X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W maju zobaczę kuta*a 🍆 w styczniu urodzę bobasa 👶🏼
Odpowiedz

W maju zobaczę kuta*a 🍆 w styczniu urodzę bobasa 👶🏼

Oceń ten wątek:
  • Olisska Autorytet

Wysłany: 24 maja, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cysterka95 wrote:
    A dlaczego ona tyle żyje a dalej głupie pytania zadaje 🙄

Muszę to zapamiętać i jej to powiem następnym razem hahah 😂🫶🏻 ona w każdą ciążę zaszła za pierwszym razem i jej mały mózg widocznie nie ogarnia, ze jednak nie każdemu zawsze wychodzi od razu 🫣🤦🏼‍♀️

Mardotka, S_va_88, Marzycielka94, cysterka95 lubią tę wiadomość

2022 - 👶🏼 nasz mały cud po 30 cs (wcześniej jeden niedrożny jajowód, obniżone parametry nasienia i wysokie TSH)
    •niedoczynność tarczycy(euthyrox 25)
    09.24 - TSH 3,09
    11.24 - TSH 1,26
    03.25 - TSH 1,72

🤷🏼‍♀️Ona
    09.24- HSG oba jajowody drożne
    Badania 4dc
    FSH 6,44
    LH 3,24
    Estradiol 35
    Testosteron 26,62
    SHBG 31,70
    Prolaktyna 19,23
    AMH 4,72

💁🏼‍♂️On
    Ilość plemników 224 mln
    Koncentracja 44 mln
    Ruch a 35%, ruch b 33%
    Morfologia 18% 🔥

Aktualnie 18 o rodzeństwo 🥲
    1. Aromek + ovitrelle ⏳
    Team #rodzew2026
  • Pustynia Autorytet

Wysłany: 24 maja, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    S_va bardzo Ci dziękuję 🩷🩷🩷

W temacie samych starań to ja miałam mega doła dziewczyny, tak mi obrzydły jakiekolwiek zbliżenia, mąż też się zrobił taki, nie wiem, nieczuły, mechaniczny i czasami mi wyrzucił, że on od razu gotowy a ja nie 🤡 więc jeszcze dodatkowo presja i te zbliżenia się zrobiły po prostu tragiczne…. Ale!
    Znalazłam swój sposób i piszę tutaj, bo może się komuś przyda 😂😂😂 chociaż jest głupi 😂😂😂 Mianowicie, już jakiś czas czytam sobie serię książek Dwór Cierni i Róż, obecnie czytam już ostatnią i omg, dziewczyny, ta książka jest miejscami strasznie… gorąca 😂😂😂 I to mi trochę pomaga na libido 😂 Najpierw się naczytam głupot i potem w tym klimacie pyk do męża 😂😂😂

Niestety już kończę, bo ogólnie ogólnie wciągające, wiec musze sobie dawkować zeby do owulacji wystarczyło hahah

Także polecam trochę poczytać hehe 😜🍆

karczoch321, MoniaB, hope♥, S_va_88, Olisska, Miracle25, flotek, Sylwia_G-K, Marzycielka94, emciak, cysterka95, ater, Darrika, Dżozu, cukrzyk1991, Lucy321, zorilla94, AnitaK, CrazyDaisy, Carrie12, Gipsowka93 lubią tę wiadomość

💃 '95 🕺'91, starania od 04.2024

Ona:
    długie cykle, PCOS ❌
    histeroskopia - wycięty polip, nie wykazano stanu zapalnego ✅
    jajowody drożne ✅
    MUCHa - czysto ✅

On: wrzesień ➡️ marzec ➡️ maj

koncentracja: 7,76 ➡️ 12,59 ➡️ 18,18 mln/ml
    Całkowita liczba 27,94 ➡️ 41,55 ➡️ 69,08 mln
    Ruch postępowy (A+B ) 13% ➡️ 1,4% ➡️ 3,5 %
    Plemniki żywe 55% ➡️ 66% ➡️ 70%
    Morfologia 2% ➡️ 1% ➡️ 1%

Fragmentacja DNA (DFI) 40% ➡️ 34%
    hormony w normie ✅
    Powtórka posiewu czysta ✅
    kariotyp OK ✅

✨rodzę w 2026 🍀 ✨
  • flotek Ekspertka

Wysłany: 24 maja, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja oszaleję do tego pierwszego testowania 🤣 Jeszcze tydzień 🙄 Wam też się tak dłuży?

3 DPO czuje si dość "okresowo" tzn. czuje dziwne napięcie w dole brzucha, jestem rozdrażniona ale najważniejsze że tempka 37⁰ się utrzymuje od owu bez zmian

Miłego dnia ☀️☀️☀️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja, 16:38

S_va_88, ater, Motylek93, AnitaK, Olisska, kasialinkaa lubią tę wiadomość

Powodzenia wszystkim ❤️
    Trzymam za was kciuki !

Akcja: Bobas 🍼👶
    Nigdy nie zobaczyliśmy, ale walczymy o pierwsze ⏸️
    Starania od: 12.2024r. bez wspomagania

➡️ 21.05 Owu
    ⏳30-31.05 Pierwsze Testowanie

💊 Suplementy:
    Kwas foliowy (800 μg) + kompleks wit. B, Żelazo, Cynk + Selen, A + E, D3 (2000 UI), Mio-inozytol (500 μg), Niepokalanek Mnisi
  • flotek Ekspertka

Wysłany: 24 maja, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pustynia wrote:

W temacie samych starań to ja miałam mega doła dziewczyny, tak mi obrzydły jakiekolwiek zbliżenia, mąż też się zrobił taki, nie wiem, nieczuły, mechaniczny i czasami mi wyrzucił, że on od razu gotowy a ja nie 🤡 więc jeszcze dodatkowo presja i te zbliżenia się zrobiły po prostu tragiczne…. Ale!
    Znalazłam swój sposób i piszę tutaj, bo może się komuś przyda 😂😂😂 chociaż jest głupi 😂😂😂 Mianowicie, już jakiś czas czytam sobie serię książek Dwór Cierni i Róż, obecnie czytam już ostatnią i omg, dziewczyny, ta książka jest miejscami strasznie… gorąca 😂😂😂 I to mi trochę pomaga na libido 😂 Najpierw się naczytam głupot i potem w tym klimacie pyk do męża 😂😂😂

Niestety już kończę, bo ogólnie ogólnie wciągające, wiec musze sobie dawkować zeby do owulacji wystarczyło hahah

Przy staraniach niestety często się wszystko staje "byle odklepać, może wyjdzie", takie bez uczuć 🥹 Gdzie to nasze libido z okresu kiedy się nie starałyśmy 🤣

Powodzenia wszystkim ❤️
    Trzymam za was kciuki !

Akcja: Bobas 🍼👶
    Nigdy nie zobaczyliśmy, ale walczymy o pierwsze ⏸️
    Starania od: 12.2024r. bez wspomagania

➡️ 21.05 Owu
    ⏳30-31.05 Pierwsze Testowanie

💊 Suplementy:
    Kwas foliowy (800 μg) + kompleks wit. B, Żelazo, Cynk + Selen, A + E, D3 (2000 UI), Mio-inozytol (500 μg), Niepokalanek Mnisi
  • Marzycielka94 Autorytet

Wysłany: 24 maja, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ater wrote:
    Masz zawsze tyle dobrej energii i pięknych słów dla każdego🥹 🥹🌸 jak u Ciebie siostrzyczko? Owu już jest?
    Dziękuję, to miłe 🥹 🥹🥹

Dzisiaj wg Premom test owu pokazał w południe 0.68, więc obstawiam pik wieczorem lub w nocy. W każdym razie trzymam rękę na pulsie, działamy od tygodnia co dwa dni i pokładamy duuuuze nadzieje w tym cyklu. W poniedziałek mam pierwszą konsultację u gina w klinice, więc trochę się cieszę, a trochę stresuję ❤️

S_va_88, ater, Mardotka lubią tę wiadomość

✨ Starania od 09/24 (10 cs)
    #rodzęw2026 🌷

👩 31
    ✔ USG, cytologia, potwierdzona owulacja
    ✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
    ✔ LH, FSH, estradiol, progesteron, prolaktyna
    ⬆️ testosteron 0,54 ng/ml (norma do 0,48)

👨 36
    ⬆️ TSH, prolaktyna, progesteron, estradiol
    ✔ koncentracja 45 mln/1 ml
    ⬇️ A i B = 30 %
    ⬇️ Morfologia 2 %
  • hope♥ Ekspertka

Wysłany: 24 maja, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pustynia wrote:

Namówiłaś, muszę kupić i poczytać 😅🙈

Marzycielka94, Pustynia lubią tę wiadomość

Staramy się od lipca 2024 🫶🏻🥹❤️‍🩹
    ﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌
    👩🏻 30
    · 11/24 TSH ✘, morfologia, mocz, ALT, APTT, kreatynina ✔
    · 12/24 USG piersi, cytologia LBC + HPV ✔
    · 01/25 zmiana ginekologa
    · 04/25 wycięcie zrostów, FSH, DHEA-SO4, LH, progesteron, estradiol, testosteron, SHBG, glukoza ✔, prolaktyna (✘ → 05/25 ✔)
    · 05/25 glukoza, insulina, fT3 ✔, fT4, ATPO, ATG, wit. D ✘

🧔🏻 29
    · 01/25 badanie nasienia:
    ‎ » morfologia 2% ✘
    ‎ » ilość plemników 10mln/ml ✘
    ‎ » ruch: A 6,82%, B 34,85%, C 14,39%, A+B 41,67%, A+B+C 56,06%, nieruchome 43,94% ✔
    · 02/25 posiew nasienia ✔

💊 omega-3, foliany, magnez + b6, koenzym Q10, wit. C, D
    👩🏻 euthyrox, kolagen, zioła Ojca Sroki
    🧔🏻 L-karnityna, selen, cynk, tribulus, kwas liponowy, wit. B12, E
  • Motylek93 Ekspertka

Wysłany: 24 maja, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    flotek wrote:
    Dziewczyny ja oszaleję do tego pierwszego testowania 🤣 Jeszcze tydzień 🙄 Wam też się tak dłuży?

3 DPO czuje si dość "okresowo" tzn. czuje dziwne napięcie w dole brzucha, jestem rozdrażniona ale najważniejsze że tempka 37⁰ się utrzymuje od owu bez zmian

Miłego dnia ☀️☀️☀️

To samo tylko jestem 5/6dpo i też ciągnie mi się 😑 jeszcze pierwszy raz biorę luteinę w cyklu, więc wszystkie objawy zwalam na nią 😑

32 & 34. ⛪ 2020 r
    04/24 - 💔 9 tydz Madzia
    12/24 - 💔 7 tydz Józio

03/25 - II stymulacja letrozolem ❌
    2.05/25 - III stymulacja letrozolem 🙏🙏🙏
    05.06 wizyta + plan diagnostyki ⏳

Ona: PCOS, IO, MTHFR hetero, PAI homo
    On: IO, morfologia 1%, FDNA 16%, Msome I+II 23%, stres oxy 1.82 mv/mln/ml, wiązanie z hialuronianem 62%
  • ater Autorytet

Wysłany: 24 maja, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    flotek wrote:

Miłego dnia ☀️☀️☀️

Ten cykl to jakoś wyjątkowo mi się dłuży i ogólnie czuję się już przebakłażanowana 😂🍆

Trzymam kciuki, żeby temperatura była dobrym znakiem! ✨❣️

32🧝‍♀️33🧔🏻‍♂️
    starania od II.24
    02/25 💔
    pamiętaj jak wiele masz w sobie siły!✨
    •nac, inozytol, magnez,D3, omega3, bcomplex, ubiquinol,olej z wiesiołka, zioła ojca Sroki

team #rodzew2026✨
  • Ssilvia Autorytet

Wysłany: 24 maja, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze to glupio zabrzmi ale u nas na libido najlepszy alkohol, jeden czy dwa drinki lub lampka wina i oboje mamy ochotę.

S_va_88 lubi tę wiadomość

✨ 32 lat 🎀 | On 34 i wyniki nasienia super 🦸‍♂️ ✨

🌿 Hashimoto & niedoczynność tarczycy – moja tarczyca to leń, ale ogarniamy!

💛 10 miesięcy starań – misja: 🍼👶

💊:
    • 🦋 T4 – 50 mcg.
    • 📉 Dostinex – jeden miesiąc i bum! Spadło z 23 ng/mL na 11 ng/mL.
    • ☀️ Witamina D, 💪 Magnez, 🧠 Complex B (metylowany), 🛡️ Cynk & Selen – bo trzeba dbać o całość!
    • Acard 100 mg profilaktycznie w II fazie

🎯 Cel: Baby loading… ⏳💖

✅ Co już mam sprawdzone?

🔄 Owulacja potwierdzona:
    – Endometrium 9–10 mm w czasie owulacji , śluz płodny 🧻
    – Pęcherzyki dojrzewają i pękają 🥚💥

🌬️ Jajowody drożne – przepływ potwierdzony! ✅

🔬 MUCHA i cytologia – w normie 🧫💖

🟡 Faza lutealna: 12 dni
    – Progesteron: 9 ng/ml w II fazie cyklu 💊🌕

📅 3. dzień cyklu (badania hormonalne):
    – Estradiol: 40 pg/ml 💧
    – FSH: 6 mIU/ml 🌱
    – LH: 6 mIU/ml 🔁
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 24 maja, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dałam radę, a nie byłam pewna, bo nie biegam, nie ćwiczę, czasem coś pojadę na rowerze więc wiedziałam, że to będzie fest wyzwanie.
    Haha stopy mi odpadną, jutro się pewnie nie ruszę, ale wydeptałam te 10 km 😅 odciski też mi się zrobiły, ale co tam, fajny wysiłek zaliczony, rabat do rosska mam nadzieję 50% wpadnie i tak można żyć 🤭 no i spaliłam te zapiekankę co dzisiaj wciągnęłam na obiad 😎

Screenshot-20250524-173314.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja, 17:47

Miracle25, White1, Sagi, emciak, cysterka95, ater, AnitaK, Olisska, ellevv, Paulina66, Marzycielka94, S_va_88 lubią tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

12 cs 💔

14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞

Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.
  • Ssilvia Autorytet

Wysłany: 24 maja, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika wrote:
    Dziewczyny, dałam radę, a nie byłam pewna, bo nie biegam, nie ćwiczę, czasem coś pojadę na rowerze więc wiedziałam, że to będzie fest wyzwanie.
    Haha stopy mi odpadną, jutro się pewnie nie ruszę, ale wydeptałam te 10 km 😅 odciski też mi się zrobiły, ale co tam, fajny wysiłek zaliczony, rabat do rosska mam nadzieję 50% wpadnie i tak można żyć 🤭 no i spaliłam te zapiekankę co dzisiaj wciągnęłam na obiad 😎

Screenshot-20250524-173314.jpg

na ile ten kupon?

💊:
    • 🦋 T4 – 50 mcg.
    • ☀️ Witamina D, 💪 Magnez, 🧠 Complex B (metylowany), 🛡️ Cynk & Selen – bo trzeba dbać o całość!

✅ Co już mam sprawdzone?

🔄 Owulacja potwierdzona:

• Ssilvia Autorytet

Wysłany: 24 maja, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny co nigdy nie widziały dwóch kresek, wy tez macie taka obsesje ze cały czas myślicie co jest powodem i wyszukujecie u siebie choroby czy tylko ja? Nie umiem spokojnie czekać, tak jak to niektórzy mówią. Robie masę badan - w każdym miesiącu. Cały czas myślę ze cos jest ze mną nie tak, i chce to odkryć.

w tym miesiacu mialam droznosc, jeszcze tydzień do okresu, a ja juz myślę ze żeby robić badania genetyczne czy immunologiczne..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja, 18:03

White1, Carrie12, sandrac_94, Marzycielka94, S_va_88 lubią tę wiadomość

💊:
    • 🦋 T4 – 50 mcg.

✅ Co już mam sprawdzone?

🔄 Owulacja potwierdzona:

• Miracle25 Autorytet

Wysłany: 24 maja, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W temacie pozadania
    Mysmy na pewnym etapie zaliczyli taki zjazd ze przysiegam wam, ze sie zastanawialam czy nie podejsc do in vitro, zeby ocalic nasze zycie seksualne przed calkowita dewastacja. Zwaszcza ze ze starszakiem na pokladzie opcja jest jedynie miedzy 21 a 6 rano a o 21 zazwyczaj ryje sie o ziemie ze zmeczenia.
    Ostatecznie uratowalo nas poczucie humoru i bycie ze soba wprost jak bardzo czasem nam sie nie chce. Doslownie padaja teksty w stylu „ dobra, dawaj raz dwa i poogladamy serial” albo „ o matko, ale nie mam sily, dzisuaj ja leze i nic nie robie”. Jak zrobilam test i wyszly dwie kreski moj pierwszy komentarz to byl okrzyk „ nigdy wiecej seksu prokreacyjnego!!” 🤣🤣.
    I jest naprawde dobrze. W sensie nie ze seks 😅. Seks jest czasem super, rzadziej bardzo dobry, najczesciej dosc nijaki ( proporcjonalnie do dnia staran z rzedu 😉). Ale miedzy nami nie ma napiecia wokol staran.

Dżozu, cukrzyk1991, Darrika, MoniaB, Olisska, cysterka95, Marzycielka94, S_va_88 lubią tę wiadomość

„ cuda nie zdarzają się nikomu z wyjątkiem tych szczęśliwych czubków, którzy widzą je wszędzie” S.King

👩🏼🧔🏻‍♂️ 42, 🧒🏼 4, 🐕11
    Starania od 2022, 👼🏻👼🏻💔💔
  • cukrzyk1991 Autorytet

Wysłany: 24 maja, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pustynia wrote:

PRAWDA !!!!! Dobrze ta niewiasta prawi - polać jej !!!! Ja już od jakiegoś czasu czytam "tego typu książki" - książki Hazelwood czy Armas . Czytam nie jakoś super często bo zdarza się nawet 2-3 książki w roku, ale ....zawsze to sprawiało że libido mi szybuje meeeega w górę. I akurat u mnie to czytanie nie było związane z okresem starań, tylko ogólnie czasem coś przeczytam od 20 roku życia. Serio - game changer xD

A właśnie zastanawiam się nad dworem. Muszę najpierw dokończyć "things we never got over" - nie pamiętam polskiego tytułu, ale dłuży mi się niemiłosiernie. A potem mam kupioną "the hardest fall". I potem myślałam o dworze xD

Pustynia, S_va_88 lubią tę wiadomość

🥺 cukrzyca t.1, hashi, endo III stopnia
    MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
    Starania o pierwsze dziecko :
    5cs - cb 🩸
    7cs - naturals -⏸️
    2.10.19 - Antoś jest z nami 👶

lipiec 2024 - laparoskopia 🩺 (usunięcie torbieli) i potwierdzenie endometriozy
    💪 starania o drugie dziecko - od sierpnia 2024
    ❌️ 1-6 cs
    ❌️ 7, 8, 9,10 cs z lamettą 💉
    🤞 11cs !

✅️ FSH/LH ; oba jajowody drożne
    👩34 lata, niskie AMH : 0,52 (sierpień/grudzień 2024)
    🧔‍♂️34 lata (a+b = 5/36 %, morfo 3/4%, il. 148 /55 mln/ejakulat)

💊 Leki: insulina (OPI), letrox 150, wit. D3, wit.C/B6, selen, resweratrol, ubichinol, Mg, Zn, pqq, NAC, tardyferon, omega 3, colon C, DHEA, l-arginina
  • cukrzyk1991 Autorytet

Wysłany: 24 maja, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika - mój dziś też jechał na jakiś maraton 10km do Łodzi i bieg o 19 godz., ale faktycznie okazuje się, że to chyba rossmanowski bieg i będzie miał zniżkę ? xD
    A mi kapucyn nie powiedział .... Zniżka będzie moja !

Darrika, Marzycielka94, S_va_88 lubią tę wiadomość

5cs - cb 🩸
    7cs - naturals -⏸️

❌️ 1-6 cs
    🤞 11cs !

💊 Leki: insulina (OPI), letrox 150, wit. D3, wit.C/B6, selen, resweratrol, ubichinol, Mg, Zn, pqq, NAC, tardyferon, omega 3, colon C, DHEA, l-arginina
  • Aga32 Ekspertka

Wysłany: 24 maja, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pustynia wrote:

Taaak albo obejrzeć filmy ale nie takie ze stron +18 tylko romantyczno erotyczne ;) działa

Pustynia lubi tę wiadomość

Niedoczynność tarczycy Hashimoto
    Insulinoopornosc

Leki:
    Eutyrox 112
    Glucophage 500
    Energamma
    Vit d
    Kwas foliowy
    Duphoston

09.24 💔 7 tydzień
    5.05.2025 ⏸️🤞
    6.05 beta 525.8
    Progesteron 14.09
    Anty TPO >4000😢
    8.05 beta 1222
    Progesteron 9.74😢
    23.05 TSH 0.42 do poprawy + insulinoopornosc
  • kikix0o Ekspertka

Wysłany: 24 maja, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robie owulki i wczoraj kreska byla bardziej widoczna niz dzisiaj, byla blada ale dzisiejsza to juz taka ledwo ledwo… A apki planuja owulacje na jutro wiec czarno to widze. Chyba ze przez biochem i przez to ze jestem teraz przeziebiona cos mi sie przesunie…
    Premom pokazuje owulke na 27 maja wiec nie wiem co o tym myslec

Ssilvia lubi tę wiadomość

28👩🏼‍❤️‍👨🏼29 + 🐶

23.04 - ⏸️
    08.05 - 6+4 tc - cb 💔

🤞🏻#rodzęw2026 ✨

🔻hashimoto i niedoczynność, pots, hipotonia + ortostatyczna, niedobory wit, migreny, zaburzenie lękowe

B12 - 185 ➡️ 404 💚
    D3 - 27 ➡️…
    Ferrytyna - 31
    Kwas foliowy - 7.80 ➡️ 13.80 💚
    Tsh - 1.6 💚
    Ft4 - 1.03

tarczyca cacy, niedobory w trakcie suplementacji, insulinooporność wycofana ❤️
  • cukrzyk1991 Autorytet

Wysłany: 24 maja, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie laski historię na sobotnie pośmianie się :

Podcieram mojemu 5-latkowi pupę bo zrobił numero duo. I przed nim leżały podpaski i tak patrzy na nie i patrzy i nagle pyta :
    - a co tam jest napisane ?
    - gdzie Antosiu ?
    - no na tej paczce [patrzy na podpaski]
    - ale gdzie dokładnie ?
    - no nad Maryjką ...

xDxDxDxD

20250524-172741.jpg

Agat99, Miracle25, Pustynia, ater, cysterka95, hope♥, ellevv, Paulina66, S_va_88 lubią tę wiadomość

5cs - cb 🩸
    7cs - naturals -⏸️

❌️ 1-6 cs
    🤞 11cs !

• Darrika Autorytet

Wysłany: 24 maja, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ssilvia wrote:
    na ile ten kupon?

50% na zakupy za maks 300 zł

Ssilvia, Marzycielka94 lubią tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔

12 cs 💔

Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 24 maja, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cukrzyk1991 wrote:
    Macie laski historię na sobotnie pośmianie się :

Podcieram mojemu 5-latkowi pupę bo zrobił numero duo. I przed nim leżały podpaski i tak patrzy na nie i patrzy i nagle pyta :
    - a co tam jest napisane ?
    - gdzie Antosiu ?
    - no na tej paczce [patrzy na podpaski]
    - ale gdzie dokładnie ?
    - no nad Maryjką ...

xDxDxDxD

20250524-172741.jpg

Ej w sumie też to widzę hahaj mistrz 😆😆😆

cukrzyk1991 lubi tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔

12 cs 💔

‹‹ 287 288 289 290 291
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ