W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Osama trzymam kciuki z całych sił ✊❤️
A u mnie ? Seks ? A co to jest ? 🤭🤣🤣 Moje libido leży i ma jakieś -10000 🙈 Mimo wszystko kilka razy ostatnio próbowaliśmy, ale kończyło się na niczym, bo wszystko mnie denerwowało 🤦🏼♀️ Wcześniej jeszcze jakoś w miarę ok, ale teraz nie ma szans, jedyne co to mogę leżeć i się przytulać godzinami 🤷🏻♀️
Osama lubi tę wiadomość
-
Kciuki za wizyty ✊🏻✊🏻✊🏻
Ja tez w pierwszej ciąży schudłam 4kg a potem doszłam do 11 na plusie 😁
Teraz tez chudnę, już mam 1,5kg mniej niż przed ale jestem spokojna, waga na pewno wroci a sama mam bmi 20,3 wiec niewiele mam do chudnięcia 😉
Seks jest teraz milion razy lepszy, bo nie ma stresu czy to teraz, czy się uda, liczenia, nastawiania się -
nick nieaktualnyAnulka, śliczny Bąbelek! 😍
Dipp, 100 % się z Tobą zgadzam. Przytulanie i głaskanie! Mogłabym tak cały dzień, tylko mężowi się nudzi to głaskanie mnie cały czas 😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2021, 09:14
Eve, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Ja miałam w poprzedniej ciąży tak,że sex mógł nie istnieć więc tu miła odmiana i dopóki można to korzystamy. Waga -1,5 kg od wagi wyjściowej, brzuszek zaczyna być lekko widoczny. Mdłości mam,ale sporadycznie,z sennością też już lepiej.
Emocjonalnie jestem po prostu typowo ciążowa,płakałam na rozpoczęciu olimpiady i na Spidermanie😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2021, 09:54
Kasiekkk lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Oo to mój małżonek jak tylko widzi że leżę i odpoczywam to sam przychodzi się tulic ❤️
Anulka śliczny mały cud 😍😍
Kasiekkk, masz brzuszek! Niedługo wszystkie będziemy się śmiały że szukałyśmy takich małych brzuszków 😂 pamiętam jak moja siostra która zawsze była szczupła dostała brzucha doslownie w ciągu tygodnia 😂 nagle jej taki bębenek wywaliło 😂🤰Kasiekkk, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Bo te brzuchy pojawiają się z dnia na dzień albo rosna dosłownie z dnia na dzień. Jeszcze będziemy zmęczone tymi brzuchami zwłaszcza zimowe buty wciągając i kurtki naciągając na nie 😉
Kasiekkk, Dip88 lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualnyNo właśnie wyskoczył z dnia na dzień! 😂 Oczywiście mąż wie swoje i że to jego zasługa, bo zaczął mi dawać orzechy w ramach przekąski, bo martwił się, że za mało jem. Dwa dni i jest brzuch, a jego kuracja czyni cuda 😁
Eve, nie myślmy póki co o zimie, bo to ubieranie się zapewne będzie wyglądało komicznie 😂😍Eve lubi tę wiadomość
-
Co do brzuszka to u mnie śmieszna rozbieżność czasami wieczorami jest jak 6 miesiąc ale na ogol jest tak . Ta ciąża to pierwsza w której na tym etapie nie przytyłam . Ja pój życia na jakiś treningowych dietach to jak zachodziłam to nie żałowałam sobie teraz przez nietolerancję nie ma ze boli . W tamtym tygodniu nawet udało mi się nawet dwa treningi zrobić dla ciężarnych . Dla tego mówię ze ta ciąża podejrzanie inna jest pod każdym względem 😂😂❤️
Kasiekkk, Axon, Eve, Dip88 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Jakie śliczne te wasze brzuszki, 😍 ale ja jestem sporo za wami wiec jeszcze sobie poczekam, chociaz jak patrzę od gory to oczywiście widzę, jak patrze w lustro to juz mniej 😂 co do płakania ja mam mocne wahania od kilku dni, jak się zasmieje to momentalnie chce mi sie płakać i mi smutno 🙈 ale trafiłyscie z tym sexowym tematem bo chciałam pytać jak to u Was było. Ja nadał czekam na serduszko- wizyta w czwartek i boje sie zeby te sexy nie zaszkodzily..
-
nick nieaktualnyAxon wrote:Jakie śliczne te wasze brzuszki, 😍 ale ja jestem sporo za wami wiec jeszcze sobie poczekam, chociaz jak patrzę od gory to oczywiście widzę, jak patrze w lustro to juz mniej 😂 co do płakania ja mam mocne wahania od kilku dni, jak się zasmieje to momentalnie chce mi sie płakać i mi smutno 🙈 ale trafiłyscie z tym sexowym tematem bo chciałam pytać jak to u Was było. Ja nadał czekam na serduszko- wizyta w czwartek i boje sie zeby te sexy nie zaszkodzily..
Jeśli nic niepokojącego się nie działo, to seksy nie powinny zaszkodzić, ale ja bym na Twoim miejscu tak dla spokoju ducha wytrzymała do pierwszej wizyty i potwierdziła u lekarza, że wszystko jest ok i nie ma przeciwwskazań -
Axon wrote:Jakie śliczne te wasze brzuszki, 😍 ale ja jestem sporo za wami wiec jeszcze sobie poczekam, chociaz jak patrzę od gory to oczywiście widzę, jak patrze w lustro to juz mniej 😂 co do płakania ja mam mocne wahania od kilku dni, jak się zasmieje to momentalnie chce mi sie płakać i mi smutno 🙈 ale trafiłyscie z tym sexowym tematem bo chciałam pytać jak to u Was było. Ja nadał czekam na serduszko- wizyta w czwartek i boje sie zeby te sexy nie zaszkodzily..
W odczuciu malucha seks to tylko niewielkie kołysanie, wiec w sumie maluchowi tez jest fajnie Nie ma prawa zaszkodzić, jeśli nie masz plamien i bólu ☺️Dip88 lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualny
-
Moje 1,87 cm szczęścia 😍😍
Jest serduszko i bije. Ale na nfz nie dal posłuchać. Ale wszystko ok 😊 rośnie prawidłowo tak lekarz powiedział. Chyba nie mam sie czym martwić skoro tak mowi i usg jest 8+3 i z om też.
Mam skierowania na badania krwi z nfz więc trochę zaoszczedze. I nie będę wszystkich opłacać . Następna wizyta 26 sieprnia u mojej doktor prowadzącej. Jest różnica niebo a ziemia pomiedzy wizytami.
A co do seksu to tutaj lekarz z nfz mowil ze można tylko delikatnie i że rzadko i tylko z prezerwatywa. A moja doktor prowadząca mówiła, że mogę normalnie współżyc. Chociaż narazie mąż sie boi a i ja zmęczona jestem 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2021, 12:17
nulka_23, Rosalie, Iskra444, Dip88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis, ja korzystam z tej strony:
https://pl.imgbb.com/
i po wgraniu zdjęcia wybieram z kodów do osadzenia z listy "BBCode full linked" i wtedy kopiuję link, który pojawia się pod spodem
No i super, że wszystko w porządku i maluszek zdrowo rośnieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2021, 12:09
Alis96 lubi tę wiadomość