Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W maju zobaczę kuta*a 🍆 w styczniu urodzę bobasa 👶🏼
Odpowiedz

W maju zobaczę kuta*a 🍆 w styczniu urodzę bobasa 👶🏼

Oceń ten wątek:
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 7 maja 2025, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kropka_aga wrote:
    Jaka noc poślubna? :D Wróciliśmy do domu o 7 rano, wesele trwało do 5, bo się lekko przedłużyło... jedyne o czym marzyliśmy, to aby się wykąpać i się przespać, bo o 11 musieliśmy wstać na nowo :D

Nie wiem kto normalny ma siłę na "noc" poślubną :D

My mieliśmy siłę 🤣 ale nasze wesele się skończyło stosunkowo wcześnie bo chyba przed 2, a mieliśmy swój pokój w sali weselnej dosłownie, także rozpakowaliśmy prezenty i koperty, a potem jeszcze poszaleliśmy i to był nasz taki start wtedy starań, bo pierwszy raz się nie zabezpieczyliśmy m, wiadomo, baliśmy się ciąży wcześniej, a finalnie się udało dopiero po roku zajść 😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2025, 10:13

kropka_aga, Mardotka, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

12 cs 💔

14 cs start! Ostatnia próba ->🩸

Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.
  • Truskawkowykompot Autorytet

Wysłany: 7 maja 2025, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia_G-K wrote:
    Ale patrzcie jaka zmyłka jeszcze dzisiaj rano:

IMG-8094.jpg

🤦‍♀️
    Ale oszukaniec 😱
    Ale nie ma tego złego, to pewnie pierwszy dzień Twojej ciąży.
    Już też bym chciała dostać @ jakkolwiek to brzmi. To czekanie na nią... W dodatku w tym cyklu mam wyjątkowo dokuczliwy pms, że sama ze sobą wytrzymać nie mogę. Nie pamiętam kiedy tak miałam.

kropka_aga, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

preg.png
  • kropka_aga Autorytet

Wysłany: 7 maja 2025, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika wrote:
    My mieliśmy siłę 🤣 ale nasze wesele się skończyło stosunkowo wcześnie bo chyba przed 2, a mieliśmy swój pokój w sali weselnej dosłownie, także rozpakowaliśmy prezenty i koperty, a potem jeszcze poszaleliśmy i to był nasz taki start wtedy starań, bo pierwszy raz się nie zabezpieczyliśmy m, wiadomo, baliśmy się ciąży wcześniej, a finalnie się udało dopiero po roku zajść 😅

To akurat przyzwoita godzina :) U nas nawet nie było mowy o "nocy", co najwyzej o "poranku poślubnym", ale i tak sił nie było po 3h snu :D
    Truskawkowykompot wrote:
    Ale oszukaniec 😱
    Ale nie ma tego złego, to pewnie pierwszy dzień Twojej ciąży.
    Już też bym chciała dostać @ jakkolwiek to brzmi. To czekanie na nią... W dodatku w tym cyklu mam wyjątkowo dokuczliwy pms, że sama ze sobą wytrzymać nie mogę. Nie pamiętam kiedy tak miałam.

Ja miałam taki PMS w marcu, nigdy w życiu nie przechodziłam czegoś takiego jak wtedy... myślałam, że się wykończę sama ze sobą :/ z meżem się kłóciliśmy co chwile, bo ja byłam wiecznie zła i nabzdyczona , wszystko mi przeszkadzało i wkurzało :D a jeszcze @ się spóźniła 5 dni

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2025, 10:17

Joanka# lubi tę wiadomość

22.12.2025 3100g, 54cm 🩵

age.png
  • Marzycielka94 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2025, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia bardzo mi przykro, domyślam się jakie miałaś oczekiwania wobec tego cyklu. Trzymaj się i nie trać nadziei, Twój kropek jest bliżej niż myślisz ❤️

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

✨ Starania od 09/24, 4 cykle stymulowane

✓ hormony, MUCHa, HSG, homocysteina, HB, pazożyty, polip out
    ✓ koncentracja 98 mln, A+B = 45 %, morfologia 0 %

‼️ przewlekle zapalenie endometrium
    ➡️ konsultacja immunologiczna, SIBO, USG endometriozy
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2025, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka94 wrote:
    Sylwia bardzo mi przykro, domyślam się jakie miałaś oczekiwania wobec tego cyklu. Trzymaj się i nie trać nadziei, Twój kropek jest bliżej niż myślisz ❤️
    Dzięki dziewczyny ❤️

Póki co bez załamki, na spokojnie.

13.05.2025 mam gina, może pokieruje co pobadać i podiagnozowac. Cykle mam krótkie, więc może progesteron nie domaga. :)

Sagi, Marzycielka94 lubią tę wiadomość

• emciak Autorytet

Wysłany: 7 maja 2025, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grazka0022 wrote:
    To ja Wam dziewczyny opowiem o mojej byłej już przyjaciółce, choć to przykra historia:
    Przyjaźniłam się z nią od 15 lat(!)
    Obie zapragnęłyśmy ciąży, no mi jak wiecie sie nie udaje, a ona zaszła w 1 cyklu w maju 2024. No i nie opowiem wszystkiego, bo było tego o wiele więcej ale nie wszystko pamiętam. Oczywiście jak zaszła (my bylismy po 3 cyklach) to od razu wysłała mi zdjecie testu, nawalała do mnie o tej ciąży kilka dni bez przerwy, ale byłam wyrozumiała, bo mowie dobra emocje, cieszy się okej. Aleee im dalej w las tym gorzej. Temat jej ciązy był u nas JEDYNYM tematem do rozmów, nawet jak rozmawialiśmy o czymś innym to zawsze musiała nawiązywać do ciąży. Takie przykłady jakie pamiętam: jej mąż skręcił nogę i ortopeda ich nie przyjął tekst "no lekarz nie wiedział ze kobiecie w ciazy sie nie odmawia i niech go myszy zjedzą" xD albo coś tam powiedziałam o wigilii, że robie barszcz i coś tam a ona "no ja W 8 MIESIACU CIAZY robie to to i to"... Okej, dalej, przez około 5-7 tygodni nie pamiętam dokładnie co tydzien wysyłała mi screena z aplikacji "Hej mamusiu mam już 5,6,7 tygodni" itp. Wysyłała mi zdjecia z brzuszkiem. Powiedziała mi jak była w 3 miesiacu, ze jak bede kiedys w ciazy to moge jej o wszystko pytać (jakby sama conajmniej 5 dzieci miała). Miałyśmy taką wspólną znajomą i powiedziała jej o ciązy i ta znajoma (mysle, ze to zart - ona nie wiedziała ze sie staramy) powiedziała jej "o to wyprzedziłaś Grażkę" no i oczywiście ta przyjaciółka musiała mi to opowiedzieć, wiadomo... Jak miałam urodziny to zaprosiła mnie na urodzinowy obiad i cały ten obiad mi nawijała o wózku który kupiła akurat tego dnia. No po prostu ciąża, ciąża, ciąża... Non stop! Wszystkie tiktoki i filmiki na insta wysyłała o ciązy.
    Ale gwoździem do trumny było to jak kiedyś nagrałam jej głosówke jak narzekałam ze nie moge zajść, ze mi ciezko, ze tyle tego wszystkiego i że mam dosc. A ona mi odpisała długą wiadomość o tym, że po prostu robimy za mało, że najlepiej sie załamać i położyć do wyra z paczką chipsów i że powinnam porobić badanka pyk pyk i się uda :)
    Ja wtedy postanowiłam, że juz wiecej nie bede jej nic opowiadała o naszych staraniach... No i ogolnie tak juz przed porodem jej mi narzekała jak zle sie czuje itp i jakoś tak jej napisałam, że mimo wszystko trudno mi jej współczuć, bo wolałabym źle sie czuć, ale być w ciąży niż przechodzić te starania... No a ona mi napisała, że jestem zawistna, zazdrosna i żebym jej oczy wydrapała, bo ona zaszła a ja nie.
    Mogłabym jeszcze opowiadać, ale napisałabym książkę :D

Dżizas, bardzo współczuję.
    Dla wszystkich z nas to jest chyba taka nauka żeby przenigdy w życiu nie zamienić się w takiego stwora co non stop się produkuje tylko na jeden temat. To, że wszystkie się tutaj staramy z różnym stażem tylko nas uwrażliwia na to, że każdy ma jakąś historię ale każdy tak samo mocno pragnie bycia rodzicem i posiadania x dzieci więc dlatego tym bardziej się cieszę, że to forum to jest takie nasze bezpieczne miejsce.

Mardotka, karasol, cukrzyk1991, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

6 CS ✨ 09.04 - 01.06 💔 8 tc (p. samoistne)

🌈✨
    30.10, 10 DPO
    Beta 19,1, Progesteron 31

19.11 0,7 cm Groszka 🌼
    04.12 2,1 cm Fasolka 🌼
    18.12 3,8 cm Maluszka 🌼
    02.01 6,7 cm Fikołka 🌼 (prenatalne - niskie ryzyka, ukrywa płeć)
    15.01 8,5 cm Słoneczka 🌼 (nadal ukrywa płeć)
    12.02 Słodka Dziewczynka 🌸 292g
    23.02 USG połówkowe 👍🌸 350g

PAI homo/MTHFR hetero
    💊 Acard + Heparyna

Ja '91, On '90 + 🐱

preg.png
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 7 maja 2025, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam nadzieję, że te które czelaja na @ to już lada moment przyjdzie i będzie kolejny cykl 🫂🫂🫂 wiem jakie to uczucie, bo sama dopiero co czekałam na @ i zołza przyszła w 45 dc dopiero 😬

White1 lubi tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

12 cs 💔

14 cs start! Ostatnia próba ->🩸

Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.

Wysłany: 7 maja 2025, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kropka_aga wrote:
    Ja miałam taki PMS w marcu, nigdy w życiu nie przechodziłam czegoś takiego jak wtedy... myślałam, że się wykończę sama ze sobą :/ z meżem się kłóciliśmy co chwile, bo ja byłam wiecznie zła i nabzdyczona , wszystko mi przeszkadzało i wkurzało :D a jeszcze @ się spóźniła 5 dni

Tak! Ja jeszcze czuję takie napięcie w sobie, takie wku*wiające uczucie 🙈 Mój mąż ma teraz przerąbane 😁

kropka_aga, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

preg.png
  • Miracle25 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2025, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia_G-K wrote:
    Dzięki dziewczyny ❤️

Póki co bez załamki, na spokojnie.

13.05.2025 mam gina, może pokieruje co pobadać i podiagnozowac. Cykle mam krótkie, więc może progesteron nie domaga. :)

Duze sciski

• klaudia00.. Ekspertka

Wysłany: 7 maja 2025, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grazka0022 wrote:
    To ja Wam dziewczyny opowiem o mojej byłej już przyjaciółce, choć to przykra historia:
    Przyjaźniłam się z nią od 15 lat(!)
    Obie zapragnęłyśmy ciąży, no mi jak wiecie sie nie udaje, a ona zaszła w 1 cyklu w maju 2024. No i nie opowiem wszystkiego, bo było tego o wiele więcej ale nie wszystko pamiętam. Oczywiście jak zaszła (my bylismy po 3 cyklach) to od razu wysłała mi zdjecie testu, nawalała do mnie o tej ciąży kilka dni bez przerwy, ale byłam wyrozumiała, bo mowie dobra emocje, cieszy się okej. Aleee im dalej w las tym gorzej. Temat jej ciązy był u nas JEDYNYM tematem do rozmów, nawet jak rozmawialiśmy o czymś innym to zawsze musiała nawiązywać do ciąży. Takie przykłady jakie pamiętam: jej mąż skręcił nogę i ortopeda ich nie przyjął tekst "no lekarz nie wiedział ze kobiecie w ciazy sie nie odmawia i niech go myszy zjedzą" xD albo coś tam powiedziałam o wigilii, że robie barszcz i coś tam a ona "no ja W 8 MIESIACU CIAZY robie to to i to"... Okej, dalej, przez około 5-7 tygodni nie pamiętam dokładnie co tydzien wysyłała mi screena z aplikacji "Hej mamusiu mam już 5,6,7 tygodni" itp. Wysyłała mi zdjecia z brzuszkiem. Powiedziała mi jak była w 3 miesiacu, ze jak bede kiedys w ciazy to moge jej o wszystko pytać (jakby sama conajmniej 5 dzieci miała). Miałyśmy taką wspólną znajomą i powiedziała jej o ciązy i ta znajoma (mysle, ze to zart - ona nie wiedziała ze sie staramy) powiedziała jej "o to wyprzedziłaś Grażkę" no i oczywiście ta przyjaciółka musiała mi to opowiedzieć, wiadomo... Jak miałam urodziny to zaprosiła mnie na urodzinowy obiad i cały ten obiad mi nawijała o wózku który kupiła akurat tego dnia. No po prostu ciąża, ciąża, ciąża... Non stop! Wszystkie tiktoki i filmiki na insta wysyłała o ciązy.
    Ale gwoździem do trumny było to jak kiedyś nagrałam jej głosówke jak narzekałam ze nie moge zajść, ze mi ciezko, ze tyle tego wszystkiego i że mam dosc. A ona mi odpisała długą wiadomość o tym, że po prostu robimy za mało, że najlepiej sie załamać i położyć do wyra z paczką chipsów i że powinnam porobić badanka pyk pyk i się uda :)
    Ja wtedy postanowiłam, że juz wiecej nie bede jej nic opowiadała o naszych staraniach... No i ogolnie tak juz przed porodem jej mi narzekała jak zle sie czuje itp i jakoś tak jej napisałam, że mimo wszystko trudno mi jej współczuć, bo wolałabym źle sie czuć, ale być w ciąży niż przechodzić te starania... No a ona mi napisała, że jestem zawistna, zazdrosna i żebym jej oczy wydrapała, bo ona zaszła a ja nie.
    Mogłabym jeszcze opowiadać, ale napisałabym książkę :D

My jak powiedzieliśmy dla znajomego z którym kiedyś mieliśmy bardzo dobry kontrakt i nawet mieszkaliśmy w trójkę że poroniłam w 7tc to po chwili zaczął gadać że czuć jak jego syn się obraca w brzuchu i kopie 🙃

kropka_aga, karasol lubią tę wiadomość

age.png

⏸️ 19.05 🥹
    11.06 0,71cm człowieczka z ❤️
    21.07 prenatalne 🧬 zdrowa DZIEWCZYNKA!! 🥹❤️
    23.01 Już jest z nami!! 💖
    #rodzew2026 ❤️
  • kropka_aga Autorytet

Wysłany: 7 maja 2025, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia00.. wrote:
    My jak powiedzieliśmy dla znajomego z którym kiedyś mieliśmy bardzo dobry kontrakt i nawet mieszkaliśmy w trójkę że poroniłam w 7tc to po chwili zaczął gadać że czuć jak jego syn się obraca w brzuchu i kopie 🙃

Zajeb***e wyczucie sytuacji, nie ma co.... Niektórzy chyba mają problem z używaniem mózgu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2025, 10:30

nick nieaktualny, karasol, klaudia00.. lubią tę wiadomość

22.12.2025 3100g, 54cm 🩵

age.png
  • emciak Autorytet

Wysłany: 7 maja 2025, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ragazza - mocne kciuki, może faktycznie jakiś minimalny błąd w obliczeniach i tam się dopiero zaczyna dziać? <3
    Sylwia - bardzo mi przykro, ale tak jak piszesz to już niedługo noc poślubna więc można szaleć :)

6 CS ✨ 09.04 - 01.06 💔 8 tc (p. samoistne)

🌈✨
    30.10, 10 DPO
    Beta 19,1, Progesteron 31

19.11 0,7 cm Groszka 🌼
    04.12 2,1 cm Fasolka 🌼
    18.12 3,8 cm Maluszka 🌼
    02.01 6,7 cm Fikołka 🌼 (prenatalne - niskie ryzyka, ukrywa płeć)
    15.01 8,5 cm Słoneczka 🌼 (nadal ukrywa płeć)
    12.02 Słodka Dziewczynka 🌸 292g
    23.02 USG połówkowe 👍🌸 350g

PAI homo/MTHFR hetero
    💊 Acard + Heparyna

Ja '91, On '90 + 🐱

preg.png
  • grazka0022 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2025, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia00.. wrote:

O kur*a!!!
    Innego komentarza nie mam!

kropka_aga, Bergamotka94, Sagi, Marzycielka94, klaudia00.. lubią tę wiadomość

Start starania: Marzec 2024
    9 cykli naturalnych ❌
    5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌

👩25 lat
    👨27 lat
    🐶4 lata

📆
    I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
    II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki

2 cykle przerwy - transfer koniec września

"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się"
  • White1 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2025, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @grazka0022 super, że udało się zakwalifikować i ruszycie dalej z tematem, trzymałam kciuki i kibicuję przy ivf 🤞 super też, że udało się odciąć kontakt z koleżanką dla twojego zdrowia

@Sylwia_G-K jeśli to faktycznie biochem 🫂🫂 to przynajmniej go porządnie opijesz 🥂

A co do nocy poślubnej... to akurat mój największy koszmar i wolałabym zapomnieć o tym, mimo, że wesele było idealne. Wszystko przez głupie niezrozumienie. Ja byłam wtedy na tabletkach, libido szorowało po dnie i naczytałam się wszędzie, że po wielogodzinnej imprezie i tym wszystkim każdy chce iść spać, w końcu za kilka godzin poprawiny. Impreza skończyła się przed 5, wróciliśmy do pokoju, mój pomógł mi się rozebrać, ja się kładę do spania a on w szoku. Tak jak w mojej głowie było zmęczenie i to wszystko co czytałam, tak dla niego to była najważniejsza noc i niezależnie od zmęczenia miał inne plany... w końcu do niczego nie doszło, przepłakałam po tym wiele godzin, z resztą on trochę też, długo oboje dochodziliśmy po tym do siebie. Oczywiście nikt o tym nie wie poza naszą dwójką (no i teraz wami). Dlatego mam mega negatywne odczucia jak słyszę ten temat

👧99' 🧑98' 🐈‍⬛ 🐈‍⬛ ⏳️05.24

🚨 PCOS | IO | MTHFR homo | PAI-1 homo
    ✅️ AMH 6, drożność, nasienie, DFI, HBA, MAR, witaminy, homocysteina
    ❌️01-11.25 11 cykli Lametta + Zivafert/Ovitrelle

01.26 IVF 💉 Menopur 150
    18 🥚 -> 6 MII -> 1 ❄️ 5BB
    09.02.26 FET 🍍 cykl sztuczny
    EmbryoGlue / prog 30 ng/ml

7dpt 37.7 ▫️ 10dpt 146 ▫️ 12dpt 350 ▫️ 15dpt 1184 ▫️ 19dpt 4000 ▫️ 23dpt bijące 💕
    11.03 0.93cm 🍤

preg.png
  • Bergamotka94 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2025, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ludzie są czasami kompletnie bezczelni i zapatrzeni w koniec własnego nosa. Ja już mam dość mądrości w stylu „za mało się staranie” „po co ty na te badania latasz to trzeba robić a nie się badać” lub „wyłącz głowę”. Mam ochotę odpowiedzieć „nie zesraj się”. U mnie wszystkie koleżanki zaszły w ciążę od pstryknięcia palcem i jeszcze walą tekstami w stylu „ginekolog po odstawieniu tabletek anty celowo kazał się nie starać bo wtedy jest taka szalona płodność hehe”… 🤡🤡🤡🤡

Sagi, kropka_aga, milka_91, emciak, Darrika, nick nieaktualny, Marzycielka94, emilgiana, Olisska, Deyansu lubią tę wiadomość

Ona 30
    💊Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 75, Wit. D, Prenatal Duo

4cs 📌🍀

26.05 (12 dpo) - ⏸️.
    17.06 - bije serduszko ❤️
    28.07 - prenatalne 👍 🩵 CRL 6,89 cm
    15.09 - połówkowe, 306 g chłopczyka 🩵
    Rośnij dzidziusiu 🥹

💫team #rodzew2026 🪄
    preg.png
  • Sagi Autorytet

Wysłany: 7 maja 2025, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hope♥ wrote:
    To ja jestem chyba jakaś dziwna, ale kocham wątróbkę w każdej postaci. ❤️ Ogólnie wszelkie podroby np. nerki.

To bardzo fajnie, podroby są zdrowe, też bym chciała lubić, ale kurczę mam traumę z dzieciństwa 😂

hope♥ lubi tę wiadomość

👩🏻 34

06.07.2025 - ⏸️

age.png

age.png

Wysłany: 7 maja 2025, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika wrote:
    Dziewczyny mam nadzieję, że te które czelaja na @ to już lada moment przyjdzie i będzie kolejny cykl 🫂🫂🫂 wiem jakie to uczucie, bo sama dopiero co czekałam na @ i zołza przyszła w 45 dc dopiero 😬
    Chyba u mnie będzie taki tasiemiec. Jak mam taki cykl a zdarza się w roku 2/3 razy to zwykle nie było wcale owulacji.

preg.png
  • Sagi Autorytet

Wysłany: 7 maja 2025, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grazka0022 wrote:
    O kur*a!!!
    Innego komentarza nie mam!

Wyjęłaś mi to z ust 💀

klaudia00.. lubi tę wiadomość

👩🏻 34

06.07.2025 - ⏸️

age.png

age.png
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 7 maja 2025, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia00.. wrote:
    Na fali historii dodam, że moja bardzo dobra przyjaciółka, która zaszła jakoś w 2cs w momencie jak my się zaczęliśmy starać, dzień po tym jak wyszłam ze szpitala po poronieniu (o którym wiedziała doskonale, byłam z nią na łączach) dzwoni do mnie z informacją, że chyba wpadli z chłopem. 🤡 Krótko mówiąc, zjebałam ją trochę a ona sama wyczaila nietakt sytuacji. Dla ciekawych: nie, nie wpadła, owulacja jej się przesunęła dwa tygodnie w przód. 😂

klaudia00.. lubi tę wiadomość

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 x letrozol ❌

30♀️34♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%

03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
    04.25 FET beta 10dpt <0,1
    05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB

🌈naturals po scratchingu
    30.07 ⏸️
    accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,8
    Kubuś 💙
    preg.png
  • kropka_aga Autorytet

Wysłany: 7 maja 2025, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergamotka94 wrote:
    Ludzie są czasami kompletnie bezczelni i zapatrzeni w koniec własnego nosa. Ja już mam dość mądrości w stylu „za mało się staranie” „po co ty na te badania latasz to trzeba robić a nie się badać” lub „wyłącz głowę”. Mam ochotę odpowiedzieć „nie zesraj się”. U mnie wszystkie koleżanki zaszły w ciążę od pstryknięcia palcem i jeszcze walą tekstami w stylu „ginekolog po odstawieniu tabletek anty celowo kazał się nie starać bo wtedy jest taka szalona płodność hehe”… 🤡🤡🤡🤡

Powiem Ci... że ten tekst mógłby dobrze zadziałać, aby się ludzie zamknęli :D

O mi się też coś przypomniało. Moja dobra znajoma zaszła w ciążę, fakt, że szybko im się udało, ale niestety poroniła i miała zabieg. Natomiast jej znajoma zaszła również w ciążę chwilę później i chwaliła się na prawo i lewo że jest w 5 tc... (czyli ledwo co test zrobiła :D ), wiedziała że ta moja znajoma ciężko zniosła poronienie, bo jej chwilę temu powiedziała o tym i było jej mega przykro, że się nie udalo. A ta druga chwilę po tej informacji walnęła, że ona jest w 5tc :D cóż... ale znajoma mówiła, że ona chyba tylko po to chciała się z nią spotkać, aby się pochwalić wczesną ciążą :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2025, 10:48

22.12.2025 3100g, 54cm 🩵

age.png
‹‹ 76 77 78 79 80 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ