WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W maju zobaczę kuta*a 🍆 w styczniu urodzę bobasa 👶🏼
Odpowiedz

W maju zobaczę kuta*a 🍆 w styczniu urodzę bobasa 👶🏼

Oceń ten wątek:
  • CrazyDaisy Autorytet

Wysłany: 7 maja, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pustynia wrote:
    Dziewczyny sprawdzające przyrosty oraz Ragazza - mocno trzymam kciuki!!!

Ja jeszcze oprócz sprawdzenia progesteronu, zrobiłam insulinę na czczo - 6,7 (norma 2,3 - 11,3), czy to jest ok wynik przy PCOS?

Oprócz tego ferrytyna: 17,8 (norma 4,6 - 204), także słabiutko. Przyjmę wszelkie sposoby na podniesienie niezawierające szpinaku i wątróbki 🫣 Ferr C od Formeds wjechało już od zeszłego tygodnia.

Oprócz tego przyjdę sposoby na… opryszczkę w czasie starań. Normalnie to leciałam na grubo - jak tylko poczułam że coś wychodzi ładowałam z 5 (ale czasem z 8) tabletek Hascoviru lub innego, jedyny sposób, który zatrzymywał to dziadostwo…

Miłego dnia dla Was i mam nadzieję na same dobre wiadomości od Was dzisiaj :)
    Zakwas z buraka polecam. Mi podbił ferrytynę :)

Pustynia, kasialinkaa lubią tę wiadomość

29 👩🏼
    2 lata starań
    PCOS i Endometrioza
    Objawy: Długie lub niekończące się cykle, słabej jakości owulacje, niedomoga progesteronowa, LUF, niepłodność
    Leczenie:
    Naprotechnologia (od września 2024)
    Suple (od września 2024)
    Lametta + Cyclogest
    Sono HSG z lipiodolem (listopad 2024)
    Posiewy, wymazy, biopsja endometrium - czysto
    Od lutego 2025 przerwa od stymulacji. 1-8dc Adalift, neurovit co 3 dni i aspirin cardio
    Mamy to! 🎉🎉🎉
    08.05.2024 Beta 25
    10.05.2024 Beta 94.1 , Prog 34.76
  • CrazyDaisy Autorytet

Wysłany: 7 maja, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nayeli wrote:
    Ragazza trzymam mocno kciuki! Widać kreskę gołym okiem, niech się kropek rozgości a Ty się nie martw na zapas❤️

Powodzenia dziewczynom testującym🤞🏼

Trzymam również kciuki za bety i przyrosty! Rośnijcie Kropeczki 😊

Proszę też o trzymanie kciuków za moją dzisiejszą wizytę - zobaczę mojego Pingwinka😁
    Nayeli dawaj znać. Trzymam kciuki za piekne serduszko ❤️

Nayeli lubi tę wiadomość

29 👩🏼
    2 lata starań
    PCOS i Endometrioza
    Objawy: Długie lub niekończące się cykle, słabej jakości owulacje, niedomoga progesteronowa, LUF, niepłodność
    Leczenie:
    Naprotechnologia (od września 2024)
    Suple (od września 2024)
    Lametta + Cyclogest
    Sono HSG z lipiodolem (listopad 2024)
    Posiewy, wymazy, biopsja endometrium - czysto
    Od lutego 2025 przerwa od stymulacji. 1-8dc Adalift, neurovit co 3 dni i aspirin cardio
    Mamy to! 🎉🎉🎉
    08.05.2024 Beta 25
    10.05.2024 Beta 94.1 , Prog 34.76
  • Daisy1 Koleżanka

Wysłany: 7 maja, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokosik wrote:
    Dziewczyny widzę owulki macie to jeszcze zdradzę, że w tym cyklu wypróbowałam sposób podnoszenia nóg po 👀😂
    Nie pytajcie 😂
    … chyba działa
    Kokosik, a jaką dawkę l-argininy oboje braliście? Myślę, żeby podkręcić ilość dla siebie i dorzucić ją partnerowi. Czuję, że dobrze u mnie działa na ukrwienie i lepszy śluz ale jeszcze nadal wspomagamy się żelami.

👧🏼36
    02.2024 starania o pierwsze 👶
    21.12.2024 ⏸️
    02.2025 💔 11tc
    03.2025 nie poddajemy się 🫶
    Dieta + suple: Pueria Uno, D3, B6, B12, E, Magnez, L-arginina, maślan sodu, Olini Omega-3, Q10, Kerabione.
  • kropka_aga Autorytet

Wysłany: 7 maja, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NinaB - czekamy na wieści! Trzymam kciuki! <3

NinaB lubi tę wiadomość

👱‍♀️ 32
    👨 37
    🐈🐈

Euthyrox N50
    Cykle 29-30 dni

Wit. D 4000
    Cytrynian Magnezu
    B-Complex

ferrytyna 23 (04.25) 😡
    TSH - 1.8 (04.25)
    FT4 1.25 (04.25)
    wit. D - 27,8 (03.25)

01.05 ⏸️
  • Kokosik Autorytet

Wysłany: 7 maja, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy1 wrote:
    Kokosik, a jaką dawkę l-argininy oboje braliście? Myślę, żeby podkręcić ilość dla siebie i dorzucić ją partnerowi. Czuję, że dobrze u mnie działa na ukrwienie i lepszy śluz ale jeszcze nadal wspomagamy się żelami.

850mg i w okolicach owulacji zwiększałam dawkę na 1700mg

Daisy1 lubi tę wiadomość

31 👩34 🧔‍♂️
    10 lat AH
    05.2024 rozpoczęcie starań
    11.2024 straciliśmy aniołka 7 tc 💔💔💔
    01.2025 walczymy od nowa 🍀

04.05 ⏸️🥹🌷9dpo
    05.05 beta 32,08 prog 40,20 🥳
    07.05 beta 83,50 🥹🩷 (przyrost 159%)
    10.05 beta 466,08 🥹🥰 (201%) prog 40,80 🥰

🚺 cykle regularne, owulki potwierdzone, endometrium książkowe, hormony w normie
    🚹 wszystkie parametry nasienia ponad normę oprócz morfologii 1% 😭

☀️ zaświeciło słoneczko ☀️
  • Olisska Autorytet

Wysłany: 7 maja, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @grażka, ale z niej p*zda 🫠🫠 skąd się biorą tacy ludzie? Moim zdaniem właśnie oni nie powinni się rozmnażać 🤦🏼‍♀️ całe szczęście, że to już BYŁA przyjaciółka, choć chyba przyjaciółką nigdy nie była

kropka_aga, Deyansu, Powder, emciak lubią tę wiadomość

2022 - 👶🏼 nasz mały cud po 30 cs (wcześniej jeden niedrożny jajowód, obniżone parametry nasienia i wysokie TSH)
    •niedoczynność tarczycy(euthyrox 25)
    09.24 - TSH 3,09
    11.24 - TSH 1,26
    03.25 - TSH 1,72

🤷🏼‍♀️Ona
    09.24- HSG oba jajowody drożne
    Badania 4dc
    FSH 6,44
    LH 3,24
    Estradiol 35
    Testosteron 26,62
    SHBG 31,70
    Prolaktyna 19,23
    AMH 4,72

💁🏼‍♂️On
    Ilość plemników 224 mln
    Koncentracja 44 mln
    Ruch a 35%, ruch b 33%
    Morfologia 18% 🔥

Aktualnie 18 o rodzeństwo 🥲
    1. Aromek ⏳
    Team #rodzew2026
  • Bergamotka94 Ekspertka

Wysłany: 7 maja, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokosik wrote:
    A to już spisane na straty? Też kiedyś miałam takie info od gina, tylko endometrium było cienkie. Miał być cykl bezowulacyjny. A wszystko się przesunęło i owulacja była dużo później

Nie wiem czy spisane na straty, okaże się w piątek chyba ale ginkę trochę chyba zdziwiło to endometrium przy takich małych jajeczkach. Ja już sama nie wiem co o tym myśleć, ale myślę sobie że co ma być to będzie i już.

Ona 30
    💊Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 50/75
    Kwasy Omega 3 BioCardine
    Prenacaps Multi 1, Wit. D, Magnez, Koenzym Q10

TSH - 1,7
    ‼️ Homocysteina 11 - za duża 😵‍💫
    FSH:LH 0,85
    Estradiol w 4 dniu cyklu - 39 pg/ml
    AMH - 2,16 ng/ml
    Prolaktyna - 12,3 ng/ml
    Glukoza na czczo - 91, insulina - 10
    Ferrytyna - 51, żelazo - 173
    Kwas foliowy - 12,5
    Cel: 🎯 obniżenie insuliny i homocysteiny ⬇️ i podniesienie progesteronu i kwasu foliowego ⬆️
    4cs 📌🍀

💫team #rodzew2026 🪄
  • cukrzyk1991 Autorytet

Wysłany: 7 maja, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa-u-linka - ja mysle ze skoro kreska ciemnieje to dobra prognoza ! 😁

Ragazza - ta kreska wcale nie jest blada ! Ja 12-14 dpo mialam bardzo podobną ! I odpowiadając w stylu onaoli : ta kreska aktualnie 4 tydzien ma ospe i nie idzie do przedszkola xD

Grazka - wspolczuje :( :( :( Ja kiedyś - po jednym takim spotkaniu z koleżankami z dawnego LO uslyszalam od swojej przyjaciółki, że jest mi wdzięczna że podczas naszych spotkań wlasnie w takim gronie ja nie mowie zbyt czesto o synku/ciazy itd. jak pozostale laski. Wydaje mi sie ze bylo jej wtedy przykro bo kazda sobie ulozyla zycie rodzinne (maz, dziecko) a ona była ktorys tam rok sama po ciezkim rozstaniu :(

NinaB lubi tę wiadomość

🥺 cukrzyca t.1, hashi, endo III stopnia
    MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
    Starania o pierwsze dziecko :
    5cs - cb 🩸
    7cs - naturals -⏸️
    2.10.19 - Antoś jest z nami 👶

lipiec 2024 - laparoskopia 🩺 (usunięcie torbieli) i potwierdzenie endometriozy
    💪 starania o drugie dziecko - od sierpnia 2024
    ❌️ 1-6 cs
    ❌️ 7, 8 (cb ?), 9 cs z lamettą 💉
    🍀 10cs !

✅️ FSH/LH około 5 ; oba jajowody drożne
    👩34 lata, niskie AMH : 0,52 (sierpień/grudzień 2024)
    🧔‍♂️34 lata (a+b = 5/36 %, morfo 3/4%, il. 148 /55 mln/ejakulat)

💊 Leki: insulina (OPI), letrox 150, wit. D3, wit.C/B6, selen, resweratrol, ubichinol, Mg, Zn, pqq, NAC, tardyferon, omega 3, colon C, DHEA, l-arginina
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 7 maja, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grazka0022 wrote:
    To ja Wam dziewczyny opowiem o mojej byłej już przyjaciółce, choć to przykra historia:
    Przyjaźniłam się z nią od 15 lat(!)
    Obie zapragnęłyśmy ciąży, no mi jak wiecie sie nie udaje, a ona zaszła w 1 cyklu w maju 2024. No i nie opowiem wszystkiego, bo było tego o wiele więcej ale nie wszystko pamiętam. Oczywiście jak zaszła (my bylismy po 3 cyklach) to od razu wysłała mi zdjecie testu, nawalała do mnie o tej ciąży kilka dni bez przerwy, ale byłam wyrozumiała, bo mowie dobra emocje, cieszy się okej. Aleee im dalej w las tym gorzej. Temat jej ciązy był u nas JEDYNYM tematem do rozmów, nawet jak rozmawialiśmy o czymś innym to zawsze musiała nawiązywać do ciąży. Takie przykłady jakie pamiętam: jej mąż skręcił nogę i ortopeda ich nie przyjął tekst "no lekarz nie wiedział ze kobiecie w ciazy sie nie odmawia i niech go myszy zjedzą" xD albo coś tam powiedziałam o wigilii, że robie barszcz i coś tam a ona "no ja W 8 MIESIACU CIAZY robie to to i to"... Okej, dalej, przez około 5-7 tygodni nie pamiętam dokładnie co tydzien wysyłała mi screena z aplikacji "Hej mamusiu mam już 5,6,7 tygodni" itp. Wysyłała mi zdjecia z brzuszkiem. Powiedziała mi jak była w 3 miesiacu, ze jak bede kiedys w ciazy to moge jej o wszystko pytać (jakby sama conajmniej 5 dzieci miała). Miałyśmy taką wspólną znajomą i powiedziała jej o ciązy i ta znajoma (mysle, ze to zart - ona nie wiedziała ze sie staramy) powiedziała jej "o to wyprzedziłaś Grażkę" no i oczywiście ta przyjaciółka musiała mi to opowiedzieć, wiadomo... Jak miałam urodziny to zaprosiła mnie na urodzinowy obiad i cały ten obiad mi nawijała o wózku który kupiła akurat tego dnia. No po prostu ciąża, ciąża, ciąża... Non stop! Wszystkie tiktoki i filmiki na insta wysyłała o ciązy.
    Ale gwoździem do trumny było to jak kiedyś nagrałam jej głosówke jak narzekałam ze nie moge zajść, ze mi ciezko, ze tyle tego wszystkiego i że mam dosc. A ona mi odpisała długą wiadomość o tym, że po prostu robimy za mało, że najlepiej sie załamać i położyć do wyra z paczką chipsów i że powinnam porobić badanka pyk pyk i się uda :)
    Ja wtedy postanowiłam, że juz wiecej nie bede jej nic opowiadała o naszych staraniach... No i ogolnie tak juz przed porodem jej mi narzekała jak zle sie czuje itp i jakoś tak jej napisałam, że mimo wszystko trudno mi jej współczuć, bo wolałabym źle sie czuć, ale być w ciąży niż przechodzić te starania... No a ona mi napisała, że jestem zawistna, zazdrosna i żebym jej oczy wydrapała, bo ona zaszła a ja nie.
    Mogłabym jeszcze opowiadać, ale napisałabym książkę :D

Podziwiam mega za wytrwałość, że jeszcze przed jej porodem miałaś z nią kontakt, ja po góra 3 takich akcjach już bym ją zablokowała i zapomniała o jej istnieniu, wiadomo wcześniej bym pogadała pewnie co mnie boli i uwiera w zachowaniu jej, ale jakby były takie reakcje o zazdrości i zawiści, naaah blok na zawsze i zrywam kontakt 😅 takich toksycznych ludzi się ucina od razu, nie ma ck ciągnąć takich relacji w ogóle, nawet jeśli jest żal, że po latach przyjaźni się coś takiego dzieje. Dobrze, że jest to już była przyjaciółka, ha tfu na takie jędze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja, 09:26

grazka0022, CrazyDaisy, Mardotka, Sagi, Marzycielka94, Powder, Olisska, olaa lubią tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

12 cs 💔

14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞

Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.
  • Miracle25 Autorytet

Wysłany: 7 maja, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergamotka94 wrote:
    Byłam na monitoringu owulacji, dziś 15 dc, zwykle jajco miało już 15/16 mm i endometrium 6-7 mm a teraz zaskoczenie - w zasadzie brak jajeczka dominującego, jedno 9mm, drugie 10 mm a trzecie 11 mm, endometrium 7,5 mm. Czyli chyba będzie to cykl bezowulacyjny, chociaż sama powiedziała że dziwna sytuacja bo jajeczka małe, a endometrium już spore. Ginka prosiła aby przyjść jeszcze w piątek i podejrzeć na USG sytuację.
    Czyli niestety choróbsko rozwaliło mi cykl i raczej nic w tym miesiącu z tego nie będzie… trochę się spodziewałam że tak może się stać

Hej, ja mialam podobnie w tym cyklu. W 10 dc endometrium 9 mm i praktycznie tej grubosci ( 9 i 11 mm) pecherzyki. Gin krecil nosem. Nie podgladalam wiecej orzez majowke ale wczoraj badalam proga i wyniosl 19,70, wiec owulka byla. Takze szczerze polecam nue odpuszczac ogladania 🍆🍆🍆

ater lubi tę wiadomość

👩🏼🧔🏻‍♂️1983 🧒🏼2021 🐕2013
    Starania od 2022, 2023 💔, 2024 👼🏻👼🏻

✅ kariotypy, 4 z 5 KIROW, zesp. antyfosfolipid, ana, biopsja endo ( wyleczony stan zapalny), parametry nasienia
    ❓mthfr i pai hetero, allo mlr i cross match ( nie bede sie szczepic), 1 nieobecny KIR, rozjechane cytokiny, lekkie zaburzenia gospodarki cukrowej, tsh powyzej 2, niska ferrytyna

Leki- metformina, acard, prograf
    Suple- nattaspin, mioinozytol, nac, kw alfa, rosweratrol, sulfasofran, laktoferyna, zelazo, homocysteine resist ( metylowane B plus foliany ) jod, d, cynk, selen, omega 3, cholina, l- karnityna, wiesiolek
  • grazka0022 Autorytet

Wysłany: 7 maja, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olisska wrote:
    @grażka, ale z niej p*zda 🫠🫠 skąd się biorą tacy ludzie? Moim zdaniem właśnie oni nie powinni się rozmnażać 🤦🏼‍♀️ całe szczęście, że to już BYŁA przyjaciółka, choć chyba przyjaciółką nigdy nie była

Wydaje mi sie że podbudowało jej się ego tym, że ona zaszła a ja nie i na każdym kroku to podkreślała 🤷‍♀️

Start starania: Marzec 2024
    15 cs
    9 cykli naturalnych ❌
    5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌

👩25 lat
    👨26 lat
    🐶4 lata

✨Euthyrox 25 + Glucophage
    PCOS, długie cykle (ok.30-33 dni)

03.05 - 🩸

📆
    06.05 - Klinika (wizyta kwalifikacyjna IVF)
    13.05 - Klinika (2 część wizyty kwalifikacyjnej - wymazy)

"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się"
  • kropka_aga Autorytet

Wysłany: 7 maja, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olisska wrote:

Mam takie same odczucia, mam przyjaciółkę od 25 lat i ona wiedząc, że nie mamy dzieci (ona ma 2), nawet nie zaczyna tematu dzieci, ciąży (jak była) itp., bo sama wie, że jak nie miała dzieci to tak średnio ją ten temat interesował i po co ma nam nadawać o dzieciach, skoro ich nie mamy :D Chyba, że temat sam wyszedł, czy ja się typowo pytałam o dzieciaki :D
    Ale nie wyobrażam sobie, aby walnęła mi takim tekstem, i ja sama nigdy bym jej nic tak chamskiego nie powiedziała...
    grazka0022 wrote:
    Wydaje mi sie że podbudowało jej się ego tym, że ona zaszła a ja nie i na każdym kroku to podkreślała 🤷‍♀️

Jak dla mnie to laska się odkleiła po zajściu w ciążę , jak można się w takiej sytuacji czuć lepszym od drugiej kobiety (DO TEGO PRZYJACIÓŁKI), bo jej się udało szybciej, mój mózg tego nie ogarnia :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja, 09:31

Powder, Olisska, S_va_88 lubią tę wiadomość

👱‍♀️ 32
    👨 37
    🐈🐈

Euthyrox N50
    Cykle 29-30 dni

Wit. D 4000
    Cytrynian Magnezu
    B-Complex

ferrytyna 23 (04.25) 😡
    TSH - 1.8 (04.25)
    FT4 1.25 (04.25)
    wit. D - 27,8 (03.25)

01.05 ⏸️
  • grazka0022 Autorytet

Wysłany: 7 maja, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika wrote:
    Podziwiam mega za wytrwałość, że jeszcze przed jej porodem miałaś z nią kontakt, ja po góra 3 takich akcjach już bym ją zablokowała i zapomniała o jej istnieniu, wiadomo wcześniej bym pogadała pewnie co mnie boli i uwiera w zachowaniu jej, ale jakby były takie reakcje o zazdrości i zawiści, naaah blok na zawsze i zrywam kontakt 😅 takich toksycznych ludzi się ucina od razu, nie ma ck ciągnąć takich relacji w ogóle, nawet jeśli jest żal, że po latach przyjaźni się coś takiego dzieje. Dobrze, że jest to już była przyjaciółka, ha tfu na takie jędze

Mój chłop był na bieżąco i to samo mówił :D Że jakby jego kolega go tak prześladował to by olał taką znajomość :D
    No ja olałam, za późno - to prawda.

Marzycielka94 lubi tę wiadomość

Start starania: Marzec 2024
    15 cs
    9 cykli naturalnych ❌
    5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌

👩25 lat
    👨26 lat
    🐶4 lata

✨Euthyrox 25 + Glucophage
    PCOS, długie cykle (ok.30-33 dni)

03.05 - 🩸

📆
    06.05 - Klinika (wizyta kwalifikacyjna IVF)
    13.05 - Klinika (2 część wizyty kwalifikacyjnej - wymazy)

"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się"
  • Sylwia_G-K Przyjaciółka

Wysłany: 7 maja, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, nie ma co czekać… dziś rano robiłam test, identyko jak wczoraj… a teraz przyszła @. Więc wyłapałam chyba wczesnego biochema.

🙎‍♀️29 & 🤵🏻‍♂️34

💒 06.06.2025 r. 😱

Początki starań 03.2025 r. ❤️
    Cykle 23 dni

⏸️ 06.05.2025 - widzę bladziutką kreskę ☺️
    ⏸️ 07.05.2025, Beta HCG 9,16 U/I
    ⏸️ 08.05.2025
  • kropka_aga Autorytet

Wysłany: 7 maja, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia_G-K wrote:
    Dobra, nie ma co czekać… dziś rano robiłam test, identyko jak wczoraj… a teraz przyszła @. Więc wyłapałam chyba wczesnego biochema.

Przykro mi :( Trzymam kciuki za ten cykl :)

Sylwia_G-K lubi tę wiadomość

👱‍♀️ 32
    👨 37
    🐈🐈

Euthyrox N50
    Cykle 29-30 dni

Wit. D 4000
    Cytrynian Magnezu
    B-Complex

ferrytyna 23 (04.25) 😡
    TSH - 1.8 (04.25)
    FT4 1.25 (04.25)
    wit. D - 27,8 (03.25)

01.05 ⏸️
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 7 maja, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia_G-K wrote:

🫂🫂🫂

Sylwia_G-K lubi tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔

12 cs 💔

Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.
  • Powder Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gnom wrote:
    A jak glukoza i insulina?
    Też w normie. Glukoza na czczo 88mg/ml, insulina 8,67 uU/l wyliczyło mi homa na 1,88.

Darrika, Marzycielka94, Gnom, assialbnn lubią tę wiadomość

💁🏻‍♀️ 33 💁🏻‍♂️ 33 🐶 🐶

🔮Staranie na luzie od 02.2024
    🔬Staranie na pełnej od 02.2025

⏳4 cs in progress

👩🏻‍🦱 ona
    🕰️ cykle 29-31 dni
    🩺 niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
    💊 pueria uno, witamina D3, euthyrox, sanprobi stress

🧔🏻‍♂️ on
    🔬 ruch A+B 25%, morfologia 2%
    💊 pregna start on, androvit, witamina D3

czekamy na Ciebie Orzeszku 🩷🤞🏻#rodzew2026 ✨
  • Darrika Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grazka0022 wrote:
    Mój chłop był na bieżąco i to samo mówił :D Że jakby jego kolega go tak prześladował to by olał taką znajomość :D
    No ja olałam, za późno - to prawda.

Z takimi ludźmi to i lepiej późno niż wcale. 😉

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔

12 cs 💔

• Sylwia_G-K Przyjaciółka

Wysłany: 7 maja, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liczę, że manifestacja zadziała, bo wcześniej chodziłam i mówiłam, że zachodzę w ciążę w ramach nocy poślubnej 🙈

A akurat mam wtedy płodne ☺️

kropka_aga, Marzycielka94, Miracle25, Powder, Olisska, S_va_88 lubią tę wiadomość

🙎‍♀️29 & 🤵🏻‍♂️34

💒 06.06.2025 r. 😱

Początki starań 03.2025 r. ❤️
    Cykle 23 dni

⏸️ 06.05.2025 - widzę bladziutką kreskę ☺️
    ⏸️ 07.05.2025, Beta HCG 9,16 U/I
    ⏸️ 08.05.2025
  • Powder Autorytet

Wysłany: 7 maja, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergamotka94 wrote:
    Byłam na monitoringu owulacji, dziś 15 dc, zwykle jajco miało już 15/16 mm i endometrium 6-7 mm a teraz zaskoczenie - w zasadzie brak jajeczka dominującego, jedno 9mm, drugie 10 mm a trzecie 11 mm, endometrium 7,5 mm. Czyli chyba będzie to cykl bezowulacyjny, chociaż sama powiedziała że dziwna sytuacja bo jajeczka małe, a endometrium już spore. Ginka prosiła aby przyjść jeszcze w piątek i podejrzeć na USG sytuację.
    Czyli niestety choróbsko rozwaliło mi cykl i raczej nic w tym miesiącu z tego nie będzie… trochę się spodziewałam że tak może się stać
    Tulę i trzymam kciuki, żeby jednak jakieś jajo podjęło walkę! 🤞🏻💪🏻🫂

Bergamotka94 lubi tę wiadomość

💁🏻‍♀️ 33 💁🏻‍♂️ 33 🐶 🐶

🔮Staranie na luzie od 02.2024
    🔬Staranie na pełnej od 02.2025

⏳4 cs in progress

👩🏻‍🦱 ona
    🕰️ cykle 29-31 dni
    🩺 niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
    💊 pueria uno, witamina D3, euthyrox, sanprobi stress

🧔🏻‍♂️ on
    🔬 ruch A+B 25%, morfologia 2%
    💊 pregna start on, androvit, witamina D3

czekamy na Ciebie Orzeszku 🩷🤞🏻#rodzew2026 ✨
‹‹ 74 75 76 77 78 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciążooporna - historia kobiety, która pragnie zostać Mamą ♡

Emilia mówi o sobie, że jest ciążooporna. Jej walka o bycie Mamą trwa już kilka lat, więc sama zaczęła nazywać siebie dinozaurem ciążooporności. Przeczytaj prawdziwą historię kobiety starającej się o dziecko. Kobiety, która pomimo wielu trudnych doświadczeń nie poddaje się i nie traci nadziei. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ