyw i śliwki też są spoko. A jeśli będzie Cię bardzo męczyć, to zawsze możesz udać się z tym do lekarza.