X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W maju zobaczę kuta*a 🍆 w styczniu urodzę bobasa 👶🏼
Odpowiedz

W maju zobaczę kuta*a 🍆 w styczniu urodzę bobasa 👶🏼

Oceń ten wątek:
  • Miracle25 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ater wrote:
    Był nieco dłuższy i miałam sporo objawów, które by wskazywały na ciążę, ale nie było jej🤓

Mialam tak sami. Dluzszy o jakies 4 dni i plamienie dzuen przed planowaną miesiączka ktore wzięłam za implantacyjne

„ cuda nie zdarzają się nikomu z wyjątkiem tych szczęśliwych czubków, którzy widzą je wszędzie” S.King

👩🏼🧔🏻‍♂️ 42, 🧒🏼 4, 🐕11
    Starania od 2022, 👼🏻👼🏻💔💔
  • Belia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karczoch321 wrote:
    Hm, ja tak samo. Szczerze mówiąc czytałam głównie oookbie o tym, że lekarze zapisują na zabieg w pierwszej fazie cyklu żeby „nie marnować” owulacji. Nie ukrywam też, że nastawiałam się na starania właśnie od razu po drożności 😇
    A to mi ostatnio powiedziała ginekolog że musi być pierwsza faza, żeby w razie czego nie zepsuć implantacji. Zobaczymy. Może my akurat będziemy mieć taką bez przeciwskazan. Kiedy masz zabieg Karczoch?
    Edit: dobra już przeczytałam post Moni. Ja będzie miała klasyczne HSG więc zobaczymy co zaleca. Może sama zdecyduję się na miesiąc przerwy. Nic na siłę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:12

MoniaB lubi tę wiadomość

👩🏼&👨🏽 31 &🐶 3
    12 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
    08.24 cb 💔
    10.24 cb 💔
    🔜 czerwiec HSG, badanie nasienia
    🧬mutacja MTHFR a1298c hetero
    💊 acard75, cynk, prenacaps multiplan, DHA, witC, D3+K2, Mg+B6, inozotol z NAC, olej z wiesiołka

Team ✨rodzew2026✨✊🏼
  • AnMiPe Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja Laski 😘 witam się z Wami niczym zwłoki, bo weekend z babami mnie wykończył. Dobę nie spałam, kroków tyle, że żałuję, że nie wpisałam się na Rossmann, bo przed śniadaniem miałabym już zniżkę. Ale Gdańsk pozwiedzany, jedzonko dobre i reset głowy max. Potrzebowałam tego.

Dzisiaj rano mocniejsze plamienie, ale nadal plamienie, a nie krwawienie. Jajniki też czuję jakoś dziwnie. I nogi, bo mam zakwasy 😆 17 dzień cyklu. Albo przesadziłam z wysiłkiem, albo nie wiem. 🤷🏼‍♀️

Ragazza, chciałaś, więc wstawiam, może i innym się przyda.🤍

Uwaga, MIESZANKA NA WĄTROBĘ.
    Rano stosowałam Medica Herbs (ostropest, karczoch, mniszek) a wieczorem Essetil Forte 600mg. Co tydzień Essetil zmieniałam na Hepatil. Chodzi o łączenie różnych substancji. Te ziołowe codzienne rano, bez zmian. Dodatkowo starałam się dodawać do potraw kurkumy więcej, czarnuszki, bo to na wszystko dobrze wpływa.

Po 6 tygodniach moje wyniki są idealne, lepszych nikt w rodzinie nigdy nie miał, a ja miałam przed tą mieszanką naprawdę masakrę. Thyrozol wpłynął mi tak na wątrobę, że lekarz aż się zawahał czy go nie odstawić. Teraz stosuje profilaktycznie co drugi dzień to wszystko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:33

Miracle25, ater, Motylek93, S_va_88, AnitaK lubią tę wiadomość

🤶 29l.
    Temat dziecko od 02.2023, starania ciągłe od 5.2024 r.
    🩷IO, otyłość, [06.2023 miomektomia/laparotomia 5x7cm], choroba Gravesa-Basedowa
    💊Thyrozol, Propranolol WZF, Glucophage, suple

🎅34 l.
    💙54,85 mln/ml, A+B 33,52%, morfo 0% ⬇️
    💊Co-Prestarium Initio, Fertisim, suple

▫️to nieskończoność nabiera ostrości▫️
  • karczoch321 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belia wrote:
    A to mi ostatnio powiedziała ginekolog że musi być pierwsza faza, żeby w razie czego nie zepsuć implantacji. Zobaczymy. Może my akurat będziemy mieć taką bez przeciwskazan. Kiedy masz zabieg Karczoch?
    Edit: dobra już przeczytałam post Moni. Ja będzie miała klasyczne HSG więc zobaczymy co zaleca. Może sama zdecyduję się na miesiąc przerwy. Nic na siłę.

Ja dopiero 5.06 mam wizytę w szpitalu - zakładam, że kwalifikacyjna i wtedy pewnie będę mogła umówić się już konkretnie na zabieg.
    Chociaż zadałam pytanie na wrocławskiej grupie o to i jedna dziewczyna miała zabieg tego samego dnia, a jedna umówili już na kolejny dzień, bo była w dobrym dniu cyklu, więc w sumie nastawiam się na wszystko i „co ma być to będzie” :D
    No i ja jeszcze czekam na wyniki wszystkich wymazow. Po pierwsze mam nadzieje, ze beda okej, a po drugie, ze wyrobią sie z nimi do 5 czerwca ;)

A Ty kiedy masz termin?

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:01

Belia lubi tę wiadomość

🙎‍♀️🧔‍♂️ 34 / 35
    🍀 10 cs
    💔 02.25 - 6tc
    💊 Pueria Uno, d-inozytol, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, cynk, l-arginina, laktoferyna, kurkumina+piperyna, resweratrol
    🍵 zioła Ojca Sroki
    🎾luteina 50mg x2
  • SanderkaA Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane mam pytanko do was. Testy owu słabo wychodziły i dlatego kolorystycznie z testów nie jestem pewna czy owu była w piątek 23.05, czy wczoraj 24.05 lub czy w ogóle była. Dzien po owu powinnam brać Duphaston a nie jestem pewna czy do niej doszło jedyny objaw to śluz (nie kontrolowałam temperatury). Zakładając że było w piątek lub wczoraj, to czy jutro na usg będzie już coś widać? Chciałabym potwierdzić owu bo nie wiem czy brać Duphaston. 🫣

👩🏼: 27l 🧑🏼‍🦱:29l

Starania od: 10.2024 na poważnie

👩🏼: hiperprolaktynemia
    🧑🏼‍🦱: morfologia w normie

💊: Dostinex, jodid 100, Prenacare, Euthyrox 25, według zaleceń lekarza.

Badania 04.04:

Prolaktyna : 10 —> (zmniejszono dawkę Dostinex)
    TSH : 3,5 —> Euthyrox 25
    FT4 : 1,44 (podnosi się, do obserwacji wraz z TSH). Norma: 1-1,6
    Ferrytyna : 25 (do podniesienia). Norma: 15-150
    Żelazo : 22,6. Norma: 9-30,4 ✅
    Witamina D3 : 46,90. Norma: 30-100✅
    Witamina B12 : 425. Norma: 197-771✅
  • Zosia667 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SanderkaA wrote:
    Kochane mam pytanko do was. Testy owu słabo wychodziły i dlatego kolorystycznie z testów nie jestem pewna czy owu była w piątek 23.05, czy wczoraj 24.05 lub czy w ogóle była. Dzien po owu powinnam brać Duphaston a nie jestem pewna czy do niej doszło jedyny objaw to śluz (nie kontrolowałam temperatury). Zakładając że było w piątek lub wczoraj, to czy jutro na usg będzie już coś widać? Chciałabym potwierdzić owu bo nie wiem czy brać Duphaston. 🫣

Kiedyś jak owu była w środę, to potwierdzić miałam w piątek lub sobotę

SanderkaA lubi tę wiadomość

👸33 🧔 33
    👩‍❤️‍👨 Starania od 10/2024
    Cykle 26-29 dni, ⁉️Plamienia na kilka dni przed @
    02/2025
    x TSH-2,730
    ✓estradiol/LH/FSH/prolaktyna/testosteron– 3dc
    ✓FT3/FT4/antyTPO/antyTG
    ✓Cytologia/HPV
    💊Euthyrox 12.5
    04/2025
    x AMH 1,340😭 | WitD 150
    x TSH 4,25(6tyg. z Euthyrox) | TSH 3,62 (7tyg. z Euthyrox)
    ✓FT3/FT4/USG-tarczyca prawidłowa lecz drobnej budowy
    ✓estradiol/LH/FSH /testosteron/ prolaktyna 67❗(norma do 23)
    Progesteron: 7dpo(19.00) 9dpo(8.57) 11dpo(2.51)
    💊 Euthyrox 25, Duphaston, Oestrogel
    05/2025
    TSH 1,75 | FT3 3,26 | FT4 0,89 | Żelazo 116 | Ferrytyna 12,5 | D3 141 | B12 429 |
    7dpo : Prog 9,96 | Estr 241,8 | Prol 17,86
    🤞badanie nasienia ?
    ⏳10.06 - wizyta w klinice
  • MoniaB Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie. Wiecie jak długo czeka się na wyniki wymazów? Będę teraz robiła wymazy na bakierie, grzyby i Chlamydia, Ureaplasma, Mycoplasma. Zastanawiam się ile po zrobieniu wymazów będę czekała na wyniki by móc zrobić badanie drożności.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:23

37💃❤️🏃40

Bez antykoncepcji od 11.2022
    Strania od 04.2024

6 cs z Aromek ⚪⚪⚪⚪⚪⚪

1️⃣ IUI 13.02.2025, Aromek + ovi 12.02, ⚪ 28.02
    🔄 IUI marzec - odwołane, lekarz na urlopie, naturalnie ⚪
    🔄 IUI kwiecień - odwołane, przeziębienie, naturalnie ⚪
    2️⃣ IUI 1.05 - Mensinorm + Zivafert, Lustork ⚪

AMH dobre
    Celiaklia
    Nasienie lekko obniżone
    Inne wyniki moje i męża ok
  • karczoch321 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniaB wrote:
    Mam pytanie. Wiecie jak długo czeka się na wyniki wymazów? Będę teraz robiła wymazy na bakierie, grzyby i Chlamydia, Ureaplasma, Mycoplasma. Zastanawiam się ile po zrobieniu wymazów będę czekała na wyniki by móc zrobić badanie drożności.

Ja w luxmedzie, który wysyła do diagnostyki wynik wymazu na chlamydię miałam na drugi dzien, na urea i myco po 5 dniach :)
    Ale ogólnie wszędzie znalazłam info, że do 10-16 dni (w zależności co tam akurat się bada)

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:26

MoniaB lubi tę wiadomość

🙎‍♀️🧔‍♂️ 34 / 35
    🍀 10 cs
    💔 02.25 - 6tc
    💊 Pueria Uno, d-inozytol, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, cynk, l-arginina, laktoferyna, kurkumina+piperyna, resweratrol
    🍵 zioła Ojca Sroki
    🎾luteina 50mg x2
  • MoniaB Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karczoch321 wrote:
    Ja w luxmedzie, który wysyła do diagnostyki wynik wymazu na chlamydię miałam na drugi dzien, na urea i myco po 5 dniach :)
    Ale ogólnie wszędzie znalazłam info, że do 10-16 dni (w zależności co tam akurat się bada)

A tego się nie robi u swojego ginekologa tylko w laboratorium? Myślałam, że ginekolog pobiera jak cytologię.

37💃❤️🏃40

Bez antykoncepcji od 11.2022
    Strania od 04.2024

6 cs z Aromek ⚪⚪⚪⚪⚪⚪

1️⃣ IUI 13.02.2025, Aromek + ovi 12.02, ⚪ 28.02
    🔄 IUI marzec - odwołane, lekarz na urlopie, naturalnie ⚪
    🔄 IUI kwiecień - odwołane, przeziębienie, naturalnie ⚪
    2️⃣ IUI 1.05 - Mensinorm + Zivafert, Lustork ⚪

AMH dobre
    Celiaklia
    Nasienie lekko obniżone
    Inne wyniki moje i męża ok
  • karczoch321 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniaB wrote:
    A tego się nie robi u swojego ginekologa tylko w laboratorium? Myślałam, że ginekolog pobiera jak cytologię.

A nie wiem. Możliwe, że niektórzy lekarze oferują taką możliwość. Mi raz faktycznie lekarka na zwykłej wizycie pobrała wymaz do cytologii, ale ogólnie jak w luxmedzie mam skierowanie to umawiam sie do położnej.

MoniaB lubi tę wiadomość

🙎‍♀️🧔‍♂️ 34 / 35
    🍀 10 cs
    💔 02.25 - 6tc
    🍵 zioła Ojca Sroki
    🎾luteina 50mg x2
  • flotek Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisik wrote:
    Zgłaszam okres. 13 cykl jednak był dla mnie pechowy. Mimo potwierdzonej monitoringiem owulacji, ładnego endometrium i proga 7 dpo 15 i diety low ig coś nie kliknęło. Niestety bez leczenia się tutaj nie uda 😕
    Trzymam kciuki za resztę testujących. Niech tegoroczny dzień mamy będzie wasz! ❤️

Przykro mi że ta wredna małpa do ciebie przyszła ☹️ Tulę mocno 🫂

Powodzenia wszystkim ❤️
    Trzymam za was kciuki !

Akcja: Bobas 🍼👶
    Nigdy nie zobaczyliśmy, ale walczymy o pierwsze ⏸️
    Starania od: 12.2024r. bez wspomagania

➡️ 21.05 Owu
    ⏳30-31.05 Pierwsze Testowanie

💊 Suplementy:
    Kwas foliowy (800 μg) + kompleks wit. B, Żelazo, Cynk + Selen, A + E, D3 (2000 UI), Mio-inozytol (500 μg), Niepokalanek Mnisi
  • Belia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karczoch321 wrote:
    Ja dopiero 5.06 mam wizytę w szpitalu - zakładam, że kwalifikacyjna i wtedy pewnie będę mogła umówić się już konkretnie na zabieg.
    Chociaż zadałam pytanie na wrocławskiej grupie o to i jedna dziewczyna miała zabieg tego samego dnia, a jedna umówili już na kolejny dzień, bo była w dobrym dniu cyklu, więc w sumie nastawiam się na wszystko i „co ma być to będzie” :D
    No i ja jeszcze czekam na wyniki wszystkich wymazow. Po pierwsze mam nadzieje, ze beda okej, a po drugie, ze wyrobią sie z nimi do 5 czerwca ;)

A Ty kiedy masz termin?
    Aaa rozumiem. Tak - to jest raczej szybko. Ja sobie dowolnie przestawiałam terminy bo mi się cykl przesunął. Babka nawet mi mowila ze jak juz mi się skończy krwawienie szybciej to żebym zadzwoniła to mnie wezmą szybciej bo coś im piątek nie pasował.
    Ja mam 6 czerwca- w piątek także mam nadzieję że @ przyjdzie w terminie.

👩🏼&👨🏽 31 &🐶 3
    12 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
    08.24 cb 💔
    10.24 cb 💔
    💊 acard75, cynk, prenacaps multiplan, DHA, witC, D3+K2, Mg+B6, inozotol z NAC, olej z wiesiołka

Team ✨rodzew2026✨✊🏼
  • Belia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniaB wrote:
    U mnie jest taka możliwość. Ale to klinika i mają swoje labo.

MoniaB lubi tę wiadomość

👩🏼&👨🏽 31 &🐶 3
    12 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
    08.24 cb 💔
    10.24 cb 💔

Team ✨rodzew2026✨✊🏼
  • Ssilvia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SanderkaA wrote:

Będzie widać. Na drugi dzień po owulacji widać ciałko Żółte, możesz śmiało iść

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:46

SanderkaA lubi tę wiadomość

✨ 32 lat 🎀 | On 34 i wyniki nasienia super 🦸‍♂️ ✨

🌿 Hashimoto & niedoczynność tarczycy – moja tarczyca to leń, ale ogarniamy!

💛 10 miesięcy starań – misja: 🍼👶

💊:
    • 🦋 T4 – 50 mcg.
    • 📉 Dostinex – jeden miesiąc i bum! Spadło z 23 ng/mL na 11 ng/mL.
    • ☀️ Witamina D, 💪 Magnez, 🧠 Complex B (metylowany), 🛡️ Cynk & Selen – bo trzeba dbać o całość!
    • Acard 100 mg profilaktycznie w II fazie

🎯 Cel: Baby loading… ⏳💖

✅ Co już mam sprawdzone?

🔄 Owulacja potwierdzona:
    – Endometrium 9–10 mm w czasie owulacji , śluz płodny 🧻
    – Pęcherzyki dojrzewają i pękają 🥚💥

🌬️ Jajowody drożne – przepływ potwierdzony! ✅

🔬 MUCHA i cytologia – w normie 🧫💖

🟡 Faza lutealna: 12 dni
    – Progesteron: 9 ng/ml w II fazie cyklu 💊🌕

📅 3. dzień cyklu (badania hormonalne):
    – Estradiol: 40 pg/ml 💧
    – FSH: 6 mIU/ml 🌱
    – LH: 6 mIU/ml 🔁
  • MroziaMM Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szatynka wrote:
    Dokładnie, najgorsze czekanie na testowanie czy udało się w danym cyklu. Aż wstyd się przyznać ile ja dziś razy patrzyłam na dzisiejszy test ciążowy 🫣 z nadzieję "a może tym razem zauważę, może kreseczka się pojawiła". Wpatrywałam się w niego jak sroka w kość 😳 aż wyrzycial do kosza. No aleee oczywiście go po jakimś czasie go wyjęłam aby setny raz na niego luknąć 🫣 jakby miało się cokolwiek w nim zmienić. A tu dalej I kreską. Aż się wkurzyłam sama na siebie i zniszczyłam test aby mnie już nie kusiło dalsze spoglądanie na niego.
    Trudno będzie co ma być.

No właśnie to czekanie... ale jestem już 7 albo 8 dzień po owulacji. Sprawdzam jutro prolaktyne, progesteron, estradiol, kortyzol. I pytanie bo od rana mam katar, teraz nawala mnie gardlo I pytanie czy nie wpłynie to na wynik prolaktyny.. Bo w 3 dniu cyklu mialam ja za wysoka i ginekolog kazal powtórzyć w połowie cyklu.. a teraz czuję się jak chora w ogóle.

• Marzycielka94 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, my tu gadu gadu, a czerwiec za pasem! Ja już się nie mogę doczekać czerwcowego testowania, myślę, że sporo z Was również 🥹 ❤️
    Może zróbmy burze mózgów, zbierzmy tytuły do kupy, zróbmy głosowanie? W sobotę trzeba złożyć nowy wątek, a my niegotowe. Wrzucam dodatkowy, tematyczny już tytuł:

W czerwcu chwycę za bakłażana 🍆,
    w marcu dzidzia będzie mi dana 👶🏼

Morgo, Darrika, NinaB, cysterka95, Lucy321, S_va_88, Zosia667 lubią tę wiadomość

✨ Starania od 09/24 (10 cs)
    #rodzęw2026 🌷

👩 31
    ✔ USG, cytologia, potwierdzona owulacja
    ✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
    ✔ LH, FSH, estradiol, progesteron, prolaktyna
    ⬆️ testosteron 0,54 ng/ml (norma do 0,48)

👨 36
    ⬆️ TSH, prolaktyna, progesteron, estradiol
    ✔ koncentracja 45 mln/1 ml
    ⬇️ A i B = 30 %
    ⬇️ Morfologia 2 %
  • Ssilvia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MroziaMM wrote:
    No właśnie to czekanie... ale jestem już 7 albo 8 dzień po owulacji. Sprawdzam jutro prolaktyne, progesteron, estradiol, kortyzol. I pytanie bo od rana mam katar, teraz nawala mnie gardlo I pytanie czy nie wpłynie to na wynik prolaktyny.. Bo w 3 dniu cyklu mialam ja za wysoka i ginekolog kazal powtórzyć w połowie cyklu.. a teraz czuję się jak chora w ogóle.

Mi lekarz powiedział że prolaktyna nie bada się w drugiej części cyklu, bo jest podwyższona przez wzrost progesteronu. Najbardziej neutralna i rzetelna jest 3-4 dzień cyklu bo nie oddziałują na nią inne hormony.

Prolaktyna jest bardzo wrażliwa i choroba może ją podnieść, podobnie jak kortyzol. Estradiol y progesteron 7dpo jak najbardziej wskazane i prawidłowe.

💊:
    • 🦋 T4 – 50 mcg.
    • ☀️ Witamina D, 💪 Magnez, 🧠 Complex B (metylowany), 🛡️ Cynk & Selen – bo trzeba dbać o całość!

✅ Co już mam sprawdzone?

🔄 Owulacja potwierdzona:

• MroziaMM Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ssilvia wrote:
    Mi lekarz powiedział że prolaktyna nie bada się w drugiej części cyklu, bo jest podwyższona przez wzrost progesteronu. Najbardziej neutralna i rzetelna jest 3-4 dzień cyklu bo nie oddziałują na nią inne hormony.

Prolaktyna jest bardzo wrażliwa i choroba może ją podnieść, podobnie jak kortyzol. Estradiol y progesteron 7dpo jak najbardziej wskazane i prawidłowe.

Mi ginekolog kazała sprawdzić... Nie wiem zrobie jak mowila.. I tak już zamówiłam przez neta i zaplacone..

Ssilvia lubi tę wiadomość

• MroziaMM Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są tak rozbierzne info.. ogolnie chodzę do niej bardzo długo.. powiedziała tak- sprawdzić w połowie cyklu jak będzie powyżej normy to się odzywac. Bo 3 dniu cyklu wyglądało to tak :

Estradiol - 44.1 pg/ml
    LH- 2.18 mlU/ml
    FSH- 5.43 mlU/ml
    LH:FSH= 0.4
    Prolaktyna- 32.73 ng/ml (5.18-26.53)
    Testosteron 39.68 ng/dl ( 13.84-53.35)
    TSH- 2.017
    FT3- 5.05
    FT4-13.00

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 19:02

• Ssilvia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MroziaMM wrote:
    Mi ginekolog kazała sprawdzić... Nie wiem zrobie jak mowila.. I tak już zamówiłam przez neta i zaplacone..

Daj znać co czy wyszła większa czy mniejsza

💊:
    • 🦋 T4 – 50 mcg.

✅ Co już mam sprawdzone?

🔄 Owulacja potwierdzona:

‹‹ 294 295 296 297 298 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ